Προς το περιεχόμενο

Σεξ, βία κι εξουσία -Split από thread βιασμού-

Powerfull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Powerfull,

επιμένεις σε αυτή τη θεωρία της πρόκλησης και της προγραμματισμένης αντίδρασης. Δεν ξέρω αν νιώθεις πως σε βολεύει, αλλά σίγουρα δεν είναι έξυπνο. Στο έγραψα και νωρίτερα: το σχήμα δράση-αντίδραση δεν μεταφέρεται από τις φυσικές επιστήμες στον κοινωνικό χώρο αυτούσιο και απαράλλακτο. Το ερέθισμα διαμεσολαβείται από τη συνείδηση και τις εμπειρίες του υποκειμένου. Γι'αυτό και δεν ερμηνεύουμε όλοι το χαμηλοκάβαλο ως πρόσκληση για σεξ. Δε γινόμαστε όλοι βιαστές ούτε είμαστε όλοι εν δυνάμει βιαστές. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, ο βιαστής δε βιάζει γιατί προκαλείται, βιάζει γιατί είναι ανεπαρκής, ανασφαλής και επιλέγει θύματα, που ο ίδιος θεωρεί ανίκανα να αντιδράσουν.

Μέσω αυτής της θεωρίας προσπαθείς να μεταφέρεις την ευθύνη από το βιαστή στη/ον βιασμένη/ο. Τα θέλε και τα 'πάθε, δηλαδή. Ε, όχι δεν είναι όλα σχετικά ούτε οι (όχι και τόσο λεπτές) γραμμές θολώνουν έτσι εύκολα. Τέσσερις χιλιάδες χρόνια (και βάλε) πολιτισμού κάτι έχουν προσθέσει.

Μην κολακεύεσαι, δε βάζουν όλες γυναίκες στρινγκ και χαμηλοκάβαλο για σένα. Υπάρχουν και άλλοι άντρες (εκτός από εμάς τα μπακούρια, λιγούρια, ομοφυλόφιλους) που τις ενδιαφέρουν περισσότερο ή απλά ακολουθούν τη μόδα ή απλά έτσι τους αρέσει. Επιλογή τους είναι και δεν σου πέφτει λόγος. Αλήθεια, όταν δεις αμάξι που σου αρέσει, τι κάνεις; Υποθέτω πως δεν το κλέβεις ή μήπως κάνω λάθος;

Σε ένα, όμως, σε παραδέχομαι, με κατάλαβες, γράφω σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, για να βρω γυναίκα. Τελικά είμαι ένα ομοφυλόφυλο μπακούρι, που ψάχνει γκόμενα!

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλά με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης ε; ;)

Ναι, και; Παραβιάζεται κάποιος κανόνας του forum; Αν ναι, είμαι σίγουρος ότι θα είχαν επιληφθεί οι αρμόδιοι. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Δημοσ.

Μονο το παρακατω δεν γραφτηκε εδω....

ΕΕΕΕ,ΟΟΟΟ,ΠΟΥ.... ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΥ... ΚΑΙ ΕΔΩ!!

Ζητω συυγνωμη απο τους φιλους/πελατες/ερχεται-και-το-βολλευ γαυρους αλλα ειλικρινα μονο αυτο δεν ειχε ειπωθει και βεβαια εμενα μου μενει μια απορια.Αν ολες οι γυναικες φορουν στρινγκ για να θελξουν,οι χοντρες γιατι φορουν στρινγκ?

Δημοσ.

κανόνας δεν παραβιάζεται, αλλά καταλαβαίνεις ότι από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξεφεύγει... Ε μη μου πεις ότι δεν το έχεις ξαναδεί.

Ο καθένας γράφει το δικό του, πολλές αντιπαραθέσεις και στο τέλος έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα... Ουκ ολίγες φορές το έχω δει...

So simple man...

Δημοσ.
Αν ολες οι γυναικες φορουν στρινγκ για να θελξουν,οι χοντρες γιατι φορουν στρινγκ?

Έχουν διαφορετικό target group, BBW lovers.

Δημοσ.
κανόνας δεν παραβιάζεται, αλλά καταλαβαίνεις ότι από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξεφεύγει... Ε μη μου πεις ότι δεν το έχεις ξαναδεί.

Ο καθένας γράφει το δικό του, πολλές αντιπαραθέσεις και στο τέλος έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα... Ουκ ολίγες φορές το έχω δει...

So simple man...

Ίσως ειναι απ' τις λίγες φορές που ένα thread μένει τόσο κοντά (παρολο το χιούμορ και την ειρωνία) στον τιτλο του....

Ζητω συυγνωμη απο τους φιλους/πελατες/ερχεται-και-το-βολλευ γαυρους αλλα ειλικρινα μονο αυτο δεν ειχε ειπωθει και βεβαια εμενα μου μενει μια απορια.Αν ολες οι γυναικες φορουν στρινγκ για να θελξουν,οι χοντρες γιατι φορουν στρινγκ?

Αντιπαρέρχομαι τα ευκαιριακά καρφιά για άσχετα με το παρόν thread θέματα :mrgreen: και απαντώ : Κατά ένα περίεργο τρόπο, νομιζουν οτι αν φορέσουν ότι και οι λεπτές (+5 τετραγωνικά ύφασμα) είναι και αυτές οκ.

Όσον αφορά το στρινγκ δε, ισχύει αυτό που ειπωθηκε.....δε θυμάμαι από ποιόν : "Kάποτε παραμερίζαμε το εσώρουχο για να βρούμε τα κωλομέρια. Τώρα παραμερίζουμε τα κωλομέρια για να βρούμε το εσώρουχο"......

Δημοσ.
Μπράβω

Όπως λέμε Διαμάντω; Φωφώ;

Μπράβω punky, σοβαρό post αυτό το τελευταίο για τους ιππότες. Αλλά πάλι και τα υπόλοιπα για την ανυπέρβλητη επιτυχία σου στις γυναίκες που στη πέφτουν 3-3 είναι εξίσου σοβαρά.

Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι μια γυναίκα που δεν φοράει εσώρουχα, δεν σε προκαλεί για να τη βιάσεις. Και θα καταλάβεις πότε κάνουμε πλάκα;

Καλά ρε συ, η αυτοεκτίμησή σου έχει σωριαστεί στο πάτωμα;

Όλες οι γυναίκες σε προκαλούν και σε βασανίζουν; Και πρέπει να εκδικηθείς;

Καταλαβαίνω ότι σε ξενίζει το να γειώσεις μια γυναίκα που σου την πέφτει.

Κάποιοι το κάνουμε. Αν το βρίσκεις πολυτέλεια, πρόβλημά σου.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο λιγούρη και ανάμεσα σε κάποιoν που έχει καποια προσωπικά standards. Ο λιγούρης πάντα θα θεωρεί τον δεύτερο, ως μυθικό ανύπαρκτο πρόσωπο. Γιατί δεν διαννοείται να πει όχι.

Το να είσαι εκλεκτικός, δεν σε κάνει ούτε δήθεν, ούτε μεταγαμάω γκόμενο του 21ου αιώνα. So simple.

Kαι άσε τις μαλακίες για παρθένες στην άκρη, ξέρεις πολύ καλά πως στο θέμα τις πίεσης που ανέφερα δεν μηλαγα για παρθένες/ανήλικες/κοπέλες με ψυχολογικά προβλήματα

Ψυχολογικά προβλήματα που η συγκεκριμένη απέκτησε γιατί κάποιος με τη δικιά σου υπό το μηδέν αυτοεκτίμηση, προσπάθησε με τη βία να την πηδήξει. Γιατί δεν του κάθισε ενώ του φάνηκε ότι του το είχε υποσχεθεί.

απλά θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις

Ναι. Κατεβαίνω στις εκλογές. Και μαζέψω ψήφους.

Και θα σε εκπλήξει να μάθεις (γιατί δεν έχουμε το δικό σου μυαλό όλοι), ότι στα παπάρια μας οι καλές εντυπώσεις στις όποιες γυναίκες του φόρουμ.

Τη γνώμη μας γράφουμε. Η οποία είναι ίδια και στις παρέες μου, τουλάχιστον για μένα.

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν τελικά λεσβίες, υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν έχουν γνωρίσει τον Punky.

ΑΕΗΗΑΗΑΗΗΑΕΗΑΗ εντάξει, αυτό ήταν ωραίο. Χουχουχ.

Όσο η τσαντίλα σας διοχετεύται μέσω τέτοιας ειρωνείας και δεν έχουμε χυδαιολογίες, το thread μένει ως έχει. Αρκεί να μην το ξεχάσετε και αφήσετε την προγραμματισμένη σας αντρίλα ανεξέλεγκτη.

Ακόμα γελάω με το quote.

εντιτ:

Όπως λέμε Διαμάντω; Φωφώ;

AHEHHEHAEHAHEHAH ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ.

Δημοσ.

offtopic

AHEHHEHAEHAHEHAH ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ.

πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που γελαει βαζοντας και αλλα γραμματα στο γελιο του εκτος απο το "χ" και το "α". αλλα ξεχασα, δεν εισαι ανθρωπος.

χουρ χουρ χουρ

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο Powerfull Δεν υπάρχουν τελικά λεσβίες, υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν έχουν γνωρίσει τον Punky.

Κι εγώ γελάω. Πράγματι ήταν ωραίο.

Αυτό που πραγματικά δεν φανταζόμουν είναι ότι δεν διαφωνεί απλά.

Αλλά δεν πιστεύει ότι υπάρχει καν η αντίθετη άποψη και στάση ζωής.

Ότι είναι δήθεν, εξώκοσμη, υπερβατική και την πλασάρουμε για να αποπλανήσουμε καμιά άβγαλτη.

Δηλαδή, εντάξει, όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ κλεισμένοι στον μικρόκοσμό μας.Και μας ξεφεύγουν πράγματα.

Αλλά εδώ μιλάμε για το πνευματικό Κωσταλέξη.

Δημοσ.

μια μικρη (και ισως λιγο offtopic) παρενθεση. αυτο που θα γραψω βρισκεται στο πρωτο album των Τhe Haunted ακριβως μετα τους στιχους του "Forensick". θεωρω πως γενικα οι στιχοι απο συγκροτηματα ειναι παιδικοι(ορισμενοι) και καλο (καποιες φορες τουλαχιστον) ειναι να μην αυτοπροσδιορισζομαστε μεσω αυτων, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κολαει. παντα μου αρεσε ετσι οπως εγραφε ο Dolving:

"Last...

a rapped woman is a whore, and when the newsman explains how the rapist in his frustration over his limp dick fucked her with a carpentersknife you wince in your safe little cubicles, and sefl-righteously pass judgement. She deserved it,that shows how it goes, and it never would've happened if she had listened to her parents. i say fuck you. if i had the bomb i d let it rip. You are culprit and prey the same sick being. Parents and politicians rave over our attemps to shut it all out, as if the drugs and sex are the problems. in this world it's only natural to seek out oblivion, it's the only way we can survive, once we see the horror...One last thing, never expect me to try being a part of your hear shit. i d rather stay out here in the cold for the rest of my fucking life than being a part of your sick, fucking society."

το χαλαει εκει λιγο με τα ναρκωτικα, αλλα whatever.

Δημοσ.

Επιμένετε να αδυνατείτε (ή να προσποιήστε πως αδυνατείτε) να καταλάβετε τα λόγια μου.

AGPN σίγουρα το ερέθισμα φιλτράρεται μέσα από το μυαλό του καθενώς, γι αυτό εγώ και άλλα 5.996.000 (περίπου) άντρες κάτοικοι της Ελλάδας δεν βιάσαμε καμία φέτος, 4000 άλλοι όμως το κάναν (ή 4001 αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά ορισμένων κι εγώ το έκανα). Και έχεις λάθος, πολλοί βιαστές ΘΕΛΟΥΝ τα θύματά τους να αντιδρούν, δεν την βρίσκουν άμα απλά κάτσουν. Τα 4000 χρόνια πολιτισμού είναι υπερεκτιμημένα, δυστηχώς το δύποδο ζώο που κυκλοφορεί σήμερα είναι το ίδιο ζώο που κυκλοφορούσε και 100000 χρόνια πριν, χωρίς υπολογίσημες αλλαγές. Το αρχικό ερέθισμα συνεπώς είναι το ίδιο. Αν διάβασες δεν είπα πουθενά <<τα θελε και τα 'παθε>>, αλλά <<δεν πρόσεχε και τα 'παθε>>. Αν είσαι γυναίκα, είσαι σε μια τουαλέτα με 4 μαύρους και αρχίσεις και τους φωνάζεις πως την έχουν μικρή, ε πως να το κάνουμε, έκανες μαλακία. Και πάλι ο νόμος λέει πως δεν θα πρέπει να στην φορέσουν, αλλά μάλλον θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Και το είπα και στο πρώτο post αλλά μάλλον έχετε κοντή μνήμη. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. Και ναι AGPN, αν δω ωραίο αμάξι δεν το κλέβω, υπάρχουν όμως πολλοί θα το έκαναν, πιθανότατα πάνω από 4000, γι αυτό προσέχουμε τα αμάξια μας... Προσέχεις μην σου κλέψουν το αμάξι, και δεν προσέχεις το κώλο σου; Και αυτό είναι έξυπνο; Αν έχεις ωραίο αμάξι προσέχεις πως το οδηγείς και που το παρκάρεις συνήθως, ασχέτος αν έχεις το δικαίωμα να το αφήσεις όπου να'ναι. Aυτός που στο πέρνει μπορεί να λέγεται κλέφτης, αλλά ξέρεις πως λέγεσαι εσύ μετά; Πεζός.

Punky πλάκα δεν ξέρω αν έχεις, στο να γράφεις επιχειρήματα και να θυμάσαι αυτά που γράψαν οι υπόλοιποι πάντως το χαλάς λίγο. Κρίμα, γιατί στην ορθογραφία τα πας καλά, αν δεν έχεις να γράψεις όμως και κάτι δεν βοηθάει και πολύ... η αυτοεκτίμησή μου είναι μια χαρά, αυτό που έχει σωριαστεί στο πάτωμα και σπαρταράει είναι η νοημοσύνη σου. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις πως μια γυναίκα που είναι στο σπίτι σου χωρίς εσώρουχα μάλλον περιμένει να κάνει σεξ μαζί σου, και μπορεί να θέλει απλά λίγο ψήσιμο, και θα καταλάβεις ποιός είμαι εγώ και τι κάνω; Ποιός σου είπε ότι με ενδιαφέρει να εκδικηθώ καμία, 15 χρονών είμαι να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε; Τη δουλειά μου κοιτάω να κάνω. Και όσο μπορώ να το πετύχω χωρίς να πληγώσω κανέναν (ψυχικά ή σωματικά) αυτό είναι οκ. Τώρα βέβαια μερικοί ανεγκέφαλοι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι γυναίκες αλλάζουν γνώμη ανά 10 δευτερόλεπτα και το όχι μπορεί να γίνει ναι (ΑΝ σήμαινε όχι εξ'αρχής) ακόμα και χωρίς ξύλο και απειλές και τα παρατάνε στη πρώτη δυσκολία, μπορεί να το ονομάσουν βιασμό και καταπάτηση δικαιωμάτων για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανοικανότητα. Ή μπορεί απλά να έχει μουδιάσει ο εγκέφαλός σας επειδή γράφουμε τέτοιες ώρες και να μην έχετε καταλάβει ότι αυτό εννοώ πίεση, και όχι 2 κουτουλιές στα μούτρα, όπως έκανε ο φίλος της γκόμενας του φίλου σου, ο οποίος αδιαμφισβήτητα ήταν πολύ μαλάκας. Δεν είσαι σωστός όμως, άφησες το καλήτερο σημείο της ιστορίας, εκείνο που γνώρισε εσένα και αφού άκουσε το καναρίνι σου να κελαϊδά ξαναβρήκε το νόημα στον σεξ και πήγε να γυρίσει πορνοταινίες (είναι γνωστή σαν Lena Hoston). Και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα προσωπικά standards και τις ψωνισμένες μαλακίες, ακόμα και ΑΝ υποθέσουμε πως η γκόμενα ήρθε και στην έπεσε. Σε πέτυχε ενώ μοίραζες τα αυτόγραφα στις θαυμάστριές σου και τσαντίστηκες εεε; Τη κακομοίρα. Και δεν μου λες, σε πιο μοναστήρι πήγε να μονάσει η εν λόγο γκόμενα μετά την απόρριψή σου; Και την χτύπησες κιόλας βάρβαρε. Και μετά είμαι εγώ ο βιαστής που τους ρίχνω κανένα χαστουκάκι στα κωλομάγουλα...

Δεν μου λες, με τις παρέες σου τι κάνετε, πρώτα παρτουζόνεστε με το χαρέμι σου και ύστερα μαζευεστε όλοι μαζί να δείτε μίκι μάους και να παίξετε με τα lego?

Δημοσ.
Τώρα βέβαια μερικοί ανεγκέφαλοι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι γυναίκες αλλάζουν γνώμη ανά 10 δευτερόλεπτα

Καρφώνεσαι.

Δημοσ.
Ποιός σου είπε ότι με ενδιαφέρει να εκδικηθώ καμία, 15 χρονών είμαι να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε;

Mε αυτο καρφωνεται.:roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...