Προς το περιεχόμενο

Φάγατε πόρτα σε club/bar? Σας συμπεριφέρθηκαν άσχημα? Ξε-Θάψτε τους εδώ!

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό δεν είναι εμπόδιο per se*.

Από την άλλη, το να μην έχεις κεφάλι ή/και χέρια, ίσως είναι**. :P

* δεν μπορούσα να μην πετάξω το λατινινό μου, καθότι ψωνάρα. :)

** σύζυξ = ύψος 1,95 και γύρω στα 100 κιλά, συνειδητοποιημένος ότι η γυναίκα του είναι γκομενάρα.

Πάνκη μην σκαλώνεις ρε, τον έχεις ρε, πάμε πάμε θα σου κάνω και πλάτες εγώ.

Παρεδώσε φέρνω κάμερα, φέρνεις ποπκορν.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από την άλλη, το να μην έχεις κεφάλι ή/και χέρια, ίσως είναι**. :P

* δεν μπορούσα να μην πετάξω το λατινινό μου, καθότι ψωνάρα. :)

** σύζυξ = ύψος 1,95 και γύρω στα 100 κιλά, συνειδητοποιημένος ότι η γυναίκα του είναι γκομενάρα.

Δυο λυσεις υπαρχουν : ή να προσλάβεις γοριλα να σε προστατευει απο τους ζηλιάρηδες συζύγους ή να κάνεις την αδελφη και να του πεις οτι βοηθας την γυναικα του στις δουλειες του σπιτιού [ το εχει κανει φίλος και περασαν 3 μηνες μεχρι ο σύζυγος να καταλαβει τι επαιζε ]

Δημοσ.

Mare nostrum

εντάξει, δεν κολλάει, αλλά αυτό ξέρω μόνο

σύζυξ = ύψος 1,95 και γύρω στα 100 κιλά, συνειδητοποιημένος ότι η γυναίκα του είναι γκομενάρα.

Ο μόνος λόγος που δεν θα τη διεκδικήσω είναι η υποψία μου ότι λόγω συναναστροφής μαζί σου και μόνιμης κολωνακίασης, πρέπει να είναι δικηγόρος η φίλη σου.

Πάνκη μην σκαλώνεις ρε, τον έχεις ρε, πάμε πάμε θα σου κάνω και πλάτες εγώ.

Άνετα ρε. Άνετα. Έχω δει όλα τα Ρόκυ. Από 2 φορές.

Δημοσ.

Διάβασα πολλά και θα σας πω ένα μυστικό! Αν θες να εκδικηθείς ένα μαγαζί δεν καλείς αστυνομία! Κάνεις μια καταγγελία στην εφορία!Διαβολικο ε?? χαχαχαχααχα

Δημοσ.
Διάβασα πολλά και θα σας πω ένα μυστικό! Αν θες να εκδικηθείς ένα μαγαζί δεν καλείς αστυνομία! Κάνεις μια καταγγελία στην εφορία!Διαβολικο ε?? χαχαχαχααχα

ειναι και αλλοι που κανουν αγριους τσακωμους "σικέ" εξω απο το μαγαζι την ωρα που εχει κοσμο στην πορτα. :mrgreen: [το χω δει κι αυτο!]

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ. Απλά από τα μαγαζιά αυτά δεν περνάω ούτε απ' έξω. Και για φαγητό πάω στον Κώστα στο Παγκράτι που ψωνίζει, μαγειρεύει, σερβίρει, πλένει μόνος του και όταν τελειώσει πίνει ρακές μαζί σου στο τραπέζι. Και τα φαγητά μούρλια και ο Κώστας μάγκας.

Επίσης πάω σε μπαράκια, ροκάδικα, που και τα παιδιά με χαιρετάνε, και κάνα ποτό κερνάνε, και πάω και με τους φίλους τους κάφρους, με την κοπέλα μου, με τη θεία μου την Ελένη στην τελική και δε μου λέει κανείς τίποτα.

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Και άσε την αδερφή μου να τραβιέται στα γκαλέα και στα μαλλέα και να περιμένει στις πόρτες.

Λούσι φέρε κάμερα, Παρεδώσε φέρε ποπ-κορν και θα φέρω εγώ τα 3D γυαλιά.

Δημοσ.

Ρε λαμόγια, δεν έχετε καταλάβει ότι αν έχεις διατελέσει οπαδός του Εθνικού, (των 300 δηλαδή που λένε και οι οχτροί μας), κι αν έχεις και άγνοια κινδύνου, δεν προκειται να σε φοβίσουν 100 κιλά κρέας. Ούτε να σε νικήσουν.

Το ίδιο ισχύει και για την πόρτα στα μαγαζιά. Είναι θέμα attitude και αυτοπεποίθησης. Σε κάθε πόρτα της ζωής δηλαδή, ακόμη και μεταφορικά να το δει κανείς, όχι μόνο των μαγαζιών.

Και δεν έχει μόνο δύο, που λέει και το κλαψιάρικο τραγούδι.

Δημοσ.

Εγω έχω να πω να αναφέρω τα εξής..όταν σπούδαζα στην καβάλα είχε ανοίξει ένα μαγαζι με ρούχα και καλα κυριλε,οπότε παω με 2-3 φίλους μου να ρίξουμε μια ματία.και καθώς κοιτάζουμε έρχετε μια χαμούρα και μας λέει έχετε να πληρώσετε?και της κάνω εσένα σε πουλάω και σε αγοράζω αυτά δεν αγοράζω?και το βουλώνει η τύπισα!και για καλή μου τύχη επείδη δούλευα σε τράπεζα εκει,σκάει μύτη σαν πελάτισσα να την εξυπηρετίσω.απλα περίμενε 30 λεπτά...

Πολύ εκνευριστικός και αηδιαστικός είναι ένας χοντρος θυρωρός(πορτίερης) στο Lis στην γλυφάδα, που εχεί μπουκλα μαλλί.απορώ πως βάζουνε αυτο το γιδι πορτα.

Υπάρχουνε και ευγενικοί θυρωροι όμως....

Δημοσ.

SOS

Μιας και το πιασαμε το θεμα ας παμε απο την αναποδη...

Ψαχνω για σημερινη εξοδο μπαρακι-μπα-ημικλαμπ.Παραδειγματα: Envy Κεφαλλαριου, Chakra Αγ.Παρασκευης κτλ.

Δηλαδη: OXI κλαμπ-κλαμπ,μην παμε 1 το βραδυ Παρσκευιατικα,ΟΧΙ καφε-μπαρ στυλ Αγ.Παρασκευης. Δεν εχω προβλημα να ειναι οριενταλ/μεηνστρημ (ΟΧΙ ροκαδικα,μεταλ και συναφη).Δηλαδη για ενα μαγαζι που να μαζευει κοσμο 11-3:30,κατι τετοιο,ουτε να το ξημερωσουμε ουτε να ειναι καφετερια-στην-Αγ.Παρασκευη-που-νομιζει-οτι-ειναι-μπαρ

Εξαιρουνται: Τα 2 πρωαναφερθεντα,το Ποτοπωλειο,το Ταζ Μαχαλ,το Τζακσονς για διαφορους λογους το καθενα. Επισης εξερουνται μαγαζια στυλ Τανγκο στο Ψυρρη που καποτε αξιζαν αλλα πλεον δεν παταει κανενας-βασικα γιαυτο το λογο εξαιρουνται ολα του Ψυρρη γιατι ειδα αλλα και εμαθα πως εχει πεθανει εκτος των ρακαδικων.Οι παραπανω εξαιρεσεις ειναι παντως ενδεικτικες του ειδους του μαγαζιου που ψαχνω.Εξτρα μπονους αλλα οχι απαραιτητο.Να ειναι "κοντα" στο κεντρο,οπου κοντα= ΟΧΙ Κεφαλαρι,ΟΧΙ Βουλιαγμενη,ναι πχ Νεα Σμυρνη αλλα και ναι Χολαργος.

Πλιζ,οσο πιο γρηγορα γινεται.

Α,ειχα ακουσει καλα για Μπαραοντα αλλα το ΑΘηνοραμα λεει οτι ειναι βασικα εστιατοριο και 1 η ωρα το βραδυ εχει πεθανει.Ισχυει?

Δημοσ.

παιδια ειναι αθλιο.....η πορτα ειναι απο τα πιο απαισια που μπορει να σου τυχει...οπως επισης και αθλιο ειναι να σου τυχει αγενης υπαλλος σε μαγαζι...μου συνεβησαν και τα 2......

1. εγω και ενας φιλος μου απο το χωριο σπουδαζουμε πατρα και ενα σαββατοκυριακο προπερσυ πηγαμε αθηνα που σπουδαζουν οι αλλοι 2 φιλοι μας. ε και βγηκαμε εξω....που να παμε που να παμε πηγαμε τελικα μπουρναζι και ειπανε τα παιδια που ειναι αθηνα να ποαμε στο μαγαζι που γυριζοτανε η βλακια με τη μαριλιτα και τον αλλο τον γεοργουλη...εγω ειχα αντιθετη αποψη μιας και δε γουσταρα να παμε στο και καλα "in" αλλα τεσπα...παμε περιμενουμε στην ουρα και οταν φτανει η σειρα μας μας λεει αν ειμαστε πανω απο 18 του λεμε ναι 18 και κατι ειμαστε του λεμε και δε μας πιστεβε λεει ταυτοτητα(ελεος!) εγω ειχα το πασο μου και πιστηκε ενας αλλος ειχε ταυτοτητα ενω οι αλλοι δυο τιποτα....μα του λεε ειμαστε φιλοι παρεα απο γυμνασιο ρε φιλε ολοι ισα ειμαστε...και μας ελεγε λαλακιες για αστυνομια και καλα που θα δινουν ποτο σε ανηλικεσ κλπ(ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΕ??) ειμαστε καλα ντυμενοι με σακακια και πουκαμισα αλλα με τζιν αλλα ελεος ενταξυ 18 χρονο τι να φορεσουμε? ολο αυτο πιστεβω εγινε λογω του οτι ενας εκ των 4 ειναι καπου 1.60 και μικροδιχνει γενικα φενοταν μικροτερος αλλα ειναι κοντος και για αυτο δεν τον αφησε και κατα συνεποια ολους μας να μπουμε.... ΕΛΕΟΣ!!! ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚ@!!!!αντε για! πηγαμε τελικα σε ενα αλλο που ειναι διπλα σε ενα οριενταλ η κατι τετειο μπροστα μπροστα και περασαμε γ@ματα τελικα ειχαμε και καναπε δικο μας ετσι επειδη πηγαμε νωρις(καπου 12) ειπιαμε τον απακο χορεψαμε με τις σερβιτορες και γενικα ηταν πολυ ωραια....τον βλακα να πουμε επιδη το εδιξε το μαγαζι του η τηλεοραση εγινε το τελειο μαγαζι που μπαινουν μονο οι ωνασηδες...καταλαβες.... αντε και μαμησου!!

2. εδω πατρα στα springfield ηθελα να παρω περσυ το καλοκαιρι ενα πουκαμισο και παω να δω κοιτουσα απο εδω απο κει και κανενας να με ρωτησει αν θελω κατι, χυμα στο κυμα!τελικα ενω εφερα γυρα ολο το μαγαζι ερχεται μια και με ρωταει "τι θελεις?" ε και τις λεω τιποτα ετσι κοιταω και εφυγα... δε μαμιεσαι κυρα μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...