Powerfull Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Lucifer : Γι αυτό αντί να τις αφήσεις να φύγουν τις καθηστερείς μέχρι να περάσουν άλλα τόσα... BIAP : Excuse me?
punky Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Powerfull στο αναγνωρίζω. Ελάχιστοι το έχουν καταφέρει αυτό. Άντε δυο το πολύ. Με κάνεις και βαριέμαι αφόρητα. Είμαι σίγουρος ότι για σένα προκαταρκτικά είναι να πάρεις την πουτάνα της αγγελίας, τηλέφωνο.
Powerfull Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Είμαι σίγουρος ότι για σένα είναι σεξ όταν βλέπετε μαζί τηλεόραση...
Powerfull Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Forensick kai bias, είναι μία πρόταση χωρίς κόμμα, <<15 χρονών είμαι να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε;>> έγραψα, όχι <<15 χρονών είμαι, να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε;>> 2 ελάχιστα διαφορετικές φράσεις, που βγάζουν ωστόσο ολότελα διαφορετικό νόημα... Για όσους όμως έχουν iq κάτω από 15 και δεν μπορούν ακόμα να βγάλουν άκρη, θεωρήστε το ως εξής : <<Δεν είμαι 15 χρονών να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε>>.
blueviper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εν τέλει πείστηκα πως ο Powerfull ΕΙΝΑΙ άντρας του διαμετρήματος κι εκτοπίσματος ενός Λεωνίδα. Πιο μαζικό, ενορχηστρωμένο κι ανηλεές ξεμπρόστιασμα και κράξιμο απέναντι σε έναν χρήστη (βαρύτατων μάλιστα) δεν έχω πετύχει εδώ κι 1 χρόνο. Άντρες, γυναίκες, gay, Σαπφούδες κι extraterrestrial beings φτύνουν, φτύνουν, φτύνουν εδώ και μέρες, αλλά ο Powerfull θεωρεί πως βρέχει και φυλάσσει καλά τις Θερμοπύλες μολονότι Εφιάλτης ταυτόχρονα της λογικής. Του βγάζω το καπέλο, για να βρει ένα μέρος να κρυφτεί.
the_end Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Forensick kai bias, είναι μία πρόταση χωρίς κόμμα, <<15 χρονών είμαι να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε;>> έγραψα, όχι <<15 χρονών είμαι, να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε;>> 2 ελάχιστα διαφορετικές φράσεις, που βγάζουν ωστόσο ολότελα διαφορετικό νόημα... Για όσους όμως έχουν iq κάτω από 15 και δεν μπορούν ακόμα να βγάλουν άκρη, θεωρήστε το ως εξής : <<Δεν είμαι 15 χρονών να πάω να της σπάσω το ποδήλατο επειδή δεν μου κάθησε>>. μάλλον εσύ δεν κατάλαβες. επανάληψη λοιπόν...
Powerfull Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Blueviper εσύ να υποθέσω ίσουν από αυτούς που δεν έβγαλαν άκρη και τσαντίστηκες ε; Άλλη μια λογοτεχνική αράδα χωρίς καμιά αξια; Σου είπε καμιά γκόμενα από δω ότι τα λες ωραία και σου έχει κολήσει να επαναλαμβάνεσαι κάθε μέρα στις 2:15? Αρχίζω ειλικρινά να σε βαριέμαι. Δεν λες κανένα ανέκδοτο τουλάχιστον;
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 λοιπόν η αλήθεια είναι (μην αρχίσει κανείς τα πιλάτικα) πως όσο και αν διαφωνώ καθέτως και τρισδιαστάτως μαζί του, ο πάουρφουλ είναι ο μόνος που προσπαθεί -επιτυχώς ή μη- να τεκμηριώσει την άποψή του. οπότε αν έχετε να προσθέσετε κάτι γιούχου, αλλιώς δεν λέει να έχουμε ένα τόπικ γεμάτο μπηχτές.
punky Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Είμαι σίγουρος ότι για σένα είναι σεξ όταν βλέπετε μαζί τηλεόραση... Αν είναι γαμάτο το έργο.
Forensick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ναι ρε Luci και του χουμε πει 10000 φορες οτι εχει καπου λαθος, αλλα δεν λεει να το δει. πολυ απλο πραγμα: δεν υπαρχει ηπιος η οχι βιασμος, μονο βιασμος. επισης, το οτι η αλλη ντυθηκε σαν πουτ@να, δεν σου λεει καθολου "γαμησε με". σε αυτον που θελει, θα το πει. σε σενα(γενικα μιλαω) που σου κατσε να της τον μπηξεις, δεν σου πε τιποτα. τι παει να πει "αφου ειναι ξεκωλο"? καλα κανει και ειναι ξεκωλο. δεν βγηκε και ειπε "πηδηξτε με ολοι". το κανει για να την κοιταξεις, οχι για να κανεις κατι αλλο. μπορει να ειναι προκλητικη κλπ, αλλα δεν εχει καμια σημασια. εκανες κατι το οποιο δεν ειχες την συγκαταθεση του αλλου. εκτος αν πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να μας μιλανε τα ρουχα και οχι αυτοι που τα φορανε. αν ειναι ετσι, να βγαλω μια μπλουζα " I M YOUR PRESIDENT"(που λενε και στο χωριο μου) και αν δεν με ακουει οποιος του πω κατι, να τον παρει ο διαολος.
blueviper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Lucifer...επιχειρήματα χρησιμοποιείς μία, δύο, άντε τρεις φορές, όταν επαναλαμβάνεται η ίδια επωδός λογικής ή μάλλον παραλογισμού. Η οποιαδήποτε περαιτέρω σοβαρή αντιμετώπιση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από χάσιμο χρόνου κι άδικος κόπος. Το ρίχνεις λοιπόν στο χαβαλέ, εξασκείς την ειρωνία σου, μια και διαθέτεις δεκτικό κι ενεργητικό σάκο του μποξ και δε χαλαλίζεις και τη ζαχαρένια σου από όσα εξοργιστικά, αν όχι ειδεχθή, διαβάζεις. Καταλαβαίνω βέβαια πως η χρόνια προσήλωσή σου σε ποδοσφαιρικές δυνάμεις που ανήκουν στη μειοψηφία, σε διαπότισε με πνεύμα προστασίας των τελευταίων. Αν και τον Powerful δεν θα τον ταύτιζα με τη Λάρισα, αλλά με κανένα χωριουδάκι 10 κατοίκων που αδυνατεί να φτιάξει ομάδα.
BIAP Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 blueviper, επειδη εμεις στην τυροπρωτευουσα αγαπαμε οσους αγαπανε τις μειοψηφιες, μετα απο τις τελευταιες σου δηλωσεις, δεν εχουμε παρα να σε υποδεχτουμε με εναν γλυκο τρυφερο βιασμο. Αγαπουλα μας εσυ.
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Θα σου λέγα τι σου κάνει η ΑΕΛ αλλά δεν θέλω να είμαι ontopic.
blueviper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Χοχοχο...στο τσακ είμαι να πατήσω την αναφορά και να σε εγκαλέσω για οff-topic! Αμιάν πια...ούτε για σεξ και βία δεν μπορούμε να μιλήσουμε στο παρόν thread! Να καταφύγω σε αυτό της εκκλησίας, να πω τον πόνο μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.