Προς το περιεχόμενο

Nike VS Puma

Arxon

Nike VS Puma: Ποιά μάρκα προτιμάτε?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Nike VS Puma: Ποιά μάρκα προτιμάτε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια τωρα φοραγα μόνο Nike ξαφνικά άρχισαν να μου αρέσουν μόνο τα Puma. Υπαρχει περιπτωση να γίνει κανα γκαλοπακι να δουμε τις προτιμησεις των μελών...?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τα Puma έχουν ανέβει πολύ, ειδικά σε εκείνο το κομμάτι της αγοράς με τα casual/αθλητικά παπούτσια. Βέβαια εγώ δεν τα φοράω επειδή τα φέρνει ο Γλου που είναι γαύρος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

Δημοσ.

σε επιρεάζει ο Θρύλος μήπως;;;

Παιδιά, τα καλύτερα αθλητικά είναι τα Asics. Τα πιό άνετα, αντέχουν περισσότερο και ειδικά η σειρά tiger που κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρονάκια από εμφάνιση δεν παίζεται!!!!

μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πολυδιαφημιστεί αυτή η μάρκα (σε σχέση με nike,adidas,puma κτλ).

Δημοσ.

Για καθαρά αθλητική χρήση (τρέξιμο, περπάτημα, γυμναστήριο), προτιμώ Nike. Είναι πιο ανθεκτικά.

Επίσης και τα Adidas που έχω για το 5x5 είναι σκυλιά. Πανάλαφρα και γαμάτα.

Τα Adidas μαζί με τα Puma τα βρίσκω αισθητικά καλύτερα από όλα, για casual χρήση. Με τα πρώτα να υπερέχουν λίγο και πoιοτικά, IMO.

Τα χειρότερα από πλευράς αθλητικών αντοχών, μου έχουν βγει τα Reebok πάντως. Σε 10 μέρες σκίστηκαν, μετά από 5-6 sessions jogging και ένα session sex στην ελληνική ύπαιθρο.

Δημοσ.

Kαι γω ΝΙΚΕας για αθλητισμο(μπασκετ,κανα γυμναστηριο) ΠΛΗΝ ποδοσφαιρου οπου 2 ζευγαρια Adidas εχω και τα 2 σκυλια,χρονια τωρα

Για casual ημουν Adidaκιας/PUMAκιας αλλα πηρα ενα ζευγαρακι NIKE την τελευταια φορα μουρλια

Δημοσ.

μπα, απο θεμα ποιοτητας υλικων ουτε η nike ουτε η puma δεν μπορουν να ειναι περηφανες. Απο design μονο ειναι η nike καπως πιο μπροστα...

Δημοσ.

Το 360 που έχει βγάλει η ΝΙΚΕ πάντως είναι τούμπανο το παπούτσι. Από τεχνογνωσία πάντως είναι πολύ μπροστά. Η πούμα είναι πίο τυπάτη, Αλλα επειδή και εγώ είμαι αντιγάυρος όπως ο LL_NEO, ΝΙΚΕ δαγκωτό.

Δημοσ.

τα puma ειναι συμπαθητηκα (τα casual) αλλα δεν παιρνω διοτι εχει πηξει ο κοσμος απο αυτα

τα Asics(tiger) poy ta πηρα 2 χρονια πριν καλα ειναι αλλα για εμενα αβολα και τα ξεσχισα γρηγορα!!

εγω ειμαι nikeακιας αμα δεν σκασω την 200αρα μου δεν μπορω!!

Τα αγαπημενα μου nike για basket N47 στα ποδα της κοπελας μου

917953954972957945026-1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...