ts00ts00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μαμά βγήκα με τους φίλους μου. Πήγα σε ένα πάρτι και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει,να μην πιω αλκοόλ. Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν υπερήφανη για μένα, γιατί είχα ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω αν πρέπει να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φίλοι μου. Έκανα τη σωστή επιλογή η συμβουλή σου ήταν η σωστή. Όταν το πάρτι τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητα τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου Ήμουν σίγουρη ότι Ήμουν καθαρή. Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε ... Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω ένα αστυνομικό να λέει «το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο». Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρινή.Το αίμα μου είναι Πάντου στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω.Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ.Στο τέλος αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να πεθάνω. Γιατί το κάνουν αυτό μαμά ? αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές ? Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρτούν χιλιάδες μαχαιριά. Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί στο μπαμπά να είναι δυνατός . Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν θα οδηγούσε. Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ τώρα να ήμουν ζωντανή ... .. Η ανάσα μου γίνετε όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά.. Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη . Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά ... .και να σου πω πόσο σε αγαπάω Σε αγαπάω μαμά ... .αντίο!!! Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρόν σε ένα δυστύχημα. Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψιθύριζε αυτές τις λέξεις η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη. Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια Αλκοόλ. Είναι κρίμα . . Συγγνώμη αν σας "χάλασα" την διάθεση
Critter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το οτι η δημοσιογραφος άρχισε εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια Αλκοόλ φαινεται παντως. Σκαρφιστηκε και ωραια ιστορια. Σε καθε περιπτωση βεβαια εννοειται πως εχει τεραστια βαση η εκστρατεια αυτη.
ts00ts00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν αντιλέω . Με E-Mail το πήρα και είπα να το μοιραστώ . Με ψιλοσόκαρε, αυτό ήταν όλο .
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πριν αναφέρεις ότι το πήρες με e-mail, το υποψιάστηκα ότι πρόκειται περί chain mail. Και φυσικά στο τέλος αναφέρει σε πόσα άτομα πρέπει να το στείλεις κτλ...
TonyMontana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πριν αναφέρεις ότι το πήρες με e-mail, το υποψιάστηκα ότι πρόκειται περί chain mail. Και φυσικά στο τέλος αναφέρει σε πόσα άτομα πρέπει να το στείλεις κτλ... αυτή είναι η ουσία;
ts00ts00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν είπα ότι δεν είναι chain mail. Σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να διαδωθεί . Σε ένα forum όπως αυτό, περισσότεροι θα το διαβάσουν . Εγώ αρκετά από αυτά τα e-mail ούτε καν τα ανοίγω
Eusebius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 [...] Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψιθύριζε αυτές τις λέξεις η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη. [...] Άμα δεν ήταν πάνω που πέθαινε η κοπέλα, τί θα έγραφε; Τους Αδελφούς Καραμαζώφ; Ε ρε, ξύλο που θέλετε κάποιοι για να βάλετε μυαλό! <-- ts00ts00, βλέπω ότι δεν είσαι απ' αυτούς. Συγγνώμη!
ts00ts00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σε παρακαλώ, δεν το έβαλα για να προσβληθεί κάποιος . Προς Θεού
Eusebius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν φαντάζομαι να προσβλήθηκε κανείς. Άλλο είναι το θέμα: το chain mail, εκτός απ' όλα τα άλλα, είναι και ένα από τα μέσα των σπαμόβιων για να συλλέγουν έγκυρες, ενεργές διευθύνσεις.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 αυτή είναι η ουσία; Ναι, περίμενα ένα chain mail για να μου μάθει να μην οδηγάω μεθυσμένος.
TonyMontana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ναι, περίμενα ένα chain mail για να μου μάθει να μην οδηγάω μεθυσμένος. γενικά οι υπόλοιπες μέθοδοι φαίνεται να έχουν αποτύχει - και δεν μιλάω για εσένα - οπότε ας δώσουμε μια ευκαιρία και στο chain mail. επίσης εφόσον διαθέτουμε ένα βαθμό μόρφωσης/παιδείας δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε οτι πρόκειται για chain mail με όποιες παρενέργειες υπάρχουν - παρόλα αυτά αν αυτό περνάει ένα μήνυμα δεν χρειάζεται να αρχίσουμε να χοροπηδάμε πάνω του έτσι απλά για να πούμε κάτι. πως να στο πω αλλιώς.. see the bright side of life... the glass is half-full... λίγη θετική ενέργεια δεν βλάπτει.
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Tony δεν έχεις άδικο. Αλλά άμα τρως στη μούρη σχεδόν κάθε μέρα, τέτοια ρομαντικοηθικοπλαστικά emails από φίλους και συναδέλφους που ανακάλυψαν το internet "χθες", κάπου κουράζεσαι. Ο φίλος που άνοιξε το thread είχε τις καλύτερες προθέσεις. Και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Ακόμη και το πιο δυσνόητο alias (j/k) του insomnia. Απλά, ξέρεις, κάπου μπουχτίζεις.
TonyMontana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Tony δεν έχεις άδικο.Αλλά άμα τρως στη μούρη σχεδόν κάθε μέρα, τέτοια ρομαντικοηθικοπλαστικά emails από φίλους και συναδέλφους που ανακάλυψαν το internet "χθες", κάπου κουράζεσαι. Ο φίλος που άνοιξε το thread είχε τις καλύτερες προθέσεις. Και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Ακόμη και το πιο δυσνόητο alias (j/k) του insomnia. Απλά, ξέρεις, κάπου μπουχτίζεις. σίγουρα απλά όπως λές κάποιος που ανακάλυψε το ιντερνετ (..και το ινσόμνια) "χθες" μπορεί να πάρει ένα μήνυμα και να μην οδηγήσει τύφλα απόψε περιττό να σου πώ πως δεν έχω κάνει ποτέ forward κάποιο chain mail αλλά συνήθως τα διαβάζω ...(λες τυχόν κακοτυχίες μου να οφείλονται εκεί; χεχεχε)
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Mαμά, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα οδηγού, είναι ο υπέρμετρος εγωίσμός. Είναι περισσότεροι αυτοί που πεθαίνουν -και σκοτώνουν- από εγωϊσμό, παρά από το αλκοόλ. Γι' αυτό μαμά αγόρασα μηχανή που αποτελεί ύβρη να την προσπεράσεις. Δεν επιταχύνω από 0-150km/h σε 7'', γιατί είμαι σαδιστής. Όταν βλέπω πίσω μου το φλας να ανάβει, επιταχύνω αργά και μεθοδικά για να τον βασανίσω μέχρι να τον δω μέσα στον δεινόσαυρο να κλαίει από τα νεύρα. Μετά μαμά όταν σβήσει το φλας, κάνω δεξιά για να τον αφήσω να προσπεράσει, τον κωλόβλαχο, για να με δει να γελάω. Γιατί μαμά αν βρεθώ στην άσφαλτο θα με δει να τον βγάζω από το παράθυρο. Αν υποπτευθώ ότι πίνει κιόλας, θα τα ξεράσει με το ζόρι για να τα δει η τροχαία. Έξάλλου αν πει ότι τον έκανα μπαούλο, θα ισχυριστώ πως ήταν μεθυσμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.