Anubis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ψιτ αν ειναι να δωσω για ενα ματς οσα δινω για ενοικιο η και παραπανω δε βγαινουμε, ενταξει μας αρεσει το αθλημα αλλα οκ. Παντως με 1200$ εχει καλη θεση. Δε ξερω αν εχει geolocation στις τιμες το δικο μου search ξεκινα απο 4.5 κατοσταρικα
Liakos10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ε ναι, προφανώς και δεν είναι για αυτούς που δεν βγαίνουν.. Όποιος αρχίζει να ψάχνετε για τέτοια φάση ξέρει τι παίζει και ότι το budget ξεφεύγει.
~mxls~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μετά τον Μιροτιτς, ψήνεται και Πάου Γκασολ για Μπακς. 1
Rabican Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Βασικα ο Παου αποδεσμευτηκε και υπογραφει Bucks. λογικα τον θελουν για mentor γιατι απο ουσιαστικη αθλητικη προσφορα δε νομιζω οτι μπορει να προσφερει παρα πολλα. θα δινει ανασες στον Lopez και στο Milwaukee ελπιζουν να μεινει μακρια απο τραυματισμους..
Ψιτ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 @Anubis13 κατέβασε τώρα το app Gametime, έχει εισιτήρια με $350 1
Nevyn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Rabican είπε Βασικα ο Παου αποδεσμευτηκε και υπογραφει Bucks. λογικα τον θελουν για mentor γιατι απο ουσιαστικη αθλητικη προσφορα δε νομιζω οτι μπορει να προσφερει παρα πολλα. θα δινει ανασες στον Lopez και στο Milwaukee ελπιζουν να μεινει μακρια απο τραυματισμους.. Με τσοσυς ψηλους που εχουν δυσκολα να παιζει πανω απο 5 λεπτα,Γιαννης,Lopez,Iliyasova,Mirotic,DJ Wilson και τωρα και ο Pau 6 ώρες πριν, NickTheQuick είπε Φτηνά τους ήρθε νομίζω Ναι και εγω ελεγα πως θα παρει καμια εικοσαρια το χρονο,αυτο ισως βοηθησει να μεινουν σχετικα χαμηλα και συμβολαια αλλων που μενουν ελευθεροι το καλοκαιρι.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζουν τέτοια deal για παίχτες που είναι πριν το Allstar ή αν έπρεπε να δώσουν περισσότερα για ένα Allstar το καλοκαίρι. Βέβαια οι Μπακς στηρίζονται στο ότι η ομάδα έτσι είναι τρένο, αρκεί να σταθεί και στα π.ο. στο ύψος της οπότε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Στα συν της απόφασης ότι δύσκολα να προσελκύσουν άλλο σταρ π.χ. Τόμσον το καλοκαίρι.
~mxls~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Θα πω την αμαρτία μου, χωρίς να είμαι LAL hater, αξίζει αποκλεισμός Λεμπρον στα φετινά playoffs. 1
Nevyn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλα πως καταφεραν και χασαν απο τους Suns,αυτο θελει προσπαθεια. Απο την αλλη και οι δικοι μας ειχαν μια μαλλον ασχημη ηττα,προηγουνταν με καπου 15 ποντους στην 4η περιοδο και καταφεραν και το χασαν το παιχνιδι,φαγαν ενα ασχημο σερι και δεν μπορεσαν να αντιδρασουν καθολου.Παρεμπιπτοντως απο οτι ειδα ειχαν τραυματιες Bledsoe,Brogdon,Hill οποτε ο βασικος PG ηταν ο Γιαννης.Αρχικη πενταδα ηταν Γιαννης,Middleton,Mirotic,Ilyasova και Lopez ,lol ο πιο κοντος ηταν ο Middleton που πρεπει να ειναι καπου 2,03
4saken Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Πως βλέπετε τον Ροουζ για 6ο παίχτη της χρονιάς? Ανεξάρτητα αν το αξίζει, παίζει να το πάρει για όσα πέρασε? 2
coyote2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 είναι καλός ρε φίλε, κάτι κάτι μπασίματα.... ωραίος παίχτης. Σκληρός τελικά
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Θα πω την αμαρτία μου, χωρίς να είμαι LAL hater, αξίζει αποκλεισμός Λεμπρον στα φετινά playoffs. Ο lbj δείχνει σημάδια απογοήτευσης με ό,τι συνεπάγεται αυτό.Φέρει μερίδιο ευθύνης αλλά δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.Η διοίκηση ,οι επιλογές του κόουτς και το υπόλοιπο team είναι συνυπεύθυνο. Να σημειώσω ,πριν τον τραυματισμό του ,οι Lakers ,ήταν 4η στον βαθμολογικό πίνακα.Αυτό πάει σε όλο τον κόσμο που τον κριτικάρει από το 1ο game ,βλέπε Skip και στο φανατικό κοινό του.Άντε να τον δικαιολογήσεις αυτόν - αφού βγάζει χρήμα.Ο κόσμος γιατί τόση ανησυχία για τον lebron όμως;Λες και αυτός είναι όλη η λίγκα. Εγώ κρατάω ότι υπάρχει κόσμος που δεν εκτιμά ...παίκτες με ταλέντο που πέρασαν...και αρέσκεται στην αρνητική κριτική,στο τρολάρισμα κτλ Ποιός θυμάται την ομάδα των CLE εποχές 2007-2008;Ποιός θυμάται το roster εκείνη την περίοδο;
NickTheQuick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ποιός Skip ρε παιδιά. Ο άνθρωπος είναι επιπέδου Στέφανου Χίου. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν fans του Jordan και του Kobe που τους ενοχλεί η σύγκριση με Lebron. Δε νομίζω ότι σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται παίχτες. Γενικά ο Lebron έχει πολύ καλή εικόνα στούς συναθλητές του.
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα συμπληρώσω: "Το θέμα είναι ότι υπάρχουν fans του Jordan και του Kobe" που δεν θέλουν να ξαναβγεί τέτοιος παίκτης και αν, ο μη γένοιτο, ξαναβγεί θα μας πρήξουν τα συκώτια ότι ο Τζορντανέλης ή/και ο Μαυρομάμπας ήταν, εξακολουθούν να είναι και θα είναι οι καλύτεροι στον αιώνα τον άπαντα. Λες και το μπάσκετ τελείωσε το 1998 (ή το 2010 αντίστοιχα). Δηλαδή πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω για περί GOAT κλπ μου γυρίζουν τα άντερα. Αν ρε φίλε δεν γουστάρεις Λεπρό ή Unanimous MVP ή Zion Williamson επειδή είσαι πνευματικό τέκνο του Τζόρνταν και σε θίξαμε, κάτσε βλέπε Bulls '96 όλη μέρα στο repeat και παράτα μας. ps: οι Lakers (παραδοσιακά η αγαπημένη μου ομάδα μιας και μέσου αυτής μυήθηκα στο ΝΒΑ, άσχετα αν πλέον ρουτάρω μόνο Bucks, άντε και GSW) έχουν πάρει το στραβό το δρόμο εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι σάπιο υπάρχει στο LA, αλλά τι να πει και η Νέα Υόρκη. Δεν γίνεται να τα φορτώνουμε όλα στον LBJ, ίσα ίσα που μόνο αυτός μπορεί να τους ξελασπώσει στο άμεσο μέλλον. Και πιθανότατα θα το κάνει αν γίνουν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι. Υποψιάζομαι όμως ότι δε θα γίνουν, γιατί για ευνόητους λόγους υπάρχει μεγάλη βιασύνη. Οπότε μακάρι να βγω λάθος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από nzeppos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα