Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήξω κι εγώ τότε ρε παιδιά, που πήρα το περσινό μοντέλο 6508 που είχε το zoran chip και όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνεται modified για να υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Επειδή εγώ τότε ΔΕΝ το πήγα πίσω (δε με χάλασε και ΤΟΣΟ πολύ), υπάρχει περίπτωση να γίνεται να περάσουμε το firmware απο αυτο το νέο μοντέλο, αυτούσιο ή με mini-modification, αν είναι το 2ο δυνατό τώρα που υποθέτω ότι βγήκε στη φόρα) για να βλέπει και το 6508 ελληνικούς υπότιτλους??

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλη χρονια!

Αν δε κανω λαθος, φετος το τσιπακι ειναι μεν παλι zoran, αλλα πιο καινουργιο μοντελο. Οποτε λογικα δεν γινεται να χρησιμοποιηθει το f/w. Γενικα, για τα zoran δεν εχω ακουσει τιποτα για updates...

Αυτα τα LG που εχουν zoran δεχονται f/w updates?

Δημοσ.

Για οσους απορουσαν: Το Silvercrest KH-6510 υποστηριζει δοκιμασμενα σκληρο δισκο (160 GB) με USB συνδεση. Οπως σωστα ειπωθηκε, απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι φορμαρισμενος σε FAT32 (με NTFS δεν τον βλεπει).

Απλα μην παραξενευτειτε που ειναι αρκετα πιο αργος στο φορτωμα αρχειων απο οτι ειναι το drive και τα CD/DVD. Ειναι το USB interface που ειναι αργο.

Δημοσ.

Δεν ξερω για μεγαλυτερο, αλλα υποθετω οτι στην χειροτερη τον κανεις μικροτερα partition και τουλαχιστον το πρωτο θα φαινεται.

Δημοσ.
Χρονια πολλα Insomniacs! :)

Τελικα υπεκυψα κι εγω.

Πηγα για Χριστουγεννιατικα ψωνια στο Lidl και εκει που επαιρνα σαπουνια, χαρτια υγειας κλπ, χτυπαω και μια οδοντοκρεμα! :mrgreen:

-Με λιγα τεστ που του εκανα, μπορω να πω οτι με εξαιρεση τους υποτιτλους που ειναι σε βρεφικο σταδιο αναπτυξης -δηλαδη μικροι και ασπροι χωρις περιγραμμα ή εστω γκριζο backround- εχει πολυ καλη συμβατοτητα με ο,τι του εχω πεταξει. Υποστηριζει Packed Bitstream χωρις προβληματα, παιζει τα παντα, σου λεει πληροφοριες για το αρχειο οπως τον codec του, τον ηχο (channels, codec).

-Eχει κατι ενδιαφερουσες ρυθμισεις που δεν υπαρχουν στα mediatek players. Μια εχει να κανει με την παρουσιαση των divx. Κανει πχ vertical stretching, horizontal stretching, auto stretching, pan and scan ή original size. Το τελευταιο ειναι μερικες φορες αρκετα χρησιμο γιατι με αυτο γλιτωνεις το overscan (κοψιμο πλαισιου εικονας τρυγυρω απο την TV). Βεβαια, εξαρταται απο το μεγεθος του αρχειου το αν θα πετυχεις ακριβως το πλαισιο της TV κανοντας 1 zoom. Κατι αναλογο με το zoom out των mediatek, αλλα εδω μπορει και να ερθει η εικονα ακριβως εκει που πρεπει

χωρις μαυρο πλαισιο τριγυρω.

-Επισης, εχει μια καταπληκτικη ρυθμιση sharpness, μια μπαρα με 16 σκαλια, η οποια πραγματικα φερνει εντυπωσιακα αποτελεσματα αντιστοιχα με software flters για sharpening (πχ ffdshow). Μπορεις μεχρι και να αλλοιωσεις τελειως την εικονα απο το ...καθαρισμα :mrgreen: Καμια σχεση με το sharpening των mediatek, που ειναι παντελως αχρηστο αφου και τα μολις 3 του σταδια δυσκολα ξεχωριζουν μεταξυ τους. Ή το edge enhance (καλα αυτο κι αν περναει απαρατηρητο).

-Eχει εκτος απο Prollogic II (stereo expansion) και night mode (on-off), φανταζομαι ειναι κατι αντιστοιχο με το Dynamic Range Compression για σμικρυνση του φασματος συχνοτητων του ηχου στα DVD, κατι εξαιρετικα χρησιμο κυριως για τα βραδια. Αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομα αφου προς το παρον δεν εχω 5.1 setup.

-Α, και δουλευει μια χαρα σε οθονη PC (4/3, οχι wide, αλλα επιλογη για wide εχει) συνδεδεμενη στην VGA εξοδο.

Γενικα, μπορει η ποιοτητα κατασκευης (πχ τηλεκοντρολ) να ειναι φτηνιαρικη, αλλα η ποιοτητα εικονας σε DVD και κυριως στα avi, ειναι σαφως καλυτερη του Yamada 6600, ειδικα οταν χρησιμοποιεις το sharpness filter.

Συνισταται, αν μπορειτε να υποφερετε τους απαραδεκτους υποτιτλους, καθως και το οτι πρεπει να τους βαζεις καθε φορα manually (σχεδον στην τυχη θαλεγα) αφου δεν αναγνωριζει το ιδιο ονομα με το αντιστοιχο avi! :(

Αν τυχον βγει κανα firmware update για τους υποτιτλους (που αποκλειεται) φτανει ανετα στην πρωτη θεση ολων των υπαρχοντων divx player. Με λιγα λογια, του χρονου τετοιον καιρο που θα βγει το καινουργιο f/w στο καινουργιο SilverCrest KH-65xx, μαλλον θα εχουμε επιτελους το τελειο divx player απο τα Lidl :lol:

Για αλλες αποροιες feel free to ask :)

Γεια χαρα.Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα μερικες διευκρινισεις αν γινεται.

Σε ποια μορφη γραφουμε το αρχειο εικονας?AVI?MP4 nero?κατι αλλο?Με ποιο προγραμμα?

Το αρχειο υποτιτλων πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με την εικονα?(Μαλλον οχι αλλα...)

Το δικο μου silvercrest δεν αναγνωριζει τα mp4 του νερωνα με κεφαλαια ενω χωρις κεφαλαια ειναι μια χαρα.

Αυτα για τωρα και thanx προκαταβολικα.(εχω και αλλες ερωτησεις για την αλλη φορα)

Δημοσ.

Καλως ηρθες JOUN.

Τα συνηθεστερα αρχεια ειναι movie.avi, και αντιστοιχα οι υποτιτλοι ειθισται να ειναι movie.srt ή movie.sub ή movie.txt για να αναγνωριζονται απο το player. Ωστοσο, το silvercrest αναγνωριζει ολους τους υποτιτλους του φακελου και σε υποχρεωνει να επιλεξεις.

Το μοντελο αυτο υποστηριζει mp4, αλλα προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει (ακομη).

Δημοσ.
Καλως ηρθες JOUN.

Τα συνηθεστερα αρχεια ειναι movie.avi, και αντιστοιχα οι υποτιτλοι ειθισται να ειναι movie.srt ή movie.sub ή movie.txt για να αναγνωριζονται απο το player. Ωστοσο, το silvercrest αναγνωριζει ολους τους υποτιτλους του φακελου και σε υποχρεωνει να επιλεξεις.

Το μοντελο αυτο υποστηριζει mp4, αλλα προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει (ακομη).

Υποστηριζει mp4 αλλα απο οτι εχω καταλαβει μονο την "στανταρτ"εκδοση.Δηλαδη αν κανεις κανενα παραξενο κολπο π.χ να χωρισεις κεφαλαια η να βαλεις υποτιτλους ενσωματωμενους στην ταινια δεν τα βλεπει(παντα μεσα απο τον νερωνα γινονται αυτα ετσι?)

Ξερει κανενας τιποτα?

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω ένα divx player και έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο topic....Γνωρίζει κάποιος αν το Silver Crest είναι διαθέσιμο σε Carrefour, Praktiker...ή κάπου αλλού?

Δημοσ.
Ψάχνω να αγοράσω ένα divx player και έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο topic....Γνωρίζει κάποιος αν το Silver Crest είναι διαθέσιμο σε Carrefour, Praktiker...ή κάπου αλλού?

Μόνο Lidl αδερφέ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλορίζικο και σε 'σένα :)

Ειμαι κατοχος απο την πρωτη μερα που εκανε την εμφανιση του το Silver-οδοντοκρεμα......:-D

Απλα για καποιον που θελει κ τον ενδιαφερει.......

Δημοσ.

Tι να πω ρε παιδια αν τα εχει ολα αυτα..πρεπει να ειναι καλο, θα πω

τον γαμπρο μου που ειναι στον Βολο σημερα να παει αυριο πριν ανεβει

Θεσ/νικη να μου το παρει, μιας και εδω δεν θα εχει μεινει ουτε φωτογραφια του.

Αν δεν το βρω θα παρω το LG DVX-172 γιατι εχω βαρεθει να βλεπω ταινιες στο

laptop.

Ξερουμε κανενα αλλο να παιζει ελληνικους υποτιτλους και να εχει και θυρα usb ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...