NiCk_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Η τελικη βαθμολογια στο IGN δεν ειναι ο μεσος ορος των επιμερους βαθμολογιων...ειναι λογικο να εχουν περισσοτερες απαιτησεις απο το Metroid αφου προκειται για συνεχεια...ισως γι'αυτο "κλεβει" 0.2 ποντους το Bioshock Oi editors tou Ign-Xbox panta vathmologousan ligo pio psila ta paignidia tous imo ( Jade Empire 9.9 ?? ) apo tous ypoloipous .. Den exo paiksei oute to Bioshock oute to Metroid Prime 3 gia na mporo na krino, alla nomizo oti 9.5 einai poli kala gia to 3o meros mias trilogias .. Eidika me ta dithiramvika sxolia tou Matt kai tou Bozon den nomizo na tithete thema amfivolias poiotitas paignidiou ... Eksallou an evazan perissotera, posa tha evazan meta se Galaxy kai Smash Bros Brawl ??;-) γιατι ειναι τραγικο που μετα απο τοσο καιρο το πιο ενδιαφερον μου game στην κονσολα της nintendo παραμενει το ...bowling. San Wii-owner mono, mporo na po oti o protos xronos ypirkse arketa kalos ... An kai eleipe enas AAA titlos apo to proto eksamino tou 2007, paignidia opos to Excite Truck, Ssx Blur kai Mario Strikers Charged itan pera apo ikanopoihtika kai nomizo oti aksizoun mia matia ... Episis, to paignidi pou paizo auto ton kairo einai to Trauma Center ( to paraggeila apo to http://www.game.co.uk ) kai nomizo oti einai i kaliteri xrisi tou wiimote pros to paron ... Eidika gia osous den exoun paiksei to DS version auto to paignidi prepei na einai must ..
p3tran Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Επίσης μπορεί να το πάρει και αυθεντικό Δεν θα πέσει έξω Άντε ρε Πέτρο, ξηλώσου ασε ρε που θα μας κανεις και υποδειξη οσα original εχω εγω στο wii δεν τα εχετε ουτε ολοι μαζι
kostasSTi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδιά εξηγήστε μου κάτι. Γιατί τα δικά μας wii δεν παίζουν παιχνίδια για ntsc? Είναι πρόβλημα καλωδίου (όπως παλιά στο ps2), κονσόλας ή TV? Κι αν βάλεις ένα wiikey αλλάζει κάτι στο πρόβλημα αυτό?
iceblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παιδιά ξεκολλήστε με τη βαθμολογία και τις 0.2 αποκλίσεις. Ειδικά όταν αναφέρεται ότι η βαθμολογία is not an average
varathro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω ένα wii. Το θέμα είναι οτι δεν έχω τηλεοραση. Γίνεται να το συνδέσω στην οθόνη του υπολογιστή; Θα χρειαστούν και άλλα εξαρτήματα από αυτά που παρέχει η συσκευασία; Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθει κάτι τετοιο.
GabrielConnor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ασε ρε που θα μας κανεις και υποδειξη οσα original εχω εγω στο wii δεν τα εχετε ουτε ολοι μαζι Πολύ λογικό το βρίσκω μιας και εγώ δεν έχω Wii:D
wiimaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 aaa teleio to zelda!!!! an den moy pei kapoios pws mpainoyn sta gidia sto mantri tha pyrovolisw tin tileorasi. gia na xekolisw apo ta 3 prwta lepta poy epaixa to paixnidi....:twisted:
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 aaa teleio to zelda!!!! an den moy pei kapoios pws mpainoyn sta gidia sto mantri tha pyrovolisw tin tileorasi. gia na xekolisw apo ta 3 prwta lepta poy epaixa to paixnidi....:twisted: Κόλλησες στα γίδια στο μαντρί??? Πώς το κατάφερες αυτό? Βασικά καβαλάς το άλογο και θα δείς ότι μόλις πλησιάσεις τα γίδια αυτά αρχίζουν να τρέχουν. Συνεπώς κυνηγάς τα γίδια με το άλογο με τέτοιο τρόπο ώστε να τρέχουν προς την είσοδο του μαντριού.
BucketheadGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Χτυπάς και το Α ώστε να κάνει ένα "yiiii-haaaaa", να φοβηθούν τα γίδια και να τρέξουν γρηγορότερα.
wiimaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 nai re paidia ayta pane stin eisodo kai den mpainoyn mesa allazoyn kateythinsi teleytaia stigmi!!! mallon einai alli ratsa giati einai to diskaki einai eee pws na to pw, as to pw asimi sketo....
heyou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μην μένεις ακριβώς πίσω τους. Οταν αυτά πλησιάσουν την είσοδο της φάρμας, κλείστους τους δρομου διαφυγης.
FILIM0N Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Aφου μου εστειλε ο θειος αρκετα παιχνιδια τους εριξα μια ματια. Το Ζelda επικο. Ευτυχως καταλαβαν οτι το Οcarina of Time ηταν κορυφαιο και βλεπουμε ενα πραγματικο sequel. Το Big Brain Academy το δοκιμασε κανεις? Το κατεβασα μονο απο τον τιτλο και πραγματικα εχω κολλησει. Θυμιζει λιγο τα Photoplay στα ηλεκτρονικα. Μεχρι να βγει PAL version MP3 ειπα να ασχοληθω με τα αλλα 2. Εχει να προτεινει κανεις καποια συγκεκριμενη memory card για Gamecube? Πρεπει να προσεξω κατι?
dreaming123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 nai re paidia ayta pane stin eisodo kai den mpainoyn mesa allazoyn kateythinsi teleytaia stigmi!!! mallon einai alli ratsa giati einai to diskaki einai eee pws na to pw, as to pw asimi sketo.... Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα. Μέχρι που έβαλα να παίζει μπήκαν τα γίδια στο μαντρί της Θώδης Πέρα απο την πλάκα προσπάθησε λίγο με το άλογο και θα μπούνε. 1
wiimaniac Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 allo provlima. paizw godfather kai ekei poy xrisimooiw gia prwti fora pistoli kati pathainei kai den mporw na simadepsw ton wmo aytoy poy moy leei gia na synexisei i istoria, san na kollaei to skopeytro kai den mporei na pesei panw ston wmo toy. einai provlima toy paixnidiaoy? to pointer doyleyei kanonika se alla paixnidia.
Daredevil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Prevent Overheating With only 1 WIRE! Found this Awsome MOD at SICKmods.net You can keep your Wii from overheating with only one Wire from TP49 to 5V and you will have the abbility to automaticly turn on/off the FAN if Connect24 is Turned on/off!!! Give a look @: http://diy.sickmods.net/Tutorials/Wi...t_Overheating/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα