Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο video του gamersyde δεν νομίζω να υπάρχει πλέον αμφιβολία για το ποια έκδοση είναι καλύτερη οπτικα.το ps3 μοιάζει λες και χρησιμοποίει κάποιο φίλτρο για να καλύψει τις ατέλειες με αποτέλεσμα να φαίνεται θολο ακομα η λεπτομέρεια και τα texture είναι χειρότερα δείτε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή και θα καταλάβετε.ειναι στα 720p.

http://www.gamersyde.com/leech_7027_en.html

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

weapongta4.jpg

και ο χαρτης με τα κρυμμενα οπλα στο παιχνιδι, μεχρι στιγμης πηγα στα 2 μονο σημεια που φαινονται και εβαλα τα αντιστοιχα γραμματα G=grenade , P =pistol

Δημοσ.

να ρωτησω κατι...για το online...θα ειναι ανεξαρητο απο το παιχνιδι???ή θα πηγαινει πακετο??δλδ εχει σημασια μεχρι πιο σημειο θα εχεις φτασει για το σε ποια πολη θα βρισκεις αντιπαλους????οσοι εχετε παιξει....πειτε εντυπωσεις...

Δημοσ.
να ρωτησω κατι...για το online...θα ειναι ανεξαρητο απο το παιχνιδι???ή θα πηγαινει πακετο??δλδ εχει σημασια μεχρι πιο σημειο θα εχεις φτασει για το σε ποια πολη θα βρισκεις αντιπαλους????οσοι εχετε παιξει....πειτε εντυπωσεις...

ανα πασα στιγμη, πατας "πανω" στο pad, ανοιγεις κινητο, επιλεγεις "multiplayer" και εισαι μεσα.

εντυπωσεις, τι να πουμε.. πολυ ατμοσφαιρικο game, ανταξιο του hype και του ονοματος.

Δημοσ.

Πέρα από όλα τ΄άλλα πάντως, εγώ εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά (ειδικά τον φωτισμό) για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Και κάτι άσχετο, τα αγαπημένα μου gta είναι με την σειρά: Vice City, GTA III, San Andreas. Πιστεύω ότι αυτό θα εκτοπίσει το VC από την πρώτη θέση.

Δημοσ.

γμτ, μια αργία την δευτέρα και κατέρρευσαν τα καταστήματα :S

Στο πλαίσιο άλλος μου είπε ότι θα το φέρουν σε δέκα μέρες (!tfw) άλλος ότι θα το φέρουν σήμερα, στα άλλα καταστήματα δεν έχουν ιδέα τι είναι gta και άρχισα να απελπίζομαι.. Μάλλον μετά το σ/κ.. Όποιος το βρεί ας σφυρίξει και εδώ..

Δημοσ.
ανα πασα στιγμη, πατας "πανω" στο pad, ανοιγεις κινητο, επιλεγεις "multiplayer" και εισαι μεσα.

εντυπωσεις, τι να πουμε.. πολυ ατμοσφαιρικο game, ανταξιο του hype και του ονοματος.

οχι οχι...εντυπωσεις εννοουσα απο το multiplayer:-D:-D...

για μθλτυ μου εχει μεινει 1 μηνας απο τους 3εις δωρεαν που σου δεινει...οποτε απο μεθαριο το δοκιμαζω κι εγω online...

Δημοσ.
γμτ, μια αργία την δευτέρα και κατέρρευσαν τα καταστήματα :S

Στο πλαίσιο άλλος μου είπε ότι θα το φέρουν σε δέκα μέρες (!tfw) άλλος ότι θα το φέρουν σήμερα, στα άλλα καταστήματα δεν έχουν ιδέα τι είναι gta και άρχισα να απελπίζομαι.. Μάλλον μετά το σ/κ.. Όποιος το βρεί ας σφυρίξει και εδώ..

Media Market (Φαλήρου) έφυγες ΤΩΡΑ!!!!

p.s. Πάρε τηλ. να στο κρατήσουν.

Δημοσ.
το βαλα component και εχει λιγοτερα juggies

ειναι γενικα σκουρο σε ολους?

Ανέβασε το brightness δυο σκαλες, στα settings του παιχνιδιου

Δημοσ.

Παντως ρε PDS ειδες πως αλλαζουν οι εποχες! Εκει που μιλαγες για τον υπερcell τωρα ποου εφαγες την ΧΛΑΠΑΤΣΑ απο τον KOJIMA εχεις συμβιβαστει με το χειροτερο, και το σκεπτικο σου πια ειναι δεν βαριεσαι και λιγο χειροτερο να ειναι σιγα το ιδιο παιχνιδι ειναι! Πως αλλαζουν οι προσδοκιες μας και δεχομαστε μια κονσολα η οποια ειναι χειροτερη απο τον ανταγωνισμο σε 1) ONLINE! 2) GAMES ποιοτητα και ποσοτητα! ....και το μονο θετικο που εχει ειναι μονο το bluray οσοι ομως μενουν Ραφηνα, μην το ξεχναμε αυτο! ααα και το οτι δεν χαλαει!

Παντως το gta το επαιξα σημερα και ειναι πολυ καλο, τα γραφικα του εχουν αλλαξει και ειναι πιο πραγματικα , εφυγαν απο το καρτουνιστικο στιλακι που ειχαν! Γενικα στο ΧΒΟΧΑΚΙ που το επαιξα μια χαρα παιζοτανε, ουτε δρομους δεν ειδα να ξαφανιζονται και ας εχω το αργο firmware για να μην ακουγεται καθολου η κονσολα! Το παιχνιδι τα σπαει!

Δημοσ.

Confirmed:

XBOX 360 : 720pp (2xAA)

PS3: 640p (no AA)

Αναφέρει βέβαια ο Quaz51 πως εφαρμόζονται στην έκδοση του PS3 κάποια post-processed φιλτρα που προσθέτουν bluriness και δίνουν ένα πιο cinematic feel και μειώνουν κάπως το aliasing. Εγώ αυτό το ονομάζω "χρύσωμα του χαπιού" καθώς υπάρχουν κάποια παράπονα για περισσότερο bluriness στην ps3 έκδοση, αλλά τέλος πάντων.:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...