gagarin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Σημερα δοκιμασα αν παιζει AVISUB files αλλα δεν μπορει να δει τους υποτιτλους
Innersense Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 thanks 4 the info σκέφτομαι να το αγοράσω για προβολές σε wide monitor υπολογιστή μέσω της vga λέτε να έχει πρόβλημα με τις αναλογίες;
gagarin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα ειναι κανονικο 17'' CRT αν εχει καποιος φιλος τετοιο MONITOR καλο ειναι να κανει ενα τεστ...
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 thanks 4 the info σκέφτομαι να το αγοράσω για προβολές σε wide monitor υπολογιστή μέσω της vga λέτε να έχει πρόβλημα με τις αναλογίες; Να υποθεσω θα χρησιμοποιεις το monitor χωρις το PC ετσι? Εγω θα το εψαχνα να του βαλω κανα παλιο PC-κατεβαστηρι, και με το BS player (ή οτι αλλο θες, ακομα και το wmp καλυτερο ειναι απο τα standalone) να εχω την υγεια μου απο ρυθμισεις, υποστηριξη των παντων κλπ Εννοειται χρειαζεται κι ενα τηλεκοντρολ, που αν εχεις καρτα tuner υπαρχει κι αυτο. Βεβαια θα μου πεις, χρειαζεται και το mouse, περιμενεις φορτωμα win κλπ... Εξαλλου που θα βρεις τωρα την οδοντοπαστα στα Lidl, δεν εχει εξαντληθει?
Innersense Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε qspock το κατεβαστήρι μου είναι τοσο dedicated και αθόρυβο (P3@600 Fanless) που δεν του τρέχω βίντεο για να μην ζεστένεται... Απο εκεί και πέρα, ούτως ή άλλως θέλω να στήσω ένα standalone σύστημα, άσχετα απο το PC. Αν πρόσεξες τα τεχνικά του Silvercrest, πέρα απο το χαριτομένο όνοματάκι είναι εξαιρετικά καλό και πλήρες, εκεί που σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι στην ποιότητα κατασκευής που είναι ΛΟΤΤΟ, όπως και σε πολλές άλλες συσκευές του είδους.
gagarin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε qspock το κατεβαστήρι μου είναι τοσο dedicated και αθόρυβο (P3@600 Fanless) που δεν του τρέχω βίντεο για να μην ζεστένεται... Απο εκεί και πέρα, ούτως ή άλλως θέλω να στήσω ένα standalone σύστημα, άσχετα απο το PC. Αν πρόσεξες τα τεχνικά του Silvercrest, πέρα απο το χαριτομένο όνοματάκι είναι εξαιρετικά καλό και πλήρες, εκεί που σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι στην ποιότητα κατασκευής που είναι ΛΟΤΤΟ, όπως και σε πολλές άλλες συσκευές του είδους. Το ΛΟΤΤΟ οπως λες ισχυει ακομα κ για ακριβα-επωνυμα players ο αδερφος μου εχει το Pioneer 396 k στον 3ο μηνα του εκανε προβλημα αναγνωσης,χωρις να του κανει καποια επεμβαση στο firmware(δεν ξερει καν τι ειναι) κ με χρηση 1 ταινια στις 2-3 μερες. Απο εκει κ περα το Silvercrest ειναι γερμανικο,σε σχεση με τοοοοσα αλλα players που παιζουν στην αγορα κ ειναι απο τα βαθη της ανατολης πιστευω οτι εχει ενα +... Φυσικα σε ολους μπορει να συμβει αυτο.... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ειναι ΛΟΤΤΟ-ΤΖΟΚΕΡ(εχει ΤΖΑΚ ΠΟΤ 14.000.000 ευρω) Αν το πιασεις καθε μερα κ αλλο θα αγοραζεις
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε qspock το κατεβαστήρι μου είναι τοσο dedicated και αθόρυβο (P3@600 Fanless) που δεν του τρέχω βίντεο για να μην ζεστένεται... Ξεχνα το αυτο, ουτε DVD δε θα μπορεις να παιξεις ουτε divx/xvid με μεγαλες αναλυσεις. Θα σπαει και στα δυο, και το παραμικρο πηδηματακι ειναι μη αποδεκτο οταν παιζει συγκριση με standalone. Απο εκεί και πέρα, ούτως ή άλλως θέλω να στήσω ένα standalone σύστημα, άσχετα απο το PC. Αν πρόσεξες τα τεχνικά του Silvercrest, πέρα απο το χαριτομένο όνοματάκι είναι εξαιρετικά καλό και πλήρες, εκεί που σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι στην ποιότητα κατασκευής που είναι ΛΟΤΤΟ, όπως και σε πολλές άλλες συσκευές του είδους. Μωρε το προσεξα, περσυ ειχα δοκιμασει ο ιδιος και το προηγουμενο μοντελο τους με το ιδιο τσιπακι αλλα χωρις υποστηριξη ελληνικων (γι αυτο και επεστραφη στο Lidl). Η μεγαλη διαφορα με το φετινο μοντελο ειναι το αναβαθμισμενο firmware που εκτος των αλλων υποστηριζει και ελληνικα. Απο το περσυνο μοντελο του Lidl (που ειναι κατα τα αλλα ακριβως το ιδιο) μπορω προσωπικα να σου πω οτι δεν ειχα ενθουσιαστει οσον αφορα την ποιοτητα, αλλα και το firmware. Εκτος της μη υποστηριξης ελληνικων, που πλεον δεν μας απασχολει, οπως ξερεις πολυ καλα το συγκρινα ανελλειπως με το Yamy που εχει mtk τσιπακι. Και η συγκριση ηταν απογοητευτικη to say the least. Με εξαιρεση το χρησιμοτατο prologicII που κανει stereo expansion, θα χαρακτηριζα το περσυνο firmware ως ενα τελειος γυμνο και core firmware που δεν με ενθουσιαζε καθολου. Επισης, το fast forward και το rewind σε avi αλλα ΚΑΙ σε DVD ηταν για τα μπαζα (σκορπια frames ανα σκαλια, καθολου ομαλο και ανακριβες). Κατα τα αλλα, η ποιοτητα του ηχου μου φανηκε καλη (καλυτερη απο το 6600) και το drive απαρατηρητο, δηλαδη δεν μου παρουσιασε προβληματα αναγνωσης, αλλα δεν το τεσταρα και πολυ. Σαν ποιοτητα κατασκευης, δεν ενθουσιαζει, με εξαιρεση ισως τον ηχο, τουτεστιν τα DACs που ειναι μαλλον καλης ποιοτητας. Α, δεν υποστηριζε DTS 5.1 (σε αντιθεση με το Yamy+peekton). Ολα αυτα αφορουν το περσυνο Cilvercrest που ηταν ομως πανομοιοτυπο με το φετινο με τη μεγαλη διαφορα στο firmware. Τωρα, για το φετινο, το εχει αγορασει ξαδελφος μου και αν ενδιαφερεσαι για συγκεκριμενες λεπτομερειες μπορω να τον ρωτησω. Μεχρι στιγμης με αυτα που μου ειπε, μου θυμισε πολυ το περσυνο μοντελο με τη διαφορα οτι υποστηριζει ελληνικα, και οι υποτιτλοι μετακινουνται πανω κατω 3 θεσεις (αλλα δεν αλλαζουν μεγεθος). Κατα τα αλλα δεν πρεπει να υπαρχουν περισσοτερες διαφοροποιησεις. Δηλαδη τα mtk καλουδια (filters, resume κλπ) απλα τα ξεχνας. Οπως επισης και το 3rd party firmware update. Ισως του χρονου με το καινουργιο player να εχουμε περισσοτερες βελτιωσεις... Αλλα μονο τοτε. Ειμαστε κακομαθημενοι βλεπεις Απο την αλλη, αν πεις να ψαξεις divx player με 5.1 analoge και φτηνο (οχι κατι pioneer και sony 200 ευρω) τοτε θα φτυσεις πολυ αιμα, κυριως για να το παραγγειλεις...
leftermann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 γεια σε ολους. πρωτη φορα συμμετεχω σε forum, ελπιζω να μην κανω καμια κοτσανα... λοιπον αγορασα σημερα το silvercrest των 59 ευρω (απο το lidl σταυρουπολης, Θεσσαλονικη, ειχε ακομη 5-6 κοματια). εχει κανενας καμια ιδεα γιατι δεν ακουω ηχο οταν παιζει mpeg που τραβηξα με την ψηφιακη φωτογραφικη;
thanocaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 απο αποθεμα πως παει? ξερει κανεις? γιατι θα παω να το παρω σημερα το απογευμα...
giankyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Χτες το πήρα εγώ κατά τις 19:30. Μιλάω για Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο που πήγα, στην Πέτρου Συνδίκα με Παπαναστασίου δεν υπήρχε. Στο δεύτερο (ευτυχώς) στην Εθνικής Αντιστάσεως είχε ακόμα 2 κομμάτια. Και μία απορία που έχω απ' το λίγο που ασχολήθηκα μαζί του χτές το βράδυ. Ενώ ένα .avi (xvid) το παίζει από DVD κανονικότατα με τους εξωτερικούς υπότιτλους κτλ, όταν το έβαλα στο stickaki για δοκιμή δεν το έπαιζε. Συγκεκριμένα το μήνυμα που βγάζει είναι "Αυτό το προφίλ δεν υποστηρίζεται"!
qspock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Χρονια πολλα Insomniacs! Τελικα υπεκυψα κι εγω. Πηγα για Χριστουγεννιατικα ψωνια στο Lidl και εκει που επαιρνα σαπουνια, χαρτια υγειας κλπ, χτυπαω και μια οδοντοκρεμα! -Με λιγα τεστ που του εκανα, μπορω να πω οτι με εξαιρεση τους υποτιτλους που ειναι σε βρεφικο σταδιο αναπτυξης -δηλαδη μικροι και ασπροι χωρις περιγραμμα ή εστω γκριζο backround- εχει πολυ καλη συμβατοτητα με ο,τι του εχω πεταξει. Υποστηριζει Packed Bitstream χωρις προβληματα, παιζει τα παντα, σου λεει πληροφοριες για το αρχειο οπως τον codec του, τον ηχο (channels, codec). -Eχει κατι ενδιαφερουσες ρυθμισεις που δεν υπαρχουν στα mediatek players. Μια εχει να κανει με την παρουσιαση των divx. Κανει πχ vertical stretching, horizontal stretching, auto stretching, pan and scan ή original size. Το τελευταιο ειναι μερικες φορες αρκετα χρησιμο γιατι με αυτο γλιτωνεις το overscan (κοψιμο πλαισιου εικονας τρυγυρω απο την TV). Βεβαια, εξαρταται απο το μεγεθος του αρχειου το αν θα πετυχεις ακριβως το πλαισιο της TV κανοντας 1 zoom. Κατι αναλογο με το zoom out των mediatek, αλλα εδω μπορει και να ερθει η εικονα ακριβως εκει που πρεπει χωρις μαυρο πλαισιο τριγυρω. -Επισης, εχει μια καταπληκτικη ρυθμιση sharpness, μια μπαρα με 16 σκαλια, η οποια πραγματικα φερνει εντυπωσιακα αποτελεσματα αντιστοιχα με software flters για sharpening (πχ ffdshow). Μπορεις μεχρι και να αλλοιωσεις τελειως την εικονα απο το ...καθαρισμα Καμια σχεση με το sharpening των mediatek, που ειναι παντελως αχρηστο αφου και τα μολις 3 του σταδια δυσκολα ξεχωριζουν μεταξυ τους. Ή το edge enhance (καλα αυτο κι αν περναει απαρατηρητο). -Eχει εκτος απο Prollogic II (stereo expansion) και night mode (on-off), φανταζομαι ειναι κατι αντιστοιχο με το Dynamic Range Compression για σμικρυνση του φασματος συχνοτητων του ηχου στα DVD, κατι εξαιρετικα χρησιμο κυριως για τα βραδια. Αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομα αφου προς το παρον δεν εχω 5.1 setup. -Α, και δουλευει μια χαρα σε οθονη PC (4/3, οχι wide, αλλα επιλογη για wide εχει) συνδεδεμενη στην VGA εξοδο. Γενικα, μπορει η ποιοτητα κατασκευης (πχ τηλεκοντρολ) να ειναι φτηνιαρικη, αλλα η ποιοτητα εικονας σε DVD και κυριως στα avi, ειναι σαφως καλυτερη του Yamada 6600, ειδικα οταν χρησιμοποιεις το sharpness filter. Συνισταται, αν μπορειτε να υποφερετε τους απαραδεκτους υποτιτλους, καθως και το οτι πρεπει να τους βαζεις καθε φορα manually (σχεδον στην τυχη θαλεγα) αφου δεν αναγνωριζει το ιδιο ονομα με το αντιστοιχο avi! Αν τυχον βγει κανα firmware update για τους υποτιτλους (που αποκλειεται) φτανει ανετα στην πρωτη θεση ολων των υπαρχοντων divx player. Με λιγα λογια, του χρονου τετοιον καιρο που θα βγει το καινουργιο f/w στο καινουργιο SilverCrest KH-65xx, μαλλον θα εχουμε επιτελους το τελειο divx player απο τα Lidl Για αλλες αποροιες feel free to ask
feanor_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια, επειδη ψαχνομαι να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο να τον τιγκαρω με ταινιες, να τον συνδεω στο usb και να παιζει τι πρεπει να προσεξω??? να μην τον φορμαρω ?? Να μην εχει μεγαλη χωρητικοτητα??? Να εχει απαραιτητα εξωτερικη τροφοδοσια?? Εχει κανει κανεις δοκιμες με εξωτερικο hdd πανω απο 300 GB???
gagarin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια, επειδη ψαχνομαι να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο να τον τιγκαρω με ταινιες, να τον συνδεω στο usb και να παιζει τι πρεπει να προσεξω??? να μην τον φορμαρω ?? Να μην εχει μεγαλη χωρητικοτητα??? Να εχει απαραιτητα εξωτερικη τροφοδοσια?? Εχει κανει κανεις δοκιμες με εξωτερικο hdd πανω απο 300 GB??? To μονο σιγουτο ειναι να τον κανεις format αλλα σε FAT32 k οχι σε NTFS. Για τα αλλα δεν ξερω.
zavlakas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Πληροφοριες για συνδεση εξωτερικου σκληρου δισκου... (Αναφερεται στο Philips DVP5960, αλλα πρεπει να εχει εφαρμογη και στο Silvercrest) Compatibility with External USB Hard Drives If you want to use an external hard disk with the 5960 you'll need to follow these rules: 1. Make sure it has an external power connection, it must be powered externally before connecting to the player 2. Drive must be formatted as FAT32 (see formatters below!) 3. FAT32 partition must be primary. Windows can't format a drive larger than 32GB as FAT32 but these 2 tools will allow you to do it. Both tools are free. * Swissknife - GUI( http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htm ) * fat32format - Command Line( http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?fat32format.htm ) http://www.phunkyfish.com/article/4/philips-dvp-596012
kronos911 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ιδέα σε σχέση με τον εξωτερικό δίσκο. Αν κάνεις πάρει ένα hdd case που να έχει εκτός από την USB θύρα και θύρα RJ-45 (LAN). Δηλαδή συνδέουμε το case στην USB θύρα του silvercrest και ταυτόχρονα μέσου της RJ-45 στο δίκτυο μας. Ακόμα με WiFi δεν έχω βρει. Έτσι θα έχουμε ένα «ψευδό» media streamer. Από το Η/Υ μας ανεβάζουμε στο δίσκο του silvercrest και από εκεί το βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.