Προς το περιεχόμενο

H εφορία χρησιμοποιεί Windows 3.11!!!

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στη Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας (ΓΚΡ κάτι κληρονομιές και @@ριες) :twisted: έσκασα κάτι γιούρια :mrgreen: κι έκπληκτος είδα τον υπάλληλο να έχει 14αρα οθόνη και Windows 3.11!!!!

Του λέω το πρόγραμμα είναι λειτουργικό????

Ε ναι μου λέει.............

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα είχε το Δημόσιο, την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο με μένα, που θέλω το latest and the greatest σε sw και hw, εκεί θα ανησυχούσα.

Ποιος ο λόγος να πληρώνουν οι φορολογούμενοι την όποια αναβάθμιση, αν ο τρέχον εξοπλισμός του Δημοσίου, κάνει τη δουλειά του;

Δές το κι έτσι.

Δημοσ.

Oπως το παρεθεσες δεν εχεις κι αδικο.

Σιγουρα μια αναβαθμιση θα εχει κοστος στις πλατες μας αλλα ειλικρινα δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο και παραξενευτηκα διοτι εκανα μια αναδρομη καμποσα χρονια πισω οπου δεν ειχα καμμια γκριζα τριχα στα μαλλια. :mrgreen:

Εννοω οτι θυμηθηκα τον πρωτοετη φοιτητη με το MS-DOS και τα συναφη.

Σαφως και μπορουν να κανουν τη δουλεια τους και δε χρειαζονται τα τελευταια Windows αλλα ηταν καπως αναπαντεχο!

Oσο για τις αναβαθμισεις μη νομιζεις οτι τρεχω πισω τους πριν κανα διμηνο εβαλα το SP2 των XP.

Δημοσ.

Αν κάνουν τη δουλειά τους (οι υπάλληλοι)α χωρίς να σου βγάζουν το λάδι καλά είναι και τα windows 3.11. Δεν απαιτούν και μνήμη πάνω απο 4MB RAM, απο ότι θυμάμαι!!

Δημοσ.

Δεν κανεις καθολου λαθος 4ΜΒ ειχα καποτε παλια στην Αγρια Δυση :mrgreen: και παρεπιπτόντως επειδη δεν εχει μεγαλη κινηση εξυπηρετηθηκα αμεσως.

Ομως και στις αλλες εφοριες να παιζει η ιδια κατασταση?? (εννοω Windows 3.11) :roll:

Δημοσ.

Α ρε Ελλαδαρα! Εμεις σαν νομοταγεις πολιτες πληρωνουμε τους φορους μας και εσυ μας εξυπηρετεις και καταχωρεις με Windows 3.11.... εδω εχουν βγει τα Vista....

Ωχ παλι θα φαμε κανα προστιμο απο την Ε.Ε. για τον εκσυγχρονισμο μας...

Θα μας κατασχεσουν την χωρα στο τελος...

Δημοσ.

Διαβαζοντας το ποστ του The_player υποθετω οτι το ιδιο θα συμβαινει σε ολες τις Δ.Ο.Υ.

Ειλικρινα αποφευγω τις εφοριες οπως ο διαολος το λιβανι στελνω το λογιστη μου ακομη και για μια αιτηση.

Aλλα kattist η Ε.Ε. αν μας βαλει στη μπλακ λιστ εχει κι αλλα ραμματα για τη γουνα μας το παραδειγμα αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου στο Ελλαδισταν.

Δημοσ.

Στη ΔΟΥ Άργους έχουν κάτι αξιοπρεπέστατα Dell μηχανάκια και αν δεν κάνω λάθος τρέχουν win 2k. Αν δεν κάνω λάθος κληρονομιά των ολυμπιακών αγώνων...

Δημοσ.

Βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι θέλει το δημόσιο τα Vista?

Δηλαδή αν τα παράθυρα εμφανίζονται διαγώνια, και τα εφφέ του Aero είναι ενεργοποιημένα στην DX10 κάρτα του κάθε μηχανήματος στο δημόσιο, αυτό σημαίνει:

1. οτι θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής;

2. θα μειωθούν τα λάθη;

3. θα μειωθεί η διαφθορά;

4. θα αυξηθεί η παραγωγικότητα;

Ένας καθηγητής μου στο λύκειο μου είχε πει οτι η NASA (έτσι για να πάμε και στο αμερικα) στα διαστημικά της λεωφορεία χρησιμοποιεί κάτι παμπάλαιους 3 ή 486 επεξεργαστές, οι οποίοι όμως είναι κατασκευασμένοι άψογα (οι περισσότερες cpu του εμπορίου κάνουν πολλά λάθη τα οποία καμιά φορά είναι πέραν του ανεκτού, βλ. Pentium Pro αν θυμάμαι καλά) και δεν κάνουν λάθη.

Δηλαδή ο 486 που δεν μπορεί να τρέξει ούτε τα 95, γιατί τον χρησιμοποιεί η NASA; Επειδή είναι τσιγγούνηδες;

Όχι! απλούστατα, για τον όγκο των δεδομένων για τον οποίο τον χρειάζονται (σε συνδυασμό βέβαια με βελτιστοποιημένο κώδικα στο λειτουργικό) είναι υπεραρκετός αυτός ο επεξεργαστής!

Το ίδιο συμβαίνει και με κάποια (όχι όλα) τμήματα του δημοσίου.

Δηλαδή όταν πάω στον ΟΣΕ να κλείσω εισιτίριο, γιατί ο υπάλληλος που χρησιμοποιεί τα 3.11 με εξυπηρετεί χωρίς πρόβλημα; Τα ΧΡ ή τα Vista τι διαφορά θα έκαναν;

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο να βαλουν Vista,

απλα λιγος εκσυγχρονισμος γενικα στα προγραμματα τους δεν θα εκανε κακο ωστε να εξυπηρετουνται και οι ιδιοι.

Ενας εκσυγχρονισμος δεν κανει κακο, για την πιο γρηγορη εξυπηρετηση και των ιδιων αλλα και για μας.

Το δημοσιο μας δεν κρατα τα 3.11 για παρομοιους λογους οπως η ΝASA.

Aπλα τρωνε τα λεφτα που εχουν δοθει απο την ΕΕ σε κοτερα και σπιταρονες στην Εκαλη!

Δημοσ.

Τα διαστημικά λεωφορεία χρησιμοποιούν ωραιότατους 286. Πολύ απλά όταν κατασκευάστηκαν, αυτοί υπήρχε στην αγορά. Το κόστος να αντικατασταθούν από πιο μοντέρνους θα ήταν μεγαλύτερο από τα οφέλη.

Δημοσ.

Τα 3.11 μια χαρα ητανε και ειναι οπως και τα 2000.

Αυτο που με ενοχλει, δεν ειναι που χρησιμοποιουν τοσο ακομα τα 3.11 αλλα το οτι τρωνε τα λεφτα που μας εχουν δοθει για τηαν αναβαθμιση και εκσυγχρονισμο της χωρας και οχι μονο στον τομεα του δημοσιου και τους υπολογιστες τους. Και τα δικα μου που μας τρωνε και κρατανε καθε μηνα απο τον μισθο μας χωρις καμια προσφορα...

Αυτα....

edit: ζητω συγνωμη αν ξεφυγα απο το αρχικο θεμα.

Δημοσ.

Εγω νομίζω πως τα 3.11 είναι μια χαρά για την δουλειά που κάνουν στην εφορία. Στα ΚΕΠ πήγατε? Εκεί έχουν εκσυγχρωνισμένα pc με xp και λοιπά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...