Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω το πειρα πριν μια βδομαδα απο το lidl του Βολου, παρε ομως ενα τηλεφωνο

στα κεντρικα τους μηπως εχουν καπου να στο στειλουν.

και για τον φιλο που ρωτουσε για τις χωριτικοτιτες των usb, το δικο μου

stick ειναι 2gb και το διαβαζει μια χαρα.

Δημοσ.
εγω το πειρα πριν μια βδομαδα απο το lidl του Βολου, παρε ομως ενα τηλεφωνο

στα κεντρικα τους μηπως εχουν καπου να στο στειλουν.

και για τον φιλο που ρωτουσε για τις χωριτικοτιτες των usb, το δικο μου

stick ειναι 2gb και το διαβαζει μια χαρα.

Εγώ του έβαλα μια SD 4GB και μου την έκανε μ0υν1. Δεν μπορούσα να την κάνω format ούτε με το card reader του printer, ούτε με ένα USB card reader που έχω, ούτε με το κινητό. Ευτυχώς μου την αντικατέστησαν όταν την έστειλα για RMA :mrgreen:

Μετά από ένα τέτοιο σκηνικό όμως, δεν δοκίμασα ξανά με άλλο μέγεθος γιατί δεν μου περισσεύουν οι SD..

Δημοσ.

Isws asxeto alla epeidi to SILVER CREST den yparxei sta LiDL, kserei kaneis allo montelo pou na ypostirizei greek subs xwris anavathmisi? Piga se polles alysides kai oloi elegan oti ta montela tous, paizoun men DVIX alla oxi Greek subs. An kapoios kserei kapoio montelo as to pei... TNKS

Δημοσ.
Και το HC τι σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση?

Αν η κάρτα είναι SDHC και η συσκευή υποστηρίζει SD (και όχι SDHC) δεν είναι συμβατά... SDHC υποστηρίζουσα συσκευή και SD ή SDHC κάρτα είναι συμβατά...

http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SD_and_SDHC_compatibility_issues

Δημοσ.
Isws asxeto alla epeidi to SILVER CREST den yparxei sta LiDL, kserei kaneis allo montelo pou na ypostirizei greek subs xwris anavathmisi? Piga se polles alysides kai oloi elegan oti ta montela tous, paizoun men DVIX alla oxi Greek subs. An kapoios kserei kapoio montelo as to pei... TNKS

lg 172 (isos kai merika akoma) pantos kapoy ypeirxe ena threat me ayto to 8ema, psa3to ligo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια σημερα 28.2.07 βρεθηκε στο Lidl στα Πευκακια μολις το τσιμπησα, απέναντι απο τον ηλεκτρικο του τρενου. Πηγα για κατι αλλο και ξαφνικα το βλέπω μπροστα μου εχει καμια 10αρια κομματια οσοι προλαβετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...