thanocaster Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πιθανώς στην Αλίμου. Τα χριστούγεννα που είχα πάει είχε 15-20 κομμάτια.
kirious Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εγω το πειρα πριν μια βδομαδα απο το lidl του Βολου, παρε ομως ενα τηλεφωνο στα κεντρικα τους μηπως εχουν καπου να στο στειλουν. και για τον φιλο που ρωτουσε για τις χωριτικοτιτες των usb, το δικο μου stick ειναι 2gb και το διαβαζει μια χαρα.
giankyr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εγω το πειρα πριν μια βδομαδα απο το lidl του Βολου, παρε ομως ενα τηλεφωνοστα κεντρικα τους μηπως εχουν καπου να στο στειλουν. και για τον φιλο που ρωτουσε για τις χωριτικοτιτες των usb, το δικο μου stick ειναι 2gb και το διαβαζει μια χαρα. Εγώ του έβαλα μια SD 4GB και μου την έκανε μ0υν1. Δεν μπορούσα να την κάνω format ούτε με το card reader του printer, ούτε με ένα USB card reader που έχω, ούτε με το κινητό. Ευτυχώς μου την αντικατέστησαν όταν την έστειλα για RMA Μετά από ένα τέτοιο σκηνικό όμως, δεν δοκίμασα ξανά με άλλο μέγεθος γιατί δεν μου περισσεύουν οι SD..
furious99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Οι 4άρες SD είναι SDHC, γι' αυτό μάλλον στο 'κανε...
giankyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Οι 4άρες SD είναι SDHC, γι' αυτό μάλλον στο 'κανε... Και το HC τι σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση?
xilef Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Isws asxeto alla epeidi to SILVER CREST den yparxei sta LiDL, kserei kaneis allo montelo pou na ypostirizei greek subs xwris anavathmisi? Piga se polles alysides kai oloi elegan oti ta montela tous, paizoun men DVIX alla oxi Greek subs. An kapoios kserei kapoio montelo as to pei... TNKS
furious99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Και το HC τι σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση? Αν η κάρτα είναι SDHC και η συσκευή υποστηρίζει SD (και όχι SDHC) δεν είναι συμβατά... SDHC υποστηρίζουσα συσκευή και SD ή SDHC κάρτα είναι συμβατά... http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SD_and_SDHC_compatibility_issues
blackstar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Isws asxeto alla epeidi to SILVER CREST den yparxei sta LiDL, kserei kaneis allo montelo pou na ypostirizei greek subs xwris anavathmisi? Piga se polles alysides kai oloi elegan oti ta montela tous, paizoun men DVIX alla oxi Greek subs. An kapoios kserei kapoio montelo as to pei... TNKS lg 172 (isos kai merika akoma) pantos kapoy ypeirxe ena threat me ayto to 8ema, psa3to ligo.
dk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια σημερα 28.2.07 βρεθηκε στο Lidl στα Πευκακια μολις το τσιμπησα, απέναντι απο τον ηλεκτρικο του τρενου. Πηγα για κατι αλλο και ξαφνικα το βλέπω μπροστα μου εχει καμια 10αρια κομματια οσοι προλαβετε.
aledjo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ποια είναι η τιμή του; μάλλον θα παω να πάρω ένα.
thanocaster Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Κάνα νέο για firmware update υπάρχει; Γιατί όσο βλέπω τα updates των 6507 τρελαίνομαι...
dk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 δεν ξέρω να υπάρχει αληθεια κανενα site με το update του 6507 υπάρχει
tornado Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 εγω παντως εφτασα και σε lidl στην γερμανια και δεν ξερανε τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.