Προς το περιεχόμενο

Έρευνα Αγοράς ηχείων 2.1


Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

 

Θέλω να αγοράσω ηχεία 2.1 για το LAPTOP μου, τα οποία τα θέλω να τα έχω μόνιμα στο εξοχικό μου (μην φανταστείτε ότι ψάχνω κάτι μικρό και εύκολο στη μεταφορά). Βρήκα στο Πλαίσιο κάτι LOGITECH http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=30&product=735418&tab=specs

αλλά μου βρωμάει κάτι... Αν πας να τα πάρεις από το κατάστημα όπως θα δείτε στο παραπάνω LINK που σας έχω γράψει θα πληρώσεις 45.90 Euro. Αν τα πάρεις από Internet τα πληρώνεις με τα λεγόμενα τους 39.90. Το ΠΛΑΙΣΙΟ όμως σου φέρνει δωρεάν στο σπίτι ότι πάρεις όταν η τιμή του προ'ι''οντος που θα πάρεις είναι άνω των 40 Euro. Υπάρχει περίπτωση να παίζει τόσο μεγάλη π@υστιά, στην οποία έχουν βάλει 40 Euro παρά δέκα λεπτά, ώστε να πληρώσεις μεταφορικά? Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και στο σκέφτηκα και για αυτό σας ρωτάω. Δεν μπορώ πάντως να πιστέψω ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο. Αν είναι έτσι.... τι να πώ.... Πραγματικά λυπάμαι για τον κόσμο που ζω.

 

Τελικά βρήκα την απάντηση μόνος μου. Δωρεάν γίνονται οι παραλαβές άνω των 45Euro. Οπότε δεν είναι κρυφή π@υστιά είναι καθαρή πο@στιά. Σου βάζουν ότι είναι πιο φθηνά από το INTERNET, αλλά στην ουσία είναι το ίδιο από τη στιγμή που πληρώνεις μεταφορικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kala kaneis kai lupasai gia on kosmo pou zeis alla den uparxei logos na to kaneis gia tin sugkekrimeni periprosi. i timi einai 39.90 gia logous marketing. to orio gia dorean apostoles den exei kamia sxesi me kathe memonomeno proion tis etaireias. an thes na sta feroun doreas pare mazi kai kati allo, ena stulo px.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ta ixeia einai poli kala. vgazoun poli mpaso. kapoios mou eipe oti den exoun kales psiles suxnotites kai allos mou eipe oti den isxuei auto. den ta exo akousei prosopika, an kai de nomizo na isxuei. kali agora tha kaneis. vevaia an thes kati kalitero uparxoun kai ta Z-2300 tis logitech alla anevainoun poli se timi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα και τη σειρα I-Trigue της Creative αν υπαρχει ακομα.

 

Πριν απο 1,5 χρονο ειχα τσιμπησει με 80 ευρα τα I-trigue 3500 2.1.

 

Εχουν βγει πολυ καλα.Εχουν καλο,βαθυ μπασο και γενικα για ταινιες και μουσικη στο pc με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω χαθεί ! ! ! Πολύ υλικό και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω! Ένα φιλαράκι μου είπε ότι τα ALTEC Lancing είναι τα καλύτερα και ότι τα Creative και τα Logitech είναι καλά αν δώσεις πάνω από 200Euro. Τι λέτε εσείς για αυτό? Sorry αν σας πρίζω, αλλά με τον ήχο είμαι λίγο περίεργος. Διαθέτω το πάρα πολύ μέχρι 60 Euros.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ εχω creative T7900 (7.1) (μαλιστα τα εχω για πούλημα) και δεν έμεινα ευχαριστημένος.... Καθόλου καλό μπάσο και μεσαία προς καλή απόδοση στις υψηλές....

 

Επίσης για κάποιο διαστημα χρησιμοποιούσα creative της τάξης των 100Ε που και εκεί δεν έμεινα ευχαριστημένος.. Και εδώ φρικτό μπάσο αλλά καλύτερες υψηλές από τα creative..

 

Mε αυτά που έπαθα πλάκα ιδιαίτερα στο μπάσο ήταν τα altec lansing του αδερφού μου... Ειναι 2,1 της τάξης των 80Ε αλλά είναι πολύ πιο ποιοτικά απο creative και logiteck σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 κι από μένα για ltec lansing.

Αν και πιστεύω πως είναι καλύτερο να συγκρίνεις μοντέλα κι όχι μάρκες. Το ότι τα 2.1 altec lansing των 80-100euro έχουν καλό μπάσο μπορώ να στο εγγυηθώ. Αλλά δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και για αυτά των 50.

Θα σου πρότεινα να καταλήξεις σε κάποια μοντέλα που είναι κοντά στην τιμή που θες και μετά να ψάξεις για reviews στο web.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...