Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, efkola είπε

Καλησπέρα!

Μου πιστώθηκε από τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας ένα ποσό επιστροφής από ένα διαδικτυακό κατάστημα το οποίο από σήμερα το πρωί φαίνεται μεν κανονικά στην ''πρόσφατη δραστηριότητα'' στη σελίδα μου στο paypal αλλά το υπόλοιπο του λογαριασμού μου εξακολουθεί να φαίνεται μηδενικό. Είναι λογικό αυτό;;

Το υπόλοιπο του λογαριασμού σου στο PayPal  φαίνεται μηδενικό και μηδενικό θα παραμείνει. Τα χρήματα θα πιστωθούν στην κάρτα που χρεώθηκε κατά την αγορά

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω... συνήθως όταν θέλουν φίλοι να τους παραγγείλω πράγματα, για να μην μπαίνω στην διαδικασία να τους φτιάχνω PayPal ή ακόμα και να τα βάζω σε δικούς μου λογαριασμούς(βαριέμαι κάθε φορά να τρέχω στην τράπεζα), προσθέτω την κάρτα τους στο PayPal μου επιτόπου, και μετά την αφαιρούμε εφόσον παραλάβουμε το προϊόν.

-Είναι σωστός ο τρόπος;

-Θα έχω κάποιο θέμα με PayPal για παράδειγμα ή με την τράπεζα μιας και είναι στην ουσία δική τους κάρτα

Δημοσ.

Εγώ δε θα το έκανα όχι για να μην έχω θέμα με το PayPal η με την τράπεζα αλλά επειδή οι περισσότεροι είναι άσχετοι και η ασχετοσύνη τους και η άρνηση να ασχοληθούν, τους κάνει ηλίθιους.

Και όταν μπλέκεις με ηλίθιους, είναι θέμα χρόνου να γίνει η στραβή.

Έχω παραγγείλει κι εγώ για άλλους αλλά τώρα τα έχω κόψει. Κι αν πει κανένας τίποτα... Δε συμφέρει φίλε, θα πληρώσουμε τελωνείο. Παρτο από εδώ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω... συνήθως όταν θέλουν φίλοι να τους παραγγείλω πράγματα, για να μην μπαίνω στην διαδικασία να τους φτιάχνω PayPal ή ακόμα και να τα βάζω σε δικούς μου λογαριασμούς(βαριέμαι κάθε φορά να τρέχω στην τράπεζα), προσθέτω την κάρτα τους στο PayPal μου επιτόπου, και μετά την αφαιρούμε εφόσον παραλάβουμε το προϊόν.

-Είναι σωστός ο τρόπος;

-Θα έχω κάποιο θέμα με PayPal για παράδειγμα ή με την τράπεζα μιας και είναι στην ουσία δική τους κάρτα

Δεν μπορείς να συνδέεις στο λογαριασμο σου στο ππ ξενες καρτες, για χιλιους διό λόγους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις επέλεξα να αγοράσω χρόνο ομιλίας απο το F2go app μέσω paypal, αλλα μετά είδα μέσω e-banking οτι αντι να χρεωθω 10 ευρω,  χρεώθηκα στην τράπεζα 10,45 ευρω... Ξερεις κανείς γιατί? Κάρτα συνδεδεμένη με το paypal είναι (diners-dιscover).  

Επεξ/σία από GeminiMAX
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GeminiMAX είπε

Μόλις επέλεξα να αγοράσω χρόνο ομιλίας απο το F2go app μέσω paypal, αλλα μετά είδα μέσω e-banking οτι αντι να χρεωθω 10 ευρω,  χρεώθηκα στην τράπεζα 10,45 ευρω... Ξερεις κανείς γιατί? Κάρτα συνδεδεμένη με το paypal είναι (diners-dιscover).  

Δες το Paypal. Μάλλον σε χρεωσε δολάρια και έκανε τη μετατροπή με τη δική του ισοτιμία (ασυμφορη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Δες το Paypal. Μάλλον σε χρεωσε δολάρια και έκανε τη μετατροπή με τη δική του ισοτιμία (ασυμφορη)

Σε λίρες Αγγλίας τον χρεωσε, όχι δολάρια.

.

Αλλα αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι καποιος να πληρωσει με ππ το κινητο

Βαλε την κάρτα και πλήρωσε κατευθείαν

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

.

Πως το ξέρεις ότι ήταν λίρες και όχι δολάρια;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

.

ΤΟ πρωί έκανα ανανέωση στην κοσμοτέ  10€ με paypal που έχω συνδέσει αγγλικά κάρτα σε £ .Με χρέωσε 8,57£ .Το έχω ρυθμίσει ομως την μετατροπή να την κάνει η κάρτα και όχι το paypal.

37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

.

ΤΟ πρωί έκανα ανανέωση στην κοσμοτέ  10€ με paypal που έχω συνδέσει αγγλικά κάρτα σε £ .Με χρέωσε 8,57£ .Το έχω ρυθμίσει ομως την μετατροπή να την κάνει η κάρτα και όχι το paypal.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GeminiMAX είπε

Σε δολάρια με χρεώνει αλλά δεν βρίσκω πως να το αλλάξω όσο και αν έψαξα...

Δε θα μπορέσεις. Εχει να κάνει με τη diners. Αλλαξε κάρτα και βάλε Visa/mastercard

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απειρες ανανεωσεις καρτων της cosmote μεσω paypal με visa - mastercard και δεν υπηρχε ποτε καποια εξτρα χρεωση , αρα το θεμα ειναι  μαλλον στην diners,

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Απειρες ανανεωσεις καρτων της cosmote μεσω paypal με visa - mastercard και δεν υπηρχε ποτε καποια εξτρα χρεωση , αρα το θεμα ειναι  μαλλον στην diners,

Επιβεβαιωνω οτι το θεμα ειναι στην Diners. Εχω κανει και με Diners, και με Visa και με Mastercard. Στην Diners μονο συμβαινει αυτο. Διπλή μετατροπή απο Ευρω σε αλλο νομισμα στη χρεωση και ξανα μετατροπή απο το αλλο νομισμα σε Ευρω κατα την πληρωμή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Επιβεβαιωνω οτι το θεμα ειναι στην Diners. Εχω κανει και με Diners, και με Visa και με Mastercard. Στην Diners μονο συμβαινει αυτο. Διπλή μετατροπή απο Ευρω σε αλλο νομισμα στη χρεωση και ξανα μετατροπή απο το αλλο νομισμα σε Ευρω κατα την πληρωμή.

Ειστε σίγουροι για τις ρυθμίσεις σας στο ππ;

Καποιος ας ανεβασει μια τετοια συναλλαγή με diners να δουμε τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...