Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια αγορα απο ebay.de  19/11 , πληρωσα και ειχα delivery Ελλαδα 6-9 Δεκεμβρη.

Ο πωλητης μου εστειλε 20/11 tracking το δεμα παει DE --> AT και στην Αυστρια γινεται παραδωση και καλα σε family member.

Στο ebay δειχνει φυσικα delivered , o πωλητης μετα απο αρκετα μνμ μου απαντησε αγενεστατα οτι 'εγω βλεπω οτι παραδωθηκε.'

Το θεμα μου ειναι ποτε να ανοιξω dispute , τωρα η να περιμενω να παει 10 dec ?

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, amagawd είπε

Εκανα μια αγορα απο ebay.de  19/11 , πληρωσα και ειχα delivery Ελλαδα 6-9 Δεκεμβρη.

Ο πωλητης μου εστειλε 20/11 tracking το δεμα παει DE --> AT και στην Αυστρια γινεται παραδωση και καλα σε family member.

Στο ebay δειχνει φυσικα delivered , o πωλητης μετα απο αρκετα μνμ μου απαντησε αγενεστατα οτι 'εγω βλεπω οτι παραδωθηκε.'

Το θεμα μου ειναι ποτε να ανοιξω dispute , τωρα η να περιμενω να παει 10 dec ?

You can open a dispute in the Resolution Centre of your PayPal account within 180 days of payment if:

You don’t receive the item

You receive an item but it’s significantly different than the description on eBay or on the seller’s website

Άρα λέω να περιμένεις μέχρι 9 Δεκέμβρη. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.

1. Ειχα εισάγει τραπεζικό λογαριασμό το καλοκαίρι. Τώρα μου ζητάει να τον επιβεβαιώσω. Τι κάνω?

2. Επίσης υπάρχει και επιλογή "Εντολή άμεσης χρέωσης" -> Ολοκλήρωση ρυθμίσεων -> Κάνουμε αποδοχή? Τι ακριβώς γίνεται με αυτή την επιλογή?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, doll είπε

Καλησπερα.

1. Ειχα εισάγει τραπεζικό λογαριασμό το καλοκαίρι. Τώρα μου ζητάει να τον επιβεβαιώσω. Τι κάνω?

2. Επίσης υπάρχει και επιλογή "Εντολή άμεσης χρέωσης" -> Ολοκλήρωση ρυθμίσεων -> Κάνουμε αποδοχή? Τι ακριβώς γίνεται με αυτή την επιλογή?

Ολα εξαρτώνται απο την απάντηση σου

Γιατί συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό;

Δημοσ.

παιδιά πήγα να φτιάξω account με email που έχει συγγενής πολλά χρόνια και μου βγάζει μνμ πως υπάρχει ήδη account

πατάω για ανάκτηση και υπάρχει τηλέφωνο δηλωμένο

Have us call you

Well show you a code on the next screen. Use it when you get our call.

Home (2••) •••-9944
καμία σχέση με εμάς

και από κάτω έχει ανάκτηση μέσω email και μου ήρθε σε ισπανικά/πορτογαλικά δεν ξέρω

Código de verificación para restablecer la contraseña de PayPal  

Estimado/a Kskfk Lslfl:
Para restablecer su contraseña, ingrese el siguiente código de verificación cuando se le indique: 5****7

Atentamente,
PayPal

εντωμεταξυ το όνομα καμία σχέση όπως φαίνεται

όσο για το email λίγο απίθανο να το είχε άλλος πριν γιατί είναι όνομα+επίθετο+προσωπικούς αριθμούς.

το θέμα είναι να προχωρήσω σε ανάκτηση με τον φόβο να γίνει ανάκτηση από κάποιον επιτήδειο;

να ενημερώσω paypal για διαγραφή και όταν γίνει να προχωρήσω σε δημιουργία account;

να φτιάξω account με άλλο email;

ή να κάνω κάτι άλλο, τι με συμβουλεύετε;

Δημοσ.

Μήπως έχουν πρόσβαση και στο εμαιλ του συγγενή σου;

Αλλάξτε κωδικούς καλού κακού

Λύση δεν θα βρεις, γιατι δεν μπορείς να αποδείξεις οτι το εμαιλ ειναι δικό σου, οπότε βάλε άλλο εμαιλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coffeex είπε

Αν αγοράσω κάτι με paypal από ένα site πχ στα 800€,  θα χρεωθώ μόνο αυτά ή παίζει και καμιά έξτρα χρέωση από την τράπεζα; 

Εαν εχεις balance στο ππ δεν θα πληρωσεις τιποτα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, coffeex είπε

Αν αγοράσω κάτι με paypal από ένα site πχ στα 800€,  θα χρεωθώ μόνο αυτά ή παίζει και καμιά έξτρα χρέωση από την τράπεζα; 

Αναλογα σε τι νόμισμα θα αγοράσεις, αν αγοράσεις σε ευρω δεν χρεώνεσαι τιποτε ουτε απο το παυπαλ ουτε απο την τράπεζα, αν αγοράσεις σε συνάλλαγμα παίζουν 100 παράμετροι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αναλογα σε τι νόμισμα θα αγοράσεις, αν αγοράσεις σε ευρω δεν χρεώνεσαι τιποτε ουτε απο το παυπαλ ουτε απο την τράπεζα, αν αγοράσεις σε συνάλλαγμα παίζουν 100 παράμετροι

Σε Euro θα αγοράσω αλλά δεν θυμάμαι αν παίζουν τίποτα έξτρα χρεώσεις για τέτοια ποσά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, coffeex είπε

Σε Euro θα αγοράσω αλλά δεν θυμάμαι αν παίζουν τίποτα έξτρα χρεώσεις για τέτοια ποσά. 

Οχι δεν παιζει τιποτα. οσο λεει τοσα θα πληρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μέσα 100€ και λέει ότι τα μισά είναι από € και τα άλλα μισά από $. 

Θέλω να αγοράσω από bangood κάτι που κάνει 140€. 

Πως θα γίνει να μου πάρει τα 100 €  από το  PayPal και τα άλλα 40 από την κάρτα?

Γιατί την προηγούμενη φορά μου τα είχε πάρει όλα από την κάρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...