Gl0bAlZer0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το θεμα για μενα εινα η "συντηρηση". Λιγο πολυ ολοι μπορουν να χασουν αποσπασματικα λιγα εως αρκετα κιλα ,ομως μολις πετυχουν το επιθυμητο αποτελεσμα χαλαρωνουν και τα ξαναπερνουν. Αυτο με τα 6 γευματα ειλικρινα μπορει καποιος να το πετυχει που δεν εχει ολοκλρηρο επιτελειο να του ετοιμαζει γευματα και απεριοριστο ελευθερο χρονο? Οταν εισαι ολη μερα εξω τι να κανεις?να κουβαλας τις φρυγανιες και τα γιαουρτια στις κλινικες και τα εργαστηρια? "τρως" το πρωι καφε και τσιγαρο με το ματι ακομα μισοκλειστο και στις 5 το απογευμα 2500... :evil: Ποιος μπορεσε να ακολουθησει τα 6 γευματα περα απο 1-2 μηνες ή σε περιοδους που η ζωη του δεν ηταν ιδανική(εξετασεις,αγχος.....και πολλα αλλα...)?
SGP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να παίζει με τον αέρα Αντώνη, έξω εξατμίζεται και φεύγει από το δέρμα πιο γρήγορα ο ιδρώτας συνήθως. Επίσης, συχνά το περπάτημα έξω είναι διακοπτώμενο (περνάνε αυτοκίνητα, υπάρχουν παρκαρισμένα). Αν είναι δεδομένες οι συνθήκες, θα έλεγα ότι πρέπει να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
tonypc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί να παίζει με τον αέρα Αντώνη, έξω εξατμίζεται και φεύγει από το δέρμα πιο γρήγορα ο ιδρώτας συνήθως. Επίσης, συχνά το περπάτημα έξω είναι διακοπτώμενο (περνάνε αυτοκίνητα, υπάρχουν παρκαρισμένα). Αν είναι δεδομένες οι συνθήκες, θα έλεγα ότι πρέπει να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Όχι δεν ειναι διακοπτώμενο καθώς πηγαίνω σε ανοικτό στάδιο - στίβο. Απλά δεν έχει την ζέστη που έχει μέσα στο γυμναστήριο και η απορία μου είναι αν θα έχω τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν κουράζομαι όταν πηγαίνω στο στάδιο και μάλιστα νομίζω ότι περπατώ με μεγαλύτερη ταχύτητα έξω στην προσπάθεια μου να ιδρώσω.
tonypc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά πρόσφατα άκουσα από μια κοπέλα ότι το grapefruit είναι ότι πρέπει για κάψιμο λίπους. Όμως η συγκεκριμένη μου είπε ότι από την πολύ κατανάλωση πήγε στο νοσοκομείο με χαμηλά αιμοσφαίρια (ποιου χρώματος όμως δεν θυμάμαι.... ) Ξέρει κανείς ποιά είναι η ιδανική ποσότητα κατανάλωσης ;
SGP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Κατ'εμέ, δεν υπάρχουν φαγητά που καίνε λίπος... Το grapefruit είναι πολύ καλό φρούτο πάντως. Τί γίνεται... Αν έχεις από τη μία άκρη την επεξεργασμένη καθαρή ζάχαρη, από την άλλη θα έχεις το μπρόκολο (αν δε κάνω λάθος) και κοντά με αυτό θα είναι και το grapefruit. Τα φαγητά αυτά, δεν δίνουν άμεσα ενέργεια και χρειάζεται να τα επεξεργαστεί ο οργανισμός, σε αντίθεση με τη ζάχαρη π.χ. που είναι άμεση πηγή ενέργειας. Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα όμως... Δες κανά wikipedia, έχει συχνά χρήσιμες πληροφορίες για αυτά.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εγώ έχω ακούσει πως γενικότερα αν πίνεις χυμούς αδυνατίζεις...τώρα αυτό πως εξηγείται...δεν ξέρω... πάντως τρώγοντας πολλά φρούτα κ πίνοντας χυμούς καθημερινά...δε νομίζω κανείς να παίρνει λίπος
SGP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Οι χυμοί αντίθετα, είναι πολύ ύπουλοι! Ακόμα και οι φυσικοί χωρίς προσθήκης ζάχαρης... Έχουν γύρω στις 50 θερμίδες ανά 100ml όσο και η μπύρα περίπου, όσο τα αναψυκτικά. Ένα ποτήρι προφανώς είναι καλό γιατί περιέχει μπόλικες βιταμίνες, αλλά όπως σε όλα, η κατάχρηση φέρνει αντιθετο αποτέλεσμα. Αν πίνει κάποιος τέσσερα ποτήρια χυμού τη μέρα, δηλαδή 1 λίτρο, πέρνει 500 περίπου θερμίδες, ήτοι το 1/5 των ημερισίων αναγκών του. Εγώ προσωπικά τους αποφεύγω και προτιμώ να τρώω ολόκληρο το φρούτο 35-40 θερμίδες έχει πχ ένα πορτοκάλι ή ένα μήλο ανά 100gr...
xalara87 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο σαιτ . ο λυπομετρητης ξερετε πως λυτουργει?
mindtrapper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Διαπερνάει το σώμα σου μια μικρή ποσότητα ρεύματος και καταγράφει το μηχάνημα την αντίσταση που συναντάει. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας πέρα από αυτό, αλλά γενικά το λίπος προκαλεί μεγαλύτερες αντιστάσεις και έτσι το μηχάνημα μπορεί να μετρήσει το συνολικό ποσό / ποσοστό που έχεις στο σώμα σου. Ακίνδυνη διαδικασία είναι. Ένα θέμα που με απασχόλησε πρόσφατα είναι το εξής. Γενικά δυσκολεύομαι να πιω πολύ νερό. Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μισό ποτήρι ας πούμε σταματάω. Σκέφτηκα να ανακατεύω το νερό με Isostar σκόνη που του δίνει γεύση, μήπως έτσι μου είναι πιο εύκολο. Θα υπάρχει πρόβλημα αν όλο το νερό που πίνω κάθε μέρα είναι σε μορφή Isostar; Γενικά δεν τα ξέρω καλά τα ισοτονικά ποτά, ούτε έχω ψάξει ιδιαίτερα, οπότε έχω τις αμφιβολίες μου.
tonypc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Διαπερνάει το σώμα σου μια μικρή ποσότητα ρεύματος και καταγράφει το μηχάνημα την αντίσταση που συναντάει. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας πέρα από αυτό, αλλά γενικά το λίπος προκαλεί μεγαλύτερες αντιστάσεις και έτσι το μηχάνημα μπορεί να μετρήσει το συνολικό ποσό / ποσοστό που έχεις στο σώμα σου. Ακίνδυνη διαδικασία είναι. Ένα θέμα που με απασχόλησε πρόσφατα είναι το εξής. Γενικά δυσκολεύομαι να πιω πολύ νερό. Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μισό ποτήρι ας πούμε σταματάω. Σκέφτηκα να ανακατεύω το νερό με Isostar σκόνη που του δίνει γεύση, μήπως έτσι που είναι πιο εύκολο. Θα υπάρχει πρόβλημα αν όλο το νερό που πίνω κάθε μέρα είναι σε μορφή Isostar; Γενικά δεν τα ξέρω καλά τα ισοτονικά ποτά, ούτε έχω ψάξει ιδιαίτερα, οπότε έχω τις αμφιβολίες μου. Μήπως αντι για νερό συνήθιζες να πίνεις κάτι άλλο ; Γιατι κ' εμένα όταν άρχισα να πίνω νερό αντί χυμό η γεύση του νερού με χαλούσε λίγο. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος...
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ένα θέμα που με απασχόλησε πρόσφατα είναι το εξής. Γενικά δυσκολεύομαι να πιω πολύ νερό. Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μισό ποτήρι ας πούμε σταματάω. Ακριβώς το ίδιο "πρόβλημα" έχω κι εγώ. Πίνω με το ζόρι νερό. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται το να πίνεις περισσότερο. Περιμένω κι εγώ κάποιον να μας διαφωτίσει για τα ισοτονικά ποτά γιατί την ίδια σκέψη είχα κάνει κι εγώ. Αν και φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρεστή η απάντηση. Δεν νομίζω ότι μπορείς να υπερκαταναλώσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό, και να μην έχει παρενέργειες.
mindtrapper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ναι εντάξει έπινα κάποια ποσότητα νερού και μετά χυμούς, αναψυκτικά πιο λίγο κτλ. Δε με χαλάει να μην πίνω coca-cola ας πούμε. Με χαλάει το ότι είναι κάπως ... στυφό να το πω (το νερό); Τώρα όμως λέω να φτιάξω διατροφή και θα ήθελα να πίνω μόνο νερό και πράσινο τσάι. Ίσως τα ισοτονικά να αυξάνουν μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο για πέτρες στα νεφρά; Η ότι παραπάνω δίνουν φεύγει με τα ούρα; Αν ξέρει κάποιος ας διαφωτίσει αλλιώς να αρχίσω να "σκάβω" για info
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το πράσινο τσάι που βοηθάει δηλαδή; Τι διαφορετικό έχει από τα άλλα;
mindtrapper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το πράσινο τσάι που βοηθάει δηλαδή;Τι διαφορετικό έχει από τα άλλα; Καλό είναι γενικά http://chinesefood.about.com/library/weekly/aa011400a.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.