the_end Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δε φαντάζομαι πως ήταν προσωπικό το σχόλιο...λογικά αναφερόταν και στους τρεις, αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας. Θα με κολάκευε αν το περιόριζε σε μένα και μόνο, αλλά που τέτοια τύχη. Θα θυμούνται άλλωστε ο Punky κι ο the_end το περασμένο Καλοκαίρι που η ραστώνη έθελγε τις ώρες μας κι αποκαμωμένοι από το κυνήγι του Ερωτιδέα, αφηνόμασταν στις λυτρωτικές κι αχαλίνωτες επιθυμίες μας σα σχολιαρόπαιδα. Ένα μικρό φωτογραφικό ενθύμιο από το παιχνίδισμα της νεότητας (κάτω κάτω ο Punky, στη μέση εγώ και ψηλά ο the_end): τουλάχιστον γελάσαμε και λίγο powerfull, τη συγκεκριμένη άποψη που εκφράζεις σε τόσα post, την εκφράζεις συχνά? κι αν ναι, έχεις ξανασυναντήσει αντιδράσεις αντίστοιχες με τις δικές μας? επίσης. την έχεις καιρό αυτή την άποψη? ή είναι μετα-θητειακής περιόδου?(το αναφέρω επειδή το ανέφερες πρώτος) ps:οι ερωτήσεις (σοβαρά) δεν εμπεριέχουν ειρωνεία. μόνο περιέργεια.
Dikemou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ...αλλά τελικά, όπου ακούς πολλά κεράσια... ...να πας σε ωριλά...
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 @ Luci: κωλολέει. αλλά αν με ξαναπείς άμπαλο θα σου στείλω τη γκολάρα που έβαλα το Σάββατο στο εταιρικό πρωτάθλημα, να σου κοπεί ο βήχας. blueviper έχεις τρελά κέφια ρε πούστη (μεταφορικά) μου. Αλλά είχες υποσχεθεί να την πετάξεις αυτή τη φωτό, γιατί δεν με δείχνει αρκετά ευαίσθητο. Πολύ πουστιά που την πόσταρες δημοσίως. KWSN_Men το ταλέντο σου στο χιούμορ και στη γραφή είναι αντιστρόφως ανάλογο του ταλέντου σου στην επιλογή web alias. Χωρίς πλάκα, η ύπαρξη τέτοιων βαρβάτων αντρών, κάνει τα πράγματα τόοοοοοσο εύκολα με τις γυναίκες, για μας τις αδερφές. Powerfull να σου πω την αλήθεια, ειλικρινά γέλασα με τα περί γκόμενου. Από την άλλη το γεγονός ότι δεν θίχτηκα με θλίβει. Γιατί μου θύμισε ότι δεν είμαι πια 15 χρονών. Γερνάω γαμώτη μου. Και πράγματι μου έχει ζητηθεί να διαθέσω το ταλέντο μου επαγγελματικά. Αλλά δεν το έκανα γιατί δεν μου βγαίνει να γράψω κατά παραγγελία. Θέλω έμπνευση από γκόμενα, καθότι με σέρνουν από τη μύτη. Στη σύντομη ιντερνετική σχέση μας, ανακάλυψα πως χρέη μούσας μπορεί να εκτελέσει κι ένας βαρβάτος βιαστής της ελληνικής υπαίθρου. Στη θέση σου θα το διαφήμιζα αυτό πριν αρχίσει να περνάει η μπογιά μου. Έστω και με πενιχρά μέσα, όπως το να γράφω το κινητό μου και "σας βιάζω διακριτικά στο χώρο σας" στα καρτοτηλέφωνα και τις τουαλέτες. Είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος είναι σαν εμένα, και τα διαβάζει ενδελεχώς όλα αυτά. Να, πέρυσι, θυμάμαι είχα σταματήσει για κατούρημα στο Πίττα Παν στην Ομόνοια (είχα πάει να με ψωνίσει κάνας γέρος μπροστά στο Νέον αλλά τζίφος, μας έχουν πάρει τις δουλειές οι Αλβανοί), και διαβάζοντας το "Γαμώ τα σουβλάκια σας κωλοαθηναίοι. Τρίπολη 13", έκανα χάλια το δεξί μου παπούτσι.
BIAP Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 To "αδελφατο" μπορει να αφησει το troll στην ησυχια του? Δηλαδη, φτανει, αφηστε τον να την εχει πιο μεγαλη, ελεος πια.
Kandinsky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ωπ, κάτσε μισό λεπτό! Αδελφάτο αδελφάτο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε και "μικρούτσικοι", ασχέτως αν δεν το χρησιμοποιούμε......:-P
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Απλά το χρησιμοποιούμε εκ περιτροπής, ξέρεις, μία σου και μία μου...
djapal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 "βιασμός" μέσα σε thread... (και επί καθημερινής βάσεως....!!)
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Powerfull ,είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επικίνδυνος! δε θα αναλωθώ άλλο να σου απαντήσω στο παραλήρημά σου,γιατί σου απάντησαν κατάλληλα ο λούσι κ ο blueviper κ ο punky κ ο agpr κ ο kandisky . Μόνο που ειλικρινά,δεν ξέρω αν πρέπει να σου ευχηθώ να ζήσεις το παράδειγμα του punky,για να καταλάβεις τι εστί βιασμός... (δεν ξέρω αν είναι βιασμός ή όχι το συγκεκριμένο περιστατικό...Ξέρω όμως, ότι μια κοπέλα που φοράει χαμηλοκάβαλο κ στρινγκ,ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ότι "άνοιξε κ μας περιμένει",όπως ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΑ παρατηρήσες...)! κ μια ασχετη ερώτηση: έστω,ότι έχουμε γυναίκα,εκ βουλγαρίας,ετών 19,πιπινάκι σκέτο,που είναι "συνοδός κυριών"(πιο κομψά η πουτάνα δηλαδή)! το βράδυ,έχει φορέσει ενα ξέκωλο φόρεμα,χωρίς εσώρουχα,γιατί της το ζήτησε ο πελάτης που πρόκειται να συναντήσει... μπαίνει σε ταξί να πάει στον πελάτη... ο ταρίφας,σύμφωνα με τη δική σου λογική,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕΙ,απλά αντιδρά στην πρόκληση να είναι ντυμένη έτσι,κ στην επιλογή που έχιε κάνει να είναι "συνοδός"! αυτή,παύει να είναι γυναίκα άρα,γιατί είνια πουτάνα,και της αξίζει να βιαστεί! τέλος,σου εύχομαι,να ΜΗΝ κάνεις κόρη,και δεις,πως χωρίς να είναι πουτάνα, θα θέλει να φοράει στρινγκ κ χαμηλοκάβαλα...και ως απάντηση σε κάποιον άλλο,η κόρη του καθενός,μόλις χάσει την παρθενιά της,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!(εκτός αν δέχεστε ότι η μητερα σας-γυναικα σας-αδερφη σας,είναι πουτανα)! τέλος,τα επικίνδυνα συμπεράσματα του στυλ...έχει ανάγκη από χρήματα,άρα της έταξαν 200 ευρώ κ τους έκατσε,μπορούν να συνοδευτούν από την εκπληκτική λογική: την πλήρωσαν τα 200 ευρώ,αυτή ζήτησε να έχει και δικαιώματα επί των πωλήσεων στο νετ,της έδωσαν το 15%,και μόλις έφυγε,τους απείλησε ότι αν δεν της δώσουν αλλα 1000 ευρώ,θα τους κατηγγειλε για βιασμό! είπαμε,άλλο να (προσπαθούμε να) είμαστε υποψιασμένοι,άλλο να το μαμαμε τελειως!
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 κ κάτι ακόμα... εκτός του προηγούμενου παραδείγματος,ένα πχ ακόμα... η γυναίκα του punky,κοιμάται πάντα γυμνή (μη ρωτάς που το ξέρω punky,αστα τωρα)!!!!! επειδή ο punky είχε χθες ταβλες,που έχασε ο οσφπ,ήθελε να κάνει ενα αεροπλανικό με τη γυναίκα του,η οποία ήταν διαλυμένη,γιατί όσο ο βαρβάτος άντρας της έβλεπε μπάλα,εκείνη σιδέρωνε, άλλαζε το μωρό και μαγειρευε... όταν πήγαν για ύπνο όμως, ο αντρας της ιστορίας μας,ο punky,έβγαλε έξω το καναρινι του που λες κ εσύ,κ όταν η γυναίκα του του είπε ότι δεν έχει όρεξη,περίμενε να αποκοιμηθεί,και επειδή ακριβώς ήταν γυμνή και τον προκαλούσε,την έδεσε και την πήδηξε! Φυσικά,για το δικό σου μυαλό,αυτό δεν είναι βιασμός έτσι Powerfull ? Κ για να το κάνω ακόμα πιο αντρικό το σενάριο,σκέψου ότι μπάλα έβλεπε ο punky,με 2-3 φίλους του,στους οποίους τους είπε να ξαναέρθουν το βράδυ,γιατί η άλλη η καργιόλα θα κοιμόταν γυμνή,κάτι που θα σήμαινε ότι όποιος είναι στο σπίτι,προκαλείται,κ άρα δικαιολογείται να τη βιάσει.... (punky,σορρυ για τη χρησιμοποιηση του ονόματός σου κ της "γυναίκας"σου... άλλωστε είναι γνωστό ότι είσαι gay,και μάλιστα πολύ ευαισθητούλης)! ρε γαμώτο ρε Powerfull ,ήθελα να ήξερα,πως μετρας την αντριλα σου??? (ω ναι,άλλος ένας του αδελφάτου είναι εναντίον σου...είδες πως αυξανονται οι αδερφές την σήμερον ημέρα?)?
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 A στα διάλα ρε antreaslamogio, μας τάβλωσες μεσημεριάτικα. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, εγώ είμαι αυτός που κοιμάται γυμνός. Κάτι που το πλήρωσα ακριβά μιας και το γνώριζαν οι δύο κολλητές της που έβλεπαν μαζί Fame Story στο σαλόνι. Ειλικρινά σας εύχομαι να μη βρεθείτε ποτέ στη δύσκολη θέση να παλεύετε με τρεις γυναίκες στο κρεβάτι. Ούτε στον εχθρό μου. Και τέλος πάντων, μπορεί οι υπόλοιποι να έχουμε καναρίνι, αλλά κάποιος άλλος λογικά πρέπει να έχει γύπα. Λόγω μεγέθους και λόγω του ότι έλκεται από ανήμπορα κουφάρια.
TonyMontana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ...να συμπληρώσω κι εγώ ότι όλες οι γυναίκες είναι λίγο πολύ πουτάνες ασχέτου συγγένειας ..τι να κάνουμε έτσι είναι η πραγματικότητα πρέπει να τη δεχτούμε
fireflies Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πάντως σαν έγκλημα δεν ήταν ιδιαίτερα απεχθές ούτε σοκαριστικό, ούτε μη αναμενόμενο, και κακώς έχει πάρει τόση έκταση. Ναι, το καημένο το κοριτσάκι ήταν ανήλικο, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δεν ήταν η πρώτη της εμπειρία και οι δράστες ήταν ανήλικοι οι ίδιοι. Και πέραν του στη χειρότερη περίπτωση σχετικά ήπιου βιασμού της, δεν έπαθε τίποτα άλλο. Συνεπώς είναι τόσο απεχθές όσο και οι υπόλοιποι 4000 βιασμοί που διαπράτονται σε ετήσια βάση και πιθανόν λιγότερο από αρκετούς απ'αυτούς. Σόρυ για το ετεροχρονισμένο της απάντησης, αλλά τώρα διάβασα μαζεμένα όλα τα ποστ και ζαλίστηκα. Powerfull: έχεις σκεφτεί ότι διαβάζουν και γυναίκες το θέμα? Όσο για το "ήπιος βιασμός" και "δεν έπαθε και τίποτα εκτός από αυτό", θα περίμενα να μάθω τι κατά τη γνώμη σου θα ήταν το χειρότερο ή τι ακριβώς είναι ο ήπιος βιασμός. Δυστυχώς ακόμα και μετά από καμιά δεκαριά απαντήσεις σου, έμεινα με την απορία.
punky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 τώρα διάβασα μαζεμένα όλα τα ποστ Με ψάρωσες. Κι εγώ που νόμιζα ότι είχα αντοχές επειδή έτρεξα 5 ψωροχιλιόμετρα. Όσο για το "ήπιος βιασμός" και "δεν έπαθε και τίποτα εκτός από αυτό", θα περίμενα να μάθω τι κατά τη γνώμη σου θα ήταν το χειρότερο ή τι ακριβώς είναι ο ήπιος βιασμός. Κάτσε να στο εξηγήσω εγώ που το κατάλαβα, και μου ακούγεται και λογικότατο. Αν μια γυναίκα δεν την τεμαχίσουν μετά το βιασμό ή δεν την περιλούσουν με καυτό λάδι τραβώντας της τα νύχια με τανάλια, τότε αυτό είναι ήπιος βιασμός. Ότι δηλαδή αξίζει στις υπόλοιπες 4.000 χιλιάδες που βιάζονται καθαρά και παστρικά (επειδή το γουστάρουν κιόλας) και δεν το κάνουν και τόσο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.