harrys23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εχουμε λοιπον αυτην την λιστα πως μπορουμε να αφαιρεσουμε οτιδηποτε αναφερει αυτη η λιστα οπως αυτα που ειναι με ν ?? απο winamp - windows media player..κ.λ.π Σας ευχαριστω πολυ !!!
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 To μενου αυτο ονομαζεται context menu και εσυ θες καποιο προγραμμα για να το οργανωσεις οπως θες εσυ. Δοκιμασε αυτα τα 2, τα βρηκα με μια μικρη αναζητηση στο Google, δε τα εχω δοκιμασει, εχουν θετικα σχολια παντως... Context Menu Editor 1.0 Mmm FREE 2.02
PlaStiK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Για δες αν σε εξυπηρετεί αυτό το πρόγραμμα. Το χρησιμοποιώ κι εγώ και είμαι ευχαριστημένος ως τώρα. Είναι freeware. Edit: Με πρόλαβε ο asmilon
harrys23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 αν και εξαψα στο google προφανως δεν εδεινα σωστες λεξεις κλειδια Σας υπερ ευχαριστω!!
harrys23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Για δες αν σε εξυπηρετεί αυτό το πρόγραμμα. Το χρησιμοποιώ κι εγώ και είμαι ευχαριστημένος ως τώρα. Είναι freeware. Edit: Με πρόλαβε ο asmilon oooooopss to kaspersy to vriskei trojan
PlaStiK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ίσως είναι false positive, γιατί NOD32 και Avast που έχω στα 2 συστήματά μου δεν έχουν βγάλει κάτι, ουτε παρατήρησα ποτέ κάποια ύποπτη κίνηση προς ίντερνετ.
ekeinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι;Οταν περνας το winamp,ολα τα media αρχεια ανοιγουν αυτοματα με αυτο.Αν θελω ομως το κλασικο media player ως βασικο player,πως μπορω να το κανω;ψαχτικα μεσα στο windows media player10 και δεν βρηκα καποια ρυθμιση...
Pink_Panther Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 To ksanakaneis install :-P I alliws kaneis anoigma me>epilogi programatos>anigma panta me afto to programa
ekeinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 To ksanakaneis install :-PI alliws kaneis anoigma me>epilogi programatos>anigma panta me afto to programa to prwto eipa na to apofygw.....8) to deytero ysxiei ypopsiazomai mono gia to arxeio poy tha kanw to deksi klik.tha ysxisei gia ola ta moysika arxeia? o.k exeis dikoio.thanks Pink_Panther!
ntg_net Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Aπο την registry χειροκινητα μπορεις να βγαλεις HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\context menu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shell\context menu πχ απο winamp Σβηνεις τα παρακατατω : (Προσεξε απο εγκατασταση σε εγκατασταση μπορει να αλλαζει κατι , απλα κανεις search με regedit) [HKEY_CLASSES_ROOT\Winamp.File\shell\Enqueue] @="&Enqueue in Winamp" [HKEY_CLASSES_ROOT\Winamp.File\shell\Enqueue\command] @="\"C:\\Program Files\\Winamp\\Winamp.exe\" /ADD \"%1\"" [HKEY_CLASSES_ROOT\Winamp.File\shell\Enqueue\DropTarget] "Clsid"="{77A366BA-2BE4-4a1e-9263-7734AA3E99A2}" Τα ιδια και στο HKEY_LOCAL_MACHINE
dimitris2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 gia na vgaleis ta stoixeia tou winamp to kaneis k apotis rithmiseis tou enw gia na vgaleis otidipote exei sxesi me windows media player(x) kane run auto "regsvr32 /u wmpshell.dll" enw gia na xanaemfanistoun gia media player "regsvr32 wmpshell.dll "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.