Προς το περιεχόμενο

Ταχιά εξυπηρετήσει Miltirama

tkarakoulias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εσείς είστε του πανεπιστήμιου σιγά. Και εσύ φίλε τα μάτια σου Freddie, ωραίους τρόπους έχεις ρε φίλε sarisn είσαι και του forum συγχαρητήρια για την εξυπνάδα σου

Δημοσ.

arxika perimeme ligo akoma.an den uparxei emporeuma tha perimenoun na erthei.sta multiramaerxete pros ta teli ths kathe vdomaddas..an arisei kialo tous ta prizeis pleon sunexeia..tous spas ta neura se eleino vatho kai pas kai kamia volta apo ekei kai petas kai ekfovismo oti an den...tote tha pesei katagelia...alla logika tha ginei h douleia xwris ola auta...

Δημοσ.
Αν εσείς είστε του πανεπιστήμιου σιγά. Και εσύ φίλε τα μάτια σου Freddie, ωραίους τρόπους έχεις ρε φίλε sarisn είσαι και του forum συγχαρητήρια για την εξυπνάδα σου

Ταχιά εξυπηρετήσει Miltirama

--------------------------------------------------------------------------------

Πήγα στης 17-11-06 το απόγευμα στα μουλτιραμα και παρήγγειλα μια κάρτα μνήμη έδωσα προκαταβολή 30 εύρο από τα 100 που έκανε. έπρεπε να πάω εγώ στης 22-11-06 για να την παραγγείλουν τελικά την έφεραν 24-11-06 και ήταν και καμένη και την έδωσα πίσω για να την αντικαταστήσουν και τους είπα ότι αν την βρουν να με πάρουν τικ αλλά τίποτα ακόμα. Παίρνω σήμερα το πρωί για να μαθό τι έγινε αλλά μου είπε οι κοπέλα ότι οι τεχνικοί δεν είναι εκεί και δεν ξέρει τίποτα αυτή τους πήρα πάλη στης 13:30 αλλά δεν είχαν γυρίσει οι τεχνικοί τι να κανό

Κοίτα ποιος μιλάει για εξυπνάδα... τι μία γράφει σαν κινέζος (no offense στους συμπαθέστατους κινεζούληδες :-D ) και την άλλη σαν άνθρωπος... ποιος κοροιδεύει ποιον το κατάλαβαν όλοι... kkthxbai

Δημοσ.

Mετά από 9 χρόνια ακούω μια ιστοριούλα για καθυστέρηση παραγγελίας η/και απαράδεκτης εξυπηρέτησης και αφορά ΠΑΛΙ τα mutirama.....θεέ μου πότε θα σοβαρευτούν επιτέλους....

Το 1997 προμηθεύτικα έναν σαρωτή απο τα multirama Ν.Ιωνίας, Αθηνα o οποίος δεν λειτουργούσε καθολου...την επομένη τον πήγα για αντικατάσταση και με ενημέρωσαν πως δεν θα έπρεπε να ανησυχώ καθολου....χε-χε-χε...

Μετα απο την εφαρμογή της τεχνικης που περιγράφει ο apaixxtos πιο πάνω και πολλά τηλέφωνα σε σχετικές αποθήκες τους, υπεύθυνους κτλ πήρα πίσω ένα άλλο μοντέλο ίδιας αξίας φυσικά....σε χρόνο dt...μετά απο 2 μήνες και κάτι ψιλά.....

Είπε κανείς τίποτα;;;;;;

Καλό απόγευμα και προσοχή στην ...τεκμηρίωση γενικά.....

Δημοσ.
ΜΙΧΑΛΗΣΖ εννοειται πως ολοι μπορουν να ποσταρουν. Ομως αν καποιος εχει καποιο αναγνωρισμενο προβλημα ή απλα δε ειναι καλος στην ορθογρφια ας περναει το κειμενο του μια φορα απο τον ορθογραφικο ελεγχο του Word, δε κανει κακο και δε ειναι πανω απο 3-4 λεπτα κοπος ;-)
Δημοσ.

Μάθε τη γλώσσα σου ρε άχρηστε και μετά ξαναδοκίμασε ρωτήσεις τι να κανής! Μα και τους τόνους λάθος? Ήμαρτον..

ταχιά

τικ

μαθό

πάλη

κανό

eistai

για να μή σχολιάσω τα 150 και μέσα σε 4 γραμμές κείμενο!

Μου θυμίζεις μία αλλοδαπή που δουλεύαμε μαζί στην Κύπρο ένα καλοκαίρι που ήταν τσιβδή στο Θ και το έλεγε Φ - δλδ φα παμε αντί θα παμε. Εκεί που τρελάθηκα ήταν όταν μου έστειλε SMS ....και έγραφε το με τον ίδιο τρόπο το Θ Φ LOOOOOOOOOOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...