spell1977 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το ζητουμενο ειναι να συγχρονισεις στα 768... συγχρονισες..? αν οχι δες το και με τον ΟΤΕ.. Τώρα για τις ταχύτητες μην περιμενεις να πιασεις τα 96kbytes/s. Το πρωτεύον θεμα ειναι να δουλευει σωστα..
fits13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ki egw forthnet exw me ti seira moy kai oso eixa 512kb/s katevaza mia xara mexri kai 50kb/s poy einai tromera. me to poy egine i anavathmisi se 1024kb/s i taxitita katevasmatos katevike se 20-40 kb/s kai 80-90 mia sto toso(sxedon pote). Parakatw sas parathetw ta stoixeia poy vgazei to linksys wireless adsl modem/router poy dinei i forthnet. DSL Status : Up DSL Modulation Mode : GDMT DSL Path Mode : FAST Downstream Rate : 1024 Kbps Upstream Rate : 256 Kbps Downstream Margin : 28 db Upstream Margin : 25 db Downstream Line Attenuation : 25 Upstream Line Attenuation : 11 Downstream Transmit Power : 0 Upstream Transmit Power : 0 kai erxomai stin krisimi erwtisi moy. ti einai ta upstream margin kai downstream margin??? einai swsta na einai sta db poy einai se emena? kai telos epeidi 21 toy minos ligi to paketo poy exw me ti forthnet na to ananewso se 768 h' oxi?????? an oxi poia etairia moy proteinete na parw wste na min exw afta ta elleina epeipeda poy ap' oti leei i forthnet den ftei afti alla o ote(en oligis petaei to mpalaki alloy) nai en meroi fteoi kai o ote den lew alla den tha mporoyse na kanei kati kai i forthnet gia na kaliterepsei tin katastasi???? Ayta eixa na pw apo meroys moy kai pistevw na dixetai ypomoni gia olo to katevatw poy grafw.
kattistt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 @kattist: Μήπως μπερδεύεις λίγο τα Kbps με τα KBps; Νομίζω πως οι mikeharitakis και tornado21 έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται. οχι δεν τα εχω μπερδεψει. ξερω τι λεω και τι εννοω. εκεινοι δεν ξεκαθαρισαν αν εννοουν bites ή bytes. εγω εξηγησα πως ειναι το κανονικο (speed in bytes αλλιως θα εγραφα bits).
tornado21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν επιασα σε καμια περιπτωση τα 768.Άρα η γραμμη είναι λογικά.Καλά σιγουρα δεν περιμένω να πιάσω το απόλυτο αλλά τουλαχιστων να φτασω στα 60 ΚΒ
kattistt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το κανονικο (με τα ελληνικα δεδομενα, διοτι μονο στην ελλαδα το εχω ακουσει αυτο) ειναι 768/8=96. δεν το θεωρω λογικο να πιανουμε το 1/8 απο την ταχυτητα που πλητωνουμε, αλλα ελλαδα εδω, στο εξωτερικο (σουηδια, ισπανια κτλ) δεν εχουν τετοια... δυστυχως ο πΟΤΕ μας εχει υπερφορτωσει τα dslam's του... ετσι ολοι τραβαμε το πακετο που τραβαμε... Λοιπον αν ο ISP σου ελεγξε και ειδε οτι δεν εχει προβλημα εκεινος, τοτε ειναι προβλημα με την γραμμη σου, ή οπως ειχαμε εμεις εδω στην δουλεια μου (Αμπελοκηποι) που ηταν υπερφοτωμενο dslam τους και στησανε νεο (και καλα...)
antonl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το κανονικο (με τα ελληνικα δεδομενα, διοτι μονο στην ελλαδα το εχω ακουσει αυτο) ειναι 768/8=96.δεν το θεωρω λογικο να πιανουμε το 1/8 απο την ταχυτητα που πλητωνουμε, αλλα ελλαδα εδω, στο εξωτερικο (σουηδια, ισπανια κτλ) δεν εχουν τετοια... Μα δεν πιάνουμε το 1/8 της ταχύτητας. Σε κανονικές συνθήκες (αν δεν υπάρχει πρόβλημα γραμμής κλπ) πιάνεις ό,τι ακριβώς έχεις πληρώσει. Αν πλήρωσες 768kbps πιάνεις 768kbps = 96KBps. Ούτε είναι ελληνικό φαινόμενο αυτός ο τρόπος έκφρασης της ταχύτητας από τους ISP. Δηλαδή στη Γερμανία όταν πληρώνεις 6Mbps κατεβάζεις (θεωρητικά) με 6MB το δευτερόλεπτο :/ ; Τέσπα ας μην βγω άλλο offtopic
spell1977 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 @antonl το εξήγησα και εγω στην kattistt πιο πριν οσο πιο αναλυτικα μπορουσα, δεν λεει να το καταλαβει... Γυναικειος εγωισμος ισως...! ¨οπως και να έχει το θέμα δεν ειναι τα bits και bytes αλλα οτι οσο πιο πολλοι βαζουν DSL τοσο χειροτερευουν τα πραγματα. Αν και εχω να πω για την forthnet οτι παει κατα διαολου... στην δουλεια forthnet εχουμε και σερνεται ανελεητα, ενω otenet kai HOL πετανε...
tnick Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 UPLOAD WINS FLAWLESS VICTORY epeidi to xo riksei sto MK tora teleftea. are xali mavro.....:evil:
spell1977 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ΟΤΕΝΕΤ 1024 Επιμένω οτι ειναι θέμα καθαρά forthnet οι ταχυτητες..
tornado21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και πως ρε παιδια θα καταλαβουμε ποιος φταίει??Ο isp ή ο ΟΤΕ.Για να ξέρουμε και που θα απαυθυνόμαστε
tnick Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ΟΤΕΝΕΤ 1024 Επιμένω οτι ειναι θέμα καθαρά forthnet οι ταχυτητες.. file ego pio pano otenet 768 exo sry pou ksexasa na to proanafero alla na kses oti de ftaiei mono i fothnet.
apostol1s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 etsi opos exei to pragma simera de simferei na exeis pano apo 1024kbps
Tenshi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ξεφτύλα,κακομοιριά,απατεωνιά,ψέμα στο ψέμα.Τρώνε τα χρήματα του κόσμου και πουλάνε φύκια,ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Δέν ξέρω για την TELLAS που έχει τα μυρμίγκια για μασκότ...στον Οτε πάντως σίγουρα αξίζει ένα πιράνχας,ένας ληστής,μια βδέλα,κάτι βρωμερό και τρισάθλιο τελοσπαντων. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μου ρουφάτε το αίμα,ΠΑΡΑΣΙΤΑ!Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... εδιτ:Ορίστε και ένα τεστάκι,μπορεί να μήν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο σε άλλα παιδιά αλλά αποδεικνύει περίτρανα οτι.... ....η αναβάθμηση για την οποία είχαμε τρελαθεί απο το καλοκαίρι είναι λόγια του πρωκτού!Το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεγελάσουν modem/router μας και να γράφουν "ευρος γραμμης 768-1024-2048" και να χαιρόμαστε. Η φούσκα του Οτε έκανε ΠΟΥΦ!!!
spell1977 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Σιγουρα είναι και θεμα περιοχης αλλα εγω που εχω δουλεψει σε ιδια περιοχη forthnet, HOL, otenet, η forthnet σερνεται... Η tellas που εχει φιλος μια χαρα παει τρελα μετακομισε και παλι παει τρελα πεταει...
Giourkas1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 exartatai apo thn perioxh, to poso fortwmeno einai to hub pou eisai syndedemenos sto dslam, se merikes periptwseis thn apostash ap'to dslam kai thn poiothta ths grammhs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.