Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

• Super Moderators
Δημοσ.

Useless info of the day:

Στο Pacers-Bucks είναι το πρώτο παιχνίδι στο ΝΒΑ που έπαιξαν 3 "set of brothers", Antentokounmpo bros, Lopez bros, Holiday bros 😛

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/11/2019 στις 11:42 ΜΜ, CallMeRp είπε

εσκασε σημερα ,για να δουμε

k o swish μιλαει για τον lbj

Τα λόγια του JR είναι πολιτισμικό διαμάντι.

Δημοσ.

Ειδα μονο τα highlights ,ωραιο ματς απο τον lbj

Δημοσ.

Τι καλό ματς ο άνθρωπος είναι εξωγήινος. Παίζει τόσο όσο και βάζει σε ένα ματς 35 πόντους, σε ένα άλλο δίνει 15 ασίστ, σε ένα άλλο κάνει triple double σε ένα άλλο βάζει 20/10/8, σφουγγαριζει το γήπεδο και μαγειρεύει στο ημίχρονο για όλη την ομάδα. 

Γελάω που κατά καιρούς τον έχουν συγκρίνει με Durant, Curry και άλλους χειρότερους. 

Πιο dominant παίχτης ever μαζί με το Shaq. 

• Like 2
Δημοσ.

Ο LeBron είναι ο goat. Εντός και εκτός παρκέ. Είμαστε μπασκετικα ευλογημένοι που είδαμε έναν τέτοιο παίχτη εν δράσει! 

• Like 2
Δημοσ.

καλα εννοειται ...για μενα η καλυτερη του χρονια ηταν με τους cavs η τελευταια που  τους κουβαλησε αλλα οι τυποι δεν ενιωθαν

κι αν κανεις ανατρεξει στα πρωτα του χρονια με τους cavs και δει με τι ροστερ επαιζε ,θα καταλαβει πολλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού μας έλεγαν ότι είναι αργός, πως τα κάνει αυτά τα πράγματα; Φαίνεται ισχύει ότι αν ξέρεις τα βασικά του μπάσκετ μπορείς να παίξεις παντού. Αλλά εμείς εδώ ακόμα με το "σκεπτόμενο" μπάσκετ. Χωρίς σουτ, χωρίς χειρισμό, χωρίς πάσα. Ντάκα ντούκα την μπάλα στα 20" μέχρι να ανοίξει γούβα στο παρκέ, μην τυχόν και παίξουμε λίγο πιο θεαματικά ή γρήγορα (ή βιαστικά, δεν με νοιάζει, το ίδιο μου κάνει).

Δώσε πόνο ρε Λούκα παιχταρά.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
Δημοσ.

Εγω θα πω το εξης και ας παρεξηγηθω. Εχοντας κανει αθλητισμο σε ενα Α επιπεδο και εχοντας γνωρισει ξενους αθλητες απο Κουβα μέχρι Ρωσια μπορω να πω οτι αυτο που μας αφηνει πισω ειναι η διαθεση για δουλεια. 

Θελει πολυ αναλυση το θεμα "δουλεια" και προφανως δεν ειναι ολοι οι Ελληνες αθλητες τεμπεληδες ή φυγοπονοι ομως η διαφορα ενος αιωνιου ταλεντου με εναν τοπ αθλητη σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι αυτη ακριβως. Η διαθεση να κανεις μονο αυτο, πολλες ωρες, πολλες θυσιες , πολυς πονος για να φτασεις -αν φτασεις- στην κορυφη. 

Ταλεντο ο Αντετοκουνμπο ταλεντο και ο Σοφο, για να χρησιμοποιησω ενα απλο παραδειγμα που μπορω να βρω σαν αυτο δεκαδες. Ναι δεν θα γινοταν MVP αλλα στο ΝΒΑ εκανε καριερα ο Ιλγκαουσκας που ηθελε 2 λεπτα να στριψει. 

Μην πλατιασω ελπιζω να εγινα κατανοητος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Γιάννης 18 χρονών είχε πάει Μιλγουόκι και έλιωνε στην προπόνηση ώστε να φουσκώσει αλλά και να βελτιώσει την τεχνική του (χειρισμός μπάλας κλπ).

Ο Σόφο 18 χρονών ήταν στον Ηρακλή (λίγο πριν φύγει για Ιταλία) και θυμάμαι φίλο μου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη να μου λέει πως όταν η παρέα του έβγαινε για πρωινό καφέ, πετύχαιναν συχνά το Σχορτσιανίτη στο διπλανό μαγαζί να έχει ήδη κατεβάσει 2 πίτσες και κάμποσες ομελέτες 11 η ώρα το πρωί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Contra, ένας άλλος διεθνής (ο Γιαννούλης) παραδέχθηκε ότι "σε όλη μου τη ζωή έχω κάνει τρεις φορές ατομική προπόνηση".

Κάνετε τις συγκρίσεις. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, γιατί ο Γιαννούλης το είπε ευθέως ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει τις θυσίες του Στογιάκοβιτς (συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ) ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήταν και είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του και καλά έκανε.

Όταν όμως έχουμε συχνά τέτοιες νοοτροπίες σε επίπεδο εθνικής ομάδας και επαγγελματικού πρωταθλητισμού, φανταστείτε τι γίνεται πιο κάτω στα ερασιτεχνικά ή στα φυτώρια. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν

image.png.dce56badf6f0a3b04c22ae0cd0d800d6.png

Επεξ/σία από NickTheQuick
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αφού μας έλεγαν ότι είναι αργός, πως τα κάνει αυτά τα πράγματα; Φαίνεται ισχύει ότι αν ξέρεις τα βασικά του μπάσκετ μπορείς να παίξεις παντού. Αλλά εμείς εδώ ακόμα με το "σκεπτόμενο" μπάσκετ. Χωρίς σουτ, χωρίς χειρισμό, χωρίς πάσα. Ντάκα ντούκα την μπάλα στα 20" μέχρι να ανοίξει γούβα στο παρκέ, μην τυχόν και παίξουμε λίγο πιο θεαματικά ή γρήγορα (ή βιαστικά, δεν με νοιάζει, το ίδιο μου κάνει).

Δώσε πόνο ρε Λούκα παιχταρά.

Θεωρώ ότι όποιος ξεκινάει να βλέπει nba δεν ξαναβλέπει μπάσκετ σε slow motion.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...