Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε να χρησιμοποιεις παντα taiyo yuden και αν γινεται γραφε σε λιγο μικροτερη ταχυτητα απο την μεγιστη (πχ τα 8x δισκακια σε 6x)

Με αυτα δεν εχω κανενα προβλημα

Επισης με 2 usb stick (kingston 512mb k sharkoon 2gb) παιζει αψογα ,μονο την πρωτη φορα που εβαλα μια ταινια ,στην μεση εκανε κολληματα με το sharkoon αλλα το εκανα format σε fat , εκανα την ρυθμιση σε πολλαπλο (αντι για PAL που ειχε default) και τωρα παιζει αψογα .

Μαλιστα το 2gb usb θελει για να φορτωσει περιπου οση ωρα θελει και το dvd!

Αρκετα γρηγορα δηλαδη !

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ PC_admin δύσκολο να βρώ τα δισκάκια που αναφέρεις πίστευα οτι με τ α πασίγνωστα tdk k verbatim δεν θα είχα πρόβλημα, όσο για το format σε fat στο φλασάκι θεωρείς αναγκαίο να γίνει γιατι δεν έχω μεχρι τώρα προβλήματα..

Δημοσ.

Μετά απο πολλές δοκιμές και πολλά πεταμένα dvd , αυτά που παίζουν χωρίς προβλήματα στο silvercrest είναι τα verbatim dvd+r k Philips Dvd+r τα taiyo yuden δεν μπόρεσα να τα βρώ πουθενά να τα δοκιμάσω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κ πάλι.Εχω το εν λόγω player από τον χειμώνα κ δοκίμασα τα ΤΑΙΥΟ ΥUDΕΝ(-16x ceramic) με έγγραφη σε ταχύτητα x4 κ μου κάνουν κ μένα πρόβλημα,πολλά κολληματα κ σαν DVD αλλά κ με ΑVΙ αρχεία.Με τα μόνα που βλέπω καλή συνεργασία είναι τα verbatim.Δεν ξέρω αλλά μάλλον για αλλαγή με καινούργιο θα παω.

Δημοσ.

Guys,μην την παλεύεται άλλο.Το μηχανάκι είναι της πλάκας.Έχω αγοράσει και απο τις δύο παραλαβές των Lidl,και τις δύο αναγκάστηκα να τα επιστρέψω για αλλαγή.Τα μηχανήματα (αυτά που έτυχαν σε εμένα τουλάχιστον)κάνουν τρελά σπασίματα είτε με usb stick (1gb) είτε με dvd.Δισκάκια σε multisession ξεχάστε τα,οι υπότιτλοι όταν δεν είναι ενσωματομένοι δεν βλέπονται λόγω του διαφανή φόντου τους και τώρα τελευταία κάνει και το άλλο το κουφό:δεν συγχρονίζει την εικόνα με τον ήχο.Εξωτερικό σκληρό 250gb WD φορμαρισμένο σε FAT δεν τον διαβάζει καθόλου,και με σύνδεση HDMI κόβει απο όλες τις πλευρές,σε ό,τι ανάλυση και να παίξει.Κίνητρο αγοράς για το συγκεκριμένο είναι μόνο η θύρα usb,αλλά ούτε και αυτή δουλεύει κανονικά στην πλειοψηφία των συγκεκριμένων μηχανημάτων που γνωρίζω.Α μην ξεχάσω και το μέγεθος των υπότιτλων που θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο και ας έχω 42άρα.Δισκάκια που έχει διαβάσει εως τώρα χωρίς πρόβλημα είναι τα Philips και Verbatin.Να συμπληρώσω ότι στα παραπάνω δισκάκια που ανέφερα,mp3 γραμμένα σε dvd,αδυνατεί να τα διαβάσει ή μάλλον για να είμαι πιο σωστός τα διαβάζει λες και παίζουν σε γρήγορη αναπαραγωγή ή τουλάχιστον κάπως έτσι.

Δημοσ.

Έλεος ρε γάμοτο.Κάτι καλό κ αξιόπιστο δεν υπάρχει;το gvg μου βγήκε off αυτό έχει κολληματα με τα δίσκακια.Τι παίζει σωστά κ χωρίς προβλήματα.Πάντως τα verbatim τα διαβάζει χωρίς κανένα πρόβλημα.Μια χαρά τα πάει.

Δημοσ.

Εμένα πλέον δεν διαβάζει τίποτα ούτε τα verbatim ούτε καν τα original dvd απο τα videoclub το κρατάω μόνο και μόνο για τη θυρα usb που ως τώρα δεν παρουσίασε προβλήματα, ρε παιδιά γιατί μας λέγατε να το πάρουμε το silvercrest έχουν περάσει τόσα dvd player απο τα χέρια μου αλλά αύτο πρώτη φορά το βλέπω ,να μην διαβάζει κανένα dvd...

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα να πούμε ότι στο φόρουμ γράφουμε τις απόψεις μας κ δεν υποχρεώνει κανένας insomniac σε άλλον να κάνει μια αγορά κάποιας συσκευής.Δεύτερον αν έχει φτάσει στο σημείο να μην διαβάζει τίποτα έχει 3 έτη εγγύηση το μηχάνημα το αλλάζετε(αυτό θα κάνω κ εγώ).Εξάλλου εμένα μόνο τα ΤΑΙΥΟ ΥUDΕΝ δεν διαβάζει αλλά κ πάλι θα το αλλάξω(δοκίμασα κ γνήσια κ 2 ΜΕΜΟRΥ SΤΙCΚS κ όλα μια χαρά).Δεν είναι κινεζικής αλλά γερμανικής κατασκευής άρα λες εξ αρχής κάτι μπορεί να γίνει.Εχω ξαναγράψει στο θέμα για επώνυμο ακριβό μηχάνημα(του αδερφού μού)που παρέδωσε πνεύμα με ελάχιστες ώρες λειτουργίας.Δεν είμαι υποστηρικτής καμίας εταιρείας απλά από το εν λόγω μηχάνημα που του εχω πιει το αίμα κυριολεκτικά το να μην διαβάζει μια μάρκα από δίσκακια πρέπει να είμαι κ τρελός που με 60 ευρώ έχει φτάσει ως εδώ.Αλλά η αλλαγή θα γίνει μπορεί κ του χρόνου έχουμε καιρό.Τέλος καλό θα ήταν όσοι φίλοι μπορούν να μας πουν με ποιες μάρκες από δίσκους παίζει σωστά.Το ξέρω ότι είναι λίγο βλακια αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Δημοσ.

Επειδή εδώ που είμαι αυτή την περίοδο δεν εχω υπολογιστή(μπαίνω από το κινητό στο φόρουμ) μπορεί κάποιος φίλος να δει στα ξένα φόρουμ τι λένε για το SΙLVΕRCRΕSΤ.Πάντως ρε παιδιά εκτός από τα ΤΑΙΥΟ ΥUDΕΝ σε εμένα δεν κάνει πρόβλημα με κανένα άλλο δίσκακι.Όσοι φίλοι δεν έχουν προβλήματα καθόλου ας δοκιμάσουν κ με ΤΑΙΥΟ ΥUDΕΝ να μας πουν αν υπάρχει τελικά ασυμβατότητα η είναι η αρχή του κακού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εμένα παιδιά στην αρχή έπαιζε τα πάντα, μετα απο 3 μέρες άρχισε τα προβλήματα

πλέον όπως έχω πει δεν διαβάζει κανένα dvd, το φέρνει στροφές για 1-2 λεπτά και μετα λεει κακος δισκος, που γίνεται η αλλαγή στο lidl ή το στέλνουμε κάπου;

Δημοσ.

Στις σελίδες του θέματος,δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς,κάποιος φίλος λέει το τηλέφωνο του αντιπροσώπου της SΙLVΕRCRΕSΤ πάρε ένα τηλέφωνο κ ρώτα.Η αν κάποιος φίλος έχει κάνει την κίνηση ας μας πει τι διαδικασίες θέλει για αλλαγή.

Δημοσ.

λοιπον δεν ξερω αν ειμαι τυχερος εχω βαλει δεκαδες δισκους από 80 μεχρι 250 γιγα και ολα κανονικα και αψογα (μιλαω για το Silvercrest) απο οτι διαβαζω παιδια βλεπει μεχρι 2 γιγα stick, δεν βλεπει σίγουρα 20αρι σκληρο΄ουτε εναν 320 αρι, οσον αφορα το gvg του carrefour το εχω περιπου 2 χρονια και το χρησιμοποιουσα αρχικα συνεχεια πριν παρω το silvercrest το χειμωνα και αυτο αψογα, ισως να ειμαι τυχερος τι να πω, επισης ειδα στα plus προχθες ενα με usb θυρα στα 40 ευρω νομιζω αλλα εγραφε usb 1,1, επαιζε και divx αλλα δεν ξερω από υπότιτλους εξωτερικους τι γινεται. Ξεχασα να σας πω οτι ειχα παρει απο το lidl το πρωτο silvercrest πριν 3-4 χρονια που επαiζε (εβαλα firmware απο το net) εξωτερικους υπότιτλους, μιλαμε πριν 4 χρονια δεν ηταν και τοσο διαδεδομενα, λοιπόν δουλευει ακομα και αυτό, ενω το denon 1500 που χρυσοπληρωσα ειναι στον καδο των χρηστων, εχοντας παιξει το 1/10 των δισκων των προηγουμενων. Οταν πηγα να το φτιαξω δε στη Denon μου ζητησαν 300 ευρω για το lazer. Το εβαλα κατω και το πατουσα μιλαμε το κολομηχανημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...