Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάιστα...τώρα κατάλαβα γιατί άξαφνα ξύπνησε από το λήθαργο ο Σωκράτης κι άνοιξε -7 χρόνια μετά το ρεπορτάζ- το συγκεκριμένο thread.

Ανέβηκε σε τορεντάδικο βλέπεις! :P

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο ρατσισμος ή ξενοφοβια ειναι θεμα παιδειας, οποιος ενοχλειτε απο τους ξενους καλυτερα να εξετασει λιγο το επιπεδο της κοινωνικης του μορφωσης...

Δημοσ.
τους κώλο-Έλληναράδες (έτσι δεν γουστάρετε να αποκαλείτε τους συμπατριώτες σας ?)

Όχι όλους αγαπητέ. Μόνο αυτούς που είναι κωλο-Ελληναράδες.

Μια χαρά περήφανος είμαι να μιλάω την ίδια γλώσσα με ανθρώπους σαν τον blueviper πχ, (εξαιρώντας τα ποδοσφαιρικά του φρονήματα). Τα φοβισμένα ανθρωπάκια που δαιμονοποιούν τα πάντα, χλεύαζω.

Και από πότε βρε φίλε έγινε και χώρα υποδοχής η Ελλάδα ??????????? ,μια χώρα που ποτέ δεν ζήτησε εργατικό δυναμικό αλλά δέχτηκε και δέχεται επιδρομή παρανόμων ?????

Από τότε που οι αγρότες τηλεθερίζουν με το κινητό από το καφενείο, δίνοντας εντολές στον ανασφάλιστο Αλβανό στο χωράφι. Και στη συνέχεια συζητάνε ένθερμα το αλβανικό πρόβλημα με τους άλλους αγρότες, και πως πήξαμε από δαύτους.

Από τότε που οι μεγαλοεργολάβοι έπαιρναν με το τσουβάλι Αλβανούς στις οικοδομές.

Και από τότε που εσύ έπαιρνες τον Αλβανό να σου βάψει το σπίτι. Ξέρεις, τον άντρα αυτηνής που έρχεται και σου πλένει τα πιάτα και σου σφουγγαρίζει μια-δυο φορές τη βδομάδα.

Δημοσ.

punky...για τα καλά σου λόγια και μια κι έρχονται και Χριστούγεννα, να μου θυμίσεις να σου αποστείλω τα εκπονήματα του Σωκράτη "Ο Αγών Μου" και "Η Ιστορία του Ολυμπιακού: 1993-2006", υπογεγραμμένα από τον Μεγάλο και με ιλουστρασιόν εξώφυλλο. Ανεκτίμητης αξίας!

Δημοσ.
punky...για τα καλά σου λόγια και μια κι έρχονται και Χριστούγεννα, να μου θυμίσεις να σου αποστείλω τα εκπονήματα του Σωκράτη "Ο Αγών Μου" και "Η Ιστορία του Ολυμπιακού: 1993-2006", υπογεγραμμένα από τον Μεγάλο και με ιλουστρασιόν εξώφυλλο. Ανεκτίμητης αξίας!

Γάτα είσαι!!:-D

Αλλα ρε φίλε δεν έιμαι σε λίθαργο. Απλά κάνω και άλλα πράγματα από το να γράφω κάθε μέρα μηνύματα στο insomnia για να φτάσω τα 2.625 που έχεις καταφέρει εσύ μέσα σε 12 μήνες. Θες να συνεχίσουμε με ειρωνείες?

Δημοσ.

Λοιπόν, για να ισιώνουμε λίγο. Από πότε η Ελλάδα είναι για τους Έλληνες? Και ποιός θα κρίνει ποιός μπορεί να αφομοιωθεί και ποιός όχι? Γουστάρετε κλειστά σύνορα πουλάκια μου? Σιδηρούν παραπέτασμα?

Και ρε μπλουβάηπερ, μα τω Λένιν ρε 'συ, καλή και γαμάτη η ειρωνεία, αλλά και η παράθεση μιας άποψης στο τέλος του ποστ δεν έκλεισε κανένα σπίτι μετά το 74. Και ας είμαι μαζί σου σε αυτό.

Δημοσ.

Μια χαρά περήφανος είμαι να μιλάω την ίδια γλώσσα με ανθρώπους σαν τον blueviper πχ, (εξαιρώντας τα ποδοσφαιρικά του φρονήματα). Τα φοβισμένα ανθρωπάκια που δαιμονοποιούν τα πάντα, χλεύαζω.

Από τότε που οι αγρότες τηλεθερίζουν με το κινητό από το καφενείο, δίνοντας εντολές στον ανασφάλιστο Αλβανό στο χωράφι. Και στη συνέχεια συζητάνε ένθερμα το αλβανικό πρόβλημα με τους άλλους αγρότες, και πως πήξαμε από δαύτους.

Από τότε που οι μεγαλοεργολάβοι έπαιρναν με το τσουβάλι Αλβανούς στις οικοδομές.

Και από τότε που εσύ έπαιρνες τον Αλβανό να σου βάψει το σπίτι. Ξέρεις, τον άντρα αυτηνής που έρχεται και σου πλένει τα πιάτα και σου σφουγγαρίζει μια-δυο φορές τη βδομάδα.

Κοπρίτες είναι και οι αγρότες, κοπρίτες είναι και οι μεγαλοεργολάβοι που αναφέρεις, όπως και κοπρίτης είναι και αυτός που φέρνει τον αλβανό να του βάψει και δεν του δίνει κάτι παραπάνω ή δεν τον κερνάει μιά τυρόπιτα. Βρίσαμε αλβανό και αυτό σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε τα δικά μας σκατά????? Τουλάχιστον όχι εγώ!!! Αν μιλάγαμε live θα ειχαμε διαφορετική συνενόηση. Εδω υπάρχει προβλημα στην αντίληψη και στο πόσο βλέπει σφαιρικά αυτά που διαβάζει ο κάθε δέκτης.Σε όλα τα μηνύματα σας έγραψα ότι συμφωνώ με πολλές τοποθετήσεις σας. Αλλα εσείς όχι:<<εβρισε αλβανό? φασίστας!>>.

Σκατά και στους φασίστες λοιπόν!Συνεχίστε τη συζήτηση μεταξύ σας. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δημοσ.

ok μισθώστε ένα Ταξί μπήτε όλοι μέσα (πρέπει να είσται και άνετα) και πηγαίνετε για καφεδάκι

για στέκι ρώτα και τον Viper ξέρει αυτός το είχαμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλη "συζήτηση"

@punky

Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αυτά που ρωτάω

Μου θυμίζεις το στρίβειν δια του αρραβώνος

ας το επαναλάβω λοιπόν:

Και από πότε βρε φίλε έγινε και χώρα υποδοχής η Ελλάδα ???????????

μια χώρα που ποτέ δεν ζήτησε εργατικό δυναμικό αλλά δέχτηκε και δέχεται επιδρομή παρανόμων ?????

Δεν έχω αγαπητέ μου (sic) την πολυτέλεια να μου πλένει τα πιάτα η γυναίκα αυτού που δεν μου έβαψε το σπίτι,

Δεν ξέρω εσείς εκεί στα Κολονάκια και στις Εκάλες τι κάνετε αλλά εμείς εδώ ως καράβλαχοι και αγράμματοι μας τα πλένουν οι τσούπρες μας

Δημοσ.

Μη σε βάζω σε κόπο μωρέ.

Το ιλλουστρασιόν ούτε για τζιβάνα, ούτε για προσάναμα δεν κάνει.

Και από τα άλλα τα στρατόκαυλα, μόνο Ταρατατά διάβαζα για να είμαι ειλικρινής. Ξέρεις, επειδή είχε και εικονίτσες και δεν κουραζόμουν πολύ με τα γράμματα.

Δημοσ.

Εγώ θα πώ ένα :

Οτι και να μας πούνε, οι Ελληνες είχανεπάντα επίπεδο (το οποίο έχει χαθεί πλέον) , θρησκεία, και σεβασμό όπου πηγαίνανε. Είτε πρόσφυγες, είτε οικονομικοί μετασναστες. Οτι σκ@τά και να μας λένε δεν υπαρχει θέμα συγκρισης με τους άθεους, αγρίκους τους αλβανομογκόλους.

Εγώ θα πώ ένα:

Kριμα που εχεις αβαταρ σχεδιο του Alex Grey.

Αλλα επειδη μου φαινεσαι συζητησιμος :

Κοπρίτες είναι και οι αγρότες, κοπρίτες είναι και οι μεγαλοεργολάβοι που αναφέρεις, όπως και κοπρίτης είναι και αυτός που φέρνει τον αλβανό να του βάψει και δεν του δίνει κάτι παραπάνω ή δεν τον κερνάει μιά τυρόπιτα. Βρίσαμε αλβανό και αυτό σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε τα δικά μας σκατά????? Τουλάχιστον όχι εγώ!!! Αν μιλάγαμε live θα ειχαμε διαφορετική συνενόηση. Εδω υπάρχει προβλημα στην αντίληψη και στο πόσο βλέπει σφαιρικά αυτά που διαβάζει ο κάθε δέκτης.Σε όλα τα μηνύματα σας έγραψα ότι συμφωνώ με πολλές τοποθετήσεις σας. Αλλα εσείς όχι:<<εβρισε αλβανό? φασίστας!>>.

Σκατά και στους φασίστες λοιπόν!Συνεχίστε τη συζήτηση μεταξύ σας. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δεν ειναι οτι εβρισες αλβανο. Ειναι οτι εβρισες ολους τους αλβανους.. (καθως και.. τους αθεους..???)

Ποσο σφαιρικα το βλεπεις εσυ αληθεια?

Δημοσ.
Αλλα ρε φίλε δεν έιμαι σε λίθαργο. Απλά κάνω και άλλα πράγματα από το να γράφω κάθε μέρα μηνύματα στο insomnia για να φτάσω τα 2.625 που έχεις καταφέρει εσύ μέσα σε 12 μήνες. Θες να συνεχίσουμε με ειρωνείες?

Θα προτιμούσα να συνεχίσεις με κανένα στοιχείο που να αναιρεί τα όσα ανέφερα, αλλά φοβάμαι πως αν είχες και κάποιο θα είχες φροντίσει να το καταθέσεις στο μεταξύ...αδίκως λοιπόν σε προκαλώ. Όταν με το καλό απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσα, ευχαρίστως να σου επεξηγήσω πως μπορείς να γράφεις 2-3 χιλιάδες μηνύματα σε 12 μήνες και ταυτόχρονα να διαθέτεις πλουσιότατη κοινωνική ζωή...με το αζημίωτο έτσι! ;)

Κι αν δεις και ντοκιμαντέρ για να αποκτήσεις κι άποψη επ' αυτού, ακόμα καλύτερα.

Και ρε μπλουβάηπερ, μα τω Λένιν ρε 'συ, καλή και γαμάτη η ειρωνεία, αλλά και η παράθεση μιας άποψης στο τέλος του ποστ δεν έκλεισε κανένα σπίτι μετά το 74. Και ας είμαι μαζί σου σε αυτό.

Εντάξει...δεν τον φίμωσα δα και μου το λες. Εκτός κι αν θεωρείς την ειρωνία, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, τίποτα βαρύ και παράταιρο, σε σχέση με όσα ευτράπελα κατατέθησαν σε εκείνη την κατακλείδα. Αν δεν ήθελε το παληκάρι να ξεκινήσει flame, ας φρόντιζε να μην ρίξει μπουρλότο...ή μήπως δεν ήταν tnt σκέτος;

ok μισθώστε ένα Ταξί μπήτε όλοι μέσα (πρέπει να είσται και άνετα) και πηγαίνετε για καφεδάκι για στέκι ρώτα και τον Viper ξέρει αυτός το είχαμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλη "συζήτηση"

Έλα ρε Petza τώρα...πάλι άρχισες τις μαμουνιές; Αφού ακόμα κι εσύ θα έπρεπε να θεωρείς τουλάχιστον αστεία τα όσα επεδίωξε να ξεκινήσει με τις φυτιλιές του ο poster. Το βρίσκεις σώφρον να ξεκινήσουμε και πάλι το γαϊτανάκι της ξενοφοβίας και τις φραπεδοσυζητήσεις; Δε χαλιέμαι, αλλά άμα είναι έτσι να κάνω copy/paste τα όσα είχα γράψει τότε...

Δημοσ.
ok μισθώστε ένα Ταξί μπήτε όλοι μέσα (πρέπει να είσται και άνετα) και πηγαίνετε για καφεδάκι

Να σου πω την αλήθεια, το παραπάνω το παραθέτω όχι για να σου απαντήσω ή για να σου την πω, αλλά γιατί γέλασα. Ειλικρινά το βρήκα πολύ πετυχημένο. :mrgreen:

Αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Δεν είναι τόσο ολιγάριθμοι αυτοί που πιστεύουν πάνω-κάτω αυτό που πιστεύω κι εγώ. Απλά οι ξενοφοβικοί κάνετε πιο πολύ φασαρία.

Μάλλον κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αυτά που ρωτάω

Δεν έχω κανένα λόγο για να το κάνω αυτό. Κι αν κρίνω από τον περίγυρο που με έχει για πολύ ξύπνιο παληκάρι, μάλλον εσύ δεν το έγραψες καλά.

Μου θυμίζεις το στρίβειν δια του αρραβώνος

Η αλήθεια είναι ότι κάποτε μου πέρασε αυτό από το μυαλό. Δεν έχει να κάνει όμως με σένα. Και ήταν και πολλά χρόνια πριν.

Δεν έχω αγαπητέ μου (sic) την πολυτέλεια να μου πλένει τα πιάτα η γυναίκα αυτού που δεν μου έβαψε το σπίτι,

Δεν ξέρω εσείς εκεί στα Κολονάκια και στις Εκάλες τι κάνετε αλλά εμείς εδώ ως καράβλαχοι και αγράμματοι μας τα πλένουν οι τσούπρες μας

Ποια Εκάλη και Κολωνάκι ρε συ πέτζα, θα μας τρελάνεις;

Το "εσύ" που έγραψα πριν δεν αφορούσε εσένα προσωπικά. Αφορά τους χιλιάδες έλληνες που το κάνουν αυτό. Αν εσένα τις δουλειές της κάνει η γυναίκα σου, ή αν δεν έχεις χωράφια, ή δεν είσαι εργολάβος, βγες λίγο από τον μικρόκοσμό σου και δες τι γίνεται γύρω σου.

Και αυτό γίνεται από το τελευταίο κωλοχώρι μέχρι και τις μικρομεσαίες συνοικίες της Αττικής. Οι Εκάλες και τα Κολωνάκια, αντέχουν να πληρώσουν άλλες εθνικότητες. Οι πιο high μισθώνουν ομοεθνείς.

Δημοσ.

Έλα ρε Petza τώρα...πάλι άρχισες τις μαμουνιές; Αφού ακόμα κι εσύ θα έπρεπε να θεωρείς τουλάχιστον αστεία τα όσα επεδίωξε να ξεκινήσει με τις φυτιλιές του ο poster. Το βρίσκεις σώφρον να ξεκινήσουμε και πάλι το γαϊτανάκι της ξενοφοβίας και τις φραπεδοσυζητήσεις; Δε χαλιέμαι, αλλά άμα είναι έτσι να κάνω copy/paste τα όσα είχα γράψει τότε...

όχι όχι όχι μηηηηηηηηηηηηηηη

όχι copy/paste

Δεν νομίζω να επικρότησα τίποτα από όσα ανέφερε ο poster ούτε πείρα θέση

απλά έθεσα ένα προβληματισμό για το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας

Θέση μου είναι ότι πρέπει να βάλουμε όριο , το πόσους αντέχουμε ως χώρα,

να νομιμοποιηθούν όσοι έχουν τα όποια κρητήρεια που θα τεθούν

να καταγραφούν ,ποιοι είναι που μένουν να πληρώνουν όπως όλοι μας τις υποχρεώσεις τους στην χώρα που τους φιλοξενεί κλπ

Είμαι αρκετά ευαίσθητος πάνω σε αυτό το θέμα μιας και η οικογένεια μου υπήρξαν μετανάστες, έχω γεννηθεί στην Γερμανία και έμεινα μέχρι τα 19 μου χρόνια

Δεν μπορεί λοιπόν εύκολα κανένας να μου λεει τα περί ρατσισμού ξενοφοβίες μικρόκοσμους κλπ

την στιγμή που τον έχω ζήση στο πετσί μου

Και μιλάμε για ΡΑΤΣΙΣΜΟ και όχι για μπούρδες που συμβαίνουν στην Ελλάδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...