Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

He's refusing to pass (τον πυρσό, όχι την μπάλα!) και καλά κάνει, αφού η ομάδα που φοράει τις φανέλες των Lakers βρίσκεται σε τέτοια τραγική κατάσταση σήψης και αποσύνθεσης.

Δημοσ.

70 νίκες το GS...

Το ρεκόρ βέβαια παραμένει δύσκολο μιας και έχουμε μέσα-έξω το Μέμφις και έξω το Σαν Αντόνιο (δύσκολο να πάρουμε νίκη εκεί μέσα).

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Η ήττα από τη Μινεσότα ήταν τραγικό έγκλημα τεράστιου βεληνεκούς. Ούτε η Νταρουσάφακα δεν έχανε από τέτοιο αντίπαλο και οι splash brothers πήγαν και μου αμόλησαν 8/150 σουτ.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια απο ποιους χανεις, αφου εφτασες 70 νικες σημαινει οτι κερδιζες τις πολυ καλες ομαδες,καπου θα χανες "ετυχε" να χασεις απο τα λιμα...Σε ενα ματς θα κριθει το ρεκορ κα των 2, ξερουμε ημερομηνια?

Δημοσ.

Ε μα ακριβώς αυτό. Δεν γίνεται να έχεις πατήσει τους πάντες, να έχεις ήδη σπάσει κάμποσα ρεκόρ, να είσαι μια ανάσα από τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ και να πας να χάνεις από τη Μινεσότα σε ένα αδιάφορο (για τους άλλους) αγώνα. Είναι κρίμα κι άδικο.

Τα 3 παιχνίδια που απομένουν είναι:

• Κυριακή 10/4, 3πμ στο Μέμφις
  • Δευτέρα 11/4, 2πμ στο Σαν Αντόνιο (ενδεχομένως το παιχνίδι της χρονιάς προκειμένου να σπάσει το ρεκόρ)
  • Πέμπτη 14/4, 5:30πμ εντός με το Μέμφις

17 Απριλίου ξεκινάνε τα playoffs.

ps: όλες οι ώρες είναι Ελλάδος

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν ξέρω που στο καλό θα δω τους αγώνες σε replay σε HD stream την επόμενη μέρα. Από όσες προτεινόμενες λύσεις έχω κοιτάξει (κυρίως μέσω reddit), καμία δεν φαίνεται να με καλύπτει πλήρως. Άλλα είναι μόνο SD, άλλα έχουν γίνει private χωρίς να δίνουν πολλές λεπτομέρειες (πχ. hehestreams), ελάχιστα συνεργάζονται με Kodi/Openelec κλπ. Άιντε να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...