LL_NEO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ναι ρε Luci και του χουμε πει 10000 φορες οτι εχει καπου λαθος, αλλα δεν λεει να το δει. Χμμμμμ (μέχρι να την βγάλει έξω και να αρχίσει και να κυνηγάει την κάθε μια κορδονοφορούσα) δε νομίζω ότι συντρέχει και κάποιος λόγος που να τον αναγκάζει να το δει όπως εσύ ή όπως το βλέπουμε οι υπόλοιποι μας. Θέλοντας να είμαι πρωτοποριακός θα κάνω offtopic στο topic που δημιουργήθηκε για τα offtopic μυνήματα με σκοπό να μείνουμε ontopic στο αρχικό topic και θα πω πάντως ότι γενικώς εντύπωση μου κάνει ότι 9/10 γνωστές μου με τις οποίες συζήτησα κρατούσαν επιφυλάξεις για τη στάση της Βουλγάρας. Ήταν ένα ontopic μύνημα με βάση το αρχικό topic που όμως γράφτηκε στο topic που δημιούργηθηκε απο τα offtopic μυνήματα του αρχικού τόπικ. Ως εκ τούτου παρόλο που συνολικά είναι Ontopic θα πρέπει να θεωρηθεί offtopic μιας και θα έπρεπε να γραφτεί στο τόπικ που αποτελείται απο τα μυνήματα που είναι ontopic...
Powerfull Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κουράστηκα. Forensick δεν θα σου απαντήσω, απαντάω σε ότι λες στα προηγούμενα post μου. Και σε όλες τις μαλακίες που λέτε έχω απαντήσει στα προηγούμενα post μου επίσης. Οι περισσότεροι προφανώς δεν έχετε μια σωστά σχηματισμένη άποψη και απλά απομονόνετε ένα κομάτι από το κάθε κείμενο που γράφω, και προσπαθείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μου την πείτε, μην τυχών και το καταλάβουν και σας πουν χαζούς. Με στεναχωρεί που δεν έχει μπει στη κουβέντα μια γυναίκα, θα μπορούσε να έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Επειδή το να λέει ο καθένας το τι είμαι εγώ γι αυτά που σκέφτομαι αντί να πει κάτι παραγωγικό, θα τελειώσω με ένα ερωτηματολόγιο μήπως και μπείτε τελικά ποτέ στο θέμα. Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το ντύσιμο που έχει; Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το πόσο προκλητικά φέρεται; Πιστεύετε πως η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας έχει σχέση με τον κίνδυνο που διατρέχει; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να σας πει όχι για να κάνει νάζια ενώ στην πραγματικότητα ήθελε σεξ; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει όχι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει ναι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Τι στάση κρατήσατε; Τι αποτελέσματα πιστεύετε πως θα υπήρχαν αν κάνατε κάτι άλλο; Πιστεύετε πως οι άντρες πρέπει να βάζουν πάντα τις επιθυμίες των γυναικών πριν από τις δικές τους; Αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως οι γυναίκες είναι ικανές να ασκήσουν ψυχολογική βια; Τι επίπεδα πίεσης είναι αποδεκτά στο οικογενιακό περιβάλλον; Έχει δικαίωμα ένας άντρας να πιέσει τη γυναίκα/γκόμενά του για σεξ; Αν ναι μέχρι πιό σημείο; Αν όχι, γιατί; Πιστεύετε πως ο βιασμός έχει μόνο μια κλίμακα και είναι το ίδιο οδυνηρός για τη γυναίκα άσχετα με τον τρόπο που χρησιμοποιήται και/ή την σωματική φθορά που τον συνοδεύει; Αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως ο βιασμός θα έπρεπε να αντιμετοπίζεται σαν φόνος; Και αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως θα έπρεπε να αναγνωρίζονται ελαφρυντικά στους βιαστές; Τι πιστεύετε πως αποζητά ο βιαστής με την πράξη του; Είναι πάντα το ίδιο; Αυτά... LL_NEO είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες θα είχαν ένα - δύο ενδιαφέροντα πράγματα να προσθέσουν στη συζήτηση... Τώρα Νάνι...
Dikemou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ότι και να λένε τα horny αγόρια, το προκλητικό ντύσιμο όπως το εννοουν αυτά, δλδ ακόμα και στρινγκ εξω απ' το παντελόνι ή σούπερ μινι, απαγορεύεται μόνο σε κάτι πολιτείες του Αμέρικα. Εφόσον λοιπόν δεν προσβάλλεται η δημόσια αιδώς, αυτά που λέτε με παραινέσεις στις κυρίες να μην ντύνονται προκλητικά ειναι του κώλου τα εννιάμερα. Διότι, η γυναίκα όταν τα φοράει αυτά θέλει απλώς να προκαλέσει και να δείξει ότι και αυτή αξίζει κάτι, ότι αξίζει να τα φοράει. Καλά, μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Υπάρχουν και οι ηθικοί φραγμοί. Δεν πιστεύω να μην είχες πρόβλημα αν η κόρη σου στα 16 της έκανε το βρακί της τιράντα κι έβγαίνε έξω. Είπαμε δεν είμαστε Ελλαδαμαμπάντ (ή μήπως είμαστε; ), αλλά το οτι δεν είναι παράνομο να κυκλοφορεί κανείς ξεβράκωτος, δεν καθιστά την κάθε νεανίδα, καλλίπυγο ή μη, "κάτι" αν το κάνει. Υπάρχουν πολλοί θεμιτοί τρόποι να προβάλλει κανείς τα κάλλη του και κατ' εμέ το ξεβράκωμα δε συγκαταλέγεται σ' αυτούς. Αντιθέτως, χάνεις κιόλας, μιας κι ο άδειος ο κουβάς κάνει τον πολύ το θόρυβο.
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Με στεναχωρεί που δεν έχει μπει στη κουβέντα μια γυναίκα, θα μπορούσε να έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Ναι, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να σας προβληματίζει. Μου επιτρέπεται να απαντήσω όντας γυναίκα; Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το ντύσιμο που έχει; Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το πόσο προκλητικά φέρεται; Πιστεύετε πως η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας έχει σχέση με τον κίνδυνο που διατρέχει; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να σας πει όχι για να κάνει νάζια ενώ στην πραγματικότητα ήθελε σεξ; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει όχι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει ναι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Τι στάση κρατήσατε; Τι αποτελέσματα πιστεύετε πως θα υπήρχαν αν κάνατε κάτι άλλο; Πιστεύετε πως οι άντρες πρέπει να βάζουν πάντα τις επιθυμίες των γυναικών πριν από τις δικές τους; Αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως οι γυναίκες είναι ικανές να ασκήσουν ψυχολογική βια; Τι επίπεδα πίεσης είναι αποδεκτά στο οικογενιακό περιβάλλον; Έχει δικαίωμα ένας άντρας να πιέσει τη γυναίκα/γκόμενά του για σεξ; Αν ναι μέχρι πιό σημείο; Αν όχι, γιατί; Πιστεύετε πως ο βιασμός έχει μόνο μια κλίμακα και είναι το ίδιο οδυνηρός για τη γυναίκα άσχετα με τον τρόπο που χρησιμοποιήται και/ή την σωματική φθορά που τον συνοδεύει; Αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως ο βιασμός θα έπρεπε να αντιμετοπίζεται σαν φόνος; Και αν ναι γιατί; Πιστεύετε πως θα έπρεπε να αναγνωρίζονται ελαφρυντικά στους βιαστές; Τι πιστεύετε πως αποζητά ο βιαστής με την πράξη του; Είναι πάντα το ίδιο; Ναι, πιστεύω πως παίζει ρόλο. Ναι, πιστεύω πως παίζει ρόλο. Όχι. Δεν το έχω κάνει ποτέ, από όσο μπορώ να θυμάμαι. Ναι, έχω πει όχι. Δεν άλλαξα γνώμη, αλλά δυστυχώς ενέδωσα. Ψυχολογικός εκ-βιασμός. Ευτυχώς, λόγω του χαρακτήρα μου, δεν μου άφησε σημάδια. Ναι, μου έχει τύχει να αλλάξω γνώμη, αλλα οι ενδιασμοί υπήρχαν από πριν και τους γνώριζε. Τί άλλο αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει από το να το σεβαστεί; Αυτό έλλειπε, να μην το σεβόταν κιόλας. Πιστεύω πως όταν πρόκειται για κάτι που αφορά και τους δυο, δεν υπάρχει «εγώ» και «ο άλλος». Δεν τρέχεις μόνος σου για να βγεις πρώτος. Πάνω από το «εγώ» και το «εσύ» είναι το «ΕΜΕΙΣ». Ακόμα και αν πρόκειται για one-night-stand. Ανετότατα όμως. Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Είναι δυνατόν να μιλάμε για δικαίωμα στην άσκηση πίεσης για κάτι που ο άλλος δεν θέλει να κάνει; Και μόνο από την διατύπωση της ερώτησης, θύμωσα. Έτσι και μου το έκανε κάποιος αυτό, του είχα σπάσει το κεφάλι πάραυτα. Ευτυχώς, οι επιλογές των συντρόφων μου δεν συμπεριλαμβάνουν τέτοιου είδους «άνδρες». Ο βιασμός έχει στάδια και παραμέτρους. Άλλο ο βιασμός από έναν άγνωστο, στα ξαφνικά και άλλο ο βιασμός από τον κρετίνο γκόμενο που τον ανέχεσαι για Χ, Ψ λόγους. Σαφώς πως δεν μπαίνουν όλες οι περιπτώσεις στο ίδιο τσουβάλι. Είναι ανόητο να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο. Ίσως σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές, όχι.Η ερώτηση είναι πολύ γενική. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να τα βλέπουμε εμείς. Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά το σίγουρο είναι πως το ψυχολογικό background ενός ανθρώπου που με τη βία απολαμβάνει την ερωτική πράξη, σίγουρα δεν είναι υγιές. Αυτό που αποζητά μπορεί να είναι από ικανοποίηση θυμού ή ανδρισμού μέχρι και εκδίκηση εξ αιτίας διαστρεβλωμένων εικόνων των σεξουαλικών του αρχέτυπων. Και σίγουρα δεν είναι πάντα το ίδιο, αλλά θα υπάρχουν αρκετά κοινά.
blueviper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 You know the term "tsourekia"; Φτου κι απ' την αρχή... Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το ντύσιμο που έχει; Πιστεύετε πως μια γυναίκα κινδυνεύει περισσότερο/λιγότερο/το ίδιο ανάλογα με το πόσο προκλητικά φέρεται; Πιστεύετε πως η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας έχει σχέση με τον κίνδυνο που διατρέχει; Μάλλον το νιονιό δεν επαρκεί για να αντιληφθείς πως δεν επιδιώκει κανείς να αναιρέσει τον κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από την προκλητική συμπεριφορά (όπως διάολο κι αν ορίζεται εξατομικευμένα αυτή) ή το ντύσιμο, αλλά να καταδειχθεί πως τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορούν να αποτελούν ελαφρυντικά μιας καταδικαστέας επιλογής, όπως είναι ο βιασμός. Προφανώς η λύση για να εκμηδενίσει η γυναίκα τον κίνδυνο από τους διάφορους ανώμαλους, είναι να μεταμορφωθεί σε Βασιλειάδου, να φοράει μπούρκα, να περπατάει σαν κάβουρας και να μένει στο σπίτι, καθότι πάντα θα υπάρχει και κάποιος που μπορεί να παρεξηγήσει το οτιδήποτε και να λάβει ένα αυθαίρετο "έμπαινε Γιούτσο". Χέστο...δεν είναι ζωή αυτό. Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να σας πει όχι για να κάνει νάζια ενώ στην πραγματικότητα ήθελε σεξ; Φυσικά. Αν όμως η δική της πραγματικότητα με θέλει την επομένη με χειροπέδες έπειτα από καταγγελία βιασμού, τότε προφανώς και την παρερμήνευσα ευθύς εξαρχής. Μην μπερδεύουμε ένα απλό ερωτικό παιχνίδισμα με συνθήκες βιασμού, διότι αυτές οι τελευταίες είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτές με τα σημάδια που προκύπτουν. Προφανώς αν αρχίσει να ουρλιάζει και να ωρύεται την ώρα που εσύ της σκίζεις το σλιπ και την πετάς μπρούμυτα, έχουμε ξεφύγει από τα νάζια που λέγαμε. Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει όχι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Βεβαίως. Και τι μ' αυτό; Όταν αλλάξει γνώμη κι έχω ορεξούλες κι ο ίδιος, συνεχίζει το νταχτιρντί μια χαρά. Αυτό που εξετάζουμε είναι τι γίνεται όταν λέει όχι και δεν αλλάζει γνώμη... Σας έχει τύχει ποτέ μια γυναίκα να πει ναι και να αλλάξει γνώμη αργότερα; Τι στάση κρατήσατε; Τι αποτελέσματα πιστεύετε πως θα υπήρχαν αν κάνατε κάτι άλλο; Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και μάλιστα με πρόσωπο οικείο, μπορείς να αντιληφθείς πότε εννοεί το όχι κι επιθυμεί να σταματήσει κάτι και πότε παίζει το ποντίκι με τη γάτα. Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και δε θα έπρεπε να τα συζητάμε καν. Μεταξύ δύο ανθρώπων πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός σε κάθε επίπεδο. Για να ζητάει σοβαρότατα να πέσουν διαφημίσεις, θα έχει τους λόγους της, τους οποίους κι αν γράψω κανονικά, θα χάσω την αυτοεκτίμησή μου και θα πέσω στα μάτια της (αν δεν πέσω και στην ψειρού). Δεν πηδάει ένας...θέλει τη συναίνεση δύο το κόλπο, αλλά μάλλον την έχεις δει εαυτούλης. Πιστεύετε πως οι άντρες πρέπει να βάζουν πάντα τις επιθυμίες των γυναικών πριν από τις δικές τους; Αν ναι γιατί; Δεν υπάρχουν πάνω και κάτω επιθυμίες. Υπάρχουν επιθυμίες και μη. Αν δε γουστάρει, τέρμα και πάπαλα. Solo mode για να εκτονωθώ και να μου φύγει η καύλα, τη βγάζω και στο bathroom παρέα με τη Ναστάζια και τη Νάντια. Sorry που αντιλαμβάνομαι το σεξ κι ως μια spiritual μέθεξη που χρειάζεται αμφότερη συμμετοχή για να "λέει". Αν για εσένα είναι μια τρύπα κι αρκεί να σου πουν το "ναι" βαριεστημένα για να βγάλουν την υποχρέωση που τους κέρασες καφέ φίλτρο, χαίρομαι που δεν έχουμε κανένα κοινό. Πιστεύετε πως οι γυναίκες είναι ικανές να ασκήσουν ψυχολογική βια; Όπως κι οποιοσδήποτε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν υπάρχουν διακρίσεις στην προέλευση της βίας. Είναι πολυμορφική, πολυπαραγοντική και πολυεπίπεδη. Τι επίπεδα πίεσης είναι αποδεκτά στο οικογενιακό περιβάλλον; Θα διακινδυνεύσω την απάντηση και χωρίς τη βοήθεια του κοινού: <30Newton/m^2. Έχει δικαίωμα ένας άντρας να πιέσει τη γυναίκα/γκόμενά του για σεξ; Αν ναι μέχρι πιό σημείο; Αν όχι, γιατί; Το σημείο το προανέφερα. Μέχρι εκεί που δε θα πέσεις στην υπόληψή της γιατί δεν σεβάστηκες την επιθυμία της. Δεν είναι ζήτημα δικαιώματος, αλλά κατανόησης κι αποδοχής πως όσο εσύ δικαιούσαι να κάνεις σεξ, άλλο τόσο δικαιούται (και περισσότερο) ο άλλος να μην κάνει χωρίς τη συναίνεσή του. Αν χρειάζεται να πιέσεις για να το κάνεις, καλύτερα να στραφείς σε μια πλαστική κούκλα κι έναν παραμορφωτικό καθρέφτη. Πιστεύετε πως ο βιασμός έχει μόνο μια κλίμακα και είναι το ίδιο οδυνηρός για τη γυναίκα άσχετα με τον τρόπο που χρησιμοποιήται και/ή την σωματική φθορά που τον συνοδεύει; Αν ναι γιατί; Άλλο ένα υπέρμετρα βλακώδες ερώτημα...και να φανταστείς πως κατηγορηθήκαμε για "μαλακίες" μερικοί. Ο βιασμός μπορεί να καταλήξει στο βιολογικό θάνατο με υπαιτιότητα του θύτη, στην αυτοχειρία του θύματος που δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος, στην καταρράκωση της γυναικείας φύσης που άγγιξε τα επίπεδα του ζωντανού-νεκρού για το υπόλοιπο της ζωής της κοκ. Γιατί τη χρειάζεσαι την καταραμένα αρρωστημένη σου κλίμακα; Για να αποδείξεις πως μερικές γυναίκες πρέπει να λένε κι ευχαριστώ που γλύτωσαν τα χειρότερα κι υπέστησαν μονάχα έναν σεξουαλικό καταναγκασμό που δεν κατέληξε στη χειροδικία ή το θάνατο; Είσαι καλά άνθρωπέ μου; (τι ρωτάω!) Ξέρεις πόσες γυναίκες θα προτιμούσαν να είχαν αφήσει την έσχατη πνοή τη δεδομένη στιγμή, αντί να ζουν με τη ντροπή και τους εφιάλτες του "ήπιου βιασμού" σου; Πιστεύετε πως ο βιασμός θα έπρεπε να αντιμετοπίζεται σαν φόνος; Και αν ναι γιατί; Το μόνο που πιστεύω για το βιασμό, είναι πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ο κοινωνικός στιγματισμός του δράστη κι όχι του θύματος όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι φυσικά αισιόδοξος, όσο υπάρχουν υπάνθρωποι ακόμα κι εδώ μέσα, που τους είναι εύκολο να αποδώσουν το βιασμό στη γυναικεία πουτανιά και μόνο. Πιστεύετε πως θα έπρεπε να αναγνωρίζονται ελαφρυντικά στους βιαστές; Όσα αναγνωρίζονται και σε κάθε άλλη κακουργηματική πράξη. Τι πιστεύετε πως αποζητά ο βιαστής με την πράξη του; Είναι πάντα το ίδιο; Γουστάρεις τις εκθέσεις ιδεών ρε φούστη μου. Βαρέθηκα!
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δεν πηδάει ένας...θέλει τη συναίνεση δύο το κόλπο, αλλά μάλλον την έχεις δει εαυτούλης. O Σταλινικός έχει δίκιο. Ουσιαστικά αυτή είναι η σούμα ολόκληρης της ανθρώπινης σεξουαλικής ιστορίας/ηθικής από την εφεύρεση του παρόντος και υφιστάμενου πολιτισμού μέχρι και σήμερα, χάραμα της 7ης Νοεμβρίου 2006.
blueviper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κι εμείς οι ομοφυλόφιλοι επαληθευόμαστε από τα αρχέγονα ζωώδη ένστικτά μας, τότε που ο πρώτος αρσενικός πίθηκας-ανθρωπίδης κόλλησε μαλαφράντζα, έπειτα από μαρκάλισμα που έριξε σε ένα άλλο αρσενικό, αλλά βλέπεις τι διωγμό βιώνουμε ακόμα και στις εικονικές κοινωνίες. Ανάσα δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε!
punky Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 O Σταλινικός έχει δίκιο. Μόνο δίκιο; Είμαι ο μόνος που αναγνωρίζει και την αξία του τρόπου; Τον έβαλε κάτω και του έριξε πολλές μαεστρικές. Απαντήσεις. Και μπορεί να έμοιαζαν με βιασμό, αλλά δεν ήταν. Αφού το θύμα τριγυρνούσε στο thread φορώντας ένα ξεχειλωμένο κορδόνι λογικής και μόνο.
agpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 @blueviper στις 05:30; Εντυπωσιάστηκα. Powerfull, εξακολουθείς να μετατρέπεις το θύμα σε θύτη. Η ευθύνη έγκειται στο βιαστή που αντιλαμβάνεται το άλλο σώμα ως δοχείο κοινής χρήσης. Ούτε συμπάθεια ούτε κατανόηση ούτε ελαφρυντικά περισσεύουν για το βιαστή. Θύματα βιασμού δεν πέφτουν μόνο καλλονές ελάχιστα ενδεδυμένες. Βιάζονται και άσχημες, παιδιά, ηλικιωμένοι και πνευματικά ασθενείς. Ο βιασμός δεν είναι φυσιολογική αντίδραση σε ένα ακαταμάχητο ερέθισμα. Είναι πράξη μίσους ή άσκηση βίας λόγω ανεπάρκειας του βιαστή. Για το μίσος και τις ανεπάρκειες δεν ευθύνεται το θύμα.
Kandinsky Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Καλά, μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Υπάρχουν και οι ηθικοί φραγμοί. Δεν πιστεύω να μην είχες πρόβλημα αν η κόρη σου στα 16 της έκανε το βρακί της τιράντα κι έβγαίνε έξω. Είπαμε δεν είμαστε Ελλαδαμαμπάντ (ή μήπως είμαστε; ), αλλά το οτι δεν είναι παράνομο να κυκλοφορεί κανείς ξεβράκωτος, δεν καθιστά την κάθε νεανίδα, καλλίπυγο ή μη, "κάτι" αν το κάνει. Υπάρχουν πολλοί θεμιτοί τρόποι να προβάλλει κανείς τα κάλλη του και κατ' εμέ το ξεβράκωμα δε συγκαταλέγεται σ' αυτούς. Αντιθέτως, χάνεις κιόλας, μιας κι ο άδειος ο κουβάς κάνει τον πολύ το θόρυβο. Άλλο οι ηθικοί φραγμοί και άλλο το τί έχει προσπαθήσει η κοινωνία μας να διαφυλάξει προφυλάσσοντας το με ένα νομικό πλαίσιο. Το αν μου αρέσει εμένα το πώς θα ντύνεται η κόρη μου ή πως ντύνονται γενικά οι γυναίκες εμπίπτει στο θέμα "γούστο" και όχι στο θέμα "νόμος". Εφόσον δλδ δεν είναι παράνομο να κυκλοφορεί η Χ γυναίκα με μίνι ως τον πισινό απλώς ΔΕΝ είναι παράνομο. Εφόσον κάποιος κακομοίρης την ξεμοναχιάσει και τη βιάσει, αυτό ΕΙΝΑΙ παράνομο. Και η συζήτηση δεν άρχισε από εκεί αλλά στο πόσο δικαιούται (?) ο κάθε άντρας (?) να υποχρεώνει αυτήν την Χ γυναίκα που ντύνεται προκλητικά ή την Ψ που ενώ χαμουρεύονται άλλαξε γνώμη να ενδίδει στις ορέξεις του.
fireflies Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 . Fireflies αυτό το post είναι για να το διαβάσουν και γυναίκες και να δώσουν καμιά σοβαρή άποψη, γιατί οι δήθεν κύριοι ποιό πάνω δεν με πείθουν και πολύ με τα λεγόμενά τους. Το να ακούσω μια γυναίκα να πέρνει θέση υπέρ των γυναικών είναι πολύ ποιό ρεαλιστικό. Όσο για το τι είναι μη ήπιος βιασμός, δες το <<Μη αναστρέψιμος>> για να καταλάβεις. Άλλο το date rape, και άλλο αυτό. Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά στη κλίμακα και με ρωτάς, ή για σένα θα ήταν το ίδιο το να έχεις πιεί παραπάνω και να σε πήδηξε κάποιος που δεν γούσταρες και ιδιαίτερα χωρίς να το καταλάβεις, με το να στολίσει την υπόγεια διάβαση με τα μούτρα σου κάποιος καμιά 10ρια φορές μετά τη πράξη και να σε πάρει το ασθενοφόρο να σε πάει στην εντατική, ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο; ... Τώρα αν σου απαντήσω ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα (απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις) έχει κανένα νόημα? Και το έχω δει το Irreversible, μη στεναχωριέσαι.
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Τώρα αν σου απαντήσω ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα (απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις) έχει κανένα νόημα? Και το έχω δει το Irreversible, μη στεναχωριέσαι. Εντάξει. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Δεν έχει καμιά σχέση. Στη μια περίπτωση το πολύ πολύ τα παίρνεις άγρια και παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον γκόμενο «ολκής» () και στην άλλη έχεις διαλυθεί ως ύπαρξη. Εντελώς διαφορετικές περιστάσεις. Καλή η διάθεση να υποστηρίξετε το γυναικείο φύλο, αλλά ο υπερβάλλων ζήλος δημιουργεί λανθασμένες εικόνες.
Skia11 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 @ Powerfull Το γεγονός οτι το 99% των posters διαφωνούν κάθετα μαζί σου και δε κάθεσαι να αναλογιστείς οτι μπορεί να έχεις λάθος εντύπωση πέρι του τι "δικαιολογεί" βία, με κάνει να πίστευω οτι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κάποιος αδερφός ή πατέρας κοπέλας που "απόλαυσε" ( κατά τα λεγόμενα σου ) το sex μαζί σου στα 10 δευτερόλεπτα που είπε όχι και ίσως τότε να σου δώσουν μερικά απο τα δικά τους "επιχειρήματα" να σκεφτείς. Υ.Γ. Μπορεί να ακουστεί τετριμένο αλλά άμα η 14χρονη κορούλα σου αύριο έρθει και σου πει "Πατέρα με βίασε ο γκομενός μου" δώστης το link με τα posts σου εδώ να διαβάσει τα περί date rape και "Μη αναστρέψιμος" να καταλάβει το κορίτσι οτι έφταιγε που φόρεσε το μίνι στο ραντεβού με τον "άντρακλα" και οτι ήταν τυχερή που τις έκατσε η άλλη κλίμακα.
fireflies Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Δεν έχει καμιά σχέση. Στη μια περίπτωση το πολύ πολύ τα παίρνεις άγρια και παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον γκόμενο «ολκής» () και στην άλλη έχεις διαλυθεί ως ύπαρξη. Εντελώς διαφορετικές περιστάσεις. Καλή η διάθεση να υποστηρίξετε το γυναικείο φύλο, αλλά ο υπερβάλλων ζήλος δημιουργεί λανθασμένες εικόνες. Ο σκοπός μου δεν ήταν να "υποστηρίξω το γυναικείο φύλο", αλλά να απαντήσω ως αρμόζει σε μία ανόητη ερώτηση κάποιου που επινόησε και χρησιμοποεί κατά κόρον την έννοια του "ήπιου βιασμού". Δε χρειάζεται να λέμε και τα αυτονόητα, έτσι δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.