Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι κάνουμε ότι θέλουμε για πράγματα που αφορούν ταινίες και δεν έχουν το δικό τους θέμα επειδή θα είχε 10-12 ποστ το πολύ.

 

Ας σταματήσει όμως εδώ το οφ-τοπικ, τα υπόλοιπα σε π.μ αν κάποιος έχει κι'άλλα συγχαρητήρια να δώσει.

Δημοσ.

1. Συμφώνω απόλυτα με κόννακ για Irreversible. Ταινία που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό στόχο να προκαλέσει. Κλειδί σε αυτό και η συμμετοχή της Μόνικα, αν δεν έπαιζε δε θα την έβλεπε και κανείς οπότε και δε θα προκαλούσε (μαζικά τουλάχιστον). Λέει παραπάνω κάποιος ότι σιγά τα αυγά (ή αβγά για τους νεότερους) για τη σκηνή του βιασμού...sorry κι όλας αλλά αν εξαιρέσουμε κάποιους λίγους που μας ερέθισε, το υπόλοιπο 97% θα πρέπει να αρρώστησε βλέποντας τον επί 15 λεπτά. Τώρα αν το υπόλοιπο της ταινίας είναι ποίηση τότε καλά έκανα στο Δημοτικό που ποτέ δε δέχτηκα να απαγγείλω ποίημα στη τάξη.

 

2. Κατατάσσω την ένωση των δύο threads μέσα στο top 3 πιο έξυπνων διαδικτυακά κινήσεων για το 2011. Μπράβο σε αυτόν που τη σκέφτηκε, κατάρα στους αντιρρησίες.

 

 

Το κατάρα χαριτολογώντας πάντα... ;)

 

Δημοσ.

είδα χτες την πιο "disturbing" (δεν μου έρχεται ελληνική λέξη να την περιγράψω σύντομα.) ταινία που έχω δει ποτέ....

A serbian film ή αλλιώς Srpski film.... έπαθα σοκ. είναι για πολύ γερά νεύρα και για πολύ γερά στομάχια.

το human centipede είναι πιτερ παν μπροστά του....

Δημοσ.

dawn of the dead (remake)

 

6/10

 

απο τα πρώτα λεπτά κίολας έπαψε να έχει όποια πρωτοτυπία και επαναλαμβανόταν συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.

Δημοσ.

 

Ο yannis νομιζω σαρκαστικα το ειπε για τον Κυνοδοντα.Δεν νομιζω να μπορει να συγκριθει ο Κυνοδοντας με το In A Better World ουτε φυσικα με το Incendies.Aντι να γραφουν και να σκηνοθετουν Ελληνες αρχαιες τραγωδιες το κανουν οι ξενοι με καταπληκτικα αποτελεσματα.

 

 

Καθόλου σαρκαστικά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Βασικά με καθήλωσε και μου κρατούσε συνεχώς το ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η αρρωστημένη μεν αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα ιστορία.

 

Απλά πιστεύω πως για τα oscar άργησε λίγο.

 

Το Bad Boy Bubby είχε πολύ παρόμοιο θέμα και στυλ γυρίστικε το 1993 και ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό, και συνάμα uplifting καθώς προχωρούσε το έργο.

 

Το Ιn a better world απο την άλλη μου φάνηκε σαν ψώνια του σαββάτου στο Σκλαβενίτη...

Προβλέψιμο χλιαρό χωρίς εξάρσεις και δράματα.

Κανείς δε παθαίνει τπτ και όλοι ζουν happily ever after...

 

Δεν άξιζε με την καμία για oscar.

Δημοσ.

Ξαναειδα μετά απο καιρο αυτό (στο πνεύμα των Poster του MD)

 

Μονο εγώ νομιζω οτι της αρεσε της βρωμιαρας?

post-203111-0-18090600-1308775966_thumb.jpg

Δημοσ.

Megamind. Ευχαριστη, προβλεψιμη και ολιγον κλισε. Οι εκφρασεις και entrances του megamind φοβερες αν και ο χαρακτηρας της ταινιας για μενα ηταν σιγουρα ο μινιον.

 

6/10

Δημοσ.

Megamind. Ευχαριστη, προβλεψιμη και ολιγον κλισε. Οι εκφρασεις και entrances του megamind φοβερες αν και ο χαρακτηρας της ταινιας για μενα ηταν σιγουρα ο μινιον.

 

6/10

Αν βλεπεις τετοιου ειδους ταινιες , δες το Despicable Me , πολυ καλη και ευχαριστη..

Ειδα εχτες το βραδυ το Sucker Punch.. Ενα εχω να πω , θελω το διωρο απο τη ζωη μου πισω! :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...