Powerfull Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Διαβάζοντα μερικά από τα μυνήματα εδώ έχω την εντύπωση ότι βρήκα τελικά ποιοί ήταν όλοι αυτοί που βλέπαν τη σειρά <<Στον έβδομο ουρανό>>. Παιδιά το σχολείο δεν είναι αυτό που ξέρατε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι άλλαξε το οίκημα, αλλά με το ότι αλλάξανε οι μαθητές. Οι κοπέλες πλέον, καλώς ή κακώς (εξαρτάται από πια οπτική το βλέπει κανείς) δεν περιμένουν να κάνουν σεξ στο νυφικό κρεβάτι. Απο τα 12 φοράνε στρίνγκ και χαμηλοκάβαλα παντελόνια για να είναι πιο άνετα (<<περάστε άνετα>> που λέμε ένα πράγμα). Συνεπώς είναι φυσικό θέματα σεξουαλικής φύσης να εμφανίζονται νωρίτερα, αφού τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το θέμα νωρίτερα στη ζωή τους. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό είναι ζήτημα που σηκώνει πολλή κουβέντα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το περιστατικό, και πιθανότατα δεν θα είναι και το μόνο. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, ας ντύνει την κόρη του σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, γιατί δυστηχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ο βαθμός στο σχολείο δεν είναι ανάλογος με την ηλικία που μια κοπέλα θα κάνει σεξ, ούτε οι κοπέλες που βγάζουν πάνω από 17 το κάνουν μόνο ιεραποστολικό. Ήξερα κοπέλα που είχε περάσει από τις πρώτες στην Ελλάδα στο πανεπιστήμιο και έκανε τα 3χειρότερα (όχι δεν θα δώσω το τηλέφωνό της, μην με ρωτάτε άδικα). Και δούλευε κι όλας γιατί δεν ήθελε να επιβαρύνει τους γωνείς της (μια τσούλα, αλλα πολύ καλή κοπέλα που έλεγε και ο πανούσης). Οι π@ρτ0ύζ3S είναι για όλες τις κοινωνικές τάξεις και για όλα τα μορφωτικά επίπεδα (και για αρκετές ηλικίες). Ούτε θα βγω εγώ και θα τη βρίσω για το τι έκανε, στη τελική ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει κι εγώ αφού επωφελήθηκα απ'αυτό θα ήμουν τουλάχιστον μαμάκας να βγω και να την κατηγορώ μετά (όπως κάνουν αρκετοί άλλοι). Αλλά μια πλάκα θα την κάνω κι εγώ. Επίσης για όλους αυτούς που καταγκέλουν το <<αποτρόπαιο>> της πράξης και συμπεριφέρονται λες και δεν έχουν κοιμηθεί από τότε που το ακούσανε : Δεν ξέρετε ότι ο βιασμός είναι από τις ποιό κοινές ερωτικές φαντασιώσεις, και μάλιστα αρκετά κοινή και στις γυναίκες; Ακόμα και αν δεν το έχετε ακούσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το γνωρίζετε από προσωπική εμπειρία (αλλα φυσικά δεν θα το παραδεχτείτε ποτέ εδώ εε; ). Μπορεί να πιστεύετε πως τα παιδιά σας στις <<προσωπικές τους στιγμές>> φαντασιόνονται με σκηνές από το <<μικρό μου πόνι>>, αλλά σίγουρα δεν το κάνουν (και σίγουρα ούτε περιμένουν τα 18 για να έχουν <<προσωπικές στιγμές>>), όπως δεν το κάνατε κι εσείς στην ηλικία τους. Όπως επίσης σίγουρα ήταν πολλοί αυτοί (πιθανόν και αρκετοί από τους ίδιους που βγαίνουν στα κανάλια και τα φορουμς και λένε πόσο <<αποτρόπαιο>> ήταν αυτό το συμβάν και τι έπρεπε να πάθουν οι <<στιγνοί εγκληματίες>> που θα μπορούσαν κάλιστα να ήταν φίλοι/σημαθητές/παιδιά τους) που έψαχναν στο νετ να δουν αν μπορούν να βρουν πουθενά το αμαρτωλό βιντεάκι. Το ότι ένα <<16χρονο κορίτσι βιάστηκε από τους συμαθητές της σε κατάληψη>> είναι απλά ένας πιασάδικος τίτλος και τίποτα παραπάνο. Το κορίτσι θα μπορούσε να ήταν 14, να είχε πέσει θήμα ομαδικού βιασμού απο 4-5 πρεζάκηδες που την είχαν κλείσει σε ένα υπόγειο για 1 εβδομάδα και μετά τη σφάξαν και τη πετάξαν σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Τώρα AYTH είναι μια καλή εικόνα του αποτρόπαιου εεε; Και όμως δεν θα είχε γίνει θέμα για πάνω από 10 λεπτά σε ένα δελτίο. Αλλά τώρα επειδή είναι της μόδας τα θέματα με την παιδεία, το κάνανε τα ΜΜΕ σημαία. Ακόμα και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας ανακατεύτηκε λες και πρόκειται για εθνικό ζήτημα. Τώρα για το θέμα της ηλικίας, είπαμε ποιό πάνω τι παίζει. Και αμφιβάλω αν θα ήταν καλήτερα για τη κοπέλα να την είχαν βιάσει (αν θεωρήσουμε ότι πράγματι βιάστηκε) ενήληκες αντί για τα 3 κουτορνίθια από τα οποία τουλάχιστον ήξερε πως θα φύγει ζωντανή μόλις κάνουν <<τη πλάκα τους>> γιατί προφανώς αυτοί αυτό κάναν (ή νομίζαν ότι κάναν). Σταματήστε λοιπόν να προσπαθήτε να παραστήσετε τους σταυροφόρους εναντίων του κακού που θέλουν να κάψουν στην πηρά τους αμαρτωλούς, ούτος ή άλλως δεν σας τραβάει καμιά κάμερα εδώ, αφήστε τα γι αυτούς που τους πέρνουν τα κανάλια. Τώρα για το θέμα του βιασμού σαν φαινόμενο δεν θα αναλύσω την άποψή μου γιατί αφενώς είναι εκτός τόπικ και αφετέρου δεν θα αρέσει και πολύ (στις γυναίκες ειδικά). Θα πω ένα γενικό σχόλειο όμως. Όταν σήμερα οι γυναίκες/κοπέλες/κορίτσια κυκλοφορείτε ημίγυμνες με ένα στιλ που είναι σαν να γράφετε στο κούτελο <<ανοίξαμε και σας περιμένουμε>>, είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν θέματα (αφού όπως αναλύσαμε προηγουμένως η ιδέα υπάρχει στο μυαλό κάθε άντρα σχεδόν). Και πολύ καλά κάνετε, δεν θα πω εγώ όχι, σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε και μπορείτε να φοράτε ότι θέλετε, δεν είμαστε ταλιμπάν εδώ, όμως αυτή η ελευθερία, όπως και οι υπόλοιπες, έχει κάποιες φορές τίμημα. Αν μένατε μέσα θα είσασταν 100% ασφαλείς, αλλά αυτό φυσικά δεν γίνεται. Το να κυκλοφορείτε πιο σεμνά όμως γίνεται. Αλλα ούτε κι αυτό θα το κάνετε, γιατί η αλήθεια είναι ότι ΘΕΛΕΤΕ να προκαλέσετε με το στηλ και την εμφάνισή σας, απλά θέλετε να προκαλέσετε εκείνους μόνο που σας ενδιαφέρουν, και όλοι οι υπόλοιποι με κάποιο μαγικό τρόπο να είναι οκ με αυτό και να μην δίνουν σημασία. Δυστηχώς στον πραγματικό κόσμο και όχι το κόσμο του χάρι πότερ, αυτό δεν γίνεται. Είμαστε προγραμματισμένοι να αντιδρούμε. Απλά οι περισσότεροι το ελέγχουμε. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο περίεργο (χωρίς να ξέρω τα συγκεκριμένα βλαστάρια τι ρόλο βαράνε) 8 ανήλικοι να έχουν προμελετημένο σχέδιο για να σήρουν την κοπέλα στη τουαλέτα για να την βιάσουν(και να τραβάνε και βίντεο), και να το βγάλουν και εις πέρας, ειδικά με την κλασική έννοια του βιασμού, δηλαδή να την κρατάγανε με το ζόρι, ή να την χτυπήσανε, όπως μου φαίνεται και εξαιρετικά απίθανο να της είχανε κανένα μαχαίρι στο λαιμό, ειδικά αν ήταν και άλλες κοπέλες εκεί και χαζεύανε. Και το να την απείλησαν λεκτικά και να κάθησε ύσηχα έτσι απλά μου φαίνεται αστείο. Εγώ πιστεύω πως το ποιό πιθανό είναι να ξεκίνησε κάτι νορμάλ και να βγήκε εκτός ελέγχου, ή η κοπέλα να μην ήθελε, αλλά να μην το έκανε αρκετά σαφές. Ναι γίνεται και αυτό, ειδικά αν η κοπέλα δεν φώναξε ή δεν αντιστεκόταν ιδιαίτερα. Φυσικά μπορεί να φοβόταν, αλλά δυστηχώς έτσι δεν γίνεται τίποτα. Και κατα κανόνα δεν έχει τύχει να δω κοπέλα που να μην έδινε δικαιώματα να έχει πρόβλημα, ούτε και αυτές που έδιναν δικαιώματα έφτασε κανείς στο σημείο να τις βιάσει, αν και σίγουρα τις πειράζαν περισσότερο και πολύ ποιό έντονα. Τώρα για το θέμα του κόσμου που κατηγορούσε τη κοπέλα, συγνώμη παιδιά αλλά κι εγώ ο απολίτιστος αν κάποιος κατηγορούσε πχ το γιό μου για κάτι, το παιδί μου θα υπερασπιζόμουν, όχι τον άλλο (όπως φυσικά αν ήμουν πατέρας της κοπέλας θα υπερασπιζόμουν εκείνη). Εσείς οι πολιτισμένοι, αν ο γιός σας ποτέ βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση, ζητήστε να το κάψουν το τσογλάνι στη μέση της πλατείας. Βάλτε το τώρα αυτό x8, γιατί τόσοι μπλέκονται στην υπόθεση, προσθέστε και όλους τους φίλους και συγγενείς τους (και διάφορους ξενοφοβικούς που τα έχουν με όλους τους ξένους) και θα καταλάβετε πως έγινε ότι έγινε. Να χέρεστε λοιπόν που εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε τέτεια θέματα (ναι καλά, λέμε τώρα). Για το θέμα των κινητών τώρα και των καταλήψεων κτλ. Παιδιά εγώ έχω μια καλήτερη ιδέα για να μην συμβαίνουν τέτεια πράγματα στα σχολεία. Να κλείσουμε τα σχολεία. Αν τα κλείσουμε, δεν θα συμβαίνουν τέτεια πράγματα, θα ληθεί και το πρόβλημα της παιδίας, και θα είναι όλα οκ. No school, no learning, NO PROBLEM! Τα παιδιά σίγουρα θα συμφωνήσουν με την ιδέα, και αυτοί που έχουν τα ιδιωτικα΄επίσης. Δεν γ@μ10μ@στε λέω γω που λέει και ο Χάρυ Κλην.
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Επίσης για όλους αυτούς που καταγκέλουν το <<αποτρόπαιο>> της πράξης και συμπεριφέρονται λες και δεν έχουν κοιμηθεί από τότε που το ακούσανε : Δεν ξέρετε ότι ο βιασμός είναι από τις ποιό κοινές ερωτικές φαντασιώσεις, και μάλιστα αρκετά κοινή και στις γυναίκες; Πράγματι, και το προτείνω σε όποιον δεν το έχει σκεφτεί. Αλλά εκτός και αν έχουμε κάποιον ανάμεσά μας σε εξελικτικό στάδιο λίγο πριν την αμοιβάδα, ο οποίος νομίζει πως ο σκηνοθετημένος βιασμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και ο βιασμός σε μια τουαλέτα σχολείου είναι το ίδιο, καλά θα κάναμε να μέναμε οντόπικ αφήνοντας το wishful thinking στην άκρη -θα μας πιάσουν και τα ορμονικά βραδιάτικο. Όπως επίσης σίγουρα ήταν πολλοί αυτοί (πιθανόν και αρκετοί από τους ίδιους που βγαίνουν στα κανάλια και τα φορουμς και λένε πόσο <<αποτρόπαιο>> ήταν αυτό το συμβάν και τι έπρεπε να πάθουν οι <<στιγνοί εγκληματίες>> που θα μπορούσαν κάλιστα να ήταν φίλοι/σημαθητές/παιδιά τους) που έψαχναν στο νετ να δουν αν μπορούν να βρουν πουθενά το αμαρτωλό βιντεάκι. Ναι, θα μπορούσαν. Και εγώ θα μπορούσα να δουλεύω για την NSA και ο παρεδώσε να είναι -ανεπιτυχώς- μεταμφιεσμένος εξωγήινος. Αλλά ΟΚ, δεν λέει να διαμορφώνουμε εντυπώσεις βάσει ενδεχομένων που δεν χρίζουν καν ποιοτικής προσέγγισης. Το κορίτσι θα μπορούσε να ήταν 14, να είχε πέσει θήμα ομαδικού βιασμού απο 4-5 πρεζάκηδες που την είχαν κλείσει σε ένα υπόγειο για 1 εβδομάδα και μετά τη σφάξαν και τη πετάξαν σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Τώρα AYTH είναι μια καλή εικόνα του αποτρόπαιου εεε; Πράγματι. Μόνο τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο ευγνώμων θα έπρεπε να νοιώθω στη θέση της. Εγώ λέω να βγει και να ευχαριστήσει δημόσια την παναγία που απλώς τη βιάσανε ομαδικά. Τώρα για το θέμα του βιασμού σαν φαινόμενο δεν θα αναλύσω την άποψή μου γιατί αφενώς είναι εκτός τόπικ και αφετέρου δεν θα αρέσει και πολύ (στις γυναίκες ειδικά). Θα πω ένα γενικό σχόλειο όμως. Όταν σήμερα οι γυναίκες/κοπέλες/κορίτσια κυκλοφορείτε ημίγυμνες με ένα στιλ που είναι σαν να γράφετε στο κούτελο <<ανοίξαμε και σας περιμένουμε>>, είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν θέματα (αφού όπως αναλύσαμε προηγουμένως η ιδέα υπάρχει στο μυαλό κάθε άντρα σχεδόν). Και πολύ καλά κάνετε, δεν θα πω εγώ όχι, σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε και μπορείτε να φοράτε ότι θέλετε, δεν είμαστε ταλιμπάν εδώ, όμως αυτή η ελευθερία, όπως και οι υπόλοιπες, έχει κάποιες φορές τίμημα. Αν μένατε μέσα θα είσασταν 100% ασφαλείς, αλλά αυτό φυσικά δεν γίνεται. Το να κυκλοφορείτε πιο σεμνά όμως γίνεται. Αλλα ούτε κι αυτό θα το κάνετε, γιατί η αλήθεια είναι ότι ΘΕΛΕΤΕ να προκαλέσετε με το στηλ και την εμφάνισή σας, απλά θέλετε να προκαλέσετε εκείνους μόνο που σας ενδιαφέρουν, και όλοι οι υπόλοιποι με κάποιο μαγικό τρόπο να είναι οκ με αυτό και να μην δίνουν σημασία. Δυστηχώς στον πραγματικό κόσμο και όχι το κόσμο του χάρι πότερ, αυτό δεν γίνεται. Είμαστε προγραμματισμένοι να αντιδρούμε. Απλά οι περισσότεροι το ελέγχουμε. "Προγραμματισμένοι να αντιδρούμε" είμαστε σε γενετικές βάσεις. Ένα καλό παράδειγμα κατανόησης του διαχωρισμού αυτών με τις κοινωνικές μας βάσεις, είναι το ότι ενώ αν μου τα έλεγες αυτά πρόσωπο με πρόσωπο θα ήθελα να φτάσω τον αγκώνα μου στο νεφρό σου, δεν θα το έκανα σεβόμενος την διαφορετικότητα των επιλογών σου. Αν δεν το έκανα θα ήμουν μαλάκας. Ομοίως, όποιος δεν δέχεται το δικαίωμα της κάθε γκομενίτσας να ντύνεται όπως θέλει έχοντας σαν backup δικαιολογία το "ε τα 'θελε" και πράττει "προγραμματισμένα", είναι βιαστής. Εσύ απ' ότι καταλαβαίνω, δεν είσαι βιαστής. Και κατα κανόνα δεν έχει τύχει να δω κοπέλα που να μην έδινε δικαιώματα να έχει πρόβλημα, ούτε και αυτές που έδιναν δικαιώματα έφτασε κανείς στο σημείο να τις βιάσει, αν και σίγουρα τις πειράζαν περισσότερο και πολύ ποιό έντονα. Ναι, και "κατά κανόνα" δεν παρτουζώνουν γκομενάκια παρά τη θέλησή τους στα σχολεία. Ξενέρωτο πράγμα η στατιστική. Τώρα για το θέμα του κόσμου που κατηγορούσε τη κοπέλα, συγνώμη παιδιά αλλά κι εγώ ο απολίτιστος αν κάποιος κατηγορούσε πχ το γιό μου για κάτι, το παιδί μου θα υπερασπιζόμουν, όχι τον άλλο (όπως φυσικά αν ήμουν πατέρας της κοπέλας θα υπερασπιζόμουν εκείνη). Εσείς οι πολιτισμένοι, αν ο γιός σας ποτέ βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση, ζητήστε να το κάψουν το τσογλάνι στη μέση της πλατείας. Άλλος ένα διαχωρισμός κοινωνικής ηθικής/συνειδητοποίησης και αναμενόμενου υπάνθρωπου υποκειμενισμού -οι περισσότεροι είναι με το μέρος σου όμως.
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Άλλο ένα post απαύγασμα πολιτισμού! Ανάλογη της ορθογραφίας και η αξία του. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, ας ντύνει την κόρη του σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, γιατί δυστηχώς ή ευτυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν σήμερα οι γυναίκες/κοπέλες/κορίτσια κυκλοφορείτε ημίγυμνες με ένα στιλ που είναι σαν να γράφετε στο κούτελο <<ανοίξαμε και σας περιμένουμε>>, είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν θέματα (αφού όπως αναλύσαμε προηγουμένως η ιδέα υπάρχει στο μυαλό κάθε άντρα σχεδόν). Μας φλόμωσες στην ανάλυση...σκίζουν τα πτυχία τους ο Ασκητής κι η ένωση ψυχολόγων. Ο γνωστός άντρακλας που δικαιολογεί το βιασμό μόνο και μόνο γιατί μια γυναίκα χρησιμοποίησε το αναφαίρετο δικαίωμά της στο προκλητικό ντύσιμο. Έτσι γουστάρει, έτσι κάνει κι όποιος παραβεί τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του "θέλω" και "μου επιτρέπει" θέλει κρέμασμα με συνοπτικές διαδικασίες. "Δε φταίω εγώ κύριε δικαστά, το τσουλάκι έφταιγε που φόραγε μίνι και ξώβυζο...δεν πα' να 'λεγε "όχι" και "μη". "Εμείς στα τσουλάκια φερόμαστε ανάλογα". Άμα γουστάρει να το "κάνει" ο κάθε μικροτσούτσουνος, ας πάει στην τουαλέτα να εξασκηθεί manually. Οποιαδήποτε άλλη απόπειρα εξώθησης σε συνουσία διά της βίας, θα πρέπει να έχει ως απάντηση 5-6 άλλους νταγκλαράδες που θα τον πάρουν κωλοφεράντζα στη "στενή". Κι αυτοί ως προκλητικό θα τον δουν τον πισινό του, όταν πέσει το σαπούνι. Θα επιθυμούσες να είσαι στη θέση του, μια και κατανοείς και δικαιολογείς την ψυχολογία του βιαστή; Δεν ξέρετε ότι ο βιασμός είναι από τις ποιό κοινές ερωτικές φαντασιώσεις, και μάλιστα αρκετά κοινή και στις γυναίκες; Όχι, εσένα περιμέναμε, καθότι οι οξυδερκείς σου παρατηρήσεις ανοίγουν μάτια! Οι ερωτικές φαντασιώσεις δεν έχουν ποινολογηθεί ακόμα. Τα 4 καλόπαιδα δεν κατηγορούνται για τις φαντασιώσεις τους, αλλά για την εκπλήρωσή τους. Αντίθετα η κοπέλα δε φαίνεται να τη διασκέδασε τη δική της φαντασίωση, αλλιώς θα είχε κλείσει ραντεβού και για την επομένη, αντί να βγαίνει να ισχυρίζεται πως βιάστηκε. Και μια που μιλάμε τόσο ανοιχτά για φαντασιώσεις, ας σου εκμυστηρευθώ και τη δική μου: ηδονίζομαι στη σκέψη πως σπάω στο ξύλο ορισμένους για όσα εμετικά καταγράφουν ως απόψεις. Δεν υπάρχει φυσικά κανένας κίνδυνος, όσο παραμένει φαντασίωση και μόνο. Ουδείς λόγος πανικού... Όπως επίσης σίγουρα ήταν πολλοί αυτοί (πιθανόν και αρκετοί από τους ίδιους που βγαίνουν στα κανάλια και τα φορουμς και λένε πόσο <<αποτρόπαιο>> ήταν αυτό το συμβάν και τι έπρεπε να πάθουν οι <<στιγνοί εγκληματίες>> που θα μπορούσαν κάλιστα να ήταν φίλοι/σημαθητές/παιδιά τους) που έψαχναν στο νετ να δουν αν μπορούν να βρουν πουθενά το αμαρτωλό βιντεάκι. Όπως επίσης θα μπορούσε να ήταν κορούλα σου ή αδελφούλα σου η συγκεκριμένη κοπελίτσα και θα ήθελα πολύ να σε δω να παραδίδεις με τουπέ μαθήματα περί φαντασιώσεων και εικονικών βιαστών που επιλέγουν κάποια στιγμή να ενσαρκώσουν το ρόλο. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, όσον αφορά τις εικασίες...αν όμως (και μόνο αν) αποδειχθεί πως μιλάμε για βιασμό, τότε πολλές παρούσες "στρουθοκάμηλοι" θα πρέπει να αναζητήσουν τρύπα για να κρύψουν την κυνικότητά τους. Το ότι ένα <<16χρονο κορίτσι βιάστηκε από τους συμαθητές της σε κατάληψη>> είναι απλά ένας πιασάδικος τίτλος και τίποτα παραπάνο. Μπορεί πάλι να αποτελεί μια ελεεινή πραγματικότητα, την οποία ουδείς μπορεί να αποκλείσει. Εκτός κι αν έχουμε κανέναν Αστυνόμο Σαΐνη με κληρονομικό χάρισμα εδώ μέσα κι έχει λύσει το αίνιγμα ήδη. Το γεγονός πως μπορεί να υπάρξουν και πλέον αποτρόπαιες εκδοχές, δεν απενοχοποιεί και το παρόν συμβάν, αν αποδειχθεί εν τέλει πως το κορίτσι βιάστηκε από 4, ενώ η αδελφή του ενός γύρνανε εργάκι από τη χαρά της κι οι λοιπές δύο το έπαιζαν μαζορέτες. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο περίεργο (χωρίς να ξέρω τα συγκεκριμένα βλαστάρια τι ρόλο βαράνε) 8 ανήλικοι να έχουν προμελετημένο σχέδιο για να σήρουν την κοπέλα στη τουαλέτα για να την βιάσουν(και να τραβάνε και βίντεο), και να το βγάλουν και εις πέρας, ειδικά με την κλασική έννοια του βιασμού, δηλαδή να την κρατάγανε με το ζόρι, ή να την χτυπήσανε, όπως μου φαίνεται και εξαιρετικά απίθανο να της είχανε κανένα μαχαίρι στο λαιμό, ειδικά αν ήταν και άλλες κοπέλες εκεί και χαζεύανε. Και το να την απείλησαν λεκτικά και να κάθησε ύσηχα έτσι απλά μου φαίνεται αστείο. Ειδικά αν ήταν και κοπέλες εκεί. Εγώ πιστεύω πως το ποιό πιθανό είναι να ξεκίνησε κάτι νορμάλ και να βγήκε εκτός ελέγχου, ή η κοπέλα να μην ήθελε, αλλά να μην το έκανε αρκετά σαφές. Ένας βιασμός είναι βιασμός, είτε μιλάμε για προμελετημένο σχέδιο, είτε για στιγμιαία αντίδραση. Ακόμα κι αν τους πρόσβαλε το πόσο μάτσο αντράκια είναι και πόσο μεγάλη την έχουν, δεν υπάρχει δικαιολογία. Σου φαίνεται απίθανο σενάριο να της την έπεσαν με απώτερο στόχο να τη βιάσουν, αλλά σου φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό να παίρνει η άλλη μάτι τον αδελφό της και να αποφασίζουν εκ των υστέρων όλοι μαζί να διαγράψουν τα πειστήρια της αθωότητάς τους. Έχω ξεχάσει πόσες φορές φτιάχτηκα κι ο ίδιος, έχοντας την αδελφή μου παραδίπλα να θαυμάζει τις επιδόσεις μου. Και κατα κανόνα δεν έχει τύχει να δω κοπέλα που να μην έδινε δικαιώματα να έχει πρόβλημα, ούτε και αυτές που έδιναν δικαιώματα έφτασε κανείς στο σημείο να τις βιάσει, αν και σίγουρα τις πειράζαν περισσότερο και πολύ ποιό έντονα. Δεν υπάρχει δικαίωμα στο βιασμό...παρ' το αλλιώς! Ο μόνος κανόνας που θα έπρεπε να υφίσταται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απλός, κατανοητός κι απόλυτος: αν o/η άλλος/η σου πει όχι, δεν το βγάζεις καν έξω για να το επιδείξεις. Τώρα για το θέμα του κόσμου που κατηγορούσε τη κοπέλα, συγνώμη παιδιά αλλά κι εγώ ο απολίτιστος αν κάποιος κατηγορούσε πχ το γιό μου για κάτι, το παιδί μου θα υπερασπιζόμουν, όχι τον άλλο (όπως φυσικά αν ήμουν πατέρας της κοπέλας θα υπερασπιζόμουν εκείνη). Αν είχα γιόκα βιαστή, πιθανότατα να το έκαιγα το τσογλάνι στη μέση της πλατείας και να έβαζα μπουρλότο και στον πατέρα του που τον έσπειρε. Και αυτή η τοπική κοινωνία δε διαφέρει σε τίποτα από όλες τις άλλες. Να κρύψουμε, όπως η γάτα τα κακά της, ό,τι προκύπτει εις βάρος μας και μας στιγματίζει, ακόμα κι αν είναι η πικρή αλήθεια. Εύκολα καταφεύγουμε στα τόσο οικεία στερεότυπα τύπου Βουλγάρα=ξένο πορνίδιο που τα 'θελε ο κώλος της και Έλληνες=δικά μας παιδιά-αγγελούδια που αποκλείεται ποτέ να προέβησαν σε τέτοια πράξη. Να το κρατήσουμε λοιπόν εντός των ορίων και να το διευθετήσουμε όπως όπως προτού μας πάρουν χαμπάρι.
crisadoum Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 δηλαδή powerfull,συνοψίζοντας, οι γυναίκες το πρωί που ξυπνάνε ψάχνουν τα κατάλληλα εκεινα ρούχα που θα τις βοηθήσουν στη διάρκεια της ημέρας να ζήσουν τη μεγαλύτερη ερωτική τους φαντασίωση,ένα βιασμό..γιατί όλες έχουμε δικαίωμα στο βιασμό!
BIAP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καταλαβετε επιτελους κατι. Ο βιασμος ειναι πραξη βιας, και οχι σεξ. Ο βιαστης επιβαλλεται στο θυμα του με τον απολυτο ελεγχο που εχει στο σωμα και στο μυαλο του. Ειναι ο πιο προσωπικος και αμεσος τροπος να παρεις τον ολοκληρωτικο ελεγχο πανω σε εναν ανθρωπο, ειτε γυναικα ειτε αντρα και πιο φρικτωδως παιδιου. Εισχωρεις στο σωμα του, τον εξαναγκαζεις να κανει κατι που δεν επιθυμει για να τονωθει το υδροκεφαλο εγω σου, οχι το πουλι σου. Αυτο ειναι το μεσο ισως, οχι οι επιθυμιες του. Το ατομο που βιαζει, μπορει να ισχυριζεται πως τον προκαλλεσε το ντυσιμο, το φερσιμο ειτε ο,τιδηποτε αλλο για να αποποιηθει την ευθυνη της πραξης του.Στην ουσια, ειναι αμεσος ταπεινωτικος και σοκαριστικος τροπος για να επιβαλλει τη βια του πανω σε καποιον αλλο και να ικανοποιηθει απο τη δυναμη που του παρεχει η πραξη αυτη.
the_end Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 @ powerfull το post σου είναι ή δήθεν ή επικίνδυνο. δεν ξέρω τι μ'εκνευρίζει περισσότερο. αν ισχύει το 1ο, τότε απλά πάνε χαμένα μερικά λεπτά και λίγες λέξεις. αν ισχύει το 2ο μάλλον πρέπει να περάσεις κάποιο καιρό σ'ενα κατάλληλο ίδρυμα και να επανενταχτείς αργότερα(αν νιώσεις καλύτερα βέβαια).
trelosjack Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρετε ότι ο βιασμός είναι από τις ποιό κοινές ερωτικές φαντασιώσεις, και μάλιστα αρκετά κοινή και στις γυναίκες; Ακόμα και αν δεν το έχετε ακούσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το γνωρίζετε από προσωπική εμπειρία (αλλα φυσικά δεν θα το παραδεχτείτε ποτέ εδώ εε; ). Οι αρρωστοι αγαπητε μου , μαντεψε ΔΕΝ ειναι η πλειοψηφια!! Επισης εστω οτι το αποδεχομαι, οπως ειπε και ο Λουσι - "Εκτός και αν έχουμε κάποιον ανάμεσά μας σε εξελικτικό στάδιο λίγο πριν την αμοιβάδα, ο οποίος νομίζει πως ο σκηνοθετημένος βιασμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και ο βιασμός σε μια τουαλέτα σχολείου είναι το ίδιο" - Εγώ πιστεύω πως το ποιό πιθανό είναι να ξεκίνησε κάτι νορμάλ και να βγήκε εκτός ελέγχου, ή η κοπέλα να μην ήθελε, αλλά να μην το έκανε αρκετά σαφές. Ναι γίνεται και αυτό, ειδικά αν η κοπέλα δεν φώναξε ή δεν αντιστεκόταν ιδιαίτερα. Φυσικά μπορεί να φοβόταν, αλλά δυστηχώς έτσι δεν γίνεται τίποτα. . Αυτο λεγεται βιασμος!!! Να μην το εκανε σαφες? Ειναι επιχειρημα αυτο? Για define λιγο αυτο το κομματι ? Εχουμε ξεφυγει... Μερικες φορες χαιρομαι που διαβαζω σπανια μπλα μπλα ποσο να ημουν μοδερατορας να "αναγκαζομαι" να διαβαζω τετοια και αναλογα προηγουμενα ποστ......
ouragos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Λυπαμαι πολυ που υπαρχουν σε αυτο το forum ατομα που υποστηριζουν οτι δεν εγινε βιασμος και υπαρχουν πραγματα που δεν ξερει ο κοσμος. Ειμαι Χαλκιδαιος και δυστυχως - ντρεπομαι που το λεω - καταγομαι απο το συγκεκριμενο χωριο. Κι επειδη εχουν ακουστει πολλα και διαφορα απο τους αξιαγαπητους Βαθειωτες (κατοικοι της Αμαρυνθου που παλιοτερα λεγοταν Βαθεια) για το ηθος του θυματος θεωρω δικαιο να διατυπωσω κι εγω τις αποψεις μου για τους ιδιους τους Βαθειωτες. Ενω πληθυσμιακα λοιπον θεωρειται κωμοπολη κατα την ταπεινη μου γνωμη προκειται για ενα ελεεινο και φασιστικο κολοχωρι που θα επρεπε να βομβαρδιστει και να εξαφανιστει απο το χαρτη. Οι περισσοτεροι κατοικοι του επιδιδονται συστηματικα καιρο τωρα στην κλοπη, το ψεμα, την κατινια και το ρατσισμο. Για το πρωτο θα μπορουσα να αναφερω παμπολα παραδειγματα απο τα παιδικα μου καλοκαιρια που περνουσα στο εξοχικο μου στο χωριο και εβλεπα παιδια απο μια συγκεκριμενη γειτονια να ξαφριζουν τα παιχνιδια της δικης μας γειτονιας ακολουθωντας το παραδειγμα των γονιων τους. Για τα επομενα τρια ελπιζω να εχετε πειστει μονοι σας απο αυτα που μεταδιδουν τα μεσα τον τελευταιο καιρο (ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που αναγνωριζω πραγματικα στους δημοσιογραφους οτι προσφερουν κοινωνικο εργο, γιατι αλλιως ενα ελεεινο εγκλημα θα περνουσε απαρατηρητο). Αν ωστοσο δεν εχετε πειστει, θα ηθελα να σας θυμισω μερικες λεπτομερειες. Συγχωρειστε την οργη μου ( η αληθεια ειναι οτι για το θεμα των κλοπων δεν πρεπει να καταδικαζω ολοκληρο το χωριο) αλλα πραγματικα τα εχω παρει με ολη αυτη την ιστορια. Και για να μην το ξεχασω, το 98 νομιζω, οι αξιαγαπητοι συμπατριωτες μας ηθελαν να διωξουν ολους τους αλλοδαπους απο το χωριο(πραξη που κατακριθηκε φυσικα ως ρατσιστικη και τοτε απο τα μεσα αλλα κρινωντας εκ των υστερων, νομιζω οτι ο διωγμος ειναι καλυτερος απο το βιασμο). Απορω που υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν παρακολουθησει ολοκληρη την ιστορια και ακομα "δεν ξερουν τι εγινε". Η εξιστορηση των συμβαντων απο την κοπελα παραμενει η ιδια απο την αρχη με περισσοτερες επεξηγησεις στην καταθεση της, ενω αντιθετως οι """""""μαρτυριες""""""" των μαθητων αλλαζαν συνεχως μεχρι την ανεκδιηγητη τελικη εκδοχη που ακουστηκε στις τηλεορασεις οτι η κοπελα πηγε με τη θεληση της και με τους 4 και στο τελος βγηκε εξω ικανοποιημενη και τους βαθμολογουσε και δηλωσε υστερα οτι ηθελε να το κανει και με γυναικα. Και μαλιστα τους το ξεκαθαρισε κι ολας οταν τη ρωτησαν "τι θα κανεις αμα το μαθει η μανα σου?" "Θα πω οτι με βιασαν". Γνωριζοντας φυσικα οτι υπηρχε ενα βιντεακι που, συμφωνα με τις συμμαθητριες της εδειχνε καθαρα πως οτι εκανε το εκανε με μεγαλη χαρα. Ποσο λογικη σας ακουγεται η ολη ιστορια? Ποσες φορες ατομα που κατηγγειλαν ψευτικο βιασμο ηταν τοσο εκτεθειμενα σε τοσο πολυ κοσμο με τοσο αδιασειστα στοιχεια εις βαρος τους? Και ακουμε λιγο πολυ ενα ολοκληρο χωριο να μας λεει αυτες τις μαλακιες. Οσο για το θεμα της βιντεοσκοπησης ειπωθηκε στην αρχη οτι η ιδια τους ζητησε να τη βιντεοσκοπησουν και μετα, οταν καταλαβαν οτι δεν ταιριαζει και πολυ αυτο στην ιστορια τους (και αργησαν κι ολας να το καταλαβουν), ειπαν οτι το εκανε καποιος απο βλακεια και μετα το εσβησε. Και ενα σωρο αλλες αντιφασεις που θεωρω ανουσιο να αναφερω. Το γεγονος που ολοι παρακολουθησαμε ηταν η ακαριαια συσπειρωση μιας τοπικης κοινωνιας (νομιζω πως οι συγγενεις και οι φιλοι των 7 αμεσα εμπλεκομενων αποτελουν απο μονοι τους μεγαλο μερος της κοινωνιας αυτης) απεναντι σε μια κοπελα που απλως (δεν θα πω μεταναστρια) δεν ειχε κανεναν δικο της. Παρεπιπτοντως, για οσους δεν το προσεξαν στην τηλεοραση, την αστυνομια δεν την καλεσε η κοπελα ουτε η μανα της, αλλα ο γιατρος που την εξετασε και βρηκε κακωσεις (ανεξαρτητως αν δεν μπορουσε να βεβαιωσει βιασμο). Ειναι κατι που το ξερω απο δικες μου πληροροφιες αλλα ειπωθηκε και στην τηλεοραση και λυπαμαι πολυ που βλεπω τον τοπικο τυπο να διαστρεβλωνει τα γεγονοτα, καθως και την καταθεση της μαθητριας. Οσο για το μοναδικο στοιχειο που προκαλει αμφιβολιες για τους ισχυρισμους της κοπελας, το "πως δεν την ακουσε κανενας αμα φωναξε οπως ισχυριζεται?" υπαρχουν πολλες πιθανες απαντησεις, αλλα εγω θα σας ρωτησω πρωτα "Και πως ξερετε οτι δεν την ακουσαν και απλα δεν εκαναν τιποτα?" καθηγητες, μαθητες, ολοι, ειτε απο φοβο ειτε απο αδιαφορια, ειτε γιατι καποιοι απο αυτους ενεκριναν (για να μην πω απολαμβαναν) το γεγονος οπως και οι συμμαθητριες των αγοριων που παρακολουθουσαν. Αλλωστε και η θρασυτατη και προκλητικοτατη αποφαση των καθηγητων να επιβαλλουν ποινη και στη μαθητρια τη στιγμη που εκρεμμει η υποθεση στην ελληνικη δικαιοσυνη (κρατος εν κρατει η αμαρυνθος μας) δειχνει καποια πραγματα νομιζω για το ηθος τους και την ολη σταση τους ως προς το ζητημα. Και μην ξεχναμε οτι και η αστυνομια πιστευει οτι εγινε βιασμος αλλα απλως δεν υπαρχουν επαρκη στοιχεια. Υπαρχουν εκχυμωσεις που δεν αποδεικνυουν ομως με την αυστηρη εννοια του ορου το βιασμο (η επισημη ιατροδικαστικη εξεταση εγινε δυστυχως αρκετο καιρο μετα το συμβαν) και δυστυχως δεν υπαρχουν μαρτυριες υπερ του θυματος. Και το τραγικο για μενα δεν ειναι το εγκλημα που διεπραξαν οι ανηλικοι μαθητες. Το τραγικο ειναι η αντιδραση των μικρων τοπικων κοινωνιων που καταπατουν οποιαδηποτε ηθικη αξια προκειμενου να προστατευσουν τα μελη τους και να αποτρεψουν ενδεχομενες οικονομικες και κοινωνικες επιπτωσεις που θα ειχε στον τοπο τους η γνωστοποιηση ενος τραγικου γεγονοτος. Λυπαμαι πολυ που βλεπω οτι δυστυχως και στη Χαλκιδα, που υποτιθεται οτι ειμαστε μεγαλη πολη υπαρχουν πολλοι που επιθυμουν να υποτιμησουν το γεγονος και κυριως, λυπαμαι προσωπικα που ειδα δικους μου ανθρωπους που ζουν στο χωριο και ξερουν τι εγινε να αλλαζουν τωρα τα λεγομενα τους οταν ειδαν οτι το χωριουδακι τους κινδυνευει να χαντακωθει.
geovard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το sex είναι οτι ωραιότερο μπορούν να κάνουν δύο άνθρωποι.(Ή περισσότεροι αυτό εξαρτάται από τα βίτσια τού καθένα).Χρειάζονται τουλάχιστον δύο λοιπόν.Όταν κάποιος συμμετέχει παρά τη θέλησή του όπως ειπώθηκε πιό πρίν τότε παύει να είναι sex καί μπαίνουμε σε εγκληματικές συμπεριφορές. Το προφίλ τού βιαστή καθώς λένε οί ειδικοί είναι άτομο φαινομενικά ήρεμο κατά κανόνα από το κοντινό περιβάλλον των θυμάτων καί έχει ένα σοβαρό ελάττωμα.Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση στις σχέσεις του με τις γυναίκες,αποτυχίες απορρίψεις τραυματικές εμπειρίες.Τι τού απομένει λοιπόν.Η με το έτσι θέλω κατάκτηση τού άλλου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι πρόλαβαν αυτά τα αγόρια να βιώσουν τραυματικές εμπειρίς καί να γίνουν βιαστές τόσοι πολλοί μαζί.Όπως μού είναι δύσκολο να πιστέψω πως ένα κορίτσι δεν την 'εύρισκε' αρκετά με το αγόρι της καί ζήτησε να την 'περάσει' η μισή τάξη.Τότε πώς στο καλό συνέβη ίσως εμείς οί περίεργοι να μην μάθουμε ποτέ. Παρεμπιπτόντως πριν μερικά χρόνια σε ένα μπαράκι πού καθόμασταν με κάτι φίλους άκουσα κάποιον τύπο πού ισχυριζόταν ότι μόλις είχε αποφυλακιστεί έπειτα από βιασμό να λέει: Βρε δεν την έκοβα καλύτερα ο μλκς?Το κάτω κεφάλι να φάει το πάνω?Γιατί δεν τράβαγα ένα γρόθο(έτσι αποκαλούν στη Κρήτη τον αυνανισμό) να μη δημιουργώ καί υπεραξίες! Σημειωτέον ότι ο εν λόγω τύπος δεν ξέρω αν όντως ήταν βιαστής σίγουρα όμως ήταν κάργα στα σφηνάκια.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Powerfull, πες μα την αλήθεια. Όταν το άκουσες στις ειδήσεις το λέρωσες το σωβρακάκι ή κρατήθηκες; Geovard: Όταν δηλαδή στην Κρήτη είχαν βιάσει μια γιαγιά στο πλαίσιο βεντέτας, οι βιαστές είχαν ψυχολογικά προβλήματα και απορρίψεις ή απλά ήταν πράξη μίσους;
punky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Διάβασα τις απαντήσεις στο post του Powerfull. Και ήταν απαντήσεις από ανθρώπους που μέχρι σήμερα (προφανώς λανθασμένα) εκτιμούσα. Τελικά καταλαβαίνω πόσο κοιμησμένοι είναι όλοι τους. Ο Powerfull βγήκε και έγραψε 2-3 μεγάλες αλήθειες. Η μεγαλύτερη εξ αυτών, η απομυθοποίηση του βιασμού. Πράγματι είναι μεγάλη γυναικεία φαντασίωση. Ίσως η μεγαλύτερη. Κι εγώ ως συνήθως θα το πάω κι ένα βήμα πιο πέρα. Πάντα με παραβολές σαν τον Χριστό (γιατί κάπου μέσα μου νιώθω Υιός του Θεού), μπας και το χωρέσει το μικρό τελικά μυαλουδάκι σας. Ας υποθέσουμε ότι είστε άντρας και πάτε γυμναστήριο. Και μάλιστα πάτε σε κάποιο από αυτά που είναι 24ωρο. Και έτυχε ρε αδερφέ να είχατε δουλειές όλη μέρα και δεν προλαβαίνατε. Και πήγατε κατά τις 24:00 το βράδυ. Η καλύτερη φάση. Ούτε κόσμος, ούτε ουρά στα όργανα. Μόνο άλλοι 3-4 άντρες, που είναι και παρέα. Η νιρβάνα του εκγυμναζόμενου. Κάντετε ωραία και καλά τη γυμναστική σας. Κάποια στιγμή τελειώνετε και πάτε στα αποδυτήρια να κάνετε ένα ντους. Κατεβαίνει και η παρέα των 4 αντρών, και ανταλλάσετε κι ένα γεια. Εκεί αναλαμβάνει δράση η αλήθεια της ζωής και όχι οι μαλακίες που γράφουν τα βιβλία κάποιων φλώρων που διαβάζετε εσείς οι περισπούδαστοι. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι όλοι οι άντρες (μα όλοι όμως) είμαστε αδερφές. Απλά το καταπιέζουμε. Για να το λένε τόσοι gay, αλήθεια θα είναι. Δεν μπορεί. Αυτή τη μεγάλη αλήθεια τη γνωρίζει και η τετραμελής παρέα, τα μέλη της οποίας τυγχάνουν να είναι ήδη full time ομοφυλόφυλοι. Σας πλησιάζει με διάθεση να σας την εξηγήσει. Κάπου τσινάτε. Εκεί βάζουμε δυο κουταλιές (όχι παραπάνω, θα ξυνίσει) από την άλλη αλήθεια του Powerfull, ότι το θύμα προκαλεί με την παρουσία του τον βιαστή και αυτό φταίει. Συν ότι κατά βάθος, γουστάρει. Γιατί μην ξεχνάμε ότι είστε ημίγυμνοι στα αποδυτήρια, παλιοκουφάλες. Ιδρωμένοι και οι μυς πρησμένοι από τη γυμναστική. Μπουκιά και συγχώριο δηλαδή. Κάπου εκεί (για να μη μακρυγορώ με περιγραφές), σας κάνουν τον κώλο να. Αλλά no worries. Μην απατάσθε ότι βιασθήκατε ψυχικά και σωματικά. Ότι λιώσανε την αξιοπρέπεια και τον ανδρισμό σας. Αχ, βρε κουτά. Σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία, βιώσατε μέσα σε 10 λεπτά, τις δυνατότερες αντρικές φαντασιώσεις. Ναι, αυτές που δεν παραδέχεστε, αλλά τα θέλει ο κώλος σας. Αν είστε πραγματικοί άντρες και όχι αχάριστοι, θα πείτε κι ένα ευχαριστώ στα παιδιά που σας τις χάρισαν, και άντε σπιτι σας.
Kandinsky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ με punky. Τόσες αλητείες και τόσα -και τόσο- επικίνδυνα συμπλέγματα δεν έχω ξανασυναντήσει σε ένα μόνο thread. Ο ένας λέει ότι οι Ανατολικές είναι Βουλγάρες που πηδιούνται για χρήματα και ο άλλος ότι οι γυναίκες επιζητούν το βιασμό ως ικανοποίηση φαντασίωσης γι' αυτό και ντύνονται προκλητικά. Και μετά λέμε για το πώς κατάντησε η κοινωνια σκατά. Βρε άει στο διάολο.....
Powerfull Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Συγνώμη ρε παιδιά που δεν ανατρίχιασα όταν άκουσα για το κακόμοιρο το κορίτσι, αλλά δυστηχώς υπάρχουν πολύ ποιό ανατριχιαστικά θέματα εκεί έξω, τα οποία δεν γίνονται Εθνικό θέμα, να βγαίνει ο καθ'ένας και να λέει τη γνώμη του. Εγώ δεν είπα ότι θα έπρεπε να είναι ευγνώμων που τη βιάσανε, αυτό που λέω είναι πως ΤΟ ΟΤΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑΝΕ (αν τη βιασανε) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ! Είτε σας αρέσει είτε όχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ για να παρεμβαίνει ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Και τέτειες πιέσεις μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το Ελσίνκι στην Ελλάδα συμβαίνουν ετησίως περίπου 4.000 βιασμοί (και όχι 40000 που ακούστηκε σε μια ξένη εφημερίδα), δεν θα έπρεπε να ασχολούμασταν με τίποτα άλλο όλη τη μέρα. Και το ότι οι θήτες είναι ανήλικοι ΜΕΙΩΝΕΙ την βαρύτητα της πράξης τους, δεν την αυξάνει. Και lucifer, η αναλογία του να δουλεύεις εσύ για την NSA με το να ψάχνει κόσμος το βίντεο στο νετ, είναι τουλάχιστον αστεία, αλλά εσύ συνέχισε να πιστεύεις έτσι αν θες. Στο παρελθόν έχουμε 100δες παραδείγματα ανθρώπων που βγαίναν και κατηγορούσαν με τον αυστηρότερο τρόπο φαινόμενα μόνο και μόνο για να συγκαλήψουν τη συμετοχή τους σε αντίστοιχα. Όπως επίσης ανέφερα ο ίδιος πριν, είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να ντύνεται όπως θέλει, και υποχρέωσή μου να το δέχομαι, όχι όμως και να το σέβομαι. Επειδή βρίσκομαι σε ανώτερο εξελικτικό επίπεδο από την αμοιβάδα δεν έχω βιάσει καμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει η κάθε μια να έρχεται και να τεστάρει το εξελικτικό μου επίπεδο για να βεβαιωθεί. Και πίστεψέ με στο Elada υπάρχουν αρκετοί που βρίσκονται ακόμα κοντά στη φάση προτόζωου. Επίσης lucifer πράγματι, κατά κανόνα παρτουζώνουν γκομενάκια ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ στα σχολεία, όπως μας λένε 2-3 άλλα βιντεάκια που κυκλοφορήσαν πρόσφατα. Blueviper, έχεις υπ'όψη σου μήπως πόσοι απο τους 4000 βιαστές πέρνουν αυτό που κατά τη γνώμη σου τους αξίζει στα δικαστήρια; Νομίζω γύρω στους 64 λέγανε. Και αν αυτός που περάσει τα όρια θέλει κρέμασμα κατά τη γνώμη σου, ή ευνουχισμό, όπως κάνουν στις αραβικές χώρες, έτσι και αυτές που προκαλούν τους γύρω τους θέλουν πετροβολισμό, όπως επίσης κάνουν στις αραβικές χώρες. Ευτηχώς δεν ζούμε σε μια από αυτές, οπότε εκείνες μπορούν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν έξω έτσι, και οι 3936 από τους 4000 βιαστές επίσης. Τώρα για το γιατί η κοπέλα κατέγγειλε βιασμό και δεν βγήκε και την επόμενη μαζί τους, υπάρχουν χιλιάδες εκδοχές πέρα από το ότι δεν το διασκέδασε... Και δεδομένων των αναλογιών, η εκπλήρωση της δικής σου (και του lucifer) φαντασίωσης, φέρει εκπληκτικά μεγαλήτερο βαθμό κινδύνου από την άλλη που αναλύουμε τώρα, και οι συνέπειες μιας τέτοιας προσπάθειας θα ήταν πολύ ποιό άμεσες και οδυνηρές. Το να με σπάσεις στο ξύλο δεν είναι αποκλειστικά στη δική σου ευχέρια, εκτός αν μαζέψεις και καμιά 10ριά άλλους μαζί. Όμως το να μην βιάσει κάποιος μια γυναίκα, εξαιρουμένων των έννομων συνεπειών της πράξης του, είναι αποκλειστικά στη δική του ευχέρια αφού το 80% τουλάχιστον των αντρών είναι σε θέση να υπερυσχήσουν σωματικά ενάντια σε μια γυναίκα. Να σου δώσω λοιπόν ένα καλήτερο παράδειγμα. Είναι το να σπάσεις στο ξύλο το γιό σου επειδή σε νευρίασε. Ξέρεις μήπως πόσοι γονείς κάνουν κάτι τέτειο; Βέβαια τα παιδιά δεν είναι σε θέση να προστατευτούν ούτε έμεσα από μια τέτεια διαδικασία, οι γυναίκες όμως είναι. Με τον ίδιο τρόπο που μου λες για τη κορούλα μου, θα ήθελα να σε δω κι εσένα να αφορίζεις με τέτεια άνεση αν ήταν ο γιόκας σου μπλεγμένος σ'αυτά, ή η κορούλα σου τα βιντεοσκοπούσε. Το αν αποδειχτεί πως τελικά μηλάμε για βιασμό πάλι δεν λέει τίποτα. Η ελεεινή πραγματικότητα όπως λες είναι πως βιασμοί συμβαίνουν στατιστικά περίπου 10 τη μέρα. Μαζί τους πρέπει να ασχολήται η δικαιοσύνη, ούτε εγώ πρέπει να ασχολούμαι, ούτε εσύ, ούτε ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Το να ζητάμε να κάψουν στην πηρά τους ανήλικους επειδή μας ανοίξαν τα μάτια για το τι γίνεται στα σχολεία και σοκαριστήκαμε (λες και μέχρι τώρα δεν το ξέραμε ή δεν το φανταζόμασταν) είναι τουλάχιστον χαζό και κοντόφθαλμο. Και μην ξεχνάς πως βιάστηκε από 4 ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, δηλαδή άτομα με περιορισμένες ευθήνες. Και εντάξυ, αν έρθεις εσύ και αρχίσεις και με βρίζεις, και εγώ σε σπάσω στο ξύλο, πάλι δεν υπάρχει δικαιολογία, και πάλι θα με μαζέψουν. Όμως παρ'όλα αυτά μπορεί να χάσω τον έλεγχο και να το κάνω. Έτσι λοιπόν η καλήτερη λύση είναι να μην με προκαλέσεις, και θα είμαστε και οι 2 μας ασφαλείς. Και ναι, η νεανική ηλιθιότητα μου φαίνεται ποιό πιθανή από το προμελετημένο έγκλημα. Και αν όποτε οι γυναίκες λέγαν όχι δεν την βγάζαμε έξω, τότε ο πληθισμός θα ήταν στο 1/10. Υπάρχει βεβαίως διαχωριστική γραμμή, αλλά δεν βρίσκεται εκεί που την τοποθετείς. The_end, οι απόψεις (όπως και οι φαντασιώσεις) δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα, οπότε δεν χρειάζεται να πάω πουθενά αλλού από εδώ που βρίσκομαι για την ώρα. Βέβαια σε κάποιες χώρες του κόσμου αυτό δεν υσχήει, αλλα ευτηχώς εγώ ζω στην Ελλάδα. Χρίσα, όχι δεν λέω ότι ετοιμάζεστε να ζήσετε τη φαντασίωσή σας, αυτό που λεω είναι πως όπως όταν εγώ ανεβαίνω στη μηχανή μου κάθε μέρα, το κάνω γιατί μου αρέσει και δεν μπορεί να μου στερήσει κάποιος το δικαίωμα επειδή δεν αρέσει σε εκείνον. Δυστηχως η στατιστικές λένε πως με τη μηχανή έχω πολύ περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσω απ'ότι με αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορώ επίσης να οδηγώ ψύχραιμα και να έχω ένα ρεαλιστικό επίπεδο ασφάλειας, ή να κάνω σούζες και να μην έχω. Αν δεν αποδέχομαι κίνδυνο καθόλου, μπορώ να μείνω σπίτι, ή να πάω με τα πόδια. Αυτό δεν αποτελεί από μόνο του τεκμήριο αθωότητας για κάποιον που θα με χτυπήσει με το αμάξι, αλλά δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Αν δεν κάνεις σούζες και φοράς προστατευτικά, είσαι όχι τελείως, αλλά αρκετά ασφαλής. Οκ; Trelosjack ναι πράγματι δεν είναι το ίδιο η φαντασίωση με τη πράξη, αλλά δεν απέχει πάρα πολύ, και δηλώνει εξικείωση κάποιου με την ιδέα... Οι περισσότεροι ενήλικοι βέβαια το διατηρούν σταν φαντασίωση, όπως διατηρούν σαν φαντασίωση να πάνε με τη sklenarikova. Όμως από την άλλη η sklenarikova δεν κυκλοφορεί κάθε μέρα ανάμεσά μας. Επίσης trelosjack βιασμός με τη νομική έννοια, δεν λέγεται να κάνει κάτι η άλλη χωρίς να θέλει, κι εγώ δεν θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου το πρωί, αλλά το κάνω. Άρα βιάζομαι σε καθημερινή βάση. Η κλίμακα είναι που το κάνει να ξεχωρίζει. Επίσης οι γυναίκες έχετε λίγο περίεργο τρόπο να εκφράζετε το τι θέλετε και το τι όχι. Δεν θέλω να μπαίνω σε λεπτομέριες που πάλι είναι off topic. Όμως το να έχει έρθει η άλλη μαζί μου σπίτι μου, να είναι ημίγυμνη μαζί μου στο κρεβάτι μου και ενώ φιλιόμαστε ξαφνικά να μου λέει <<όχι μωρέ δεν θέλω>>, ή <<δεν αισθανομαι άνετα>> δεν είναι αρκετό για να με πείσει να σταματήσω (εκτός και αν εκνευριστώ από την ανοησία της δήλωσης και φύγω). Στη τελική αν η άλλη πραγματικά δεν ήθελε, θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού. Και το ότι το μετάνιωσε αυτή δεν σημαίνει πως στιγμιαία λήνεται και το δικό μου πρόβλημα. Για να βρίσκεται εκεί, σίγουρα ήθελε ΚΑΤΙ. Γιατί πρέπει σ'αυτό το σημείο να είμαι εγώ αυτός που θα αποδεχτεί το τι θέλει εκείνη και όχι εκείνη αυτό που θέλω εγώ; punky να σαι καλά βρε, με έκανες και γέλασα. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι η κοπέλα για την οποία συζητάμε είναι λίγο περίεργο να πέρναγε τυχαία από τη τουαλέτα του υπό κατάληψη σχολείου. Και να είσαι σίγουρος πως αν συνέβαινε κάτι τέτειο σε κάποιον θα φώναζε για βοήθεια. Αν δεν το έκανε, και προκαλούσε κι όλας τους 4 gay bodybuilders για τα ερωτικά τους προσόντα, τότε μάλλον ή πράγματι αποτελούσε κρυφή του φαντασίωση, ή ήταν εντελώς ηλίθιος. Και να είσαι σίγουρος ότι κανένα δικαστήριο δεν θα τους καταδίκαζε. Kandinski, διάβασες καθόλου το τι γράφω; Δεν είναι ότι επιζητούν τον βιασμό συνειδιητά, αλλά ότι επιζητούν να προκαλέσουν. Και για το πως κατάντησε η κοινωνία μην κατηγορείς εμένα (αφού εγώ όπως λέτε είμαι η μικρή μειοψηφία) αλλά τους εαυτούς σας.
agpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 @powerfull, μπράβο σου. Ξόδεψες χρόνο για να θεωρητικοποιήσεις γενικά το βιασμό πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγελίας βιασμού. Δεν υπάρχει υπάρχει βιασμός, μόνο πρόκληση και δικαιολογημένη αντίδραση. Ο βιασμένος και η βιασθείσα δεν είναι θύματα, είναι θύτες. Αυτό είναι κυριολεκτικά διαστροφή. Εσένα σε προκαλούν τα στρινγκ και τα χαμηλοκάβαλα, τον ένα τα μακριά μαλλιά, τον άλλο τα κοντά, τον ένα οι ξανθιές, τον άλλο τα καστανά και το γαϊτανάκι καλά κρατεί. Τελικά όλες οι γυναίκες κάποιους προκαλούν, για να τις βιάσουν. Ετοιμάσου για ένα μεγάλο σοκ. Πιες μια γουλιά νερό και κάτσε αναπαυτικά. Πάρε δυο βαθιές ανάσες και μετά συνέχισε να διαβάζεις. Μη βιάζεσαι, γιατί η έκπληξη θα είναι μεγάλη. Είσαι έτοιμος; Λοιπόν, και οι γυναίκες...επαναλαμβάνω: και οι γυναίκες είναι...άνθρωποι. Ανάμεσα στα δικαιώματα που αναγνωρίζονται στους ανθρώπους (ναι, και στις γυναίκες) είναι η αξιοπρέπεια και η αυτοδιάθεση του σώματος. Στον πραγματικό κόσμο (όχι στις τσόντες), αν μια γυναίκα πει "όχι", εννοεί "όχι", δεν εννοεί "φέρε και τους φίλους σου". Προσπάθησε να εξηγήσεις στη μανούλα σου κοιτώντας τη στα μάτια πως δεν υπάρχουν βιαστές, αλλά απλώς άνθρωποι που προγραμματισμένα απάντησαν στη γυναικεία πρόκληση. Αν στα μισά της προσπάθειας από ντροπή σταματήσεις, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Ίσως η φρίκη της μανούλας σου σε ταρακουνήσει και το ξανασκεφτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.