badvariemai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Συλλέγω νομίσματα και τώρα με την έλευση του ευρώ έχω ένα προβληματακι. Υπάρχουν οι εκδόσεις των κερμάτων στις άλλες χωρες που διαφέρουν από τα δικά μας. Έχει κανεις ιδέα πως θα μπορέσω να αποκτήσω έστω και ένα από κάθε κέρμα που θα κυκλοφορήσει. Μπορώ να βρω απο ιταλία επειδη εχω γνωστό αλλά από τις άλλες χώρες? Να μην περιμένω να μου πέσει κάποιο στο χέρι κατά τύχη. Γνωρίζει κανεις καποιο σχετικό site? Επίσης αν γνωρίζεται και κανα site για ανταλλαγές κερμάτων. Thanx
internet_gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 min fovase file se poli ligo kairo tha iparxoun stin ellada apo oles tis xores me tis eisagoges-exagoges kai ton tourismo!! eidika to kalokairi sta touristika meri tha einai pio polla ta xena apo ta ellinika <p>ara to kalokairi tha vreis sigoura!! ego pistevo omos oti mesa sto genari tha doume polla tetoia!
chvet Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Egw exw na kanw mia allh erwthsh gia ta nomismata toy Euro. Exw akoysei oti kykloforoyn sthn agora eidikes thikes ypodoxhs twn nomismatwn, kati sto peripoy san ayta poy kratoysan palia oi eispraktores sta leofwreia, exei dei kaneis tipota pragmati na kykloforei sthn agora ? <p>Ean nai as moy steilei ena proswpiko mail giati xreiazomai kati tetoio.
HdkiLLeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Vasika einai kati mikres thikes kiklikes peripou poy tis xrisimopoiousan kai pali alla einai malakia...
giorgos198113 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια ασχετο με το ευρω,εχω 2 νομισματα το ενα ενα ναο πισω με ενα σταυρο στη μεση και μπροστα αν θυμαμαι γραφει carolys imperia xristiano,ti einai; απο κατω γραφει NEKU MP73 F .... kai to allo einai idia kopi alla me to kefali kapoiou kai grafei augustos NEKU MP92 D TI EINAI AYTA RE PAIDIA; MOY TA EDWSE ENAS FILOS
NT1G Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος EPIC ξέθαμα, πρέπει να είναι νέο high score !!! ήμουν εδώ.
4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τι θα πει ξεθαμα?Εψαξε στο forum σχετικο θεμα για να μην ανοιγει νεο τοπικ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Nice try, 4shaken.
4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τι εννοεις Balomenos?
Antwni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Είπαμε...όλα έχουν ένα όριο!! Αυτή η εποχή ήταν των δεινοσαύρων... Ακόμα greeklish έγγραφαν τότε... Στην αρχαιολογία δουλεύεις?
παπι Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το 165 τι σημαινει; Το 165ο νημα;
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ο άνθρωπος ειναι νέο μέλος κύριοι. Εψαχνε στον γουγλι, του βγηκε αυτο το αποτέλεσμα και γράφτηκε στο φορουμ για να ρωτήσει. Απλό. Οποιος ξερει του απαντάει.
Sadamiraq Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Epic ξεθαμα ναιιιιιιιιιιιιιι ειμουν και γω εδω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το account του ts και των απο κατω που απαντησαν τοτε, εχουν συλλεκτικη αξια. Οποιος ενδιαφερεται αγοραζω
kalogeros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 8 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος παιδια ασχετο με το ευρω,εχω 2 νομισματα το ενα ενα ναο πισω με ενα σταυρο στη μεση και μπροστα αν θυμαμαι γραφει carolys imperia xristiano,ti einai; απο κατω γραφει NEKU MP73 F .... kai to allo einai idia kopi alla me to kefali kapoiou kai grafei augustos NEKU MP92 D TI EINAI AYTA RE PAIDIA; MOY TA EDWSE ENAS FILOS Και γαμώ τις ανασκαφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.