Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ MODEM MOTOROLA


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ MODEM MOTOROLA SM56 VOICE MODEM ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 2.ΕΧΩ ΤΑ WINDOWS 98 KAI OI DRIVERS STO CD EINAI ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2001.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ DRIVERS ΣΤΟ MODEM MOY ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://helpdesk.golden.net/setup/modems/resources/

ή εδώ:

http://www.driverzone.com/dsp3.php?id=278&cat=7&pass=motorola

προσέχοντας τις οδηγίες για το πώς θα βρεις τον ακριβή τύπο του modem σου. Κάποτε που είχα το ίδιο modem ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Κοίτα και πες μας μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως o provider που χρησιμοποιείς δεν είναι και πολύ καλός; Αν έχει λίγες γραμμές και εσύ πάς να μπείς σε ώρες αιχμής τότε μάλλον θα δυσκολευτείς να μπείς.<p>Αν το πρόβλημα δεν είναι του provider τότε θα πρέπει να αναζητήσεις νέους drivers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε dimvega δυστυχός το modem που επέλεξες δεν είναι και το καλύτερο της αγοράς, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.

Μπορείς να κοιτάξεις στο control panel μάλλον θα σου έχει φτιάξει ένα εικονίδιο το οποίο λέγετε motorola αν θυμάμε καλά και εκεί πρέπει να του ρυθμίσεις κάποια regional settings για να το βάλεις στα ελληνικά δεδομένα γιατί έρχονται με default ρυθμίσεις για Αμερική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...