Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ενα προβλημα με τη τν μου.ειναι σονυ bravia 32 ιντσον και μπορει να πιασει εως 1080i...το παιχνιδι μπορει εως 1080ρ.τωρα το προβλημα...οταν βαζω το παιχνιδι πιανει κανονικα οσο η τηλεοραση δηλαδη 1080ι αλλα μετα απο πολυ λιγο βγαζει αντι για 1080ι/60 βγαζει 720ρ/60 γιατι αυτο?σε ολα τα παιχνιδια που πιανουν πανω απο 720ρ τo κανει αυτο...γιατι?φταιει η τηλεοραση μου?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να εισαι καλα παω να το δοκιμασω κιολασ....ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυ!!!!

επιασε!!!ευχαριστω παρα πολυ,και νομιζα οτι εφταιγε η τν μου....αν και δε βλεπω καμια αλλαγη στα γραφικα οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο αλλα δεν αλλαξε τπτ(ετσι νομιζω)

Δημοσ.

Από τα λίγα που ξέρω, το ''i'' είναι χειρότερο από το ''p'' στις HD τηλεοράσεις, άσχετα από το γεγονός πως τα 1080 είναι πιο πολλά απο τα 720 σε ανάλυση.

Στοίχημα πως θα πεταχτεί τώρα κάποιος και θα θάψει την ανάλυση 620p του PS3.

Δημοσ.

Από ότι έμαθα από ένα videoclubα υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν πάρει τις προ παραγγελίες τους ακόμα, γιατί ήρθαν λιγότερα αντίτυπα του παιχνιδιού από ότι περίμεναν στο Ελλάντα.

Και νομίζω φαντάζεστε τον λόγο ε;

Δημοσ.
Από τα λίγα που ξέρω, το ''i'' είναι χειρότερο από το ''p'' στις HD τηλεοράσεις, άσχετα από το γεγονός πως τα 1080 είναι πιο πολλά απο τα 720 σε ανάλυση.

Στοίχημα πως θα πεταχτεί τώρα κάποιος και θα θάψει την ανάλυση 620p του PS3.

Καλά τα λες, το 720 progressive είναι πολύ ανώτερο από το 1080 interlaced, ειδικά αν μιλάμε για γρήγορα κινούμενη εικόνα.

Δημοσ.

Ρε παιδια, το limited edition δεν το εχει κανεις!

Ακομα και τα play.com και amazon.co.uk δεν το εχουν διαθεσιμο..

Γαμωτ Γαμωτ δηλαδη..

Δημοσ.

Για παράδειγμα, αν σκεφτόμουν κι εγώ με τον ίδιο τρόπο θα έλεγα:

Ρε P3TRAN, πού είσαι ρε φίλε μου, που έλεγες ότι το Wii δεν θα μπορέσει ποτέ να βγάλει ένα FPS με καλό χειρισμό και θα αρκεστεί μόνο στα rail-shooters?

Tα Μetroid Prime 3 και Medal of Honor Heroes 2 τα είδες, ειδικά που το 2ο αντικειμενικά προσφέρει το καλύτερο χειρισμό για FPS στις κονσόλες???

Τώρα θα μου πείς ότι προτιμάς να παίξεις το Сall of Duty 4 με σπασμένο gamepad και το ένα χέρι δεμένο στη πλάτη, παρά το MoHH2 στο Wii με το σούπερ-ντούπερ χειρισμό του, αλλά τί να κάνουμε? Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Αλλά φίλε Giorgo, επειδή δεν σκέφτομαι με αυτό το τρόπο, δεν θα τα πώ αυτά τα πράματα. Χαχαχαχαχαχαχαχα

Τέσπα, το GTA4 φαίνεται κορυφαίο και τυχεροί αυτοί που μπορούν να το απολαύσουν είτε στη μία είτε στην άλλη κονσόλα.

χεχεχε δεν τα λες αυτα, γιατι ξερεις καλυτερα απο τοσο panther :-)

το wii μου το κατεβασα απο το ντουλαπι για να δοκιμασω το wiiFit-o (που λενε τα τζαπωνια :-D)

και ενω μου αρεσαν τα balance games (ειδικα slalom/ski jump/snowboard), ξενερωσα μεσα σε 2 ωρες συνηδειτοποιωντας πως η nintendo ακομα τονε παιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!

ημαρτον ρε μαγκες με τα σχιστα ματια, ΑΡΚΕΤΑ πια με τα ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΑ mini games...

μας σπασανε τα νευρα που θελαμε να παιξουμε slalom 3 ατομα, μιας και η μαλακω-nintendo δεν εχει καν επιλογη για περισσοτερους απο ενα παιχτες..

παιζει ο ενας περιπου 30 δευτερολεπτα, αϊντε παλι στο wii plaza, αϊντε διαλεξε τον επομενο, αϊντε διαλεξε ξανα κατηγορια, το αθλημα, παιξε 20 δευτερολεπτα, κ.ο.κ.

με τετοια "καλουδια" λοιπον και τετοια προσοχη στο χρηστη, καλα κανεις και δε με τσιγκλας για το wii

γιατι δεν θελω και πολυ ακομα για να πω που τελικα νομιζω οτι απευθυνεται το wii!!! :X :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

σουπερ-ντουπερ @@ μαντολες panther φιλε μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ρε παιδια, το limited edition δεν το εχει κανεις!

Ακομα και τα play.com και amazon.co.uk δεν το εχουν διαθεσιμο..

Γαμωτ Γαμωτ δηλαδη..

Εγώ το πήρα από τα seven αυτοί το έφεραν πρώτοι εδώ στα Τρίκαλα που μένω και ήμουν ο 1ος που το πήρε:-D

Δημοσ.
Εγώ το πήρα από τα seven αυτοί το έφεραν πρώτοι εδώ στα Τρίκαλα που μένω και ήμουν ο 1ος που το πήρε:-D

Πηγα τη τεταρτη στα mediamarkt αλιμου και μου ειπαν οτι εξαφανιστηκαν απο τη πρωτη μερα. Τωρα βλεπω στο eshop 4-6 μερες, seven 20-25, play/amazon μονο μεταχειρω..

Παω να ερευνησω μπας και εχει ξεμεινει κανενα σε καμια αποθηκη, αλλιως θα παρω τη κανονικη..

Δημοσ.

παιδια ειμαι παρα πολυ χαρουμενοσ....επιτελουσ ανοιξα τη δευτερη πολη....μου μενη αλλη μια!!!!γιουυυυυυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...