Προς το περιεχόμενο

Σεξ, βία κι εξουσία -Split από thread βιασμού-

Powerfull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"όλοι οι υπόλοιποι" είσαι εσύ?

αν δε βαριόμουν θα έκανα quote καμιά 15αριά(και παραπάάάνω) posts που σου(στις απόψεις σου τελοσπάντων) απαντούν με επιχειρήματα.

αν είσαι τόσο απασχολημένος με "βάλε-ότι-θες-μέσα-στα-εισαγωγικά" και δεν τα πρόσεξες δε σου φταίμε εμείς(οι gay). αν πάλι δεν κατάφερες να δεις στα παραπάνω post επιχειρήματα(ακόμα κι αν διαφωνείς ρε παιδί μου) τότε πάλι δε φταίμε εμείς.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τελοσπάντων, αν θες να διαβάζουν τα κατεβατά σου στο μέλλον, μάθε ελληνικά ή αίστο χρισοιμωπίεισε ωρθωγράφω.

Για τα υπόλοιπα, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Να σου απαντήσω με επιχειρήματα; Κάτι μέρες μια ντουζίνα άνθρωποι σου τα λένε και εσύ χαμπάρι δεν πέρνεις. Η μόνη ελπίδα είναι η ύπνωση ή λοβοτομή φαντάζομαι. Εκτός και αν έχουν δοκιμασθεί και τα δύο και απέτυχαν.

Η ανθρώπινη βλακεία πάντως ποτέ δε θα σταματήσει να με ξαφνιάζει. Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσεις όλα, τσακ πέφτει από τον ουρανό μια καινούργια ποικιλία.

Δημοσ.
Και τελοσπάντων, αν θες να διαβάζουν τα κατεβατά σου στο μέλλον, μάθε ελληνικά ή αίστο χρισοιμωπίεισε ωρθωγράφω.

Για τα υπόλοιπα, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Να σου απαντήσω με επιχειρήματα; Κάτι μέρες μια ντουζίνα άνθρωποι σου τα λένε και εσύ χαμπάρι δεν πέρνεις. Η μόνη ελπίδα είναι η ύπνωση ή λοβοτομή φαντάζομαι. Εκτός και αν έχουν δοκιμασθεί και τα δύο και απέτυχαν.

Η ανθρώπινη βλακεία πάντως ποτέ δε θα σταματήσει να με ξαφνιάζει. Εκεί που λες ότι τα έχεις ακούσεις όλα, τσακ πέφτει από τον ουρανό μια καινούργια ποικιλία.

Το "πέρνεις" γράφεται με ΑΙ. lol

Δημοσ.
Το "πέρνεις" γράφεται με ΑΙ. lol

Εντάξει, τι να κάνει ο άνθρωπος; Επηρεάστηκε.

Απόδειξη πως αν μπλέκεσαι πολλές μέρες με τα πίτουρα σε τρώνε οι (ανορθόγραφες) κότες.

Powerful παίζει να είσαι ο πιο βαρετός κωλοτούμπας που έχω συναντήσει στο net. Εντάξει, επειδή είμαστε ευαίσθητοι και πονόψυχοι εδώ όπως κάθε λιγότερο γνήσιος άντρας, σε συμπονούμε για τα ψυχικά τραύματα που σου δημιούργησαν τα κορίτσια και σε έκαναν ότι είσαι.

Άσε μας εμάς να χασομεράμε και να θέλουμε να της πηδήξουμε πρώτα το μυαλό (ακόμη και στο one night stand), και να την κάνουμε να το ζητάει η ίδια. Κι αν δεν κεφάρει μία αυτή για χ λόγους, να μην κεφάρουμε 10 εμείς να μας κάνει το χατήρι.

Εσύ μπορείς πάντα να εξιτάρεις μια γυναίκα ερωτικά απλά με το "μα φάνηκε να μου το υποσχέθηκες". Άμα δεις ότι δεν πιάνει, μίλα της για την ψυχολογική βία που σου έχουν ασκήσει οι κακούργες γυναίκες στο παρελθόν. Άμα δεν πιάσει ούτε αυτό, άρχισε να φωνάζεις και να ψιλοσπρώχνεις.

Μη ξεχάσεις να πάρεις αναπνευστήρα γιατί μπορεί να πνιγείτε από τα πολλά κολπικά υγρά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η στεγνή απαίτηση, η αυτολύπηση, η γκρίνια και οι απειλές είναι ακαταμάχητα αφροδισιακά.

Δημοσ.

ειλικρινά, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω να μιλάω με τον powerfull.

Οι απόψεις από μόνες τους,σε ενα δημοκρατικό πολίτευμα,δεν ποινικοποιούνται.

αν λοιπόν κάποιος,μιλάει γαι "ήπιο βιασμό",κ "μου έλεγε όχι,αλλά εννοούσε ναι",κ φορουσε χαμηλοκαβαλο,άρα προκαλούσε, είναι δικαίωμά του να τα λέει..αν τα κάνει κιόλας,ευτυχώς θα τον μαζέψει η ελλνική δικαιοσύνη,κ ας πάει εκεί να υποστηρίξει τα ίδια περίεργα....

Δημοσ.

Όλοι οι υπόλοιποι: "Μπλα μπλα...ο ήλιος βγαίνει απο την ανατολή"

Powerfull: "Μπλα μπλα...ο ήλιος βγαίνει απο τη δύση"

Όλοι οι υπόλοιποι: "Μπλα μπλα...όχι, απο την ανατολή βγαίνει"

Powerfull: "Μπλα μπλα...απο τη δύση λέμε"

.....

(έτος 2086, το insomnia έχει εξαγοράσει το google και την microsoft)

.....

3.493.842 απαντήσεις αργότερα...

Όλοι οι υπόλοιποι: "Μπλα μπλα...ο ήλιος βγαίνει απο την ανατολή και είσαι στόκος"

Powerfull: "Μπλα μπλα...ο ήλιος βγαίνει απο τη δύση και παρεπιπτόντως είστε και αδερφές"

Δημοσ.
Δεν έχω γυρίσει τίποτα από το πρώτο μου post μέχρι τώρα. Αυτό που γυρίζει είναι το μυαλό σας που είναι τόσο απασχολημένο να προβάλει πόσο καλοί είστε οι ίδιοι και πόσο κακοί είναι όλοι οι υπόλοιποι που δεν ασχολήστε καν με το θέμα.

Ξεκίνησες με τη θέση πως η γυναίκα προκαλεί το βιασμό της, που είναι προγραμματισμένη αντίδραση του άντρα.

Έπειτα το γύρισες στην εθελούσια συνεύρεση και στην πραγματοποίηση της φαντασίωσης του βιασμού.

Τώρα υποστηρίζεις πως ο βιασμός, αν δεν ασκηθεί φυσική βία, δεν είναι ακριβώς βιασμός.

Έχεις αλλάξει θέση, αν και η βάση της σκέψης σου παραμένει η ίδια. Δεν αναγνωρίζεις στη γυναίκα το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος της και θεωρείς πως η επιθυμία σου για το σώμα της γυναίκας έχει προτεραιότητα έναντι του δικαιώματός της στο σώμα της.

Σε παρακαλώ, όμως, εξήγησε μας πιο είναι το θέμα που εμείς (εν αντιθέσει με σένα; ) δεν ασχολούμαστε καν;

Δημοσ.

Μα γιατί να γίνεται προσπάθεια απαξίωσης αυτού του εκπληκτικού διπλού άξελ με τριπλό τόλουπ απ' τον ίδιο τον εκτελεστή του?

Δημοσ.
Μα γιατί να γίνεται προσπάθεια απαξίωσης αυτού του εκπληκτικού διπλού άξελ με τριπλό τόλουπ απ' τον ίδιο τον εκτελεστή του?

Κυρίες και κύριοι, μαζί μας σήμερα ο Αλέξης Κωστάλας...:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...