Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρημαδια... πλακα μας κανουν οι Cavs... αγαπης-λεπρος και σια κανουν οτι θενε.. βεβαια εχουμε Χορφορντ και Κραουντερ εκτος αλλα και παλι....

καλα.. αμα φτασανε στο σημειο να παιζουν και με off the glass οι λεπροι, αλλαζω καναλι.. 

Εντάξει αν δεν έχεις 2 από τους 4 καλύτερους παίκτες σου έχεις θέμα.

Είναι και σε b2b.

Νομίζω πως οι Celtics είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Cavs αλλά με το υπάρχον ρόστερ (αν δεν κάνουν κάποιο trade δηλαδή) είναι αρκετά δύσκολο να τους περάσουν.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2046

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Εντάξει αν δεν έχεις 2 από τους 4 καλύτερους παίκτες σου έχεις θέμα.

Είναι και σε b2b.

Νομίζω πως οι Celtics είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Cavs αλλά με το υπάρχον ρόστερ (αν δεν κάνουν κάποιο trade δηλαδή) είναι αρκετά δύσκολο να τους περάσουν.

θεωρεις οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για eastern conference finals σε σχεση με Τοροντο, Ατλαντα, Σικαγο, Ιντιανα;

Δημοσ.

θεωρεις οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες για eastern conference finals σε σχεση με Τοροντο, Ατλαντα, Σικαγο, Ιντιανα;

Οι Cetics δεν με έχουν πείσει ακόμα, αλλά έχουν πλεονέκτημα λόγω Stevens.

Τους Hawks δεν τους πιστεύω.

Για μένα οι Bulls  αποτελούν την έκπληξη και οι Pacers την απογοήτευση μέχρι στιγμής.

Οι Raptors ίσως είναι το φαβορί και λόγω της περσινής εμπειρίας.

Εξαιρετικός ο Γιάννης χθες. Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από τις βολές που κάνει υπερβολική ώρα για να ηρεμήσει και να σουτάρει, αλλά φέτος τον βλέπω να περπατάει πολλές φορές περνώντας το κέντρο.

Δημοσ.

Εξαιρετικός ο Γιάννης χθες. Κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι ότι δεν έχει τόσο καλή φυσική κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από τις βολές που κάνει υπερβολική ώρα για να ηρεμήσει και να σουτάρει, αλλά φέτος τον βλέπω να περπατάει πολλές φορές περνώντας το κέντρο.

Στις βολες αυτην την προετοιμασια κανει παντα, ειτε ειναι στο πρωτο ή στο τελευταιο λεπτο. Δεν νομιζω οτι εχει θεμα αντοχων. Οταν παιζεις 35 λεπτα, μαρκαρεις τον καλυτερο παικτη του αντιπαλου (συνηθως), πας για το ριμπαουντ σε καθε φαση, κατεβαζεις μπαλα και εισαι και ο κυριος εκφραστης των επιθεσεων.. ε θα ηταν απιθανο να μην δειχνει σημαδια κοπωσης στον αγωνα.

Οσο για τους Μπακς, ειχα ψιλο απελπιστει οταν τους ειδα σε pre-season και στα πρωτα παιχνιδια. Εχουν κανει πολυ σωστες μεταγραφες επιτελους, ισως θα επρεπε να παρουν εναν αλλο veteran αντι του 40χρονου Terry και καποιον πιο σοβαρο απο τον τρελο-Beasley.  Ο Dellavedova θα διευκολυνει απιστευτα το παιχνιδι του Γιαννη. Επισης οσο και αν χανουν σε σκορ και ποιοτητα λογω Μιντλετον, θα βρει χωρο ο Αντε να παρει τις κρισιμες επιθεσεις και να αλλαξει οριστικα επιπεδο. 

Με σοβαρη αμυνα και step-up του Τζαμπαρι και των σεντερ τους, μπορουν να χτυπησουν 7η-8η θεση.

Δημοσ.

Kαλα. Τι παιζει με τα παιχνίδια στην normal season;;;; Ή εγώ έχω χάσει τις μέρες ή οντως οι GSW έπαιζαν "χτες" με ΟΚC και "σημερα" με LAC;;

Δημοσ.

Ναι.

Η σειρά μου για τις πιθανότητες των ομάδων που ανέφερες είναι:

Celtics

Raptors

Hawks

Pacers

Bulls

Kαλα. Τι παιζει με τα παιχνίδια στην normal season;;;; Ή εγώ έχω χάσει τις μέρες ή οντως οι GSW έπαιζαν "χτες" με ΟΚC και "σημερα" με LAC;;

Υπάρχουν αρκετά back-to-back στο ΝΒΑ αν και προσπαθούν να τα μειώσουν.

Χθες με OKC και σήμερα με Lakers, όχι LAC.

Δημοσ.

τι παιχτηκε εκει με LA;;; χαχαχαχα

βλακεια.. δεν εκατσα να το δω.. το ειχε η ΤουΒου... τι φαση με τους Warriors;

Δημοσ.

Δεν έχει πιάσει μεγάλες αποδόσεις μέχρι στιγμής αλλά με εξαίρεση τον τελευταίο αγώνα (που πάρα τα 0/10 τρίποντα κόντεψε να κάνει triple double με 13-8-11), νομίζω δεν είναι άσχημα για αρχή της σεζόν:

http://www.basketball-reference.com/players/c/curryst01/gamelog/2017/

Εννοείται περιμένουμε περισσότερα μιας και μιλάμε για τον Curry. Αλλά τελικά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι να νικάει η ομάδα και φυσικά να σηκώσει την κούπα στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

λογικο να ειναι ο,τι να ναι οι warriors τωρα.εχουν αλλαξει τα 2/5 της ομαδας και πηραν και τον durant.οχι καποιον τυχαιο που απλα θα του πουν κανει οτι εκανε ο μπαρνς.μετα τα χριστουγεννα θα δουμε που μπορουν να το πανε ολο αυτο πιστευω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...