sam sam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ξερει κανεις τι ακριβως κανει? μπλοκαρει το σημα που στελνουν οι "μπατσοι"? 'η εντοπιζει την υπαρξη τους?
the_end Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 υπάρχουν και τα 2. τα jammers που μπλοκάρουν(παράνομα-τουλάχιστον στη χρήση γιατί νομίζω πωλούνται κανονικά) και τα "απλά" που ανιχνεύουν και ειδοποιούν.
the_end Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 δεν έχω τιμές εύκαιρες,ούτε βρήκα κάτι στα γρήγορα που κοίταξα. θα κοιτάξω αργότερα και θα σου πω(αν δεν έχει ήδη απαντηθεί απο κάποιον άλλο). πάντως νομίζω οτι ξεκινάνε απ'τα 150 ευρώ περίπου.
sam sam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω........................περιμενω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης είναι παράνομη η χρήση τους στην Ελλάδα. Αν σε πιάσουν να το έχεις στο όχημά σου ==> αυτόφωρο.
mitsikas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κανε κλικ εδω και θα δεις οτι εχει πολλα σχετικα http://bloka.com/
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 χαχα το driver το παιχνίδι έχει ένα τέτοιο ε? Και έλεγα πως αυτός ο κερατάς ο Tanner βλέπει τους μπάτσους σε εκείνο το πράμα που δείχνει την περιοχή...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης έχω την αίσθηση για διάφορους (εχμ...) προσωπικούς λόγους, πως ακόμα κι αν υπάρχουν αυτά τα περίφημα ραντάρ της τροχαίας, κανένας τροχονόμος δεν θα κυνηγήσει όχημα που κινείται με >200km/h, σε λογικές συνθήκες (για παράδειγμα δεν είναι κανένα τριήμερο του Πάσχα κλπ) Και είναι και λογικό αυτό καθώς κανένας δεν είναι τόσο χαζός που να ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα για το τίποτα (ούτε για την χαρά της αδρεναλίνης, αφού ο αυτοσκοπός θα είναι να σου πάρει το δίπλωμα) Σε κάθε περίπτωση επειδή ο μόνος τρόπος να βρεθείς πιασμένος στην φάκα είναι τα διόδια, εφοδιάσου με ΤΕΟpas. Περνώντας μία με το μηχάνημα και μία πληρώνοντας κανονικά, θα αφήσεις όλα τα μπλόκα με την χαρά της αναμονής. Μη στεναχωριέσαι, θα πιάσουν άλλους "εγκληματίες". Δηλαδή είναι κρίμα να κουβαλάς επάνω σου ένα τέτοιο παράνομο ενοχοποιητικό στοιχείο, που μπορεί να βρεθεί ακόμα κι αν δεν τρέχεις, σε τυπικό έλεγχο.
Highlander Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης είναι παράνομη η χρήση τους στην Ελλάδα. Αν σε πιάσουν να το έχεις στο όχημά σου ==> αυτόφωρο. Κάπου στο bloka.com υπάρχει αναλυτικά ο νόμος. Αναφέρει (αν θυμάμαι καλά) ότι απαγορεύεται η πώληση από κάποια ημερομηνία και μετά. Δεν απαγορεύει την κατοχή αν ήταν αγορασμένο πριν από την εφαρμογή του νόμου, αλλά απαγορεύει την χρήση. Πρέπει να ψάξω να το βρω...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 και πρέπει να ισχυεί και για Αμερική αυτό ε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Κάπου στο bloka.com υπάρχει αναλυτικά ο νόμος.Αναφέρει (αν θυμάμαι καλά) ότι απαγορεύεται η πώληση από κάποια ημερομηνία και μετά. Δεν απαγορεύει την κατοχή αν ήταν αγορασμένο πριν από την εφαρμογή του νόμου, αλλά απαγορεύει την χρήση. Πρέπει να ψάξω να το βρω... Δεν έχω υπ'όψιν μου την απαγόρευση πώλησης, πολύ πιθανό να ισχύει. Πρακτικά, τα αντιραντάρ θεωρούνται μέσα που δυσχεραίνουν τον αστυνομικό έλεγχο και η κατοχή τους απαγορεύεται. Αν σας τσιμπήσουν, αυτόφωρο (δεν θυμάμαι τη χρηματική ποινή) και φυσικά κατάσχεση και δήμευση του αντιραντάρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.