Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

meta apo 20 xronia liga atoma exoun katalavei oti "princess of zelda" opws leei kai o filos einai i idia i zelda.to paixnidi exei to onoma tis prigipisas diladi zelda.

Ωπ ξεμπροστιάστηκα :lol: (με sega μεγάλωσα)

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια,αν θελω να στειλω e-mail σε καπιον πως γινεται?Πηγα κι εκανα register ενα e-mail ενος φιλου,αλλα παραμενει γκρι σαν να περιμενει να με προσθεσει κι αυτος.Που να με προσθεσει ομως?

Δημοσ.

princess of hyrule θα ηταν πιο σωστο ;)

Kαποιοι ακομα χειροτερα νομιζουν οτι Zelda λεγεται ο κεντρικος ηρωας του παιχνιδιου.

Το δοκίμασα σε μια usb κάρτα τηλεόρασης.

Το συνέδεσα με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία

(composite λέγεται? αυτό με τα 2 audio και 1 video).

Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου,

μετά απο αρκετές ρυθμίσεις έφτιαξα (κάπως) την εικόνα,

τα χρώματα της οποίας δεν ανταποκρίνονταν στα χρώματα που βλέπω στην TV μου.

Επίσης υπήρχε πρόβλημα με τη φωτεινότητα

(είτε πολύ φωτεινή-ξεθωριασμένη εικόνα, είτε πολύ σκούρα...)

Aυτο ακριβως διαβασα και απο αλλες πηγες, οποτε προτιμω να παρω μια καλη LCD-TV και να την χρησιμοποιω και ως monitor. Καμια ιδεα?

Δημοσ.
Ρε παιδια,αν θελω να στειλω e-mail σε καπιον πως γινεται?Πηγα κι εκανα register ενα e-mail ενος φιλου,αλλα παραμενει γκρι σαν να περιμενει να με προσθεσει κι αυτος.Που να με προσθεσει ομως?
Πες στον φιλο σου να μπει στο inbox του και να απαντησει στο email που εχει ερθει απο το wΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ@wii.com (οποι ΝΝΝΝ ο αριθμος της κονσολας σου). Ετσι θα ενεργοποιηθει η επικοινωνια μεταξυ σας ;-)
Δημοσ.

Πρεπει να κανει ενα reply σε ένα αυτόματο email που εχει λάβει. Αν το κανει αυτο θα μπορειτε να ανταλλάζετε

emails. :)

Δημοσ.

paidia apo xthes pou ekane to update se 2.1E ebala 4 peripou fores na paikso Wii sports kai:

1)mia fora afou patisa start sto disc channel egine mauri i othoni kai meta me petakse stin kentriki othoni tou wii me ta channels

2)mia fora afou patisa start egine mauri othoni kai ekane peripou miso lepto na ksekinisei to paixnidi

paratirise kaneis tpt analogo?allo paixnidi den dokimasa. (elpizo na min ton exei piei to diskaki :))

Δημοσ.
Το δοκίμασα σε μια usb κάρτα τηλεόρασης.

Το συνέδεσα με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία

(composite λέγεται? αυτό με τα 2 audio και 1 video).

Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου,

μετά απο αρκετές ρυθμίσεις έφτιαξα (κάπως) την εικόνα,

τα χρώματα της οποίας δεν ανταποκρίνονταν στα χρώματα που βλέπω στην TV μου.

Επίσης υπήρχε πρόβλημα με τη φωτεινότητα

(είτε πολύ φωτεινή-ξεθωριασμένη εικόνα, είτε πολύ σκούρα...)

Δοκίμασες με s-video; Ξαναλέω πως το RCA μεταφέρει σε ένα καλώδιο ΟΛΑ τα χρώματα ενώ μέσω του s-video στα ξεχωρίζει και έχεις πιο σωστή εικόνα.

Μήπως φταίει πως είναι usb η κάρτα και αργεί στη μεταφορά δεδομένων;

Don't know...

Δημοσ.
SWEEX WIRELESS LAN USB 2.0 ADAPTER 54 MBPS

tha kanei tipota gia WIFI me to Wii? sto e_shop me 22 eyrw. thelw oti pio ftino an den kanei.

Ναι παιδιά. Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το θέμα.:neutral:

Τον έχει δοκιμάσει κανένας αυτόν τον SWEEX WIRELESS LAN USB 2.0 ADAPTER 54 MBPS

ή τον ASUS WL-138G V2 WIRELESS PCI ADAPTER :confused:

Δημοσ.

auto me tis mpataries tou wiimote einai blakeia.de mporousan na to kanoun opws k i ms.pou sou dinei na tis fortizeis mesw xeiristiriou k na sinexizeis na paizeis.twra gw dld prepei na paiksw aurio mexri na fortistoun autes.eleos

Δημοσ.

παρε ταχυφορτιστη και αρκετα ζευγαρια και τελειωσες δια παντος με το θεμα μπαταριες (και εκτος wii)

πηρα και το τρομπα-ware εεε το wario ware.

εκ πρωτης, δεν ειναι και τοσο τρομερο.

Δημοσ.

Κι εγω πηρα ενα φορτιστη με 4 μπαταριες και εχω γλιτωσει απο μπελαδες.Μολις τελειωνει το 1 ζευγαρι,το βαζω να φορτιζει ενω χρησιμοποιω το αλλο ζευγαρι οποτε τερμα η φασαρια..

Δημοσ.
Δοκίμασες με s-video; Ξαναλέω πως το RCA μεταφέρει σε ένα καλώδιο ΟΛΑ τα χρώματα ενώ μέσω του s-video στα ξεχωρίζει και έχεις πιο σωστή εικόνα.

Μήπως φταίει πως είναι usb η κάρτα και αργεί στη μεταφορά δεδομένων;

Don't know...

πως να το συνδέσω με s-video...?

αυτό για το usb και τη μεταφορά δεδομένων δεν το γνωρίζω,

αλλά εδω μεταφέρουν ολόκληρα high definition video files (νομίζω όχι 1080p ακόμα)

μέσω ασύρματων δικτύων, δε μπορεί ένα απλό σήμα να μεταφερθεί μέσω usb?

Δημοσ.
παρε ταχυφορτιστη και αρκετα ζευγαρια και τελειωσες δια παντος με το θεμα μπαταριες (και εκτος wii)

πηρα και το τρομπα-ware εεε το wario ware.

εκ πρωτης, δεν ειναι και τοσο τρομερο.

αύριο δεν βγαίνει; από που το πήρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...