Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.Κατέβασα το USDownloader αλλά κάθε φορά που αλλάζει αρχείο μου ζητάει να κάνω εισαγωγή κωδικού και πρέπει να είμαι συνέχεια πάνω στον υπολογιστή.Μήπως έχει κάποια ρύθμιση να περνάει το πρόγραμμα αυτόματα τον κωδικό? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το είπαμε κι αυτό φίλε σε προηγούμενο post,

πρέπει να περιμένεις μέχρι ο developer του usd να γράψει τον κώδικα για να διαβάζει το νέο image μιας και άλλαξε τις τελευταίες μέρες!

Ως τότε... με το χεράκι!

Δημοσ.

Ε, παιδιά, το θέμα έχει τόση "πέραση", που είναι μονίμως στα πρώτα topics του subforum αυτού ... Αν γινόταν sticky, θα ήταν μόνο για τη μόστρα... [καλό μεν για sticky, αλλά...]

Δημοσ.
κάτι οφτοπικ : πωπω το τοπικ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ως το 2008 πιστεύω θα αγγίξει τα 10000 ποστ.

Μάλλον έπεσες έξω φίλε...

Απογοητευτήκανε και την καναν όλοι (οι free users τουλάχιστον)!

Δημοσ.

συμφωνώ, αλλά και πάλι έχει πολλά ποστ...τεσπα, αν το θέμα ήταν hack rapidshare πιστεύω θα έιχε αγγίξει τα 10.000 ήδη :P :lol:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτησω κατι ψιλο άσχετο.Όταν πάω να κατεβάσω ορισμένες φορές όχι όλες εμφανίζει αυτό

No premium user. Please enter

κτλ κτλ

Και εκεί που υποτίθεται ότι υπάρχουν κάτι αριθμοί να γράψεις δεν εμφανιζεται κατι.Γιατί???

Δημοσ.

Έχεις firewall στο pc;

ZoneAlarm π.χ.;

Αν ναι, δοκίμασε να το βάλεις την σελίδα του rapidshare.com στο privacy -> add site ή κάπως έτσι...

Δημοσ.

Είδες που... σ'έπιασα;

Δεν το έχω εγκατεστημένο το ZA,

αλλά από ότι θυμάμαι πρέπει να το ανοίξεις να πας (από αριστερά) εκεί που λέει privacy, μετά από δεξιά κάπου έχει site list και πατάς ένα κουμπάκι add site και γράφεις: http://rapidshare.com και μετά (αφού το κάνεις add) δεξί κλικ στο site και στα options απενεργοποιείς τα πάντα!

Δημοσ.

Οκ απλά δεν μου πήγε το μυαλό γιατι δεν το κάνει όλες τις φορές.Εκτος και αν στο rapidshare.de δεν το κανει ,δεν έχω προσεξει.Ευχαριστώ πολύ

Α να σε ρωτησω,μηπως ξέρεις.Όταν κατεβάζει μια σελίδα και έχει πχ μια εικονίτσα όπως πχ,αυτή που χεις βάλει κάτω από το nickname σου και βάζει Χ δεν την εμφανίζει (όχι όλες).Ξέρεις τι μπορεί να είναι??

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτό, μιας και εγώ είμαι premium από την προηγούμενη βδομάδα ;-)

Α, το Windows Firewall δεν σου χρειάζεται εφόσον έχεις ΖΑ, απενεργοποίησέ το.

Δημοσ.

paiδια εμενα απο χθες οταν παω να κατεβασω αρχεια ενω κανει την καταμετρηση κανονικα μετα δε μου βγαζει τον κωδικο που πρεπει να βαλω στο κουτακι για να κατεβασω το αρχειο.Τι τρεχει?

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο και σε εμενα.Έχεις το zone alarm??Εγω που το έχω το κλείνω εκεινη την ώρα εμφανίζει τους αριθμούς και μετα το ξανα ανοίγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...