Bspus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αγόρασα την οθόνη αυτη πριν απο 2 βδομάδες. Αφου περίμενα 1 μηνα και βάλε για μια LG 1970ΗQ και με πηγαιναν ολοι απο βδομαδα σε βδομαδα βαρεθηκα να περιμένω και η samsung φαινοτανε της ιδιας κλασης. Φοβόμουνα μονο για καμμένα pixel αλλα ευτυχως δεν εχω τετοιο πρόβλημα. Επίσης τα reviews που ειχα διαβασει και τα χαρακτηριστικα ηταν πολυ ενθαρρυντικα. Εν μέρει απογοητευτηκα με τα χρώματα. Δοκιμασα ενα σωρο ρυθμίσεις, magic color on off κλπ αλλα παλι καπου εχανε σε σχεση με τη crt που διαδεχτηκε. Αλλα λεω λογικο ειναι, οι crt ειναι top στα χρωματα και χανει στη συγκριση. Ο μονος λογος που το καταλαβαινα ειναι οτι ειχα δει τις ιδιες high quality φωτογραφιες και στα δυο μονιτορ οποτε μπορουσα να καταλαβω που εχανε. Οποιαδηποτε lcd θα εχανε στη συγκριση. Μετα υπαρχει το θέμα της ποιοτητας του μαυρου και το contrast. Στο πλαισιο λεει 2000:1, η samsung λεει 2000:1, ενω καποια site στο internet λενε 700:1. Χωρις να μπορω να πω οτι με ενθουσιάζει, το μαυρο ειναι αρκετα καλο οποτε δεν θα γκρινιαξω γι αυτό. Εκεινο που δεν αντεχω ειναι η ΦΡΙΧΤΗ αποκριση! Ξερω οτι τα 2ms που λεει ειναι g2g δηλαδη μουφα αλλα τετοιο πραγμα δεν δικαιολογειται. Ειδικα στο μπλε εχει τεραστιο πρόβλημα. Για να καταλαβετε, αν εχω ασπρα γραμματα σε γαλαζιο φοντο και κανω αργο drag το παραθυρο φαινονται ξεκαθαρα τα ειδωλα των γραμματων σε trail. Επισης στη σελιδα του insomnia με την επιλογη όλων των forum που εχει πολλες μπλε οριζοντιες μπαρες, το scrolling εκει αφηνει ιχνη σε ενα αρρωστημενο πρασινακι! Εχω δει φτηνιαρικες οθονες με πολυ καλυτερη αποκριση. Φυσικα δοκιμασα και αναλογικο και dvi, το ιδιο αποδιδει. Ενα σωρο ρυθμισεις για χρωματα, contrast. Το καλυτερο μαλλον ειναι το default. Ακομα και με το φωτισμο του δωματιου έπαιξα Λεω λοιπον να παω απο το πλαισιο που την αγόρασα να εξετασω μια απο τις δικιές τους στα σημεια που εχω προσεξει οτι ειναι τοσο χαλια. Απλως θα ηθελα να μου πει καποιος που την εχει την οθονη αν οντως μαλλον ειναι ελαττωματικη ή οντως αυτα ειναι αναμενόμενα. Επειδη μαλλον θα πρεπει να την κατεβασουν απο τη βιτρίνα και να τη συνδεσουν με μηχανημα για να τρεξω αυτα που θέλω εγω, να μην γινω ρόμπα τελικα αμα φανει οτι η οθονη δεν εχει προβλημα και απλως δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες μου.
spirosta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που έχω την 930BF δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα... Ήξερα ότι η 940BF παρουσίαζε κάτι τέτοια... Εγώ λέω να πας σε κανένα κατάστημα και καλά να την αγοράσεις και να τους πεις ότι θέλεις να την δοκιμάσεις και να δεις μία ίδια σε κάποιο κατάστημα τι λέει... Α! Ούτε σε 913V που έχω δουλέψει υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα...
mohic4n Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που έχω την 930BF δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα... Ήξερα ότι η 940BF παρουσίαζε κάτι τέτοια... Εγώ λέω να πας σε κανένα κατάστημα και καλά να την αγοράσεις και να τους πεις ότι θέλεις να την δοκιμάσεις και να δεις μία ίδια σε κάποιο κατάστημα τι λέει... Α! Ούτε σε 913V που έχω δουλέψει υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα... Egw agorasa thn 940BF prin kana mhna, alla tetoia problhmata den eida :? Ta xrwmata ths einai para polu kala mporw na pw kai o xronos apokrishs ths polu kalos. Ghost kai loipa problhmata den exw dei mexri twra, kai se games kai se tainies.
ItsToasted Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εκεινο που δεν αντεχω ειναι η ΦΡΙΧΤΗ αποκριση! Ξερω οτι τα 2ms που λεει ειναι g2g δηλαδη μουφα αλλα τετοιο πραγμα δεν δικαιολογειται. Ειδικα στο μπλε εχει τεραστιο πρόβλημα. Για να καταλαβετε, αν εχω ασπρα γραμματα σε γαλαζιο φοντο και κανω αργο drag το παραθυρο φαινονται ξεκαθαρα τα ειδωλα των γραμματων σε trail. Επισης στη σελιδα του insomnia με την επιλογη όλων των forum που εχει πολλες μπλε οριζοντιες μπαρες, το scrolling εκει αφηνει ιχνη σε ενα αρρωστημενο πρασινακι!Εχω δει φτηνιαρικες οθονες με πολυ καλυτερη αποκριση. Drivers tis Vga perases? Giati auto me monitor 16ms to vlepw mono otan kanw instal ta windows
Bspus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Drivers tis Vga perases? Giati auto me monitor 16ms to vlepw mono otan kanw instal ta windows Drivers καρτας γραφικων? Φυσικα. Η καρτα ειναι μια χαρα. Να τους ξαναπερασω για την αλλαγη οθονης? Παιζει ρολο αυτο? Drivers για την οθονη επισης περασα, και για dvi και vga υποδοχη οταν τις δοκιμασα και τις 2. Καμια διαφορα. Ακομα δεν εχω προλαβει να περασω απο το πλαισιο να δω αυτην που θα εχουν στη βιτρινα πιο προσεκτικα.
Freddie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 παντως και εγώ με την 930 ΒF δεν είχα ούτε έχω κανένα παράπονο.
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Πηγα τελικα και ειδα μια που ειχαν στο πλαισιο απο εκεινες που φιγουραρανε. Εξυπηρετικοτατοι, τη βγαλανε απο τη θεση της και τη συνδεσανε σε ενα pc. Δυστυχως και εκει παρομοια προβληματα βλεπω, αρα δεν ειναι ελαττωματικη η δικια μου. Η οθονη λοιπον κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τα λεφτα της.
boitsas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 pw re file mh mou les tetoia. Shmera to apogeuma thn pareiggeila apo to plaisio. Diabasa kai egw ta reviews kai htan para poly kala.Malista se sygritiko tou pc magazine dekembriou thn exoun epilogh syntaksis kai protash agoras.Twra molis diavasa to post kai agxothika ligo.dhladh den eina kalh?
metalmike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια ψυχραιμια,ο καθενας κρινει με τα δικα του κριτηρια,αυστηρα ο ενας,πιο χαλαρα ο αλλος!Αλλα να ξερετε κατι,δεν πας να διαβασεις χιλιαδες reviews αμα δεν το δεις μπροστα σου αυτο που παιρνεις,ειδικοτερα οταν μιλαμε για οθονη,δεν κανεις τιποτε!Δεν ειναι σωστο να στηριζομαστε σε κατι που εχουν δει αλλοι και ας λενε πολυ καλα λογια γιατι εμας μπορει να μην μας καθεται καλα στο ματι!Οραση ειναι αυτη,ειναι λιγο κομπλεξικη ωρες ωρες,τι να κανουμε...
Bspus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 boitsas Οταν σου ερθει πες μου τις εντυπωσεις σου. Ειμαι περιεργος πως θα σου φανει εσενα. Παντως για να μην τα παρουσιαζω και ολα μαυρα, η οθονη στα παιχνιδια και στις ταινιες αποδεικνυεται καλυτερη απο αλλες οθονες που εχω δει. Εκει τα προβληματα που ανεφερα σπανια εχουν την ευκαιρια να εμφανιστουν ενω η εναλλαγη των frames ειναι αρκετα γρηγορη. Απλα στο desktop παραμενει το προβλημα που ανεφερα. Αλλαξα το theme προσφατα σε κατι πιο μαυριδερο χωρις μπλε και τωρα δεν εμφανιζεται οποτε μπορω να ξεχναω ωρες ωρες οτι υπαρχει! Αν δεν παιζεις παιχνιδια και δεν βλεπεις ταινιες στον υπολογιστη, ισως να προτιμουσες μια αλλη οθονη ομως.
metalmike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τι να πω,απ'οτι ηξερα η σειρα ΒF (oχι battlefield ) φημιζεται για τους καλους χρονους αποκρισης οποτε και για παιχνιδια σε αυτες!Ισως να επεσες και στην περιπτωση...
Strategos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 to BF den simenei oti apla einai mauri i othoni? black frame?
boitsas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 paidia mhpws kserei kanenas giati den mporw na rithmisw to contrast.Mou bgazei not avaliable.Thn exw sindemenh dsub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.