Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ράπτορς ήταν απλά διαβασμένοι και δεν πλησίαζε κανείς τη ρακέτα τους.

Τέτοια ταμπουρωμένη ρακέτα είχα χρόνια να δω.

Δημοσ.

Κατ' εμέ, δεν είναι απίθανο να κάνουν break στο break πάντως, και θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε και σε Game 7.

Δημοσ.

Ο Γιάννης προσπαθούσε πάση θυσία να φτάσει σε lay up / καρφώματα σήμερα πράγμα που τον οδήγησε σε πολλά λάθη καθώς όλοι οι raptors ήταν ταμπουρωμένοι στη ρακέτα. Πρέπει να πάρει σουτάκια από τα 4-5 μέτρα και να παίξει με πλάτη πιο πολύ πιστεύω. Κακό παιχνίδι και από τα PGs (Bogdon Dell). οι Raptors είναι εξίσου κακοί με πέρισυ όπου κέρδισαν με τα χίλια ζόρια τους Heat. Η σειρά είναι ροντέο νομίζω καμία ομάδα δεν πείθει.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς, είδα κι εγώ το ματς και σκεφτόμουν, γίνεται να αποκλειστούν και οι δύο; please δλδ και έλεος, αν είναι δυνατόν να είναι αυτές τώρα ομάδες nba

• Like 1
Δημοσ.

Δειτε το 4ο ματς των Σπερς-Γκριζλς...

ΥΓ: To εγραψα ενω εβλεπα εκτεταμενα στιγμιοτυπα και πριν τελειωσει,ΣΟΒΑΡΑ δειτε το.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλό ματς έχεις δίκιο.. είδα δέκα λεπτά στο τέλος το πρωι

Για τον Γιάννη τώρα

Εχει καλές φάσεις μόνο στο 1-2ο

μετά τίποτα.

Ισως και ο προπονητής έπρεπε να μιλήσει λίγο στους παίχτες

Πολύ χάλια ρε παιδάκι μου το 3ο4ο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω βλεπω Toronto εχουν πιασει πατο δεν μπορουν να παιξουν χειροτερα θεωρω θα περασουν

Oι Warriors χθες ηταν κακοι και αστοχοι...Αρκουν ομως 2-3 λεπτα για να γυρισουν παιχνιδι και χθες το εκαναν οι Klay Iggy JaVale

Απο την αρχη της σεζον δεν μου γεμιζε το ματι ο Pachulia και πιστευω οτι ο JaVale δινει περισσοτερα πραγματα στο παρκε

Δημοσ.

Οντως οι ραπτορες ηταν κακοι χθες και αστοχοι με εξαιρεση τον ΝτεΡοζαν που νομιζω ειναι ενος ειδους μετενσαρκωση του Κομπε σε αλλο σωμα, δεν πα να τον μαρκαρουν και οι 5, θα παρει mid-range σουτακι εκτος ισορροπιας. Στο Game 5 και με ανεβασμενη ψυχολογια παιζει το Τοροντο να κανει παρτι αν και δεν θελουν να ανοιγουν πολυ το ρυθμο γιατι οι Μπακς και ειδικα ο Γιαννης βολευονται πολυ στο ανοιχτο γηπεδο, χθες εψαχνε μανιωδως τροπο να μπουκαρει μεσα.

Η σειρα που μυριζει περισσοτερο 7ο παιχνιδι ειναι το Κλιπερς-Τζαζ. Ο Μουσιας ευκολα ή δυσκολα θα περασει την Οκλαχομα γιατι εχει σαφως καλυτερη ομαδα, οι Γουοριορς περνανε στα 4 ή τα 5, Σπερς πιστευω στα 6, Καβς ισως και σκουπα. Ουασινγκτον-Ατλαντα δεν νομιζω οτι ασχολειται και κανενας ενω το Σελτις-Μπουλς ειναι τελειως ανωμαλη σειρα με 3 σερι μπρεικ...

Δημοσ.

Ζομπισόνικς και Ρόκετς κόντεψαν να ξεπεράσουν τα χθεσινά εγκλήματα του Μπακς-Ράπτορς. Φοβερά πράγματα έγιναν. Που είναι η Αστυνομία του Μπάσκετ να τους μπαγλαρώσει όλους αυτούς; Δεν υπάρχει κράτος, τζάμπα φόρους πληρώνουν εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Η μαλακία βαράει σύννεφο στη τελευταία άμυνα των Θάντερ όπου κατέληξε σε καλάθι και φάουλ των ρόκετς. Νικητές οι Ρόκετς και προηγούνται πλέον 3 - 1.

Δημοσ.

Ο τραυματισμός Ροντο άλλαξε τις ισορροπίες.

Ο PG13 μονο που δεν φωνάζει ότι θέλει να φύγει χθες από Πεισερς. Και λογικά θα συμβεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...