polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εσεις που λετε οτι ληγει τωρα, ειχατε το πακετο 6+6? Το λεω γιατι και εγω αυτο ειχα και αν δεν εχετε μιλησει να ακυρωθει η συνδρομη σας 45 μέρες πριν τη λήξη, ΔΕΝ μπορείτε να ακυρώσετε πλέον.
Theoxaris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Το βαζεις σε ενα κουτι μου ειπε αν εχεις το δικο του ακομη καλυτερα, και μετα γραφεις μεσα τα στοιχεια σου σε ενα χαρτι και το username που ειχες στην HOL και το στελνεις στην HOL με την ACS COURIER και χρεωση δικη τους. Πιο πολύ κοστίζει η Courier παρά η αξία του Router. Άλλωστε αυτά που βάζουν συνήθως είναι ότι πιο φθηνά υπάρχουν. Anyway, τι ψάχνεις..... Καλό κουράγιο!
plotter Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν παραμείνεις για 3 χρόνια συνδρομητής της HOL, κρατάς τον εξοπλισμό καθώς είναι leasing.Χώρια που είναι και μακράν καλύτερος απο αυτά που δίνουν οι υπόλοιποι.Αν θυμάμαι καλά στο media markt τον πουλούσε 150?.Επίσης αν χρησιμοποιείς και evoice, αξίζει όλα του τα λεφτά.Η απατεωνιά είναι να σου δίνουν modem των 10? και να σου το παρουσιάζουν σαν πλεονέκτημα.
greekparot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ναι εχω το 6+6 και εστειλα αιτηση διακοπης απο τον Οκτωβριο. 29/12/06 γινεται η οριστικη διακοπη της γραμμης + username.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Όσο για το κούριερ, μου διευκρίνησαν ότι θα πληρωθεί από εκείνους )
AMDAKIAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Πιο πολύ κοστίζει η Courier παρά η αξία του Router.Άλλωστε αυτά που βάζουν συνήθως είναι ότι πιο φθηνά υπάρχουν. Anyway, τι ψάχνεις..... Καλό κουράγιο! Από όσο θυμάμαι η αξία του είναι γύρω στα 150 - 160 € οπότε δεν μπορείς να πείς ότι δεν έχει κάποια αξία........ δεν είναι σαν κάτι άλλους ακατανόμαστους φτηνιάριδες.....
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Τί 150€ ρε παιδιά..??? Εμένα ένα ρουτεράκι είχε μέσα, το fritz, σιγά το πράγμα!Και σε εναν αλλο φιλο μου είχε ενα που έμοιαζε με το netmod του ΟΤΕ.. Αν αυτά τα ελεινά κανουν 150€ τότε το δικό μου το wireless zyxel που το είχα πάρει περισυ 110 ευρω πόσο έπρεπε να κάνει?...Εκτός και αν υπήρχε επιλογή και για wireless καταστάσεις, αλλά απ'οσο θυμάμαι δεν ήταν wireless.. Ναι εχω το 6+6 και εστειλα αιτηση διακοπης απο τον Οκτωβριο. Σε ζηλεύω.. εγω την πάτησα!
AMDAKIAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Τί 150? ρε παιδιά..??? Εμένα ένα ρουτεράκι είχε μέσα, το fritz, σιγά το πράγμα!Και σε εναν αλλο φιλο μου είχε ενα που έμοιαζε με το netmod του ΟΤΕ.. Αν αυτά τα ελεινά κανουν 150? τότε το δικό μου το wireless zyxel που το είχα πάρει περισυ 110 ευρω πόσο έπρεπε να κάνει?...Εκτός και αν υπήρχε επιλογή και για wireless καταστάσεις, αλλά απ'οσο θυμάμαι δεν ήταν wireless.. Σε ζηλεύω.. εγω την πάτησα! Επειδή έχω και εγώ το ίδιο (άσχετα εάν το άλλαξα με ένα level one με wifi) έχεις κοιτάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ; Εάν όχι για ρίξε μια ματιά ........ (για το fritz μιλάω).
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Xμμμ όχι, επειδή χρησιμοποιώ ένα δικό μου wireless zyxel. Δεν ηξερα οτι ειναι τόσο καλό, αν και το είχα πάρει πιο πριν το δικό μου οπότε δεν θα άλλαζε κάτι, + το ότι ήθελα και το wifi για το laptop
greekparot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εγω αυτο που θα στειλω πισω ειναι ενα απλο ρουτερ που ειναι ακριβως ολοιδιο με το NETMOD του ΟΤΕ.
AMDAKIAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Xμμμ όχι, επειδή χρησιμοποιώ ένα δικό μου wireless zyxel. Δεν ηξερα οτι ειναι τόσο καλό, αν και το είχα πάρει πιο πριν το δικό μου οπότε δεν θα άλλαζε κάτι, + το ότι ήθελα και το wifi για το laptop Και εγώ λόγω wifi δεν τον έχω χρησιμοποιήσει......
doc1000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Καλά μεταχειρισμένα modems δίνουν οι γύφτοι?... Κι αν ενας το "μαγαρίσει" επειδή τσαντίστικε που το επιστρέφει και το τραβήξει τίποτα κλωτσιές θα ψάχνω εγώ μετά γιατί δε δουλεύει και τί φταίει? Ο άλλος μπορεί και να το κατουρήσει! Θα ψάχνω εγώ γιατί έπαθε βραχυκύκλωμα? Ή θα πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου (αν μυρίζουν κατουρίλα απ' το modem) ? lol
greekparot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα στην HOL μου ειπαν οτι θα επιστραφει στην αποθηκη τους. Οποτε καταλαβαινεις... Ειναι πολυ απλο. Αν παρεις π.χ τωρα ενα HiBOX και ειναι προβληματικος ο εξοπλισμος (τουλαχιστον μεσα στο κουτια αυτα ειναι καινουρια τα ρουτερ) τοτε θα σου στειλουν ενα "μεταχειρισμενο" απο την αποθηκη τους!!
Cromb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά. Εχω κι εγώ το fritz, 6+6 απο hol. Η συνδρομή μου τελειώνει 28/12. Πριν μερικές μέρες μίλησα μαζί τους για την επιστροφή του router. Μου είπαν και 1 βδομάδα μετά να το στείλω δε χάλασε και ο κόσμος, αλλά να το στείλω με δικά μου έξοδα.Ρώτησα συγκεκριμένα γι αυτό και μου είπε "με δικά σας έξοδα κύριε..." .Πάντως αν μπορούσα να το κρατήσω με λογικό ποσό μπορεί και να το κράταγα...καλό μου φαίνεται.
greekparot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Στειλτο με ACS και χρεωση δικη τους. Η HOL συνεργαζεται με την ACS. Εμενα μου το "τονισε" ο πωλητης (οπου εχω και το επωνυμο του) να το στειλω με χρεωση "δικη" τους μονο με ACS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.