Προς το περιεχόμενο

Σεξ, βία κι εξουσία -Split από thread βιασμού-

Powerfull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@powerfull : Γιατί δεν παραδέχεσαι ευθέως ότι πρότυπο σου είναι ο "κάθε που νυχτωνει κι η πόλη ερημώνει εσένανε θυμόμαστε Κυριάκο Παπαχρόνη? Εκείνον τον ερέθιζαν τα τακούνια των γυναικών που χτυπούσαν στο πεζοδρόμιο και "δεν μπορούσε να κρατηθεί". Οι ψυχίατροι τελικά απεφάνθησαν ότι αυτό οφειλόταν στον εξευτελισμό που υπέστη από μια πουτάνα (δεν ξέρω αν ήταν Βουλγάρα, μάλλον όχι, τότε δεν είχε αρχίσει ακόμη η μαζική μετανάστευση).

"Βιασμός δεν είναι το να κάνει κάτι η άλλη χωρίς να το θέλει" λες. Τί είναι βιασμός κατ' εσέ?

Ο βιασμός αυτός παραλληλίζεται με τους κοινωνικούς συμβιβασμούς που οφείλουμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Πολύ ωραία.

Αλήθεια, στις παραλίες που κυκλοφορούν με μαγιώ και στρινγκ επειδή δεν μπορείς να κρατηθείς πας και τρίβεσαι πάνω τους? Τί κάνεις? Μήπως δεν πας παραλία?

Στο δρόμο τί γίνεται? Αν δεις κανα ξεκωλο το ακολουθείς μέχρι να βρεις κανα απόμερο δρομάκι ώστε να του την φορέσεις? Σύμφωνα με το σκεπτικό σου δικαίως θα το κάνεις, διότι "τί ήθελε η πουτάνα και ντύθηκε προκλητικά και πηγαίνει σε απόμερα δρομάκια όπου μπορεί να της την πέσουν?"

Πρόσεχε μόνο. Διότι κάποια μερα ίσως να έχεις κάποια δυσάρεστη έκπληξη και σε βρουν πεταμένο σε κάποια άκρη του δρόμου επειδή θα σε έκανε μπαουλοντίβανο (στην καλύτερη) κάποιος αδερφός ή πατέρας. Ή και η ίδια.

Κοίτα ρε κάτι αντράκια εν δυνάμει βιαστές. Τόσο λιγούρια που καυλώνουν με ότι δουν στο δρόμο και δεν μπορούν να κρατηθούν. Που αν τους πει το γκομενάκι "όχι" πάλι δεν μπορούν να κρατηθούν.

Έτσι είναι φιλάρα. Όταν δεν έχεις τα κότσια να έχεις υπομονή ώστε να κάνεις τη γυναίκα να πει "ναι", τότε είσαι λίγος. Πολύ λίγος σαν άντρας και με μηδέν προσωπικότητα...

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Agpr δεν είπα πως υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ αντίδραση, είπα πως υπάρχει αντίδραση σκέτο. Αν δεν υπήρχε ερέθισμα δεν θα υπήρχε και δράση, άρα αντίδραση είναι.Και πράγματι, τελικα όλες οι γυναίκες κάποιους προκαλούν, αλλά υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που τους προκαλούν ΟΛΟΥΣ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στα δύο, τότε τι να πω; Και μην μπερδεύεσαι, στις τσόντες οι γυναίκες λένε πάντα ναι. Το πρόβλημα υπάρχει στον πραγματικό κόσμο που θες 6 ψυχολόγους για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί μια γυναίκα όταν λέει όχι. Δεν ξέρω αν είσαι γυναίκα ή άντρας, αλλά αν είσαι άντρας και δεν σου έχει τύχει ποτέ γυναίκα να λέει όχι και να εννοεί ναι, είσαι σπάνιο είδος.

Kandinsky έχεις διανοητικά προβλήματα; Αφού δεν βλέπεις εμένα στα κανάλια, προφανώς ελέγχω μια χαρά τον εαυτό μου. Μη γ@μ@ς τη συζήτηση με προσωπικές επιθέσεις εναντίων μου και με γενικευμένες (και άσχετες με τα όσα γράφω) μ@λ@κίες, δεν έχουν καμιά αξία μέσα στο forum. Αν θες σχολίασε αυτά που λέω (όχι αυτά που νομίζεις ότι θα έλεγα) και όχι εμένα. Όποιος θέλει να σχολιάσει εμένα ας το κάνει σε ξεχωριστό thread ή ακόμα καλήτερα ας έρθει να το κάνει face to face. Εδώ σχολιάζεται μόνο η άποψή μου. Ας θεωρήσω πως το έκανες καταλάθος λοιπών και ας προσπαθήσω να απαντήσω σ'αυτά που λες.

Ο παπαχρώνης ήταν τρελός. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν δολοφονικές τάσεις όταν ακούν τακούνια. Οι περισσότεροι άντρες όμως ερεθίζονται όταν βλέπουν γυμνούς κώλους. Η διαφορά είναι τουλάσχιστον προφανής. Η γραμμή που πρέπει να περάσει κάποιος για το 2ο είναι πολύ λεπτότερη.

Αν δεν μπορείς να ξεχωρήσεις τώρα το βιασμό από τα νάζια που μπορεί να κάνει κάποια κοπέλα γιατί έχει ενδοασμούς ή γιατί την έχουν πείσει από το σπίτι πως αν κοιμηθεί με κάποιο στο πρώτο ραντεβού είναι πουτάνα, τι να σου πω. Δεν φαντάστηκα ότι θα χρειαστεί να το διευκρινήσω. Στο 99.9% των περιπτώσεων η διαφορά είναι προφανής, και οι περισσότεροι και εγώ ανάμεσά τους δεν έχουμε πρόβλημα να την ξεχωρίσουμε, όμως από αυτά που ακούω κάθε μέρα δεν θα μου φαινόταν περίεργο κάποιος να το τραβήξει πιστεύοντας πως η κοπέλα τελικά δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι πολύ εύκολο για κάποιους να πιστέψουν αυτό που θέλουν αντί για αυτό που υσχήει. Εγώ ξέρω ποιός είμαι και δεν πρόκειται να με βρουν πεταμένο πουθενα.

Οι παραλλίες είναι συγκεκριμένα μέρη. Αν κυκλοφορεί κάποια στο κέντρο της Αθήνας με μαγιό, οι κανόνες αλλάζουν εντελώς. Και γυμνή να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, λογικά δεν θα έπρεπε να της την πέσει κάποιος, πάλι διατηρεί τα δικαιώματα του ανθρώπου. Κάποιοι όμως μπορεί να το κάνουν παρ'όλα αυτά. Αν κυκλοφορεί ντυμένη όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτειο μειώνονται κάτα 99.9% τουλάχιστον.

Εσύ να υποθέσω kandinsky είσαι από αυτούς τους εγκεφαλικούς τύπους που τους καυλώνει μόνο το μυαλό της γυναίκας εε; Όταν είσαι με φίλους και δεις καμιά γκόμενα στο δρόμο δεν κάνεις σχόλια για να μην προσβάλεις την αξιοπρέπειά της. Μήπως είσαι λίγο υποκριτής; Μια χαρά καυλώνω όταν βλέπω μια γκόμενα στο δρόμο, και μια χαρά κρατιέμαι. Και άμα μου πει όχι πάλι κρατιέμαι, αρκεί να μου το πει ντυμένη και όχι γυμνή. Αν είναι γυμνή θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

Και μην φοβάσαι μεγάλε, Όσες κοιμήθηκαν μαζί μου τελικά ναι μου είπαν, δεν υπήρχε καμία που έφυγε κλαίγοντας από την ντροπή που υπέστη η αξιοπρέπειά της. Δικαίωμά σου να κάνεις υπομονή, δικαίωμά μου να μην κάνω. Στα μάτια του νόμου είμαστε και οι δύο ισάξιοι.

Kwsn_men δεν ξέρω αν εσύ το μουσκεύεις το σωβρακάκι σου, αλλά εγώ έχω σταματήσει να μουσκεύω τα εσώρουχά μου εδώ και ΠΟΛΥ καιρό τώρα. Και να είσαι σίγουρος πως οι τύποι που βιάσαν τη γιαγιά στη Κρήτη στα πλαίσια βεντέτας, μπορεί να κάναν πράξη μίσους, αλλά σίγουρα είχαν και ΜΕΓΑΛΑ ψυχολογικά προβλήματα...

Δημοσ.

Τίποτα δεν αποκλείεται και όσο και να πιθανολογούμε, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Εγώ μιλώ για καταγγελόμενο βιασμό, καταγγέλουσα και καταγελλόμενους. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί, αλλά και θα κριθεί το σκεπτικό της. Ως εδώ μάλλον οι περισσότεροι συμφωνούν και μάλλον βρισκόμαστε εντός του πεδίου της λογικής.

Όταν, όμως, απορρίπτεται η καταγγελία λόγω της καταγωγής της καταγγέλουσας ή όταν εκφράζεται η άποψη πως οι βιασθείσες τα ήθελαν και τα έπαθαν, γιατί προκάλεσαν τον βιαστή, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα κοινωνικής και ψυχολογικής παθογένειας.

Η αντίδραση του προέδρου της δημοκρατίας αναφερόταν στην ξενοφοβία και στον ρατσισμό, που με την ευκαιρεία της καταγγελίας βιασμού φανερώθηκε ξανά. Αυτή είναι ποιοτικά διαφορετική στάση από αυτή του υπουργείου παιδείας, που ζήτησε από το σύλλογο διδασκόντων να πάρει θέση για ένα γεγονός το οποίο είναι υπό την κρίση της δικαιοσύνης. Στο ίδιο κλίμα και το υπουργείο υγείας, που σωστά αποφάσισε να παράσχει βοήθεια σε μια κατά τεκμήριο οικονομικά και κοινωνικά αδύναμη οικογένεια, αλλά με έπαρση και αυταρέσκεια το ανακοίνωσε δια των ΜΜΕ.

Όσο για τα greeklish, μπορείς να το ξαναγράψεις.

edit: απαντούσα στο μήνυμα του ntouziera, αλλά διαγρἀφηκε.

Δημοσ.
punky να σαι καλά βρε, με έκανες και γέλασα.

Κανονικά θα έπρεπε να πω το ίδιο κι εγώ για σένα.

Αν εκτός από γελοία, δεν ήταν και αρρωστημένα αυτά που γράφεις.

Ξέρεις κάτι ρε powerfull?

Πραγματικά με έχεις πείσει, ότι είσαι εν δυνάμει βιαστής. Ή ακόμη και ότι το έχεις επιχειρήσει ήδη.

Ο μόνος σου ενδοιασμός θα ήταν οι συνέπειες άμα σε έπιαναν.

Κατά τα άλλα, την έχεις δικαιολογήσει απόλυτα, αυτή την πράξη στο μυαλό σου.

Κάνε όμως το πείραμα που προτείνει ο agpr.

Πραγματικά κάντο.

Και σε μένα έχει τύχει να είμαι με γυναίκα και να έχει ξεφύγει η κατάσταση και στους δύο. Και τα ρούχα της να γίνονται κουρέλια.

Αλλά το όχι, είναι όχι όποια στιγμή κι αν αρθρωθεί. Κι ας ας έχουν γίνει τούρμπο και οι δύο.

Προφανώς θέλει, αλλά για χ λόγους έχει ενδοιασμούς εκείνη τη στιγμή.

Μπορεί να μη θέλει τόσο το μέρος, μπορεί να σκέφτηκε κάτι.

Μπορεί ακόμη και να έχει αργήσει και να πρέπει οπωσδήποτε να πάει αλλού.

Μπορεί να ξενέρωσε. Μπορεί, οτιδήποτε αυτή γουστάρει να έχει γίνει μέσα στο μυαλό της και να υπαναχωρεί.

Kandinsky, δεν υπάρχει μέρα ρε φίλε που δεν κερδίζεις τον σεβασμό μου.

Κρίμα που είσαι γάβρος ρε γαμώτο.

Δημοσ.

Αναφέρω μόνο 3 απο τα πολλά και μεγάλα ψέματα!

1ο ψέμα.

Λενε οτι ο καθηγγητης που απεβαλλε την 16χρονη ειναι αδερφος του λυκειαρχη,ενω...

ειναι γαμπρος του!

2ο ψεμα.

Μιλάνε για άρνηση του λυκειάρχη να συναντηθεί με την μητέρα της βουλγάρας,ενω....

συμβαίνει το αντίθετο!

3ο ψέμα.

Μιλάνε για 8 συγγενείς μέσα στο συμβούλιο των καθηγητών,ενω...

οι συγγενείς είναι 3!

4ο ψέμα.

Μιλάνε για γονέα ο οποίος πήρε μέρος στο συμβούλιο που έκανε το λύκειο,ενω...

πολύ απλά δεν υπήρχε γονέας στο συμβούλιο

(Το παιδί έχει 2 γονείς καθηγητές,ο ένας είναι στο γυμνάσιο(η μητέρα του) και

ο άλλος είναι σε λύκειο άλλου δήμου!)

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι:γιατί ασχολείστε με την ανωμαλία του καθενός;Αξία τους δίνετε με το να απαντάτε σε αυτά που λέει.....Θεωρεί ο άλλος τη μεγαλύτερη φαντασίωση της γυναίκας το βιασμό;Ε ας το θεωρεί!Θα τον φτιάξετε εσείς μήπως μέσα από ένα forum;Το πολύ πολύ να σας βρίσει και να σας κοροιδεύει κι από πάνω.Θα μπορούσατε πολύ απλά να μην του απευθύνετε το λόγο.Θα πει 2-3 πράγματα και μετά θα λακίξει.Συν του ότι χάνετε άδικα το χρόνο σας....

Εγώ δύο λόγια θα πω μόνο:ΣΑΦΩΣ και μια γυναίκα έχει το δικαιώμα να ντύνεται προκλητικά,να πηδιέται κλπ κλπ.Ακόμα και το να είναι πόρνη.Ναι κύριοι και η πόρνη έχει δικαιώματα!Το πώς τη θεωρεί και τη βλέπει ο καθένας δικαίωμά του βέβαια.Και εγώ με αυτές τις γυναίκες που εκδίδονται επί χρήμασι αηδιάζω κυριολεκτικά,μου έρχεται να ξεράσω,αλλά αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να τις βιάσω για να δείξω ότι είμαι άντρας!!!Ακόμα κι αυτή που πηδιέται με 50-100 τη μέρα έχει δικαίωμα να καταγγείλει βιασμό αν γίνει.

Αν λοιπόν αυτό το 16χρονο κορίτσι γούσταρε παρτούζα αλλά στην πορεία χόντρυνε το θέμα και είπε 'όχι' ε ναι είναι βιασμός.Σκασίλα μου αν είναι Βουλγάρα,Ιταλίδα ή Κινέζα.Αλλά δεν ξέρουμε τι έγινε και δε νομίζω να μάθουμε....Το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία μας για μια ακόμη φορά έδειξε τη σαπίλα της και το ωραίο είναι ότι μερικοί επαινούν αυτή τη σαπίλα.Άντε και εις ανώτερα λοιπόν.

Καλή σας μέρα.

Δημοσ.
Agpr δεν είπα πως υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ αντίδραση, είπα πως υπάρχει αντίδραση σκέτο. Αν δεν υπήρχε ερέθισμα δεν θα υπήρχε και δράση, άρα αντίδραση είναι.Και πράγματι, τελικα όλες οι γυναίκες κάποιους προκαλούν, αλλά υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που τους προκαλούν ΟΛΟΥΣ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στα δύο, τότε τι να πω; Και μην μπερδεύεσαι, στις τσόντες οι γυναίκες λένε πάντα ναι. Το πρόβλημα υπάρχει στον πραγματικό κόσμο που θες 6 ψυχολόγους για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοεί μια γυναίκα όταν λέει όχι. Δεν ξέρω αν είσαι γυναίκα ή άντρας, αλλά αν είσαι άντρας και δεν σου έχει τύχει ποτέ γυναίκα να λέει όχι και να εννοεί ναι, είσαι σπάνιο είδος.

Άντρας είμαι και ναι, έχω συναντήσει γυναίκες που άλλα λένε και άλλα

εννοούν, όπως έχω συναντήσει και άντρες που άλλα λένε και άλλα εννοούν. Αλλά ο βιασμός δεν είναι μια απλή παρανοήση. Είναι άσκηση βιας, ψυχολογικής ή σωματικής είναι αδιάφορο.

Αυτή η θεωρία της πρόκλησης είναι μια προσπάθεια να δικαιολογήσει κάποιος την καταδικαστέα του πράξη. Η δράση και η αντίδραση δεν μεταφέρεται από τις φυσικές επιστήμες στον κοινωνικό χώρο αυτούσιο. Το ερέθισμα διαμεσολαβείται από την υποκειμενική συγκρότηση και νοηματοδοτείται από αυτό. Γι'αυτό δεν εκλαμβάνουν όλοι ως πρόκληση τα ίδια εξωτερικά ερεθίσματα. Με προκαλεί ο πλούτος, γι'αυτό κλέβω. Με προκαλούν οι μουσουλμάνοι, γι' αυτό τους καίω. Με προκαλούν οι οπαδοί της άλλης ομάδας, γι'αυτό τους ξυλοφορτώνω. Με προκαλούν τα χαμηλοκάβαλα και τα στρινγκ, γι'αυτό βιάζω. Έτσι πάει; Νόμιζα πως ο πολιτισμός μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα. Μήπως κάνω λάθος; Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος είναι απόλυτο ή διαπραγματεύσιμο;

Ο παπαχρώνης ήταν τρελός. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν δολοφονικές τάσεις όταν ακούν τακούνια. Οι περισσότεροι άντρες όμως ερεθίζονται όταν βλέπουν γυμνούς κώλους. Η διαφορά είναι τουλάσχιστον προφανής. Η γραμμή που πρέπει να περάσει κάποιος για το 2ο είναι πολύ λεπτότερη.

Όχι δεν ήταν τρελός, γι'αυτό και βρισκόταν πίσω από τα σίδερα. Ψυχολογικά διαταραγμένος ήταν, που ερμήνευε τους βιασμούς και τους φόνους ως αντίδραση στην πρόκληση των θυμάτων του. Αλλά καταλογισμό είχε. Από τον ερεθισμό ως το βιασμό η γραμμή δεν είναι λεπτή. Δεν υπάρχει γραμμή, υπάρχει χάος.

Αν δεν μπορείς να ξεχωρήσεις τώρα το βιασμό από τα νάζια που μπορεί να κάνει κάποια κοπέλα γιατί έχει ενδοασμούς ή γιατί την έχουν πείσει από το σπίτι πως αν κοιμηθεί με κάποιο στο πρώτο ραντεβού είναι πουτάνα, τι να σου πω. Δεν φαντάστηκα ότι θα χρειαστεί να το διευκρινήσω. Στο 99.9% των περιπτώσεων η διαφορά είναι προφανής, και οι περισσότεροι και εγώ ανάμεσά τους δεν έχουμε πρόβλημα να την ξεχωρίσουμε, όμως από αυτά που ακούω κάθε μέρα δεν θα μου φαινόταν περίεργο κάποιος να το τραβήξει πιστεύοντας πως η κοπέλα τελικά δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι πολύ εύκολο για κάποιους να πιστέψουν αυτό που θέλουν αντί για αυτό που υσχήει. Εγώ ξέρω ποιός είμαι και δεν πρόκειται να με βρουν πεταμένο πουθενα.

Ακροβατείς. Μπορεί να μη θέλει να κάνει σεξ είτε γιατί έχει αναστολές είτε γιατί δεν της αρέσει το εσώρουχο σου. Είναι απόλυτο και αναφέρετο δικαίωμά της. Αν το "όχι" της δεν το σεβαστείς, τότε χωρίς περιστροφές, απλά και ξεκάθαρα τη βιάζεις.

Οι παραλλίες είναι συγκεκριμένα μέρη. Αν κυκλοφορεί κάποια στο κέντρο της Αθήνας με μαγιό, οι κανόνες αλλάζουν εντελώς. Και γυμνή να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, λογικά δεν θα έπρεπε να της την πέσει κάποιος, πάλι διατηρεί τα δικαιώματα του ανθρώπου. Κάποιοι όμως μπορεί να το κάνουν παρ'όλα αυτά. Αν κυκλοφορεί ντυμένη όμως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτειο μειώνονται κάτα 99.9% τουλάχιστον.

Κάπου εδώ η θεωρία δράση-αντίδραση χαλάει έτσι; Στις παραλίες δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο ερέθισμα που συναντούν στην πόλη;

Είναι δικαιλογημένοι να τη βιάσουν ή όχι;

Συγγνώμη αν στο χαλάω, αλλά οι περισσότεροι βιασμοί αφορούν γυναίκες που ήταν ντυμένες.

Εσύ να υποθέσω kandinsky είσαι από αυτούς τους εγκεφαλικούς τύπους που τους καυλώνει μόνο το μυαλό της γυναίκας εε; Όταν είσαι με φίλους και δεις καμιά γκόμενα στο δρόμο δεν κάνεις σχόλια για να μην προσβάλεις την αξιοπρέπειά της. Μήπως είσαι λίγο υποκριτής; Μια χαρά καυλώνω όταν βλέπω μια γκόμενα στο δρόμο, και μια χαρά κρατιέμαι. Και άμα μου πει όχι πάλι κρατιέμαι, αρκεί να μου το πει ντυμένη και όχι γυμνή. Αν είναι γυμνή θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

Όποιος δεν κάνει σχόλια (τι ευφημισμός για την προστυχιά!) είναι υποκριτής; Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως η γυναίκα έχει ανάγκη τα δικά σου "σχόλια"; Όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι:γιατί ασχολείστε με την ανωμαλία του καθενός;Αξία τους δίνετε με το να απαντάτε σε αυτά που λέει.....Θεωρεί ο άλλος τη μεγαλύτερη φαντασίωση της γυναίκας το βιασμό;Ε ας το θεωρεί!Θα τον φτιάξετε εσείς μήπως μέσα από ένα forum;Το πολύ πολύ να σας βρίσει και να σας κοροιδεύει κι από πάνω.Θα μπορούσατε πολύ απλά να μην του απευθύνετε το λόγο.Θα πει 2-3 πράγματα και μετά θα λακίξει.Συν του ότι χάνετε άδικα το χρόνο σας....

Δεν έχεις τελείως άδικο. Και εγώ έχω αναρωτηθεί. Εδώ, όμως, η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Διαβάζουν και παιδιά, που ακόμα διαμορφώνονται. Νιώθω πως είναι και δική μου υποχρέωσή να απαντήσω. Πρέπει να μπορούν να ακούσουν και μια άλλη άποψη. Πλάι στη βαθιά απογοήτευση, που νιώθω, έχω και αισοδοξία πως οι νέοι μπορούν να είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους. Ίσως να φταίει και το επάγγελμά μου.

Δημοσ.
Δεν έχεις τελείως άδικο. Και εγώ έχω αναρωτηθεί. Εδώ, όμως, η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Διαβάζουν και παιδιά, που ακόμα διαμορφώνονται. Νιώθω πως είναι και δική μου υποχρέωσή να απαντήσω. Πρέπει να μπορούν να ακούσουν και μια άλλη άποψη. Πλάι στη βαθιά απογοήτευση, που νιώθω, έχω και αισοδοξία πως οι νέοι μπορούν να είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους. Ίσως να φταίει και το επάγγελμά μου.

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο,αν και δε νομίζω από τις κουβέντες εδώ μέσα να διορθώσουμε κάποιον.Πάντως είναι κρίμα να διαβάζουμε τέτοια πράγματα στα forums.

Δημοσ.
Αναφέρω μόνο 3 απο τα πολλά και μεγάλα ψέματα!

1ο ψέμα.

Λενε οτι ο καθηγγητης που απεβαλλε την 16χρονη ειναι αδερφος του λυκειαρχη,ενω...

ειναι γαμπρος του!

2ο ψεμα.

Μιλάνε για άρνηση του λυκειάρχη να συναντηθεί με την μητέρα της βουλγάρας,ενω....

συμβαίνει το αντίθετο!

3ο ψέμα.

Μιλάνε για 8 συγγενείς μέσα στο συμβούλιο των καθηγητών,ενω...

οι συγγενείς είναι 3!

4ο ψέμα.

Μιλάνε για γονέα ο οποίος πήρε μέρος στο συμβούλιο που έκανε το λύκειο,ενω...

πολύ απλά δεν υπήρχε γονέας στο συμβούλιο

(Το παιδί έχει 2 γονείς καθηγητές,ο ένας είναι στο γυμνάσιο(η μητέρα του) και

ο άλλος είναι σε λύκειο άλλου δήμου!)

Μιχάλη,

αν αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψέματα που είπαν οι δημοσιογράφοι, άστα να πάνε. Δεν είναι αδερφός, είναι γαμπρός του, δεν ήταν 8, ήταν τρεις. Λεπτομέρειες. Στην ουσία η μια πλευρά ακούστηκε και η άλλη όχι.

Η "μητέρα της βουλγάρας" (προφανώς εννοείς τη μάνα της μαθήτριας που κατήγγειλε το βιασμό) υποστηρίζει πως δεν την ειδοποίησαν, όχι πως δεν ήθελε να πάει.

Δεν παύω να αναρωτιέμαι, γιατί οι καθηγητές δέχθηκαν να ασχοληθούν με ένα συμβάν για το οποίο εκκρεμμεί η απόφαση της δικαιοσύνης;

Δημοσ.

Παιδιά με έχετε κουράσει. Αδικήστε μέσα στο forum. Έπρεπε να έχετε γίνει όλοι κοινωνικοί λειτουργεί. Κοίτα βρε παιδί μου τι ευαίσθητος και συναισθηματικός κόσμος υπάρχει μέσα στο νετ. Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι. Τελικά ή πρέπει να ζω σε άλλη χώρα και να μην το έχω καταλάβει, ή όλος ο καλός κόσμος μπήκε στο νετ και έμεινε όλος ο κατιμάς απ'έξω. Στο νετ όλοι είναι γραμμένοι τελικά στις ομάδες που έχουν οι φεμινήστριες και οι οικολόγοι.

Όχι punky, δεν είναι οκ η άλλη να παίζει. Αν εσύ αισθάνεσαι οκ να σε ανάβει πρώτα μια και μετά να σε αφήνει με το καναρίνι στο χέρι, δεν συμερίζομαι την άποψή σου. Μπορεί να σε κρατάει ασφαλή από τα σίδερα της φυλακής (αρκεί να μην μαζεύεις αποθημένα) αλλά δεν είναι σωστή. Οι γυναίκες πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως με τον τρόπο τους ασκούν ψυχολογική βία. Αυτό δεν θα τους το εξηγήσω εγώ ρίχνοντάς τους 5 μπουνιές και πετώντας τες μπρούμητα στο κρεβάτι. Πρέπει να το καταλάβουν μόνες τους, και θα είναι καλήτερα για όλους. Εγώ προσωπικά έχω επαρκείς ανοχές, αλλά καταλαβαίνω πως μπορεί αλλοι να μην έχουν, και τα ερεθίσματα να τους καταβάλουν. Αν εσάς δεν σας προκαλούν αυτά που βλέπετε γύρω σας τότε μπράβω σας, είσαστε καλήτεροι άνθρωποι από μένα. Η σεξουαλική απελευθέρωση αυξάνει τα εγκλήματα σεξουαλικής φύσης. Είναι αναμενόμενο επακόλουθο και δεν θα αλλάξει. Αν δεν το αποδέχεστε αυτό, μεταναστεύστε ανατολικά. Με το να κλειστούν 4 πιτσιρίκια φυλακή δεν θα γίνει ο κόσμος καλήτερος. Αυτά είναι στρουνθοκαμηλισμοί που κρύβουν το πρόβλημα (αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο, γιατί είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες προτιμούν να έχουν αυξημένο κίνδυνο να τις βιάσουν, παρά να ντίνονται με μουσουλμανικά ρούχα, όμως κάποιες φορές το ξεφτυλίζουν το θέμα). Ούτε τα σχολεία έχουν μεγάλη ευθύνη πάνω στο θέμα. Νομίζετε πως λέγοντας στα παιδιά που διαβάζουν τα μυνήματα πως δεν υπάρχουν όλα αυτά τα θέματα, πως οι άντρες δεν έχουν σκληρές φαντασιώσεις, πως όταν μια γυναίκα πει όχι αυτομάτως θα τη σεβαστούνε όλοι, τα προστατεύετε; Είναι καλήτερο να προσπαθήσετε να τους εξηγήσετε που βρίσκονται οι γραμμές, παρά να τους αφήνετε στα τυφλά να παραπατάνε. Και η γραμμή δεν είναι στο όχι κατά τη γνώμη μου, εκτός αν υποθεί πριν, μέσα στο παιχνίδι πολλές χαζομάρες λέγονται. μια ενήλικη γυναίκα θα πρέπει να ξέρει τι θέλει όταν αποφασίσει να πάει στο κρεβάτι με έναν άντρα. Η γραμμή του βιασμού είναι πριν η γυναίκα αρχίσει να υποφέρει και μόνο εκεί και πολύ σπάνια αυτή η γραμμή συμπίπτει με τη γραμμή του όχι. Και πρέπει να δείξει η ίδια που βρίσκεται αυτή η γραμμή, γιατί αν το κρατάει μέσα της δεν λέει τίποτα στους υπόλοιπους, οι περισσότεροι υποφέρουμε μέσα μας για κάτι, δεν έχουν όλοι την εμπάθεια να το καταλάβουν από μόνοι τους. Εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα να καταλάβω πότε μια γυναίκα πραγματικά δεν ήθελε κάτι. Αν τώρα και πριν από αυτό το σημείο έχει θηχτεί η αξιοπρέπειά της, με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Και η δική μου θίγεται όταν κάποια πιστεύει πως είμαι εκεί μόνο και μόνο για να παίξω το παιχνίδι της μέχρι εκεί που θέλει αυτή.

Δημοσ.
Με το να κλειστούν 4 πιτσιρίκια φυλακή δεν θα γίνει ο κόσμος καλήτερος.

Α πολύ ωραία....Δηλαδή(αν τη βίασαν) να τους αφήσουμε ελεύθερους να το ξανακάνουν ε;Ωραία,ωραία....Αν το πάρουμε έτσι να μη βάζουμε φυλακή κανένα πιτσιρίκι που βιάζει,κλέβει,σκοτώνει κλπ κλπ.ΟΚ εμένα με κάλυψες.Δε σχολιάζω κάτι άλλο.Καλή συνέχεια με τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Όχι ρε nontasg, εγώ προτίνω να εφαρμόσουμε τη θανατική καταδίκη και στους ανήλικους, όπως κάνουν σε ορισμένες επαρχίες των ΗΠΑ, αποκλειστικά γι αυτούς. Δεν θα πω άμα τους προκάλεσε καλά να πάθει, αυτό που θα πω όμως, είναι άμα τους προκάλεσε πολύ κακώς το έκανε και σίγουρα αποτελεί ελαφρυντικό. Τώρα αν αποδειχτεί πως τα μαλακισμένα το σχεδιάσαν και το κάνανε μόνα τους στο αθώο κορίτσι το οποίο δεν έφτεξε σε τίποτα, και ήταν έγκλημα μίσους απέναντι στους μετανάστες, ας τους αντιμετωπίσει ο νόμος όπως αντιμετωπίζονται γενικά οι ανήλικοι εγκληματίες, αυτούς και τους γωνείς τους.

Πάντως σαν έγκλημα δεν ήταν ιδιαίτερα απεχθές ούτε σοκαριστικό, ούτε μη αναμενόμενο, και κακώς έχει πάρει τόση έκταση. Ναι, το καημένο το κοριτσάκι ήταν ανήλικο, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δεν ήταν η πρώτη της εμπειρία και οι δράστες ήταν ανήλικοι οι ίδιοι. Και πέραν του στη χειρότερη περίπτωση σχετικά ήπιου βιασμού της, δεν έπαθε τίποτα άλλο. Συνεπώς είναι τόσο απεχθές όσο και οι υπόλοιποι 4000 βιασμοί που διαπράτονται σε ετήσια βάση και πιθανόν λιγότερο από αρκετούς απ'αυτούς.

Τα κινητά δεν έχουν σχέση και είναι η μεγαλήτερη ανοησία που έχω ακούσει σ'αυτή την ιστορία. Όχι απαραίτητα το θέμα του να καταργηθούν στο σχολείο (που πέρνει κουβέντα) αλλά το να καταργηθούν με αφορμή αυτό το συμβάν.

Η εθνικότητα μπορεί να έχει σχέση μόνο με το κίνητρο του εγκλήματος, δηλαδή να την βιάσαν επειδή ήταν βουλγάρα αντί επειδή τους προκάλεσε. Αν έτσι έγινε, κάποιος φταίει γι αυτό, και δεν είναι τα παιδιά, αλλά αυτοί που τους μεγάλωσαν, και το μέρος που ζουν. Αλλά αυτό θα το δουν τα δικαστήρια.

Η τοπική κοινωνία φέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο. Μπορεί να έχουν δίκιο, μπορεί φυσικά και όχι. Δεν μπορώ εγώ να το ξέρω.

Σχολική επιτήριση στις καταλήψεις; Από μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ίσως;

Δημοσ.
Παιδιά με έχετε κουράσει.

Με τέτοια πλεονάζουσα λίμπιντο και κουράστηκες τόσο γρήγορα;

Κρίμα. Κι όλοι περιμέναμε να το γαμήσεις λίγο ακόμη το θέμα.

Όχι punky, δεν είναι οκ η άλλη να παίζει. Αν εσύ αισθάνεσαι οκ να σε ανάβει πρώτα μια και μετά να σε αφήνει με το καναρίνι στο χέρι, δεν συμερίζομαι την άποψή σου.

Οκ δεν αισθάνομαι. Γιατί είμαι αγοράκι.

Αλλά ούτε πρόκειται να την κοπανήσω για να τη βιάσω.

Ούτε θα τη μισήσω.

Αν μου τύχει κάτι τέτοιο, θα σκεφτώ ότι κάτι ενδεχομένως έκανα εγώ λάθος και την ξενέρωσα. Ή για λόγους έξω από μένα, δεν θέλει να συνεχίσει. Γιατί αν ήθελε πραγματικά, θα το έκανε. Και μόνο τότε θα το γούσταρα κι εγώ. Αλλιώς να το βράσω.

Δέχομαι ότι ο καθένας έχει τα χούγια του.

Εμένα ας πούμε είναι να κοιμάμαι χειμώνα-καλοκαίρι με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα.

Και την εξώπορτα ξεκλείδωτη. Ενίοτε την ξεχνάω και ορθάνοιχτη.

Αυτό δεν σημαίνει πως σε κάλεσα να μπεις μέσα.

Αντιστοίχως, μια γυναίκα γουστάρει να ντυθεί προκλητικά.

Για να την προσέξουν. Γιατί αντλεί ικανοποίηση από το γύρισμα των κεφαλιών, και μόνο.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι πρόσκληση για γονιμοποίηση.

Όπως κι εγώ γουστάρω να ακούω να μου λένε ότι με βρίσκουν εμφανίσιμο.

Ή ότι έχω ωραίο σώμα. Αλλά άμα έρθει να μου τον πιάσει κάποια επειδή της γυάλισα, θα της σκάσω σφαλιάρα. Και το 'χω κάνει.

Δημοσ.

Όπως κι εγώ γουστάρω να ακούω να μου λένε ότι με βρίσκουν εμφανίσιμο.

Ή ότι έχω ωραίο σώμα. Αλλά άμα έρθει να μου τον πιάσει κάποια επειδή της γυάλισα, θα της σκάσω σφαλιάρα. Και το 'χω κάνει.

Ντροπή ρε το κορίτσι.....:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...