xalara87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 afto pou lei o filos mou sinebi mono mia fora .oles tis ipolpes kanonika empene opios xeri ti simbeni as exigisi k se mas
kallair Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 kai se emena etixe mia fora mono. mporei na ftaiei kati stis rithmiseis sou sto wireless. kane ena check again na deis mpas k mplokarei ekei. i alli flasia pou mou eixe pathei eutixws mono gia 1 fora itan na kolisei to wiimote. den ekane tipota allo para na doneitai! lete na einai eidiko wiimote/dildo? .
takis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Τελικα την βρηκα την λυση απο σελιδα του εξωτερικου... Πρεπει να δωσεις καναλι 1 ή 11 στο wireless router H to wireless access point (αναλογα με το τι εχει ο καθενας) και αυτο βασει τον λεγομενων της NINTENDO.Εγω αυτο εκανα και τωρα ειμαι μια χαρα...Οποτε οποιος εχει αναλογο προβλημα ας δοκιμασει μηπως του λυθει...
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 στο Play-asia.com ποσο κοστίζουν τα μεταφορικά? 3 Eυρώ αν δεν κάνω λάθος.
p3tran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 και το δικο μου καμια φορα κανει κατι περιεργα. πχ στα καλα καθουμενα τα wiimotes χανουν την επαφη με το wii και οσο και να τα αναβω απλα σβηνουν. δεν δεχονται καν συγχρονισμο και οσο τα αναβεις απλα ξανασβηνουν αμεσως. αλλαγη μπαταριες, power off/on στο wii κλπ δεν κανουνε τιποτα. τελικα φτιαχνει μονο του μετα απο καννα 20λεπτο. περιεργο...
Tsiviotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 den 3ero an exei anafer8ei hdh apo kapoious, anyway ena poly dynato forum me tis teleytaies e3eli3eis sto wii hacking : http://www.feelthissite.com/sitedude/wii/forums/index.php kai gia osous psaxnotan gia ethernet--->usb na ta epibebaiomena symbata: http://www.wiili.org/index.php/Wii_ethernet_adapter stin ellada bebaia polountai stin diplh timh, opote krinontai asymfora... to ftinotero pou brika einai ayto: http://tech.1000s.gr/catalog/product_info.php?products_id=3064 kai na skeftite oti ayto px exei e3o 9E !! : http://shop3.outpost.com/product/4415686
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 και το δικο μου καμια φορα κανει κατι περιεργα.πχ στα καλα καθουμενα τα wiimotes χανουν την επαφη με το wii και οσο και να τα αναβω απλα σβηνουν. δεν δεχονται καν συγχρονισμο και οσο τα αναβεις απλα ξανασβηνουν αμεσως. αλλαγη μπαταριες, power off/on στο wii κλπ δεν κανουνε τιποτα. τελικα φτιαχνει μονο του μετα απο καννα 20λεπτο. περιεργο... Kαι σε μένα συνέβηκε μία φορά, αλλά πιστεύω ότι έχει σχέση με παρεμβολές από άλλες πηγές φωτός. Όταν συνέβηκε σε μένα, τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου (δίπλα από την TV) ήταν αναμένα. Μόλις ρύθμισα το sensitivity ώστε να μή δέχονται τις παρεμβολές, δεν ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα ποτέ. Σε όποιον παρουσιάζεται το αντίστοιχο πρόβλημα, καλό είναι να τσεκάρει μέσω του sensor bar setting αν υπάρχουν παρεμβολές στο χώρο γύρω από την TV. Επιστρατεύτηκα λοιπόν το αψεγάδιαστο καλλιτεχνικό μου ταλέντο για να σας δείξω τί δείχνει σε μένα η sensor bar με διάφορες πηγές παρεμβολών και πώς έλυσα το πρόβλημα.
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 se periptwsei pou parw wii,i sensor bar einai poli euaisthiti sto fws?to dwmatio m exei 2 mpalkonoportes k mpainei aftono fws an k apo tin mia pleura iparxei tenta.tha xw probs?na pw oti den mporw na exei ligo fws to dwmatio mou,giati dakrizoun ta matia m, i ta niwthw baria 1
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 se periptwsei pou parw wii,i sensor bar einai poli euaisthiti sto fws?to dwmatio m exei 2 mpalkonoportes k mpainei aftono fws an k apo tin mia pleura iparxei tenta.tha xw probs?na pw oti den mporw na exei ligo fws to dwmatio mou,giati dakrizoun ta matia m, i ta niwthw baria Βασικά δεν είναι η sensor bar το θέμα. Το "μάτι" του Wiimote είναι που "βλέπει" τις υπέρυθρες. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών, στο εγγυούμαι 100%. Πρόβλημα παρουσιάζεται με μή σταθερές πηγές υπερύθρων, όπως είναι τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το φώς της ημέρας, με κεριά ή σόμπες. Ακόμα και στο παράδειγμα που έδωσα πιό πάνω, ενώ το Wiimote "βλέπει" την θερμάστρα αλογόνου, δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα και ας μήν ελλατώσω το sensitivity. Oύτε με κεριά έχω πρόβλημα και ας είναι στο τραπεζάκι μεταξύ εμένα και οθόνης.
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de mou lete apo gaming mono zelda pros to parwn opws exw katalabei.to red steel einai unplayable?na xw mia idea,giati de blepw plithwra apo software(kserw einai nwris akoma)
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de mou lete apo gaming mono zelda pros to parwn opws exw katalabei.to red steel einai unplayable?na xw mia idea,giati de blepw plithwra apo software(kserw einai nwris akoma) Ναί, είναι ακόμα νωρίς για να υπάρχουν πολλοί και καλοί τίτλοι. Τρομερά παιχνίδια είναι τα: Zelda Rayman Raving Rabbits Super Monkey Ball Για FPS, το COD3 είναι σαφώς ανώτερο του Red Steel στο χειρισμό,γιατί τα γραφικά του είναι μαπούλα. Το καλύτερο χειρισμό αλλά και τα απαισιότερα γραφικά ever τα έχει το FarCry. Αλλά και μόνο το Zelda φτάνει. Το παιχνίδι είναι τεράστιο και θα σε κρατήσει για πολύ καιρό μέχρι να βγεί κάνα άλλο καλό παιχνίδι. Και τα γραφικά του είναι καταπληκτικότατα! Τέτοια γραφικά αν έχουν οι τίτλοι του Wii, εμένα προσωπικά με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de me endiaferoun ta grafika apo to wii.exw dei pws einai.cod3 toxw sto 360.apla to red steel anarwtiemai an einai unplayable.k opou exw diabasei einai 50-50 oi gwwmes. far cry makria apo mena
p3tran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 panther το σχεδιαγραμμα ειναι ολα τα λεφτα! στη δικια μου περιπτωση 99.9% δεν ητανε θεμα παρεμβολων, αλλα θα το εχω υποψη μου. xrest αμα ειναι να παρεις wii για το zelda, τοτε καλυτερα παρε το τελευταιο που ειχε βγαλει η bioware στο xbox1, το Jade Empire. αρκετα καλυτερο κατα τη γνωμη μου. ειναι και back-compatible στο 360. το zelda ειναι ισως λιγο βαρετο για wii κοιτα wii sports/play και rayman. αυτα λενε προς το παρον και ειναι κατι διαφορετικο. red steel? μονος ενας απο αυτους που το εχουν δοκιμασει εδω μου ειπε οτι ισως συνηθιζεται το control.
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 panther το σχεδιαγραμμα ειναι ολα τα λεφτα! στη δικια μου περιπτωση 99.9% δεν ητανε θεμα παρεμβολων, αλλα θα το εχω υποψη μου. xrest αμα ειναι να παρεις wii για το zelda, τοτε καλυτερα παρε το τελευταιο που ειχε βγαλει η bioware στο xbox1, το Jade Empire. αρκετα καλυτερο κατα τη γνωμη μου. ειναι και back-compatible στο 360. το zelda ειναι ισως λιγο βαρετο για wii κοιτα wii sports/play και rayman. αυτα λενε προς το παρον και ειναι κατι διαφορετικο. red steel? μονος ενας απο αυτους που το εχουν δοκιμασει εδω μου ειπε οτι ισως συνηθιζεται το control. Α, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το παραπάνω σχεδιάγραμμα αποτελεί έναν μόνο από τους πολλούς πίνακες που σχεδίασα με κεντρικό θέμα " To Wii or not to Wii ". Σύντομα σε κάποια γκαλερί της γειτονιάς σας. Το Zelda, θα τολμήσω να πώ ότι ξεκινάει κάπως αργά στην αρχή. Ίσως να κουράσει τους πιό ανυπόμονους. Αλλά αν περάσεις το πρώτο 3-ωρο, και όταν μπείς στο πρώτο dungeon, μετά το παιχνίδι μαμάει σε πολλαπλά επίπεδα. To μόνο που μου τη σπάει, το μόνο, είναι το spin attack, το οποίο και βρίσκω λίγο unresponsive. Θα το προτιμούσα σε κάποιο κουμπί. Το Rayman το τερμάτισα, ολοκληρώνοντας όλα τα αγωνίσματα (καί το ηλίθιο το broken με τα κασσετόφωνα) και τώρα τρώω το τόπο να βρώ το Super Monkey Ball το οποίο και δεν βρίσκω πουθενά. Τέλος, μόλις κυκλοφόρησε στο Gamebrink το πρώτο review για το Necronesia. Τελικά όσοι πιστεύαμε ότι το παιχνίδι είναι πατάτα κάναμε λάθος. Το παιχνίδι είναι ΜΕΓΙΣΤΗ πατάτα.
Olorin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ένα μικροπρόβλημα με χριστουγεννιάτικα φωτάκια παρουσιάστηκε και σε έναν φίλο μου και ψιλοχτυπιότανε, αλλά ευτυχώς με πήρε τηλέφωνο και πριν προλάβει να ολοκληρώσει με τσιριχτή φωνή την φράση "Αααα...δεν αντέχω, ο δείκτης χάνεται στο αριστερό μισό της οθ...", το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν να σβήσει τα φωτάκια δίπλα στην τηλεόραση (δεν το ήξερα, αλλά δεν ήταν δύσκολο να το υποθέσω8)) ή να μειώσει το sensitivity και όλα επανήλθαν (και η φωνή του...). Για το Red Steel τώρα, επειδή τυχαίνει να το παίζω αυτές τις μέρες (όχι, ευτυχώς δεν ξόδεψα 60? για αυτό το πράγμα, μου το δάνεισε ένας φίλος μου!8)) κι έχω φτάσει μετά από περίπου 9-10 ώρες στην 13η από τις 14 αποστολές (αν και στο ποσοστό ολοκήρωσης μου βγάζει 72%...:???, θα συμφωνήσω εν μέρει ότι ο χειρισμός συνηθίζεται μετά από λίγη ώρα (κατά προτίμηση μειώστε την "aiming sensitivity" στο "low"), αν και σίγουρα είναι εκνευριστικός και ανεξήγητα κουραστικός σε ορισμένα σημεία (εντάξει, για τις μάχες με τα σπαθιά το καταλαβαίνω, αλλά πιάστηκε το αριστερό μου χέρι με το να το κουνάω πάνω-κάτω για να ανοίγω πόρτες/γεμίζω όπλα/παίρνω όπλα από κάτω!!!:evil:). Με την στόχευση δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (ίσως λίγο με την κίνηση και τις περιστροφές, αλλά κι αυτό συνηθίζεται) και σίγουρα, το θεωρώ (καθαρά προσωπική άποψη αυτή, μην πέσετε να με φάτε οι κονσολο-FPS-άδες!) απείρως πιο βολικό τρόπο χειρισμού από τυς διπλούς αναλογικούς μοχλούς!!! Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά το να παίζεις FPS σε gamepad, το θεωρώ πιο "ανώμαλο" κι από το να παίζεις αθλητικά παιχνίδια με πληκτρολόγιο!!! (τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, το NBA Live '95 έπαιζε ακόμα και με... mouse!!!) Το story είναι εντελώς cliche, εκτός αν τρελαίνεστε για yakuzo-ιστορίες (τα -και καλά- "engrish" voice-overs είναι για γέλια). Τα πολυσυζητμένα (για αρνητικούς λόγους) γραφικά, ενώ στα περισσότερα σημεία είναι πραγματικά απογοητευτικά (είχα χρόνια να δω textures με τόσο λίγη λεπτομέρεια...:evil:), υπάρχουν κάποια σημεία (ελάχιστα, βέβαια) που παραδόξως με εντυπωσίασαν (όχι σε βαθμό X360 και PS3 βέβαια, αλλά κλάσεις ανώτερα από current-gen), όπως π.χ. κάποια cloth-animations όταν περνάτε δίπλα από ορισμένα υφάσματα που κρέμονται. Τα models παλι, με την υπερβολική γυαλάδα που έχουν (την οποία περιέργως την έχω δει σε screenshots πολλών παιχνιδιών του Wii...) μου θυμίζουν τα... κέρινα ομοιώματα του NBA Live 2005!!! Οι μάχες με τα σπαθιά είναι σχετικά ενδιαφέρουσες (οι κινήσεις σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ανταποκρίνονται 1-1 σε ό,τι κάνετε), αν και τα patterns των αντιπάλων σας είναι σχεδόν scripted, ενώ η δυσκολία τους αυξάνει κάπως απότομα, αφού στο πρώτο μισό του παιχνιδιού αρκεί να χτυπάτε το δεξί σπαθί πάνω-κάτω λές και... βαράτε λαγουδάκια στο Rayman, ενώ εντελώς ξαφνικά, από κάποιο σημείο και μετά, οι αντίπαλοί σας θα αρχίσουν να αποκρούουν όλα σχεδόν τα χτυπήματά σας και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις νέες κινήσεις που μάθατε στην πορεία (πολλές μάχες τις κέρδισα μόνο αφού "έσπασα" το σπαθί του αντιπάλου με τα χτυπήματά μου, αφού δεν μπορούσα με τίποτα να τον πετύχω "ανοιχτό"). Τέλος, το multi είναι όσο πιο απλοϊκό γίνεται και δεν νομίζω να βολέψει πολλούς να παίξουν 4πλό (το δοκίμασα) αν δεν έχουν τεράστια οθόνη, ενώ το 2πλό είναι λιγάκι βαρετό, αφού παρόλο που δεν είναι μεγάλες οι πίστες θα ψάχνετε ο ένας τον άλλο για ώρα... Σε γενικές γραμμές, είναι ένα μετριότατο FPS το οποίο σίγουρα αν δεν διέθετε τον χειρισμό του Wii θα πέρναγε εντελώς απαρατήρητο, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θεωρώ ότι αξίζει τα 60?... To Rayman Raving Rabbids από την άλλη, αν και στην αρχή απογοητεύθηκα μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης στο "story mode" κι έκλαιγα τα λεφτά που έδωσα, σύντομα κατάλαβα ότι στο multi τα ίδια ακριβώς mini-games αποτελούν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία (ειδικά αν έχετε τη δυνατότητα να το παίξετε 4πλό μην το χάσετε! Το δοκίμασα και το γέλιο είναι απίστευτο!!!). Το μόνο κακό είναι ότι για να παίξετε τα παιχνίδια στο multi, πρέπει πρώτα να τα ξεκλειδώσετε στο story mode, αν και ευτυχώς δεν θα σας πάρει πολλές ώρες... Recommended η αγορά του, αρκεί να είστε βέβαιοι πως σκοπεύετε το 85% του χρόνου που θα του αφιερώσετε να είναι για multi... Τώρα, θα'θελα κάποιες συμβυλές και από όσους έχουν δει τα παρακάτω παιχνίδια... Σκεφτόμουν να αγοράσω το Call of Duty 3, αλλά με απωθεί το ότι δεν έχει καν offline multi (ναι το ξέρω ότι το έκραξα στο Red Steel...) και δεν σκέφτομαι να ξοδέψω 60? για 10-15 ώρες single player... (το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να μου το δανείσει κι αυτός κανείς φίλος μου...:twisted:) Επίσης, επειδή προς το παρόν περιορίζω σχεδόν αποκλειστικά την χρήση του Wii σε multiplayer gaming, αφού υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος 20-30 single player παιχνιδιών σε PC, DS, PS2 που με περιμένουν υπομονετικά να τα τελειώσω και δεδομένου του περιορισμένου μου χρόνου, θα με κρατήσουν για... 3-4 χρόνια ακόμα (για να καταλάβετε, δεν έχω πάρει καν το Zelda ακόμα, αφού ξέρω ότι δεν θα βρω τις απαιτούμενες 40-50 ώρες για να ασχοληθώ...), ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει δει/δοκιμάσει το παιχνίδι, να μου πει αν αξίζει να πάρω το Super Monkey Ball... Από τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά (εκτός από Rayman και Wii Sports φυσικά, έχω και το Wii Play) δεν μπορώ να πω πως με ελκύει κάποιο προς το παρόν και η μόνη περίπτωση να δω κάποιο από αυτά είναι να το αγοράσει κάποιος από τους 4 φίλους και γνωστούς μου (εντελώς άσχετοι μεταξύ τους και σε διαφορετικές περιστάσεις!!!) που αγόρασαν το Wii το επόμενο πρωί αφότου το είδαν στο σπίτι μου!!!8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα