Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια,δεν εχω χρονο!

A3TeRnuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,σε ποσους συμβαινει αυτο...; :|

Γενικα νοιωθω οτι ο χρονος μου δεν μου φτανει σε τιποτα πια...

Κατεβαζω πιο γρηγορα απ οτι βλεπω/ακουω/χρησιμοποιω...

Μεσα εξω στο Ναυτικο,δεν εχω χρονο για φιλους/γκομενες/γνωστους...

Γενικα,νοιωθω οτι η ζωη παραεγινε γρηγορη...και να φανταστειτε

οτι δεν εχω ακομα σταθερη δουλεια/ωραριο ν ακολουθησω...:(

Πως θα ναι η ζωη μου αραγε σε μερικα χρονια;

Οδοντιατρειο-σπιτι-υπνος και τα λοιπα; Συνεχεια;

Τεσπα,φιλοσοφικο-ρητορικο το ερωτημα...

Νομιζω οτι δεν την παλευω κι ας εχω μονο 2 μηνες ακομη στο Ναυτικο...

Ν.

Δημοσ.

Είναι περίεργη και μαλακία φάση.

Την έχω περάσει και εγώ αν και σε όχι τόσο έντονο ρυθμό, εγώ απλώς ήμουν γενικά χαμένος, χωρίς πρόγραμμα για φίλους, γκόμενες, δουλειά, διασκέδαση.

Βασικά πιστεύω ότι το ζήτημά σου θα λυθεί μόλις - με το καλό - αποστρατευτείς και βρείς μια δουλειά (έστω και προσωρινή).

Το πάν στη σημερινή ζωή δεν είναι τα χρήματα, όπως τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν τα αμερικανάκια, για να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή, αλλά ο ελεύθερος χρόνος και η οργάνωση του χρόνου σου θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τον εαυτό σου και όχι τόσο (δεν λέω καθόλου) την παραγωγικότητα (είτε αυτή είναι ποσοτική, είτε είναι ποιοτική).

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και αν είμαι τυχερός να βοήθησα, έστω και λίγο :)

Δημοσ.

Το πάν στη σημερινή ζωή δεν είναι τα χρήματα, όπως τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν τα αμερικανάκια, για να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή, αλλά ο ελεύθερος χρόνος και η οργάνωση του χρόνου σου θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τον εαυτό σου και όχι τόσο (δεν λέω καθόλου) την παραγωγικότητα (είτε αυτή είναι ποσοτική, είτε είναι ποιοτική).

Πρέπει να είμαστε λίγοι αυτοί που ακολουθούμε αυτήν την ιδεολογία τελικά.

Δημοσ.

Το πάν είναι να βγάζεις καλά λεφτά ώστε να περνάς μια άνετη ζωή, (και όταν λέω καλά λεφτά δεν εννοώ υποχρεωτικά πολλά), ώστε να μη σου γαμιέται η ψυχολογία από τη μιζέρια και την απενταρία. Επίσης να έχεις ελεύθερο χρόνο για να τον αξιοποιήσεις όπως θέλεις εσύ.

Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα ρυθμίσεις, να περνάς καλά και γιατί όχι, να είσαι και ευτυχισμένος.

Εγώ πάντως ευτυχισμένους απένταρους και ευτυχισμένους ανθρώπους που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα βγάλουν πέρα, δεν έχω δεί. Μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι περισσότερο από το μισό του παντός.

Δημοσ.

Τα λεφτα ναι,δεν ειναι το παν,αλλα βοηθανε οπως και να χει...

Οδοντιατρος ειμαι και ειλικρινα απορω πως θα ναι τα πραγματα

με δουλεια/μεταπτυχιακο μαζι και ελευθερο χρονο σχεδον μηδενικο...

Χμ,αυτο θα ναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα απ οτι τωρα ο στρατος πιστευω...

Περιμενω να τελειωσω να δω πως θα ναι τα πραγματα...

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...περιμενω και νεες!

Ν.

Δημοσ.

Ε!μη τα θες ολα δικα σου. Εννοειται οτι αν δουλευεις και κανεις ταυτοχρονα και μεταπτυχιακο, δεν θα εχεις καθολου μα καθολου χρονο. Και αν εχεις λιγο, θα εισαι κουρασμενος και θα αραζεις σπιτι. Τελειωσε με το καλο το μεταπτυχιακο και θα εχεις μια χαρα χρονο.

Απο πρωσωπικη εμπειρια ολα αυτα που σου λεω.

Τωρα πχ που εχω μονο τη δουλεια, ειμαι βασιλιας. Γυρναω 5:30,κοιμαμε μεχρι 7 και μετα μεχρι τη 1:30 που κοιμαμε, ασχολουμαι με καφεδες, γυμναστικες, σχεση κτλ....Οποτε αξιοποιω και τα χρηματα που βγαζω ευχαριστα!

Δημοσ.
Το πάν είναι να βγάζεις καλά λεφτά ώστε να περνάς μια άνετη ζωή, (και όταν λέω καλά λεφτά δεν εννοώ υποχρεωτικά πολλά), ώστε να μη σου γαμιέται η ψυχολογία από τη μιζέρια και την απενταρία. Επίσης να έχεις ελεύθερο χρόνο για να τον αξιοποιήσεις όπως θέλεις εσύ.

Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα ρυθμίσεις, να περνάς καλά και γιατί όχι, να είσαι και ευτυχισμένος.

Εγώ πάντως ευτυχισμένους απένταρους και ευτυχισμένους ανθρώπους που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα βγάλουν πέρα, δεν έχω δεί. Μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι περισσότερο από το μισό του παντός.

+ 0,75

Δεν θεωρώ ότι είναι το παν. Σίγουρα είναι περισσότερο από το μισό του παντός. Από κει και πέρα παίζουν ρόλο πολλά άλλα πράγματα, που είναι σχετικά. Πχ αν ο κύκλος σου για χ λόγους έχει λεφτά κι εσένα βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα, τότε άστα βράστα. Ακόμη και το αντίστροφο.

Αν είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο, έστω και χαμηλό, αναπτύσεις έναν τρόπο ζωής που ζορίζει μεν αλλά όχι το ίδιο.

Πάντως έχω δει οικογένεια που απορώ πως στο διάολο τα βγάζει πέρα, και είναι παράδειγμα δεσίματος, αξιοπρέπειας και (σχετικής) ευτυχίας.

Γιατί ευτυχισμένος δεν είναι κανείς.

Δημοσ.

welcome to 2006 :) ..αυτή είναι η ζωή μας δυστυχώς ή ευτυχώς... τρέξιμο, δουλειά, κούραση... θαυμάζω αυτούς που έχουν βρεί την χρυσή τομή εγώ ακόμα την ψάχνω... δεν παραπονιέμαι βέβαια απλά προσδοκώ σε καλύτερες μέρες :)

το χρήμα φυσικά βασικό συστατικό - μετά την υγεία - και όλα μπαίνουν σε τάξη εν καιρώ...

Δημοσ.

έξω οι κότες απ'τα κοτέτσια

όταν βρέχει αρνιά, κράτα κινητό

πέρα χιονίζει

όποιος έχει τη σκούπα, σκουπίζει

κύλησε το τετράγωνο και βρήκε το πάνκρεας

συμφωνώ απολύτος :D

Δημοσ.
έξω οι κότες απ'τα κοτέτσια

όταν βρέχει αρνιά, κράτα κινητό

πέρα χιονίζει

όποιος έχει τη σκούπα, σκουπίζει

κύλησε το τετράγωνο και βρήκε το πάνκρεας

συμφωνώ απολύτος :D

8) χαχαχα

επι του θέματος, τα λεφτά δεν είναι ούτε το ήμισυ του παντός, αλλά δεν είναι και εφικτό στη χώρα μας να μη σκέφτεσαι το χρήμα αφού έτσι μας τα έχουν στήσει. παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει το πρωι και θα κοιτάξει το λογαριασμό του και τη δουλειά του και θα αμελήσει ένα γευστικό και υγειινό πρωινό και μια καλημέρα στην οικογενειά του, έχει χάσει πλέον το νόημα της ευτυχισμένης (σχετικά) ζωής.

Δημοσ.
επι του θέματος, τα λεφτά δεν είναι ούτε το ήμισυ του παντός, αλλά δεν είναι και εφικτό στη χώρα μας να μη σκέφτεσαι το χρήμα αφού έτσι μας τα έχουν στήσει.

Αυτό το στήσιμο τα έχει κάνει όλα, αυτό το στήσιμο:mrgreen:

παρόλα αυτά, ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει το πρωι και θα κοιτάξει το λογαριασμό του και τη δουλειά του και θα αμελήσει ένα γευστικό και υγειινό πρωινό και μια καλημέρα στην οικογενειά του, έχει χάσει πλέον το νόημα της ευτυχισμένης (σχετικά) ζωής.

Συμφωνώ, την καλημέρα στην οικογένεια μπορείς να την πείς χωρίς να έχεις καμιά ανάγκη απο χρήμα. Αλλά το γευστικό και υγιεινό πρωινό χωρίς χρήμα ...

Δημοσ.

Βρε συ! Είσαι στο ναυτικό και δεν έχεις χρόνο;

Στη θητεία του στρατού... έχεις Α Τ Ε Λ Ε Ι Ι Ι Ι Ι Ι ΩΤΟ χρόνο... :) :) :)

Δημοσ.
Βρε συ! Είσαι στο ναυτικό και δεν έχεις χρόνο;

Στη θητεία του στρατού... έχεις Α Τ Ε Λ Ε Ι Ι Ι Ι Ι Ι ΩΤΟ χρόνο... :) :) :)

Xαχα,οχι μεσα,αλλα εξω ειναι που δεν εχω χρονο φιλε μου!!! :mrgreen:

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...