Προς το περιεχόμενο

digital camera with interpolated photos


Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφική και ρίξτε λίγο τα φώτα σας,όσοι τα έχετε φυσικά :)

http://www.uxcell.com/uxcell/retail/item/showItemLayout.php?action=showItem&id=dc0blk1200cm004

Τι έχετε να πείτε γι'αυτού του είδους τις φωτογραφικές; Σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω αφού τα 100 euroυλάκια που ζητά νομίζω είναι πολύ λίγα. Παρ'όλα αυτά έχω τους ενδοιασμούς μου όσον αφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει με αυτή την τεχνική του interpolation,αφού ο αισθητήρας της είναι μόλις 3Megapixel και τα ''ανεβάζει"¨στα 12...

Έχει κανείς εμπειρία με τέτοιου είδους φωτογραφικές και μπορεί να ανεβάσει καμιά φωτό να δούμε την ποιότητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν έχω εμπειρία με την συγκεκριμένη τεχνική,έκανα μια μικρή αναζήτηση και βρήκα αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα που εξηγεί πως ακριβώς λειτουργεί το interpolation στις φωτογραφίες.

 

Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με την τεχνική,και δεν θα βασιζόμουν σε αυτή την τεχνική για να πετύχω υψηλές αναλύσεις σε φωτογραφίες.

Ειδικά αυτό το 12MP που αναφέρει η μηχανή που εξετάζει ο Aussie,μου φαίνεται εξωπραγματικό(και διαφημιστικό τρίκ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχει λεχθει 100αδες φορες ας το ξαναπουμε παλι. Τα megapixel που εχει μια φωτογραφικη μηχανη ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κριτηριο για την ποιοτητα μιας φωτογραφικης μηχανης. Πρωτα κοιτας τι επεξεργαστη εχει, τι φακους φοραει και εν τελει τι αξιολογησεις υπαρχουν.Αυτη τη μηχανη που λες, και ολες τις παρομοιες αγνωστου μαρκας με interpolation πρεπει να την δεις σαν μια πολυ καλη webcam. Με 100 ευρω μπορεις να παρεις NIKON , OLYMPUS και αλλες που θα ειναι πολυ καλυτερες απο αυτην. Τα 100 ευρωπουλα που ζηταει ειναι πολλα. εκτος και αν την θες πρωτιστως για webcam.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το interplolation μπορείς να το κάνεις και μόνος σου πολύ απλά και να το φτάσεις και 160MegaPixel!!! Δεν κάθομαι όμως να αναλύσω πως γίνεται γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Έχει δίκαιο ο φίλος παραπάνω για τα ΜΡ πόσο μάλλον όταν πρόκειται για interpolation. Εγώ θα σου έλεγα να μην πετάξεις τα λεφτά σου εκεί. Μπορείς να πας σε μια Nikon L4 γύρω στα 115 ευρώ έχει και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Στο μόνο που μπορεί να συμβιβαστείς είναι στην ταχύτητα λειτουργίας της αλλά επειδή την δούλεψα δεν είναι ενοχλητικό. Σε ποιότητα είναι άψογη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απόψεις που παραθέσατε,όντως έβλεπα και εγώ με κάπως κριτικό βλέμμα την εν λόγω φωτογραφική. Έχει κανείς να προτείνει κάτι μέχρι 200 euro που να έχει οθόνη 3 ιντσών; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ μια τέτοια οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο μια επιλογή έχεις αλλά πάρα πολύ καλή

Sanyo Xacti E6

 

Ελλάδα την έχει προσφορά ο Γερμανός κάπου 180ευρώ και το pixmania επίσης κάπου εκεί αλλά με μνήμη δώρο. Κάπου αλλού δε νομίζω να την έχω πετύχει αλλά αν ρίξεις μια ματιά δε χάνεις και τπτ.

 

Ένα review:

http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/sanyo_e6.html

 

Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις άφοβα ειδικά αν η οθόνη 3" είναι must δε θα βρεις κάτι άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...