desolatorXT Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Παιδία μια ερώτηση, περίπου off topic... Γιατί δεν έχουμε υπερβαρα ζώα??? Δλδ και η γάτες π.χ. που μένουν στο σπίτι... Δεν παχαίνουν. ούτε δείχνουν να έχουν ανάγκη απο γυμναστική... Ούτε είδα ποτέ κανένα ζώο να "γυμνάζετε"... Π.Χ. ο σκύλος που ζεί στην αυλή μου, πάντα θα φάει όταν του πετάξεις φαή, ανεξαρτήτου ώρας, το μόνο που κάνει είναι ν περπατάει λίγο στην αυλή, αλλα δεν παχαίνει, ούτε είναι αγύμναστος... Γιατί αυτό το πρόβλημα το έχουνε μόνο οι άνθρωποι? Τα ζώα κάνουν καθημερινά της δικές τους δραστηριότητες, αλλά και εμείς, π.χ. καθε μέρα περπατάμε κτλπ. Γιατί χρειαζόμαστε επιπλέον γυμναστική για να έχουμε ενα φυσιολογικό σώμα?
Fidelio Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 προφανώς θα έχει να κάνει με τον μεταβολισμό των εν λόγω κατοικιδιων, καθώς και την γενετική τους κατασκευή , όχι ότι όμως δεν υπάρχουν αν όχι υπερβαρες γάτες σκύλοι , λολ, ή ότι δεν έχουν νωχελική διάθεση , πεσμένη . . σωματική απόδοση , αναλογικά πάντα με το είδος τους
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μαλον ψυχολογικο πρεπει ειναι το προβλημα... Για παραδειγμα... ο σκυλος σου φανταζομαι οτι δεν θα εχει αγχος... ποτε θα ξυπνησει η ποτε θα κοιμηθη... η ποτε θα παει στην δουλεια, η στο σχολειο, η πως θα πληρωση την εφορια, και αλλα πολα της καθημερινης τρελας που ζουμε... Εμεις τα Ανθρωπακια ~
1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 καλα αμα δεις τον γατο μου θα σου πω αν παχαινουν τα ζωα η οχι. αλλα ειναι στειρωμενος οποτε δικαιολογειτε δεν ξερω ακριβως τι επιπτωσεις εχει η στειρωση στον μεταβολισμο τους.
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ειμουνα moderator στο http://www.bodybuilders.gr και εφυγα λογω χαμηλου επιπεδου του φορουμ και φτιαξαμε ενα πολυ σοβαρο φορουμ με καποια πολυ αξιολογα ατομα. ΤΟ επιπεδο ειναι παρα πολυ ψηλα, οποιος ενδιαφερεται ας ερθει να ριξει μια ματια... http://www.bodyandmind.gr Αποτελουμαστε απο ατομα που κανουν bodybuilding,powerlifting, στοιβο, ιστιοπλοια,ακοντιο, πολεμικες τεχνες, απολα!!
iced Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδια! Λετε πολυ ωραια πραγματα και εχω διαβασει και τις 9 σελιδες! Θελω να ρωτησω τι ειναι καλο να τρωμε πριν το γυμναστηριο και τι μετα???
Costinio Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν δεν κάνω λάθος πριν το γυμναστήριο θες υδατάνθρακες για να έχεις ενέργεια να κάψεις (και να μην κάψεις μυική μάζα) και μετά θες πρωτείνες για να "πάρουν" οι μύες.
Delirium Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδια! Λετε πολυ ωραια πραγματα και εχω διαβασει και τις 9 σελιδες! Θελω να ρωτησω τι ειναι καλο να τρωμε πριν το γυμναστηριο και τι μετα??? Δοκίμασε και ένα εσπρεσσάκι πριν -δεν κάνω πλάκα
1980 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδια! Λετε πολυ ωραια πραγματα και εχω διαβασει και τις 9 σελιδες! Θελω να ρωτησω τι ειναι καλο να τρωμε πριν το γυμναστηριο και τι μετα??? πριν δυο αυγα το ασπραδι και μετα ενα χυμο πορτοκαλι. και εναν ελληνικο καφε πριν.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Το πλαδαρό δερματάκι να σφίξει...hOW to do that?? ινφο: γυμναστήριο:3-4/εβδομάδα τρέξιμο:1-2/εβδομάδα 1)αυτό που δεν ξέρω και θα ήθελα είναι: τι είδους πρόγραμμα γυμναστηρίου να ακολουθήσω? (γράμμωση ή όγκου..?? όπως λένε και οι "μποντέο") δίνεις βάση στην ένταση,στα κιλά,στα πολλά σετ? 2)αυτό με τα 5 γεύματα/μέρα: Σαλάτα,πρωτείνη,υδατάνθρακας κάνει για την περίπτωση?Έχω ακούσει μετά το γυμναστήριο ενδύκνειται: ΦΡΟΥΤΑ!!! ή υδατάνθρακας (φαίνεται είναι ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθά κανείς) εγω πχ το πρωί τρώω ένα μπλοκ κορν φλέικς απλά με γάλα και μετά απο ένα 2ωρο πάω γυμν 3)είδος διατροφής?? πχ. άλλος λέει μην τρως τυρί ειδικά με υδατάνθρακες άλλος λέει ότι γαλακτοκομικό βρεις φάτο (καλό εννοείται...όχι κίτρινα τυριά) γαλα πολύ για την περίπτωση αυτή (π.χ. 2 λίτρα/μέρα) είναι καλά?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παίδες,επειδή θέλω να κάψω κάτι λίπη,τι διατροφή να ακολουθήσω? Κάνω καθημερινά ένα μισάωρο γυμναστική. (βαράκια/κοιλιακούς/κάμψεις/όποτε έχω χρόνο και τρέξιμο) Θέλω να μάθω απλά τι να τρώω κυρίως,και πόσο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω να κάψω μυς αντι για λίπος. Την έχουν πάθει φίλοι μου που είχαν μειώσει στο ελάχιστο το φαΐ και ξεκολιάζονταν στην γυμναστική και είδα τα αποτελέσματα γι'αυτό...:???:
Costinio Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δεν θα μειώσεις τη διατροφή στο ελάχιστο, θα τη μειώσεις όμως Και θα πρεπει να περιορισεις φυσικα τη σαβουρα (πιτες, πιτσες κλπ). Χρειάζεσαι ποιοτική διατροφή αν δε θες να χάσεις μύες. Γυμναστική εννοείται συνεχίζεις και κάνε ποδήλατο ή τρέξιμο για να κάψεις το λίπος πιο γρήγορα.
Sayer Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Συχνη γυμναστικη και περορισμος της σαβουρας χρειαζεται
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Επίσης μην ξεχνάς ότι σημασία έχει και η ένταση της άσκησης. Αν κάθεσαι και κάνεις 2 ώρες χαλαρό τρέξιμο θα κάνεις την ίδια αν όχι χειρότερη δουλειά από κάποιον που θα κάνει μισή ώρα με μεγαλύτερη ένταση. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, αν θέλει κάποιος άλλος ας διορθώσει. Άκριβώς το ανάποδο πρέπει να είναι. Είναι πχ, καλύτερα να κουνάς το δάχτυλάκι σου για μερικά μερόνυχτα παρά να κάνεις μερικές επαναλήψεις στον πάγκο. Σε όποιο γυμναστήριο και να πας θα δεις θηρία/φετόνια να τρέχουνε στο χαλαρό με τις ώρες σε διάδρομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.