adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δε θελω να βαλω Sp2 sta xppro sp1 που εχω αλλα δοκιμασα να παιξω το Carbon (apaitei sp2) και εχει προβλημα με τον ηχο και οφειλεται πιστευω στο directx Μπορει να γινει να εγκαταστησω μονο οτι αφορα το directx χωρις να βαλω το sp2?
dimitris2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 bes sto site tis microsoft k katevase ton direct pou xriazesai
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 το δοκιμασα αλλα εχει προβληματα με τον ηχο
dimitris2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 tote to mono pou boreis na kaneis kata ti gnwmi mou einai na kaneis egatastasi tous neous drivers gia tin karta ixou ase pou mallon tha theloun k autoi sp2! mallon de to glitwneis. de vlepw to logo omws na min to valeis
madsc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Eν έτος 2006 δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο να μην βάλεις sp2 σε WinXP. /sc
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνω με τον madsc! Αν ειχες προβλημα με την διαδικασια του Update (που σε καθαρο μηχανημα απο ιους και spyware και χωρις προβληματα πχ RAM δε εχω δει ποτε) ενσωματωσε το SP2 στο CD εγκαταστασης των ΧΡ ωστε να το εχεις απο την αρχη. Ειναι πολυ απλη διαδικασια...
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1322497&postcount=58 τα ειχαμε ξαναπει κι εδω την ειχα ξαναπατησει εβαλα το sp2 αλλα το προβλημα με τον ηχο συνεχιζει θα δοκιμασω να βαλω Microsoft Win XP Pro Corp SP2 Integrated October 2006 αλλα πρεπει διαγραφη ολα τα παλια win και ολα απο την αρχη ετσι?
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Aν εχεις ηδη αγγλικα Windows βαλε το CD και τρεξε την εγκατατασταση μεσα απο τα Windows. Στις επιλογες που θα σου βγαλει εσυ επελεξε Upgrade ωστε να σου κρατησει ολες τις ρυθμισεις σου και να σε αναβαθμισει. Αν εχεις ελληνικα Win δοκιμασε αυτο που σου ειχα πει εκει για να φτιαξεις το δικο σου CDακι XP με SP2.
polidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Eν έτος 2006 δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο να μην βάλεις sp2 σε WinXP. /sc Yparxoune file mou poloi logoi. Aplos se merika systimata dimiourgi provlimata i metavasi apo sp1 se sp2. Exo 4 periptoseis filon pou anathematizan tin ora kai tin stigmi pou valane sp2 kai xasane arxeia simandika eno eixane to sp1 kai malista ston enan apo original win xp xoris kanena sp molis enale to sp2 den kouniotane tipota sto pc tou. Aplos thelo na toniso oti yparxei kindinos na min doulepsi sosta to leitourgiko kai na xriasti na kaneis format kai apo katharo pleon xp na peraseis sp2.
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αν καποιος εχει παλιο μηχανημα και του δημιουργει προβλημα το SP2 μπορει να κοιταξει αν υπαρχει καποιο BIOS Update που λυνει τυχον ασυμβατοτητες. Επισης επαναλλαμβανω πως αν δεν υπαρχουν ιοι ή spyware ή καποιο hardware προβλημα οπως πχ στην RAM δε προκειται να υπαρξει προβλημα με την μεταβαση σε SP2. Απο τοτε που εχουν βγει το εχω βαλει σε παρα πολλα διαφορετικα configuration υπολογιστων και δε ειχα ποτε καποιο προβλημα. Λιγο προσοχη θελει στα παραπανω και θα ειναι ολα οκ...
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 εχω xp pro Αγγλικα αν τα βα λω απο πανω δε θα ειναι αδικος κοπος?
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Aν κανεις Upgrade θα ενημερωθουν τα αρχεια συστηματος και δε πειραχθουν ουτε οι ρυθμισεις σου ουτε τα εγγραφα σου... Δοκιμασε το. Τι προβληαμ ειχες πριν ακριβως?
adi32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 μονο με το carbon εχω τωρα προβλημα ο ηχος κανει συνεχεια διακοπες και λεει οτι απαιτει sp2 το εβαλα αλλα τιποτα και παλι εβαλα και directx new kai drivers sblive kai codecs αλλα παλι τιποτα
polidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αν καποιος εχει παλιο μηχανημα και του δημιουργει προβλημα το SP2 μπορει να κοιταξει αν υπαρχει καποιο BIOS Update που λυνει τυχον ασυμβατοτητες. Επισης επαναλλαμβανω πως αν δεν υπαρχουν ιοι ή spyware ή καποιο hardware προβλημα οπως πχ στην RAM δε προκειται να υπαρξει προβλημα με την μεταβαση σε SP2. Απο τοτε που εχουν βγει το εχω βαλει σε παρα πολλα διαφορετικα configuration υπολογιστων και δε ειχα ποτε καποιο προβλημα. Λιγο προσοχη θελει στα παραπανω και θα ειναι ολα οκ... Nai exeis dikio. Alla oi perisoteroi pistevo oti exoun mixanimata 5etias kai vale.Kai prokimenou na peei kapios se sp2 prepi diladi na alaxi to pc tou se telefteas texnologias oste na min andimetopisi asinvatotites?Den leei. Min eise toso kathetos oti den dimiourgi provlimata to sp2 to exo dei se polla forums apo atoma pou tin pathane. Se andithesi me katharo systima pou ola pane kala.Ara kati ginete kai shetizete me tin genikoteri sinthesi tou kathe pc. Isos stin teliki den fteei afto kathe afto to sp2 alla genika to soft kai to hard pou proyparxei ston ypologisti
asmilon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εμενα μια φορα μονο μου απετυχε update σε SP2 και διαπιστωσα εκ των υστερων πως ειχε χτυπησει η RAM. Εχω βαλει μεχρι και σε Celeron 500αρι και δε ειχα προβλημα. Αλλωστε διαφορες εκδοσεις ΧΡ στυλ TinyXP που ειναι αποκλειστικα σχεδον για παλια μηχανηματα σε Service Pack 2 βασιζονται... adi32 μαλλον κατι φταει στο μηχανημα σου και οχι το Service Pack που εχεις, αλλωστε με το 1 και το 2 τα ιδια αποτελεσματα εχεις. Δοκιμασε να κανεις τα Windows Update ολα, να βρεις καποιο patch για τους οδηγους της Creative για το σπασιμο του ηχου και στην τελικη δοκιμασε να αλλαξεις θεση PCI, βαλε την μιαθεση πανω η κατω, αλλα οχι στην πρωτη κατω απο την VGA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.