Προς το περιεχόμενο

Τι μάρκα κουτί έχετε;

paredwse

Τι μάρκα κουτί έχετε;  

125 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι μάρκα κουτί έχετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

antec fusion remote το δικο μου.πηρα τετοιο κουτι λογω χωρου και δεν το μετανιωσα.2 ρυθμιζομενους ανεμιστηρες,δεν το ακουω κα8ολου και ας το εχω διπλα μου.το πληρωσα βεβαια μια 150αρα,αλλα δεν προκειται να παει χαμενο.

απο τα κανονικα tower κουτια αυτα που μου αρεσουν ειναι τα lian li και τα corsair :-D :rolleyes:

Δημοσ.

Ενα ένα Coolermaster Haf32 ,το οποιο αγοράστηκε πριν κανα 1.5 χρονο για να στεγάσει το νεο πισι με την προοπτική να μείνει το κουτι για μια ζωη.(του σπιτικού πισι)

Εχω επίσης ένα Heroichi midi ,πολυ τιμιο κουτάκι για τα χρήματα του κι ένα ακομη Coolermaster midi (της σειράς,δε θυμάμαι μοντέλο) στο γραφείο.

Επειδη δεν ειμαι ανθρωπος των αλλαγών με χρωματα,μπλιμπλικια,φωσφοριζέ καλώδια κτλ, θα κρατήσω το Haf932 για οσους υπολογιστές αντέξει.Η καλύτερα,μέχρι να αλλάξουν mount προτυπα οι μητρικες.

Δημοσ.

Coolermaster 334,φθηνο λιτο καλαισθητο κουτακι

Coolermaster_Case-Elite-334.gif

Το ίδιο κι εγώ. Μακάρι να ήταν κι άλλα τόσο απλά κουτιά στην εμφάνιση. Γι' αυτό και περιμένω πως και πως το Obsidian Series 650D. Ελπίζω να έχει ποιο προσιτή τιμή από τα άλλα της ίδιας σειράς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...