KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Powerfull, το ξέρεις ότι ακόμα και με πουτάνα να πας, να την προπληρώσεις και να σου πει ότι ακόμη και κατά την διάρκεια, είναι βιασμός; Μπορείς να καταλάβεις γιατί; Και κάτι άλλο, αφού λες ότι απλά κρατιέσαι και δε βιάζεις. Αν πίνεις ή πέρνεις ναρκωτικά, κοψ' τα. Μπας και γλυτώσει καμιά γυναίκα από τον τρομερό ανδρισμό σου, κι ας ήταν και ξέκωλο.
Kandinsky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 punky : ανταποδίδω τη φιλοφρόνηση. powerfull : μια και συμφωνώ απόλυτα με τον punky, συμφωνώ και στο ότι είσαι επικίνδυνος. Δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδο. Ποιό θα είναι αυτό ακριβώς και τί κατάληξη θα έχει δεν το γνωρίζω, το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι με τα μυαλά που κουβαλάς είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα κάποια κοπέλα να πληγωθεί. Α, btw, κι ο Παπαχρόνης δεν ήξερε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μια χαρά νταβραντισμένο παληκάρι και ΛΟΚατζής ήταν, όπως πιθανότατα μια χαρά παληκάρια και κύριοι φαντάζομαι είναι τόσοι και τόσοι άλλοι. Κατά τα άλλα, όσο και να προσπαθείς τον βιασμό δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Διότι όπως επίσης σωστά ειπώθηκε δεν είναι πράξη έρωτα ή σεξ αλλά επιβολής πάνω στον άλλο. Εκείνη τη στιγμή που η άλλη σου λέει "όχι" για τον οποιονδήποτε λόγο και εσύ συνεχίζεις, βάζεις τις δικές σου ανάγκες πάνω απ' τις δικές της. Και αυτό δείχνει αδιαφορία.
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Η περίπτωσή σου powerfull με κάνει να χάνω την εμπιστοσύνη μου στο ανθρώπινο είδος. Οι εμετικές απόψεις που στο μεταξύ έχουν εκφραστεί είναι απόδειξη πως ο χαμένος κρίκος του ανθρώπου με τον πίθηκο, όχι μόνο υπάρχει, αλλά μέσω χωροχρονικής τρύπας βρίσκεται ανάμεσά μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Ένα λογύδριο άνευ ουσίας, άνευ επιχειρημάτων κι έμπλεο νοητικής ανεπάρκειας καταθέτεις, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσεις τα ένστικτα και τα ορμέμφυτα του βιαστή. Έχεις εξισώσει θύμα και θύτη κι έχεις εκ προοιμίου συμπεράνει πως η βιασθείσα καταλήγει σε αυτό το ρόλο, είτε επειδή το επέλεξε, είτε επειδή δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, πάλι με δική της υπαιτιότητα. Με χαροποιεί που είσαι τόσο μόνος σε αυτό το παιχνιδάκι της αγιοποίησης του σκληρού ανδρισμού που κοιτάει πέρα κι έξω από τα "όχι" που ορθώνονται στο διάβα του, εκτοπίζοντας αντιρρήσεις και δισταγμούς. Η μάτσο αρρενωπότητα βάζει το θηλυκό κάτω και το σφάζει στο γόνατο όποτε το επιθυμήσει. Το δικαίωμα της γυναίκας στην άρνηση αίρεται από τη στιγμή που θα πετάξει το στρινγκ της...σιγά και μην ξαναμπεί ο Mr Perfect στο σλιπ του, για να συνεχίσει τον ύπνο του. Αχαλίνωτη η ορμητικότητα της τεστοστερόνης...ξυπνάει μέσα σου το ζώο και ταυτόχρονα το μυαλό του τελευταίου, για να ακυρωθεί η πολιτισμική εξέλιξη χιλιετιών. Κρίμα που υπάρχει και το νομικό σύστημα που σου βάζει φραγμούς, για να μην μπορείς να πηδάς όποια κι όπως θες, χωρίς τη συναίνεσή της. Φαντάζομαι θα αισθάνεσαι πολύ περιορισμένος και πιεσμένος υπό αυτές τις ειδεχθείς και φασιστικές συνθήκες που καλείσαι να ερωτοτροπήσεις. Κατάκτηση κι αυτή του αποτρόπαιου φεμινιστικού κινήματος, που -άκουσον άκουσον- θεώρησε πως η γυναίκα είναι ισότιμη με τον άνδρα κι αξίωσε τα ίδια δικαιώματα κι υποχρεώσεις. Ντροπή τους! Πως θα το ρίχνουμε τώρα το κρέας στα τέσσερα, χωρίς επιπτώσεις και νομικές κυρώσεις; Πως θα τις παίρνουμε φαλάγγι πίσω απ' τους θάμνους με τόσες κάμερες τριγύρω; Και ποιος διάολος επέτρεψε να διδάσκονται το "όχι" στο σχολείο κι οι γυναίκες; Μέγιστο λάθος διέπραξε ο Μεταξάς! Εύχομαι κι ελπίζω να επανδρώσεις σύντομα τον όμιλο D.R.A.K.O.S. (Dedicated Rapists And Keen Oedipous -complex- Servants). Μερικές φορές αξίζει τον κόπο να υποστούμε το βιασμό (και μάλιστα τον παρά φύσει στην περίπτωσή μας), για να καταλάβουμε την αξία του. Αν πιούμε λίγο από το φαρμάκι που θεωρούμε πως αναλογεί στους άλλους, ίσως να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Οι νταγκλαράδες λοιπόν είναι πάντα εύκαιροι...
Lucifer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αχμ, το να προσπαθούμε να ψυχολογήσουμε ή να ψυχογραφήσουμε τον powerful(l) αναφορικά με τις απόψεις του και να του σκάμε στη μάπα ατάκες "εμένα μου κάνεις για βιαστής πάντως" είναι μάλλον εξίσου άτοπο με την απόπειρα του ίδιου να βγάλει το γκομενάκι "πουτάνα".
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Εν αντιθέσει με το "πουτανάκι" που εκφράζει αντιρρήσεις για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδεται, ο powerful(l) μάλλον την βλέπει ως παράσημο και τίτλο τιμής την εν λόγω ιδιότητα. Δεν ξέρω αν τον προσβάλλω ή τον εκθειάζω εν τέλει.
the_end Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 υποθετικό σενάριο: ο powerfull βρίσκεται σε μια φυλακή(δεν έχει σημασία ο λόγος). ο powerfull πάει να κάνει μπάνιο. ενώ ο powerfull κάνει μπάνιο(προκλητικά γυμνός) εμφανίζονται 3 γομάρια. τα γομάρια την πέφτουν στον powerfull(με την καλή έννοια, απλα θέλουν λίγο sex). o powerfull λέει "όχι". τα γομάρια (μαντέψτε...)παρεξηγούν το "όχι"(άλλωστε στεκεται γυμνός μπροστά τους). έχουν και πολλές ορμές άλλωστε. τα γομάρια κάνουν ενεργητικό sex στον powerfull. τέλος υποθετικού σεναρίου. παρακαλώ τους συνforumίτες να πουν αν πρόκειται περι βιασμού. και παρακαλώ και τον powerfull να το διαβάσει άλλη μια φορά. μήπως και καταλάβει τι σημαίνει η αυτοδιάθεση του σώματος και η απώλεια αυτής. ps:προσθήκη στο υποθετικό σενάριο. ο powerfull μπήκε φυλακή επειδή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορμές του. και εφάρμοσε τελικά εμπράκτως, αυτά για τα οποία θεωρητικολογεί στα post του. τέλος προσθήκης.
punky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Lucifer, πες την αλήθεια. Βρήκες ελληνικό, και το πίνεις από το πρωί μόνος σου. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πει ρε συ, για να σου ακουστεί εν δυνάμει βιαστής; Έχω βγει από τα ρούχα μου. Και κάνει και ψοφόκρυο ρε πούστη μου σήμερα στα βόρεια. the_end, σε πρόλαβα με πιο ευφάνταστο σενάριο πριν. αναγκάζομαι λοιπόν να συμφωνήσω μαζί σου, γιατί θα ήταν διαστροφή να διαφωνήσω με μένα. (αν και συχνά το παθαίνω).
the_end Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 ομολογώ οτι όντως είναι πιο ευφάνταστο το σενάριό σου punky. αλλά το δικό μου έχει την τραγική ειρωνεία στο τέλος, που το εξισώνει(εύκολα:twisted: ) με αρχαία ελληνική τραγωδία.
BIAP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Νομίζετε πως λέγοντας στα παιδιά που διαβάζουν τα μυνήματα πως δεν υπάρχουν όλα αυτά τα θέματα, πως οι άντρες δεν έχουν σκληρές φαντασιώσεις, πως όταν μια γυναίκα πει όχι αυτομάτως θα τη σεβαστούνε όλοι, τα προστατεύετε; Αυτο που λεμε, ειναι οτι οταν ο οποιοσδηποτε ανθρωπος πει οχι, πρεπει να γινεται σεβαστο. Ειτε ειναι γυναικα, ειτε αντρας. Και κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες, ακομη και αν εχει ξεκινησει ερωτικο παιχνιδι και καποιος αλλαξει γνωμη[date rape], ακομη και αν προκειται για πορνη με τον πελατη της, ακομη και μεσα στα πλαισια του γαμου.[αυτο το τελευταιο ειδικως,θα επρεπε να σου λεει πολλα]. Και guess what, επειδη πολλοι βιασμοι γινονται απο ατομα γνωστα του θυματος και υπαρχει οικειοτητα, οι βιαστες πονταρουν ακριβως σε αυτη την κακως εννοουμενη ντροπη και ενοχη που προσπαθεις εσυ να περασεις, οτι τα θελαν και οτι προκαλλεσαν αυτο που τους συνεβη. Αναφορικα με τις αντιδρασεις σε ενα τετοιο ενδεχομενο, αν δεν βρεθουμε σε οριακες καταστασεις, δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα αντιδρασουμε, αν θα ειμαστε σε θεση να φωναξουμε,να χτυπησουμε, να παλεψουμε, να αμυνθουμε. Στη θεωρια, ολοι μας λεμε πως σε περιπτωση επιθεσης θα προσπαθησουμε να κανουμε κατι, αλλα ο φοβος και η δοκιμασια εχει αποτελεσματα που δεν μπορουμε με ακριβεια και ασφαλεια να προβλεψουμε. Αλλος χτυπιεται, αλλος παγωνει, αλλος ουρλιαζει, αλλος δεν μπορει να βγαλει αχνα. Το ειπαμε και το ξαναλεμε, ο βιασμος ειναι πραξη βιας, δεν εχει να κανει με προκληση. Η προκληση ειναι στο μυαλο του βιαστη που θελει να αποποιηθει την ευθυνη της πραξης του και να δικαιολογησει αυτο που εκανε, μεταθετει την ευθυνη στον αλλο που τον "καλεσε" να του κανει οτι του εκανε. Και αυτο που εκανε ειναι εγκλημα και επιβολη δια της βιας σε εναν αλλο ανθρωπο, και επιβεβαιωση του εαυτου του με τη δυναμη που ειχε απεναντι σε καποιον αλλο, λιγοτερο δυνατο απο αυτον. Δεν βιαζονται μονον κοπελες που στο μυαλο ενος αρρωστου τον προκαλλεσαν, βιαζονται και αντρες, και ηλικιωμενα ατομα, και παιδια. Στο μυαλο των βιαστων τους, ναι τα ηθελαν ολοι, αλλα δεν παυει να ειναι ωμη βια και οχι σεξ. blueviper, εξαιρετικο κειμενο.
nontasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 υποθετικό σενάριο:ο powerfull βρίσκεται σε μια φυλακή(δεν έχει σημασία ο λόγος). ο powerfull πάει να κάνει μπάνιο. ενώ ο powerfull κάνει μπάνιο(προκλητικά γυμνός) εμφανίζονται 3 γομάρια. τα γομάρια την πέφτουν στον powerfull(με την καλή έννοια, απλα θέλουν λίγο sex). o powerfull λέει "όχι". τα γομάρια (μαντέψτε...)παρεξηγούν το "όχι"(άλλωστε στεκεται γυμνός μπροστά τους). έχουν και πολλές ορμές άλλωστε. τα γομάρια κάνουν ενεργητικό sex στον powerfull. τέλος υποθετικού σεναρίου. παρακαλώ τους συνforumίτες να πουν αν πρόκειται περι βιασμού. και παρακαλώ και τον powerfull να το διαβάσει άλλη μια φορά. μήπως και καταλάβει τι σημαίνει η αυτοδιάθεση του σώματος και η απώλεια αυτής. the_end που τον είδες το βιασμό;;;:roll: Φυσιολογική εκτόνωση according powerfull..... :mrgreen: Αλήθεια την περίπτωση βιασμού άντρα από γυναίκα την έχετε σκεφτεί;;;
Kandinsky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αχμ, το να προσπαθούμε να ψυχολογήσουμε ή να ψυχογραφήσουμε τον powerful(l) αναφορικά με τις απόψεις του και να του σκάμε στη μάπα ατάκες "εμένα μου κάνεις για βιαστής πάντως" είναι μάλλον εξίσου άτοπο με την απόπειρα του ίδιου να βγάλει το γκομενάκι "πουτάνα". Δεν είναι καθόλου άτοπο απ' τη στιγμή που στην μια περίπτωση πιθανολογούμε τί έγινε και τί ειπώθηκε ενώ εδώ έχουμε ξεκάθαρες απόψεις ανθρώπου που αναφέρει ότι αν του πει η γυναίκα "όχι" θα προχωρήσει. Τί άλλο χρειάζεσαι δλδ, φωτογραφίες με μόλωπες για να κρίνεις αν από αυτά που λέει είναι ένας εν δυνάμει βιαστής (αν δεν είναι ήδη)?
TonyMontana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αντιστοίχως, μια γυναίκα γουστάρει να ντυθεί προκλητικά. Για να την προσέξουν. Γιατί αντλεί ικανοποίηση από το γύρισμα των κεφαλιών, και μόνο. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι πρόσκληση για γονιμοποίηση. Όπως κι εγώ γουστάρω να ακούω να μου λένε ότι με βρίσκουν εμφανίσιμο. Ή ότι έχω ωραίο σώμα. Αλλά άμα έρθει να μου τον πιάσει κάποια επειδή της γυάλισα, θα της σκάσω σφαλιάρα. Και το 'χω κάνει. κάνοντας πάλι το δικηγόρο του διαβόλου θα πω το εξής... αν ζητήσεις ανάλυση από ψυχολόγο ή επιστήμονα που ασχολέιται με θέμα εξέλιξης των ειδών θα σου πουν πως όντως η εμφάνιση αυτή είναι κατά βάθος (στην σήμερον ημέρα πολύ βάθος ίσως) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και προσωπικά δεν νομίζω αν ερχόταν ένα ωραίο μωράκι και σου έπιανε τον πισινό θα την χαστούκιζες... αν το έκανες τότε κάτι δεν πάει καλά...
BIAP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πραγματι tony, εχουμε και περιοδους που σερνουμε και το σεξ ειναι αποκλειστικα για γονιμοποιηση. Οπως και στα υπολοιπα ζωα ενα πραγμα.
punky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 κάνοντας πάλι το δικηγόρο του διαβόλου θα πω το εξής... αν ζητήσεις ανάλυση από ψυχολόγο ή επιστήμονα που ασχολέιται με θέμα εξέλιξης των ειδών θα σου πουν πως όντως η εμφάνιση αυτή είναι κατά βάθος (στην σήμερον ημέρα πολύ βάθος ίσως) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Φίλε μου δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Προφανώς είναι και αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανοιχτή πρόσκληση στον οποιονδήποτε του θολώνει το μάτι, το θέαμα. Εκεί είναι η διαφορά. Το να θέλει μια γυναίκα να εκπέμπει ερωτισμό, είτε κινούμενη ως μοιραία γκόμενα είτε ντυμένη ως ξέκωλο, για να προσελκύσει κάποιον, δεν είναι πρόσκληση στον κάθε λιγούρη. Διαφωνείς; και προσωπικά δεν νομίζω αν ερχόταν ένα ωραίο μωράκι και σου έπιανε τον πισινό θα την χαστούκιζες... αν το έκανες τότε κάτι δεν πάει καλά... Προφανώς κάτι δεν πάει καλά τότε. Γιατί μου έχει τύχει. Εξαιρώ τις μέτριες ή άσχημες. Μου έτυχε και με γυναίκα που αντικειμενικά ήταν εντυπωσιακή. Αλλά η προσέγγιση με ξενέρωσε. Μπορεί να φταίει που όταν ήμουν μωρό επιχείρησα να πηδήξω έξω από την κούνια και τελικά κοπάνησα το κεφάλι μου και με τρέχαν για ράμματα. Κάπου θα βάρεσαν και οι συνάψεις φαίνεται. Μπορεί να φταίνε οι κακές παρέες και τα χημικά αλκοολ στα νιάτα μου και μου έμειναν κουσούρια. Ξέρω γω; Πάντως χρειάζομαι περισσότερα για να γουστάρω, απο το να μου πιάσει κάποια τον κώλο. Μπορεί να φταίει που είμαι πολύ επηρμένο κωλόπαιδο, και καμιά φορά ικανοποιούμαι περισσότερο στο να κάνω κάποια να θέλει και να μην της κάθομαι. Γενικά το μυαλό μου είναι ένα μπάχαλο.
TonyMontana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.Προφανώς είναι και αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανοιχτή πρόσκληση στον οποιονδήποτε του θολώνει το μάτι, το θέαμα. Εκεί είναι η διαφορά. Το να θέλει μια γυναίκα να εκπέμπει ερωτισμό, είτε κινούμενη ως μοιραία γκόμενα είτε ντυμένη ως ξέκωλο, για να προσελκύσει κάποιον, δεν είναι πρόσκληση στον κάθε λιγούρη. Διαφωνείς; Προφανώς κάτι δεν πάει καλά τότε. Γιατί μου έχει τύχει. Εξαιρώ τις μέτριες ή άσχημες. Μου έτυχε και με γυναίκα που αντικειμενικά ήταν εντυπωσιακή. Αλλά η προσέγγιση με ξενέρωσε. Μπορεί να φταίει που όταν ήμουν μωρό επιχείρησα να πηδήξω έξω από την κούνια και τελικά κοπάνησα το κεφάλι μου και με τρέχαν για ράμματα. Κάπου θα βάρεσαν και οι συνάψεις φαίνεται. Μπορεί να φταίνε οι κακές παρέες και τα χημικά αλκοολ στα νιάτα μου και μου έμειναν κουσούρια. Ξέρω γω; Πάντως χρειάζομαι περισσότερα για να γουστάρω, απο το να μου πιάσει κάποια τον κώλο. Μπορεί να φταίει που είμαι πολύ επηρμένο κωλόπαιδο, και καμιά φορά ικανοποιούμαι περισσότερο στο να κάνω κάποια να θέλει και να μην της κάθομαι. Γενικά το μυαλό μου είναι ένα μπάχαλο. συμφωνώ στο πρώτο σκέλος... στο δεύτερο ..πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.