Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

patrickdrd εμένα στα Logs μου δείχνει τις καταχωρήσεις κάπως έτσι:

(πρόσεξε την Τρίτη που έχει 15 sessions, καθώς βάζαμε σε διάφορες στιγμές να κατεβάσει - είμαστε και 2 άτομα)

Wed, 27. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 1154163 KB

Wed, 27. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 1646137 KB

Wed, 27. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 167675 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 57256 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 6544 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 86145 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 404486 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 351966 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 324698 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 46305 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 494 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 27769 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 8807 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 1232 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 64894 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 681962 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 11156 KB

Tue, 26. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 2605831 KB

Mon, 25. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 967290 KB

Mon, 25. Dec 2006 xx.xxx.xx.xx 523169 KB

Mon, 25. Dec 2006 xx.xxx.xx.xxx 327529 KB

δηλαδή ξεχωριστή καταχώρηση για κάθε φορά που ανοιξα το Flashget και έκανα resume στα downloads μου.... πρέπει να κάθεσαι να μετράς.. Εσένα αλλιώς στα δείχνει?

Επίσης, ενώ τις 4 πρώτες μέρες έκανα κανονικά resume στο Flashget, σήμερα δεν μπορούσε να κάνει στα ήδη μισοκατεβασμένα αρχεία και μάλιστα με το που πατούσα το κουμπί να ξαναρχίσουν τα downloads έβγαζε το κόκκινο Χ αριστερά από το καθένα σαν να μην υπήρχε πλεον το link... Γιατί άραγε?

Δημοσ.

Sorry, δεν είχα καταλάβει ότι εννοούσες αυτό φίλε...

Κι εγώ την πρόσθεση είχα στο μυαλό μου (στο περίπου πάντα, δεν χρειάζεται να ανοίξεις και... calculator)...

Τώρα για το κόκκινο Χ που λες,

μήπως είχατε συμπληρώσει το όριο (20 gb / τις τελευταίες 3 μέρες);

Σ'αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη δοκιμή είναι να δοκιμάσεις να βάλεις ένα αρχείο στον internet explorer και να δεις τι μήνυμα σου βγάζει για να καταλάβεις γιατί δεν συνεχίσει το FlashGet...

Δημοσ.

we will offer something very nice for the attentive user at New Year's Eve. On 1.1.2007 at 00:00 sharp central european time (CET) you will be able to convert 1000 of your premium points instead of 10000 points. This means you can extend your account for a month by spending only 1000 points. You can also create a new account for only 1000 points. This special offer is only valid for exactly one hour, so from 00:00 to 00:59 am.

(Από: http://rapidshare.com/en/news.html)

Τι θα κάνετε μετά την αλλαγή είπαμε;

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολύ καλό δηλαδή αν έχω 1000 πόντους παίρνω δώρο ένα λογαριασμό?

Ώρα Ελλάδας είναι 12 με 1 ή 1 με 2?Γιατί λέει κεντρική ώρα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι κάθε χιλιάρικο και μήνας;

Δηλαδή αν έχω ένα πεντοχίλιαρο παίρνω 5 μήνες;

Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο,

γιατί χθες έκανα convert points (Θα μπορούσα να χα 10 μήνες άραγε; )!

Δημοσ.

Καλά βρε agoraki_23 τα ίδια ρωτήσαμε,

την ίδια ακριβώς ώρα;

Ποιος ξέρει τώρα τι θα παίξει...

Όλοι πάνω από τα pc 1 η ώρα!

Δημοσ.

Ρε γαμώτο η μ..κία είναι ότι δε θα μαι σπίτι αλλά μάλλον θα μπω για λίγο απ το λάπτοπ του αδερφού μου...!

Πάντως πιστεύω ότι μόνο 1000 θα μπορείς να κάνεις convert και όχι παραπάνω...

Αν δεν διευκρινιστεί πάντως θα προσπαθήσω να δω τι παίζει...

Δημοσ.

Μάλλον τους πρώτους 1000 θα μπορείς να μετατρέψεις πιστεύω και γω...

Ετσι κι αλλιώς δεν έχω πόντους στο .de ....

Αλλά θα αγοράσω μια 3μηνη και εκεί καθώς έχει ακόμα πολλά που θα ήθελα να κατεβάσω....

patrickdrd σχετικά με αυτό που λέγαμε για το Flashget που δεν μου κάνει resume , δεν είχαμε φτασει το όριο των 20γιγα και δε φταιει αυτό... Το κάνει ακόμα και τώρα.. να σκεφτεις ότι πατάω ένα ένα τα αρχεια που έχεις στα 2 Folders σου στο Rapidshare, για να τα εισαγω και να τα κατεβάσει με τη σειρά, και ενώ κατεβάζει μερικά, από ένα σημείο και ύστερα κατεβάζει αρχεία των 5Kb... Τι φταίει και το κάνει αυτό ξαφνικά??? (υπόψην σήμερα από το λογαριασμό μας δεν έχουμε κατεβάσει τίποτα άλλο, ούτε εγώ, ούτε ο φίλος που τον μοιραζόμαστε!!)...

Α και κάτι ακόμα για το Flashget...

Δε μου δουλεύει για τα Rapidshare links το να κάνω δεξί κλικ πάνω τους και να επιλέξω "Δεσμος FlashGot" αλλά ούτε και το "FlashGot Όλα"... Αυτό δεν δουλεύει σε κανέναν για τα links Rapidshare, ή έχω πρόβλημα και εκεί??

Επίσης πιο πάνω μου είχες πει που τσεκάρεις το "split parts", αλλά δεν μου είπες τελικά που τσεκάρεις το "connection"....

Δημοσ.
Μάλλον τους πρώτους 1000 θα μπορείς να μετατρέψεις πιστεύω και γω...

Ετσι κι αλλιώς δεν έχω πόντους στο .de ....

Δεν είναι για το .de, αλλά για το .com!

patrickdrd σχετικά με αυτό που λέγαμε για το Flashget που δεν μου κάνει resume , δεν είχαμε φτασει το όριο των 20γιγα και δε φταιει αυτό... Το κάνει ακόμα και τώρα.. να σκεφτεις ότι πατάω ένα ένα τα αρχεια που έχεις στα 2 Folders σου στο Rapidshare, για να τα εισαγω και να τα κατεβάσει με τη σειρά, και ενώ κατεβάζει μερικά, από ένα σημείο και ύστερα κατεβάζει αρχεία των 5Kb... Τι φταίει και το κάνει αυτό ξαφνικά??? (υπόψην σήμερα από το λογαριασμό μας δεν έχουμε κατεβάσει τίποτα άλλο, ούτε εγώ, ούτε ο φίλος που τον μοιραζόμαστε!!)...

Σου είπα, το καλύτερο test είναι να βάλεις τα links να κατέβουν από internet explorer (χωρίς FlashGet),

μόνο έτσι θα καταλάβεις, από το μήνυμα που θα δεις στον internet explorer.

Α και κάτι ακόμα για το Flashget...

Δε μου δουλεύει για τα Rapidshare links το να κάνω δεξί κλικ πάνω τους και να επιλέξω "Δεσμος FlashGot" αλλά ούτε και το "FlashGot Όλα"... Αυτό δεν δουλεύει σε κανέναν για τα links Rapidshare, ή έχω πρόβλημα και εκεί??

Τι εννοείς "δεν σου δουλεύει";

Θα πρεπε να δουλεύει, γιατί όχι;

Επίσης πιο πάνω μου είχες πει που τσεκάρεις το "split parts", αλλά δεν μου είπες τελικά που τσεκάρεις το "connection"....

Ποιο "connection", μίλησα εγώ για "connection";

Τι το θες αυτό;

Πως γίνεται στο Flashget να δηλώσω τα premium accounts του com και του de??

Πας Tools -> Options -> "Site Manager" και κάνεις Add.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...