Προς το περιεχόμενο

EVGA -ASUS-XFX 8800GTX ποια απο τις τρεις

nmamag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ανοίξτε τις εικόνες από όλες τις κάρτες που έχει αυτή τη στιγμή το Πλαίσιο και εξηγήστε μου γιατί όλες έχουν μαύρο PCB και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό ;)

***edit: όσο καιρό κυκλοφορούν ακόμα GPU της πρώτης παρτίδας από τον ίδιο κατασκευαστή ουσιαστικά και εφόσον ΟΛΕΣ οι κάρτες έρχονται με 3-ετή εγγύηση, είναι φως φανάρι η απάντηση στην ερώτηση της ενότητας.

Δημοσ.

Χαχα, ο EKTELESTES έχει δίκιο.Χαμός γίνεται πλέον.Από εκεί που πριν κανά δυο χρόνια έχανε κανα 5ρι κάρτες πλέον χάνεις τη μπάλα.

Η αλήθεια είναι φίλε μου πάντως πως η asus έχει αυξημένες τιμές στα προϊόντα της και, κατά την ταπεινή μου γνώμη, χωρίς λόγο.Και οι διαφορές, σου μιλάω ειλικρινά, δεν είναι καθόλου μικρές στην τιμή.Πολλές φορές, όπως σου είπα και με τα παραπάνω παραδείγματα, αγοράζοντας άλλη μάρκα θα πήγαινες σε ένα σκαλί παραπάνω.Και επειδή σε μερικές κατηγορίες προϊόντων πολλές φορές αλλάζει μόνο η μάρκα (κυριολεκτικά), το θεωρώ κουτό να μην πάρεις το φθηνότερο με ένα δεδομένο ποσό.

Αυτό που σου είπε ο αίλουρος είναι αυτό που λέω τόσην ώρα και τείνω να παρεξηγηθώ.Έχουν όλες το ίδιο pcb.Το pcb είναι η πλακέτα την κάρτας.Το μέρος στο οποίο τοποθετούνται τα ολοκληρωμένα.

Ε, από τι στιγμή που αυτό είναι ίδιο,το τσιπ γραφικών ίδιο, οι μνήμες ίδιες,οι ψύkτρες ίδιες, οι εγγυήσεις που λέει και ο Ail ίδιες, βρες μου εσύ το λόγο να πάρεις το πιο ακριβό.Και όχι, όπως είδες, η asus δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι η πιο φθηνή ούτε στις 8800gtx ούτε στις 8800gts ούτε στις x1950xtx ούτε στις 7600gt ούτε σε άλλες πολλές κάρτες γραφικών και μη.

Και για να μην παρεξηγηθώ: δεν έχω πρόβλημα ή προκατάληψη με καμιά εταιρία.Ίσα ίσα που η μητρική μου τώρα είναι asus (άσχετα με το αν το μετάνιωσα που την πήρα ή όχι).Αλλά έχοντας δοκιμάσει κάποιες εταιρίες και γνωρίζοντας πως οι διαφορές δεν είναι δα και τόσο τραγικές δε μπορώ να μην προτείνω το πιο φθηνό για κάρτα γραφικών σε κάποιον που ρωτάει.Να λέγαμε για καμιά μητρική ντάξει, εκεί δεν παίζουν φθήνειες...

Δημοσ.

P.S. Ailure ti ennoeis re bro me to PCB?Gia pe....

'Οτι προέρχονται όλες από τον ίδιο κατασκευαστή. Μόνο το αυτοκόλλητο δίπλα στον ανεμιστήρα αλλάζει.

However, all the GeForce 8800-series boards are produced by a manufacturer certified by Nvidia, meaning that the suppliers like OCZ, EVGA and others ship exactly the same products.

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061208134640.html

nvidia-geforce-8800-gtx-1.jpg

905755.gif

903515.gif

910147.gif

915890.gif

Δημοσ.

Πάνω σε αυτό που είπε ο Ailuros ( τι κωλόπαιδο είναι αυτό :D ), [billpeppas-never-told-you-that]η OCZ από μέσα Δεκέμβρη θα βγάλει στην αγορά κάρτες γραφικών 8800GTX/GTS, οι οποίες θα είναι "binned/pretested" για καλύτερα average overclocks [/billpeppas-never-told-you-that]

Δημοσ.

kai afou einai re paidia oles akrivos idies oi 8800GTX/GTS giati apo marka se marka i akomi kai apo kommati se kommati pikili to pososto tou overclock POU MPOROUN NA DEXTOUN????

den mpori kati tha pezi...

ego prosopika tin diki mou tin XFX 8800GTX tin piga 640core/1040memory gia tin plaka... KANENA PROBLHMA

Δημοσ.

Εγώ πείρα την MSI NX8800GTX με 590 € (εδώ και 2 ώρες) μαζί με κάτι άλλα καλούδια. Το θέμα είναι ότι όσα και να δώσεις σε 3-6 μήνες θα είναι στο -30 έως -50% κάτω. Συμπέρασμα: αφού τα χαρακτηριστικά είναι ίδια πάρε την φθηνότερη.

post-474-129062940274_thumb.jpg

post-474-129062940277_thumb.jpg

post-474-129062940278_thumb.jpg

Δημοσ.
kai afou einai re paidia oles akrivos idies oi 8800GTX/GTS giati apo marka se marka i akomi kai apo kommati se kommati pikili to pososto tou overclock POU MPOROUN NA DEXTOUN????

ego prosopika tin diki mou tin XFX 8800GTX tin piga 640core/1040memory gia tin plaka... KANENA PROBLHMA

Apo komati se komati einai diaforetiko to oc pou boroun na dektoun giati apla den einai ola ta 8800Gtx i Gts GPU idia. Opos kai sta Cpu an ena komati apotixei sto na paiksei sosta se X apetiseis, ipovathmizete kai polite san komati ligoterwn Mhz. Analoga simvenoun stis Ram alla kai sta GPU.

Etsi , kai auta pou tha paroun tin idia kateuthinsi sinexizoun kai exoun diafora metaksi tous.

Δημοσ.

Σου απάντησαν ήδη.

Βάλε τότε το χέρι σου στην φωτιά ότι ΟΛΕΣ οι XFX θα έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Κάτι μου λέει ότι δεν το πας έτσι εύκολα το στοίχημα, γιατί απλά ήσουν τυχερός ;)

Aυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι ΠΑΓΙΑ τακτική σε όλα τα hard launches. Ούτε καν η ΑΤΙ εξαιρείται από παρόμοια φαινόμενα.

Δημοσ.

basika re paidia i karta mou edose alous 200++ pontous sto teliko score tou 3dmarks06 meta apo 6-7 meres xrhshs... sto pc ola idia... proti fora mou simveni kai na fantastite oti sxedon kathe 4-5 mines alazo karta grafikon, opote to exo testari poles fores auto..

ante +-30 nai ala 200 pontoi!!!!!!!

Δημοσ.
basika re paidia i karta mou edose alous 200++ pontous sto teliko score tou 3dmarks06 meta apo 6-7 meres xrhshs... sto pc ola idia... proti fora mou simveni kai na fantastite oti sxedon kathe 4-5 mines alazo karta grafikon, opote to exo testari poles fores auto..

kati paizei edo.. to leitourgiko sou ,drivers, to reuma sou.. i ta matia sou !:mrgreen:

plaka kano...

:-D

Δημοσ.

200 πόντοι στους 11000 που μπορεί να δώσει μια 8800GTX είναι 2% σφάλμα. Δεν είναι τόσο τρομερό. Πολλοί παράγοντες μπορεί να ευθύνονται γι αυτό ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...