splanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Η blizzard ετσι λειτουργεί. Φαίνεται σαν εξουσιοδοτήση η πληρωμή και μετά από κανένα 5-10 λεπτά σε κάνει την χρέωση. εχει περασει κανα μισαωρο. θα περιμενω
asdfnikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, splanis είπε εχει περασει κανα μισαωρο. θα περιμενω Είχα πληρώσει παλιότερα με paypal και θυμάμαι περίμενα ώρα για να ολοκληρωθεί η εξουσιοδότηση και να χρεωθεί η κάρτα στο paypal. 1
pavloa Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ξέρεις κανείς τη παίζει?
adok13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 καλησπερα, εκανα πληρωμη μεσω paypal και ειχα ξεχασει να μεταφερω χρηματα στην χρεωστικη. στο paypal balance δεν ειχα χρηματα , αλλα παρολαυτα η paypal προχωρησε την συναλλαγη και μου εμφανισε αρνητικο balance που πρεπει να πληρωσω με εμβασμα. με λιγα λογια αν γινει κατι και μου παρουν τους κωδικους απο το paypal θα τραβανε λεφτα σαν να ειναι πιστωτικη; υπαρχει καποιος τροπος να σβησω το τροπο πληρωμης απο το paypal balance και να πληρωνω μονο με τη χρεωστικη;
pavloa Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Η κάρτα έληξε και προσπαθώ απο χθες να περάσω την καινούρια αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Ξέρεις κανείς τη παίζει? Καμιά βοήθεια? Και σήμερα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.
Blacktan Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, pavloa είπε Καμιά βοήθεια? Και σήμερα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. αλλαξε browser και κανε τα ιδια ακριβως ...
pavloa Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Blacktan είπε αλλαξε browser και κανε τα ιδια ακριβως ... Δοκίμασα με crhome,mozilla , και τον browser των windows και πετάει το ίδιο μήνυμα.
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, pavloa είπε Δοκίμασα με crhome,mozilla , και τον browser των windows και πετάει το ίδιο μήνυμα. Μίλα με το Paypal
Georpap1987 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Καλησπερα! Το ερωτημα μου ειναι το εξης: εχω ενα ποσο στο paypal balance σε us dollars και θελω να το μεταφερω στην revolut χωρις το paypal convertion..υπαρχει λυση για να το γλιτωσω?
asdfnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Καλησπερα! Το ερωτημα μου ειναι το εξης: εχω ενα ποσο στο paypal balance σε us dollars και θελω να το μεταφερω στην revolut χωρις το paypal convertion..υπαρχει λυση για να το γλιτωσω? Μόνο Αμερικάνικοι Λογαριασμοί μπορούν να τραβήξουν σε USD.
Prospero Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μόνο Αμερικάνικοι Λογαριασμοί μπορούν να τραβήξουν σε USD. οπότε τρώμε υποχρεωτικά το συνάλλαγμα του PayPal κάθε φορά έτσι όπως το λες..
spartak1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Prospero είπε οπότε τρώμε υποχρεωτικά το συνάλλαγμα του PayPal κάθε φορά έτσι όπως το λες.. Ετσι ακριβως
Prospero Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 με το transferwise τι γίνετε όμως που σου προσφέρει αμερικάνικο bic/Swift?
spartak1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Prospero είπε με το transferwise τι γίνετε όμως που σου προσφέρει αμερικάνικο bic/Swift? Πρεπει να φαίνεται ότι μπαίνεις από Αμερική (διεύθυνση κλπ κλπ). Οχι να έχεις λογαριασμο.
asdfnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Prospero είπε με το transferwise τι γίνετε όμως που σου προσφέρει αμερικάνικο bic/Swift? Πρέπει να έχεις Αμερικάνικο Paypal για να μπορείς να τραβήξεις σε USD Απευθείας από το paypal. Δεν έχει σημασία ο λογαριασμός που έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα