Freakster Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.gametrailers.com/player/29844.html Αυτο πως σας φαινεται;;;; Εγω πορωθηκα!
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 klainmaingr, έβαλα σήμερα τις 40R86BD και 40M86BD δίπλα δίπλα και τις είδα. Όσο καλύτερα δείχνει η M86 το HD σήμα έναντι της R86, τόσο χειρότερα δείχνει το SD σήμα, λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης του πάνελ και του έξτρα contrast. Επίσης, επαληθεύθηκε αυτό που διάβασα στα reviews, ότι παραδόξως η Μ86 έχει χειρότερα χρώματα (έντονα και ελαφρώς μή ρεαλιστικά). Εν πάση περιπτώση, για ένα σπίτι όπου θα παίζει κυρίως SD σήμα, η R86 είναι πολύ καλή επιλογή, εκτός και αν κινηθείς σε λιγότερες ίντσες, σε plasma ή στην τρομερή TX-37LXD70 της Panasonic. Τέσπα, ευχαριστώ πάντως που με παρότρυνες για την Μ86. Τουλάχιστον σήμερα μου έφυγε η απορία και σταθεροποιήθηκε η γνώμη μου. Η τηλεόραση τελικά θα έρθει αύριο, οπότε αναμένατε φώτος της 40-άρας R86 με το Wii. Αυτό είvαι μεγάλη αλήθεια... τα sd σήματα είναι καλύτερα στην R86.. Αλλα απο την άλλη είναι ακόμα καλύτερα σε μια μεγάλη crt... Γενικά τα πράγματα όσον αφορά τα sd είναι λίγο περίεργα και γενικά εφόσον δεν βλέπω καθόλου τηλεοπτικό σήμα και με ενδιαφέρει περισσότερο το fhd κομμάτι την θεωρώ καλύτερη επιλογή... Όπως πάντα ισχύει.. ο καθένας ανάλογα με τα θέλω και τις ανάγκες του! Επίσης θέλω να πιστεύω πως πρόσεξες τις ρυθμίσεις να είναι κατάλληλες και στα δύο σήματα!! Anyway.. kαι η r86 απο τα λίγα που θυμάμαι έχει game mode οπότε θα σου είναι ακόμα πιο εύκολο το σετάρισμα και όσον αφορά το wii θα σου είναι GG!! Καλό σου παιχνίδι λοιπόν και αναμένουμε φωτογραφίες
panther_512 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Tελικά παρέλαβα την τηλεόραση σήμερα. Πάλι καλά, γιατί έτοιμος ήμουν να ακυρώσω τη παραγγελία. Εντυπώσεις: Άριστες. Ορίστε και 2 φώτο, αν και από το κινητό μου μην περιμένετε και κάτι της προκοπής. Επόμενη αγορά καμιά ψηφιακή κάμερα.... Και το σαλόνι όπως διαμορφώθηκε τώρα (θέλει τρομερό συμμάζεμα)
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Με γειά ώρα για ένα xbox360/ps3 τώρα
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μεγειές μεγειές!!! Καλό παιχνίδι λοιπόν να'χεις (και καμια καθαρίστρια asap )
panther_512 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Eυχαριστώ παίδες. Ίσως ένα ΧΒΟΧ360 να μήν είναι απίθανη αγορά προσεχώς, μιάς και έχω βρεί και άκρες. Ένας γνωστός μου έχει θυσαυρίσει από τις επισκευές χαλασμένων mod-αρισμένων ΧΒΟΧ360. Αν χαλάσει το δικό μου, θα μου το φτιάξει free Πάντως, η καθαρότητα της εικόνας στο Wii έναντι της CRT είναι άλλο πράμα!
xterm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 panther_512 τι γίνετε με το nparadise? Είναι κάτω εδώ και πολύ καιρό.
panther_512 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Xmmmm, να σου πώ την αλήθεια δεν γνωρίζω. Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον poromeno.
heyou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ποιο παιχνιδι μου προτείνετε? Συμφωνα με τα χρήματα που μου περισσεύουν μπορώ να αγοράσω μόνο 1 παιχνίδι αυτη τη στιγμή Mario & Sonic at the Olympic ή Zack & Wiki Να πω την αλήθεια θα ήθελα ένα καλό adventure (Zack) αλλά απο την άλλη ολοι αναφέρουν ότι το Mario & Sonic ειναι πολύ διασκεδαστικο οταν παίζεις με αλλους.
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Zack & wiki Όντως φάση έχει το μαριο & σόνικ αλλα δεν είναι κ κάτι το ιδιαίτερο.. :|
xterm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Zack & Wiki και εγω ειναι πολυ καλό. Το Mario & Sonic at the Olympic είναι λίγο κουραστικό...
vassilis_pap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Και αν το αποφασίσεις πες μας και που το βρήκες γιατί έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πουθενά
vassilis_pap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει κανένα καλό παιχνίδι με coop mode που να λέει; Κατά προτίμηση όχι σε στυλ mini games...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα